Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz concret_hp #14897 üzenetére
NL10-en nyomom. Viszont az option -> tabel view -> slider nél nem lehet új gombokat hozzáadni. Vagy csak Én nem találtam meg..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
No, elkezdtem ismerkedni a Full tilt szoftveréve. A PT-t még nem sikerült hozzá iggazítanom, de lassan sikerül a szűrőket rendesen megcsinálni. Lassan olyan asztalon fogok játszni, amin akarok Tetszik a "pot" gombocska. kellene még egy 1/2 pot, meg egy 2/3 pot is. Meg egy 4+limp BB is
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Pá
addikt
Én nem értem minek MTT meg SNG és miért nem játszik mindenki cash gamet.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
vaze, hogy miért nem szabad mtt-zni? 8kor álltam neki, és egy marha nagy hiba után most estem ki az uccsó versenyről...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
Én nem értem minek ennyi terem és miért nem játszik mindenki a Starson.
-
Eagl3
veterán
válasz attiati #14883 üzenetére
Everest szoftverével pl. egész jól elvoltam, pedig azt is szidják rendesen... az más kérdés, hogy igencsak megcsömörlök tőle egy pár hét alatt.
iPokeren meg az asztalokat sem lehet normálisan állítani, a nagy méret pont túl nagy ahhoz, hogy rendesen ki lehessen pakolni 6-8 asztalt egy 22" -os monitorra a mini meg olyan kurva kicsi, hogy gúvaszthatom a szemem, akkor se látom (pedig nincs rossz szemem )
ráadásul normál nézetben ha jól emlékszem kedvenc helyet sem lehet beállítani (lol). -
attiati
veterán
-
lakisoft
veterán
A Chilipókeren játszik valaki?
- Árad -
-
Pá
addikt
válasz Chesterfield #14877 üzenetére
-
Chesterfield
őstag
válasz concret_hp #14866 üzenetére
Csak beállítottam 100asra a szűrőt hogy szétnézzek, és véletlenül úgyfelejtettem.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
attiati
veterán
ti se 6-kor keltetek, az is tuti
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #14872 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
ilyen: http://poker.ladbrokes.com/en/poker-events/poker-cruise
vip freeroll volt végén szurkoltam erősen (és még 31.12 font is üti a markomat , amivel a ladbrokes egyenlegem is +ba lendült)
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #14870 üzenetére
én is pont most lépek, már vagy 1 órája nem tudok koncentrálni, csak itt pötyögök összevissza.
milyen csomag?
-
concret_hp
addikt
AKs-em volt
Cloelia asztal odab@sz kicsit (2 fiss 40 feletti és 2 60 feletti vpip-vel és csak 8 handed vagyunk )
amugy gyalázatos ez a session, ki is ülök a francba... -3 bájin, visszaharapnak a halak :S meg most nem is vagyok túl pihent
éjjel viszont beszurkoltam egy 4K fontos csomagot
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
titcarnak és nekem remekül megy a tableselect
szerk: hé, most meg mit 3betelsz?De amúgy durva, kicsit nem figyel az ember és rögtön ez van
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Megtaláltam a világ legnagyobb nitjét.
4% pfr mellé 96% fold to 3bet.
De most komolyan, ehhez még az AA-szok felét is el kell dobja egy emelésre.
Elég nagy mintám van róla.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
-
Koczka
tag
fent vagyok két pokeroldalon, és mind a két oldal a boss hálózathoz tartozik ilyenkor ugyan azok a játékosok vannak összemixelve ?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #14860 üzenetére
Semmi olyan ami minket érintene komolyabban hiszen zsetonban játszottunk (illetve ticci nem is, ő sakkozott egész este). Az mindenesetre biztos, hogy az akadémia már nagy ahhoz, hogy komolyabb dolgokat oda kiírjon az ember.
Ha akarnak eljutnak hozzád és a pókeres számláidhoz: IP -> netszolgáltató -> házkutatás ->számítógép lefoglalás
Mondjuk addig nincs mit aggódni amíg egy bélabá vagy kaló nem adózott egy forintot sem.less qq more pewpew!
