Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
igen, ill riverig prefloptól számítva
-
concret_hp
addikt
ha az a kérdés, hogy omahában milyen eséllyel jön flopra flöss holdemhez képest, akkor az a válasz, hogy ha pontosan 2 színed van, akkor kicsit nagyobb omahában.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
NLHE term.
-
BÁ Nutrition
addikt
omahában mennyi esély van színre? belimpeltem annyi AXs-el már de még egy se jött le:S
NL-ben mintha többször jönne le -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Funny volt, semmi több, én meg félreérthető, hogy mi a francnak írtam ide be.
Egyébként megtanulhatna mindenki, hisz Európa szívében vagyunk, és a világ közepének is gondoljuk magunkat.
-
concret_hp
addikt
nem értem miért nem tanul inkább meg mindenki magyarul

-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Milyen offenzíva?
Nekem volt olyan, amikor egy multicégnél dolgoztam, hogy egy másik multicég dublini (!) kapcsolattartója véletlenül magyar volt, de nyilván Vele is angolul kellett társalogni.
Viszont volt, hogy a londoni anglius csapat megpróbált jópofa lenni és összeszenvedett nekem 1-2 magyr mondatot, kb ilyen google translate színvonal volt, de azért vicces.
-
attiati
veterán
angol support magyar alkalmazottja és magyar játékos angolul kommunikál egymással, szabályzat az szabályzat

-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Ezzel nem vitatkozom, de ettől függetlenül az üzletpolitikát még igazíthatják a supernovákhoz. Ez minden iparágban így működik, nem csak a pokerben, mivel egy regular elvesztése felérhet akár 50-100 alkalmi játékos elvesztésével.
Van olyan site is, ahol kifejezetten a fishekre koncentrálnak (PKR). Meg lehet nézni melyik üzleti modell a sikeresebb.

-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
És majd mondja, hogy milyen peches volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
-
Koczka
tag
van olyan hogy 15ször egymás után elbukjak 80%os lapokat?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A lapodat nem nézni leak.

-
L|zsidoboz
őstag
3. Potbet gombot már Te is mondtad... Akinek nagyon kell, annak ott a table ninja, a fishek viszont inkább a beépített minbet gombot nyomogasság, mint azt.
Na ja, csak mikor a szegény legény épp 8game-ezik, és NLHE/PLO van, ott meg scrollozgathat/csúszkázhat (table ninja nem működik ott)...

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha kajára kell, kisegítelek. Szólj nyugodtan.

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
pedig nem ártana ha kapkodnának mert be fizetni nem tudok épp
Ennyire rosszul megy mostanában?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Akadémiára: A security részleg tök változó, gondolom attól függ, mennyire komplikált porblémával találtad meg őket. A VIP store pedig tényleg botrányosan lassú. Sztem azt outsourcingban csinálják, mert köze sincs a megszokott PS színvonalhoz.

-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Tekintsuk regnek azt, aki mondjuk eleri a supernovat. A PS-en a support bevallasa szerint ~6000 supernova van. Nehez megmondani, mennyi lehet az eves atlag vpp-juk, legyunk optimistak, es tegyuk mondjuk 300k-ra. 300k vpp-hez nagyjabol 50k rake-et kell fizetni, ergo a regekbol szarmazo bevetel eves szinten ~300 millio usd. A PS eves bevetele a hirek szerint 1,5 milliard usd.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
jaja, így születnek a terroristák

-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
És élőben is 10-16 asztalon ülsz egyszerre?