-
ktg3
őstag
válasz Polacheck #14857 üzenetére
most 1-1 sessiön simán akárhova, mert attól nem leszel nyerő játékos, mint ahogy mi sem nyerünk és aki veszít annak nincs vesztenivalója ennyi...
meg amúgy is csak photosopoltam h nagy arc legyek: )amúgy én is sokaknak mondtam akik blogot vezetnek rendszerességgel, hogy elhet h ezt nem kéne
-
ktg3
őstag
válasz attiati #14856 üzenetére
de mi az h nem mond semmit??? ez badarság...
az okés h nem annyira mérvadó hosszútávon de azért azt senki nem mondhatja h nem ér semmit..de kíváncsian hallgatom, hogy mi az allin EV-ről a véleményed
mert abban egyet értek, hogy igen van amikor akkor kerül be a pénz amikor már lejavultak és azt nem csapja hozzá az allin EV-hez miközben hozzá kéne csapni a azt is, de hogy ha tisztán +EV sen teszed be a pénzed akkor nehogy már ... -
ktg3
őstag
-
Chesterfield
őstag
%%!%(+!/("/%"%36
Hajnali négyig játszottam este 8-tól 10 dolláros DON-on, össze is szedtem 200 dollárt, erre véletlenül beültem egy 100-asra, amit mg elbuktam.... áááááá
Ja, másnak sem megy a PS? Nem akar bejelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #14851 üzenetére
te még mindig túlmisztifikálod ezt az egészet
amúgy ha nem dobnak cbetre, nem az a legegyszerűbb, hogy csak akkor cbetelsz, amikor mondjuk TPTK+ vagy kombódrawd van?
a HH vétel meg sztem nem számít olyan nagyon sokat, hoyg az legyen a legfontosabb szempont.
-
attiati
veterán
Most úgy érzem, hogy a gyenge mezőny nem feltétlen előny. Mikor AK-val pislogsz, hogy mi legyen 682 FD asztalon oop, mikor c-betje 20, wtsd 40-50 között. De pénz meg nincs benne, mert második utcás valuebetre azért képes eldobni, pláne, ha az ő rangehez képest teljesen ijesztő az asztal (AKx) és nulla draw esély.
De elég ritka alkalom a csak 2 játékos a flopon. És az esetek 60%-ban pozin kívül kell operálgatni, de inkább azt mondom, hogy 80%-ban (mert CO-ból is), és nagyon csinos potok tudnak kialakulni már flopon a 60-70% flopnézés miatt, és újra kezdődik, hogy mit lehet tenni oop egy felduzzadt potban, ha c-bet nem működik. Na az ilyen asztalokon halok meg JJ, TT szerű lapokkal oop, mert kint egy overlap, és 3an dobnak, az az egy Q-s meg végigadogat Q4-el. Na mind1.
Amúgy ongame nem gyengébb, mint többi. Össze lehet keveredni nem bwines asztalon akár 4db 28/25-ös arccal is. Rengeteg a 30-40% flopnézésű asztal is, ami elsőre akár paradicsomnak is tűnhet többi teremhez képest, de 5max miatt ez ugye csak 2 játékost jelent, ami mondjuk egy vakharc. Na ezeken már simán lehet IP 88-al floatolni akár két overlapos flopot is. Readelhetőbb. Ettől függetlenül nem lennék nyerő ebben az erősebb mezőnyben.Everesten ugyanúgy nincs már bónuszom, szoftver ugyanúgy lassú, ráadásul még handet se tudok hozzá venni, úgyhogy pár10k handig szenvedés lenne. Pacific ugyenez.
Boss-on zavarna a mucked hand elrejtés, és nem lehet handet venni.
Ahova még tudok handet venni, és szóba jöhet: stars (fejlődni is jó lenne), partypoker, ipoker, cereus, b2b -
föccer
nagyúr
-
Koczka
tag
tehát melyik az erősebb? kéz1: AA , kéz2: J4 ha az asztalon : 23456 van ?
-
attiati
veterán
persze allinev nem mérvadó, én azért mocskosul kezdem unni, hogy 1 hónapja naponta termelek 1BI evdifferenciát. Pontosabban többet, mert nem játszom minden nap, és nincs olyan napom, hogy felette lennék. Nem érdekel, ha KK-om ellen A2o-al beflopolja a sorát 3bet partiban. De hogy lyuksorok ellen szívom turn olléban a 90-10 partikat sorban... kétpárral, settel. Továbbra sem emlékszem 1 hónapja egyetlen pre ollés partira sem, ahol kisebb párral leseteltem volna magasabb párt. Ellenben örülök, ha felét behúztam fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #14840 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy három körül inkább aludni szeretek
Néha befigyel ilyen 8-10 órás, esetleg pici szünet.
2-3 órát elkezdek. Aztán: most nem fogok kiülni bukóban, még játszok picit. Hú bazz, hajnali három. Nem baj, most olyan jók az asztalok. Azta, 6 óra, kéne aludni De mivel 10-11nél tovább soha nem tudok aludni, így a másik nap teljesen el van cseszve, úgyhogy semmi értelme az ilyeneknek. Nem is direkt szoktam őket ilyenre terveznieagle: ongame még mindig, de nézegetem, hogy váltani kéne
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Mondhatom, hogy elmebeteg őrült vagy?