-
Pá
addikt
gyűlnek a fellegek
nem tetszik ez nekem -
concret_hp
addikt
legegyszerűbb meg:
1, élőben se mondja be a dealer, hogy milyen lapod van
2, szintén
3, szintén
4, szintén nem mondják meg örökké a potot (de amugy meg télleg ki van írva fent és az bőven elég)én is úgy érzem, hogy kedveznek a regeknek. és egyébként ha belegondolunk egy reg jelentősen több raket termel, mint egy fiss, a terem márpedig a rakeből él. az meg, hogy a fisst nem vezetik rá, hogy mekkora fiss, hát az nagyon is jó, ha hosszú távban gondolkodnak. ha mindenki megtanul pokerezni, senki nem fogja tolni befele a pénzt a rendszerbe és senki nem fog játszani

-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Erre nincs semmi bizonyítékom, de sztem ez afféle PS policy. Amikor 2+2-n beszél egy Starsos emberke, mindig kiéreztem egy attitűdöt, hogy mindenben a regeknek akarnak kedvezni és a fishek is csak azért kellenek az oldalra, hogy a regek legyenek kielégítve. Mi vagyunk a vágási disznó a fisheket pedig csak azért próbálnak csábítani, hogy legyen tápszer.

1. Pl a laperősség feature benne van a szoftverben, mert playmoneyban ki lehet íratni, csak real money asztaloknál nem. Amúgy nagyon helyesen, többször dobattam már el fishel a lapját nagy river bettel, amikor pl az asztalra volt leosztva a nut meg ilyenek.
2. Esélyek kiírásai is csak arra jó, hogy a hal rájöjjön mennyire idióta tulajdonképpen. Higgye csak továbbra is, hogy amikor turnon snapcallolja az overbet allinemet az fd-jével, a setem ellen tulképp egy coinflipet bukott.
3. Potbet gombot már Te is mondtad... Akinek nagyon kell, annak ott a table ninja, a fishek viszont inkább a beépített minbet gombot nyomogasság, mint azt.
4. Mit kért még attiati? Jah, hogy ne csak az aktuális potméret és az emelés legyen kiírva, hanem az előző potméret is. Ez mondjuk fishek szempontjából mindegy, de a potodds számításhoz pont elég az az info, ami ki van írva, nem kell tudni az előző potméretet, szóval nem is értem tulképp mire kell.

sztem pont jól van minden így, ahogy van.
-
sasa311
veterán
válasz
misirulez
üzenetére
Nem is olyan rég 300Ks dőntő asztalon egy olyan srác nyert, aki szerintem írni / olvasni sem tudott, viszont veszteni sem...
Csak egy pár jó példa:
Preflop ollé:10,2 VS QQ --> flop 2 pár
8,4 VS KK --> flop 884
8o,4o VS KK --> flop flushÉs ezek csak a preflop olléi voltak...
Akkor nyert egy nagy pénzt, de attól még teljesen fogalmatlan maradt, azóta se nagyon láttam dőntő asztal környékén
-
viharhozo
addikt
Azert eleg csunyan EV alatt fut + a hu-ban meg ilyen szinten is nagy a szoras, Nem kene eroltetnie, valszeg a 6m omahaval sokkal tobb penzt csinalna.
A tegnapi threadhez: azert attiatinak is megvan a maga igaza, pl. en se ertem, miert nem lehet a PS szoftverebe a kezdoket segito feature-oket integralni (pl. mikor milyen eros lapom van). A recreational playerek arra tojnak magasrol, milyen gyors a cashout vagy a support.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha már így belejöttünk, sztem Pintér Márk is erősen overrated.

-
concret_hp
addikt
ja az meg a másik. bár én nem olvasom, csak az állás ugye benne van a címben. de a nl10es cuccal is szenvedett, most meg valami 2K-t lapátolt össze több mint 2 hónap alatt?
a 100K az teljesen esélytelennek látszik.mondjuk Selindek, ha kátszani nem is tud, elég hasznos dolgokat írt, ez mindenképp elismerésre méltó.
rajtuk kívül meg aztán tényleg nincs senki az ophun aki értelmeseket írna (na jó inkább én nem tudok senkiről)
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem Alonso is csalódás a challengjével.
-
concret_hp
addikt
ja azt amúgy fogjátok, hogy az ophu egyik utolsó bástyája dől le azzal, hogy selindek naplót ír és mindenkinek világossá válik, hogy a mikrolimitet se veri? (ehhez képest tavaly nemtom fél nap alatt vettek belőle egy fél wsop ME beülőt?
) -
válasz
concret_hp
üzenetére
ott is be lehet váltani?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
az bs, annyi nekem is van

azt hittem vmi ipari mennyiségű pontod van -
concret_hp
addikt
nah emgvan a supernova

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Durva lehetett. 30-as nem kell nekem sh-hoz, ezen is kifér 12 asztal átfedés nélkül.
A legjobb, hogy a Samsung T260 kb ugyanaz a design mint a tévém (Samsung A656) meg a BD lejátszó(BDP4600), úgyhogy tisztára minimál lett a lakás technikai része

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
lol 6, a 6. ból poker v poker lett

Pola: képzeld el a 30as milyen volt a régi 22esem után

-
Eagl3
veterán
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
már 5

ktg: csak 20K van
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nekem kell a 32" os moncsi kpban kifizetem megegyezünk
mmint ha van ftp-s popntod 150K pont -
concret_hp
addikt
ma eddig 4 pókerem volt amúgy

-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igazad van, hátralevő életemben nem kell több pólót vennem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Starson azért van választék...
-
Eagl3
veterán
Basszus... akartam rendelni egy SONY fényképezőt a FTP-ről pontokért, erre levették a listából, túl sokat vacilláltam. De basszus, EU-s piacra szánt elektronikai cikk már alig van FTP-n. Most rendeljek egy GPS-t amit alig használok és 100.000Ft?
Tele van a tököm. -
-
misirulez
senior tag
Ehhe, egy ismerősömnek utaltam 20$-t múlt hét csütörtökön had viruljon vele 1c/2c-en, mire ma délelőtt felhív, hogy hogyan vehetné ki a pénzt? Mondom ha eljössz kp.-ban odaadom de utald vissza, mennyit nyertél? 1100$. Jó mondom de most komolyan mennyit? Mondja tényleg...
Srác beült nl100fr min beülővel, kicsit felfejlődött utána nl200 on adta a feelinget, de volt ott nl400is, meg nl50SH
.
Mivel ma délelőtt nyerte a nagy részét még nem látni de kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény itt: [link]Most még csak ezeket látom:
nl5 500hand -5$

nl50-SH 400hand 44$
nl100 fr - 1800hand 163$
nl400-SH 39hand 196$de ezek is relativ egész értelmesnek tűnnek mármint nem ilyen hit&run, vagy a f.om se tudja mi lett az emberrel, kb két hete magyaráztam el neki mit jelent a szetmájning, mert megkért hogy magyarul beszéljek hozzá az asztalnál (élő poker), kb. ilyen Studiossrác replika a srác. Pont mikor hívott hogy nl400 on van megnéztem concert 5-6 asztalon volt fent kiváncsi vagyok őt is lemákolta-e.

-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Tényleg kicsit idegesítő, hogy gyakorlatilag mindennel foglalkozol azon kívül, hogy a pokerre koncentrálnál...
Most komolyan, azok közül amiket hiányoltál melyikre van szükséged ahhoz, hogy tudj pokerezni? Viszont benne van minden a kliensben ahhoz, hogy remekül tudj sok asztalon grindelni.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
sasa311
üzenetére
Köszönöm a gyengeelméjűnek nevezést...
Jajj igen, ez a fogalom nem csak rám igaz. Mit is mondtam? Azt, hogy előtte 1!!! kártyajátékot sem játszottam!! Innentől kezdve a mutass még 1 kártyajátékot rám nem igaz....
"A sorban öt kártya érték szerinti sorrendben van"
Én is érték szerint raktam sorba...csak az volt a kérdés, hogy felvehet-e pl 10-es értéket? Ettől függetlenül érték szerint raktam sorba...szerintem ezt a beszólást fontold meg még egyszer!
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért potbet gombokra alapból számítottam, ha stars-é A Pókerkliens. Persze nem életbevágó igények, meg nagy része megoldható.
kösz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A stabilitást leszámítva még az ongame kliens is egy fokkal kényelmesebb volt.
Nem gondoltam volna.Mondjuk a timebank kényelmes dolog.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Meglesem, pár dolog hiányzik vagy szokatlan még nekem.
Nem lehet valahogy kiíratni a pot mellé számokkal is a potméretet? Felül kiírja, de a további betekkel együtt, és azt szeretném látni külön számolgatás nélkül, hogy mekkora potba betelt akkorát.
Allin-nél ki lehet íratni az esélyeket?
Esetleg olyat szövegesen kiíratni, hogy eddig milyen kezet hoztam össze? -
attiati
veterán
Starson az ingyenes cuccok közül milyen scripteket / programokat érdemes használni a kényelmesebb asztalkezeléshez?
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
En bejottem a 17xx. helyen, mondtam, h erdemes velem swapolni.