Én általában 1,5-2 órát tudok lehúzni egy huzamban. Hétvégén esetleg kicsivel többet. Hétköznap a lehúzott 10 óra meló után sokszor inkább megyek csicsikálni. Persze nekem van tisztességes, állam bácsi által jól megadóztatott munkahelyem, így nem kell magamat törnöm nagyon a pókertermekben...
Üdv, föccer
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #14838 üzenetére
8 órás session
amugy sztem a tuti az lenne, hogy éjfél-1 től tolja az ember olyan termekben, ahol nincsenek amcsik (eu regek lassna kidőlnek, és kész halastóvá változik minden), aztán ahogy szűnnek meg az asztalok áttérni 1 amcsi terembe, ahol már reggelfelé szintén kevesebb a reg és jobb a fiss/reg arány
-
attiati
veterán
Néha szoktam tartani maratoni sessionöket 10-től 6-ig (biztos bekattanok), de ebből így nem tudnék rendszert csinálni, hogy 3 körül játszak.
Gondolkodtam, hogy vagy hajnalban lenne érdemes felkelni, és délelőttig játszani.
Bár a legkényelmesebb egy délutáni, kora esti terem lenne. -
attiati
veterán
válasz concret_hp #14830 üzenetére
HM súgta az adatokat, és közben összegyűjtöttem pár embertől, sajnos nem valami túl sok raket lehet termelni nl25 és alatta:
nl25SH boss contributed ~180$/10k hand, rakeback és bónusz alapján visszaszámolva is ennyi jött ki, két helyről is megerősítve
Saját:
nl10sh titan dealt ~90$/10k hand HM alapján, ugye itt elvileg a stat mind1
nl10sh unibet 24/10es stat ~95$/10k hand HM alapjánaztán szintén kapott infók alapján
nl10sh ipoker (dealt?) ~90$/10k hand, hm alapján, feszes stattal
nl10sh everest ~150$/10k, hm alapján, feszes stattal
nl10sh cake ~190$/10k, pt3 alapján, feszes stattal (mondjuk itt nem értem ipokerhez képest a dupla akkora raket, mert elvileg ipokeren is ugyanúgy dealt van. Kétszer akkorák lettek volna cake-n a potátlagok?) A kiugró everest rake-t se értem. -
ktg3
őstag
wow
rekord
legyártottam ma több mint -5 BI EV diffet 2K hand alatt, modnjuk durva mert semmi ilyen xtra 1 outos meg ilyesmi mákolás nem volt
szimplán kb minden 80-20at bebuktam, de jelentem semmi tilt és +2BI-n állok ma
volt egy preflop 5bet AI blöfföm amit keményen elkapott egy AK de azt sem sikerült behúzni nem is érdemeltem vna meg: )amúgy tök std szituk mind csak kicsit sűrítve
na mind1 ezt is megéltem
sztem vagy 25-30 stack off volt ide oda ma
rake racen jó leszekmeg van ilyen promó most a hevönnél h a bukott AA knak a leosztásszámát visszaküldöd 3db-ért kapsz 33 eurt; ) szal + 33 eur
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #14824 üzenetére
sztem kicsit kevés. már csak azért is, mer' 50en kb. 5x ennyi lenne, viszont 10en bb-ben nagyobbak a potok, tehát több a rake is (mármint nl10en tuti több mint 1/5 annyi a rake, mint nl50en)
esetleg egy durván feszes játékkal lehet hogy ennyit termelsz.
ja amugy a rakeszámítási módokhoz: pontrendszer is van, mint pl. unibeten, hogy X rake felett kapsz pontot
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Ma megbolondult mindenki a DON-on, mindenki minden szarral megadja az allint. Kész rulett lett így a játék, el is ment a kedvem tőle.
-
-
attiati
veterán
NL10SH 10k hand 90$ rake az úgy rendben lehet? (unibet, contributed rake)
-
Chesterfield
őstag
Szétb*** az ideg, olyan nyomorultak játszanak még a 20 dolláros DON-on is, hogy K8-cal callozzák az allint, és bemákolnak. Ma már legalább 10x buktam el esélyesebb lapokat.