Egyebkent egy elmeny volt, bar az mtt-ket ezutan is hanyagolom. Az elso asztalomnal a masik nyolc 40/5 korul jatszott, minden flopot legalabb oten megneztek, es harmadik parral mindent megadtak. Aztan a masodik ora utan sztem ubergaz az egesz, az atlagstack 8-9 M korul van, ergo postflop jatek nincs, egy rendes restealre vagy jo, es szevasztok.
Ja, es megint kurva szarok voltak a cg asztalok, az a 36k ember vhogy nem akart tobb penzt elkolteni.
-
Pá
addikt
-
misirulez
senior tag
Most kezdtem el hex77 blogját olvasni, ezen a mondaton beszartam:
"Ha magasabb, akkor valszeg az a tipus akiben felmegy az adrenalin ha gaykedést lát."

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nyílván AAval esek ki pf allinben, még pont kívül a 20K-n
-
sasa311
veterán
válasz
Studiossrác
üzenetére
"A sorban öt kártya érték szerinti sorrendben van
Csak épp ezt a részét hagyod figyelmen kívül a linkelt szabálynak.
Én is életemben csak 1 gyengeelméljűvel találkoztam, aki nem fogta fel mi az a sor (amúgy mondj már csak egy kártyajátékot, amiben az ász "dzsoliként" működik és sort kell kirakni), de ennyire kacifántosan még ő sem b@szta el, ő simán azt hitte, hogy a QKA23 lapok sort alkotnak...

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A hajnali selejtezőn a late reg alatt több, mint duplájára nőtt a létszám. Nem zavaró, hogy még induláskor sem lehet tudni a létszámot?
látom a prize pool is durván megnőtt

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
áh nem olyan 35Knál megállunk.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
32500... eddig ez durva lesz, így late reggel talán még a 40Khoz is közel lesz...
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Én kapásból ismerek még 1 embert aki hasonlóan vélekedett erről!
Olvasd el az általam bemásolt részt, és próbáld úgy értékelni a dolgot, hogy semmi, de semmi közöd nincs a kártyajátékokhoz....akkor tuti azt fogod leszűrni amit én.Azt írja, hogy sorban 1 ász lehet első ill hátsó lap...rengeteg ilyen sor van....Mivel ugye csak 1, ill hátsó lapot helyettesíthet az ász, ezért azt kell írni, hogy csak 2 eset lehetséges, és ezekben lehet első ill hátsó lap.....ez így értelmes, a leírtakból egyértelműen az én megállapításom következik!
Közbe ma szántam rá időt...más kártyajátékokba is csak 1-et, ill hátsó lapot vehet fel az ász(ezáltal logikus lett volna az igazi szabály), de még egyszer: olyan személy vagyok, akit korábban egyáltalán nem érdekelt a kártya, más kártyajátékot nem is játszott!
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
már most 16 300an regeltek, overlay nem lesz az már most látszik, de így talán még 25K induló is meglesz.
Studiossrác: én még senkit nem láttam rajtad kívül aki ne fogta volna fel elsőre, hogy mi az hogy sor

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

)