-
föccer
nagyúr
Csak kíváncsiságból ránéztem, a linkre, hogy milyen videórol volt szó. Ha mán betöltött, akkor belenéztem, de nem volt időm/kedvem/ erőm végignézni. Inkább beültem még egy kicsit s&g-ni
üdv, föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Nimán, platina videót nézek bronzként
Ez sem rossz
Üdv, föccer
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #14815 üzenetére
#14809-ben ezekre tippeltem, hogy ezekre céloz Pá, ő meg utána még egy korábbi hszemre reagált, és szerintem nem látta, azért mondta még1x. De akkor azt te is átugrottad
Jaja, ongame-n ilyesmi hybrid rake van. Kizártnak tartom, hogy ezt HM normálisan lekezelje.
A 4. rake verziót nem ismerem.ktg: akkor marad valami youtube-os videólevarázsló, talán működik. Sőt, neked lifelong gyémánt státuszod van ...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #14812 üzenetére
- potba berakott pénz alapján contributed
- dealt
- 2 keveréke (mindenkinek ugyanannyit számolnak aki rakott a potba, aki meg nem az 0, ongamán van ilyen pl tudtommal)
- megnyert potokból számolva (mennyit vontak le, amikor te nyerted a handet)ez kapásból 4
-
attiati
veterán
FR-hez tudsz tanulni SH videókból? (addig ok, hogy mindenből lehet )
Egyébként le lehet tölteni ezeket a videókat valahogy? Lehet neki kell állnom ps videókat lesegetni A státuszom meg gyorsan el fog tűnni, nem lesz elég időm végignézegetni mindet, mire lejár.
Marad valami trükközős leszedés, vagy normál úton is letölthetőek?[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
mert ez most új találmány
iszonyat mód küldi a csávó
mondjuk sh, de akkor is tetszik
nézd meg csak az 1. részt, neked is le fog esni az állad -
attiati
veterán
Jaja, mindig felfogom, sőt én magyarázgatom, hogy a handeknek csak a töredékénél (allines szituációknál" mutatja a "szerencsefaktort". Ráadásul tök ellenfél, meg szituációfüggő, hogy lesz belőle EV eltérés a grafikonon, vagy sem. Csak zavar, hogy semmi fogódzóm nincs, hogy hányadán állok szerencsével.
mármint hogy többféleképpen? bónuszt beleszámítva, levonva... vagy hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz attiati #14806 üzenetére
Ez már nagyon sokszor el lett magyarázva. Az, hogy az EV pluszban vagy minuszban van semmi köze ahhoz, hogy esélyesként teszed be a pénzed vagy nem.
De amúgy sokminden máshoz sincs köze az EV-nek, komolyan nem értem, hogy miért jó állandóan azt nézegetni.#14807: Nem, mint mondtam többféleképp lehet értelmezni a rake-t, RB-ből visszaszámolva csak az egyiket kapod meg pontosan. Az semmivel sem jobb vagy rosszabb mint a többi.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Persze, én nl50sh 6maxot néztem <-> ktg nl100 fr.
Játékstílusról egyáltalán semmi infó, és arról se, hogy rakebackkalkultátor dealt vagy cb rake alapján számol, sok a homályos foltHogy van az a mondás, mikor minden változó ismeretlen?
Hány tehénnek mennyi lába...? Tök nem ezekkel a szavakkal van, de nem ugrik be
-
attiati
veterán
válasz Polacheck #14801 üzenetére
RB-ből lenne az igazán pontos. Pl. bwin topikban valaki írta, hogy HM 1.10 beta 4 előtt rosszul számolt bwin-nél. Legalábbis ő beta 4-nél vette észre. És állítólag a helyes(ebb) számításhoz újra kell importálni a handeket. Nem értek hozzá, hogy HM mi alapján tudja, de nem bízok meg benne, ha pl sidepotoknál nem jól számolja EV-t sem. Nagyságrendileg biztos stimmel.
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #14804 üzenetére
Nekem is kb annyi lenne EV szerint, ha nem szopatna rng
Amúgy nem lehet, hogy azért a nagy EV eltérés, mert ilyen CS-ek ellen nem igazán használom a fold equity-t, és leginkább 80-20 nut lapoknál megyek allin?
Alulról meg ritkán megyek be, hogy visszamákoljam. Illetve rengetegszer betelem végig az asztalt úgy, hogy nincs allin, és nincs allinev.
Bár pre olléban is végigszívtam mindent, meg cointflipeket is az elmúlt 40k handben.Nem tudom, de azóta is termelem szépen. Ma is 3BI eltérés kb.
-
-
ktg3
őstag
-
Pá
addikt
A raket mimimum 3 féle képpen lehet számolni, szóval mielőtt összevesztek, hogy kinek a kalkulátora szar, érdemes lenne definiálni, hogy most épp melyikről is van szó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest