Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
és van egy eladó PT3 és egy Omaha Manager 1 licensz is
ON
-
attiati
veterán
Ha valakit érdekel, akkor jelezze. Eladó:
Dan Harrington - Hold 'em Cash game I-II. (szinte szűz)
Phil Gordon - A póker kis zöld könyve (egyszer olvasott)Árban megegyezünk.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ők még mindig dealt-en vannak.
Ez így szívás neked, nem?
jövőre is nekimész a célnak? -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
aha, akkor nem vesztettem semmit, hogy nem bújtam a fórumokat

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
tehát minden megy a régiben?
vagy blokkolni fogják az oldalak elérhetőségét?
(nincs kedvem végigrágni a fórumokat)ha nem különítették volna el a magyar játékosokat, akkor hogy tudták volna rájuk terhelni a plusz adójukat?
-
attiati
veterán
a szabályozásról mi konkrétumot tudtok eddig?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
tippelni mindig lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
mit ér mostanság egy Omaha Manager szűz licence?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Semmi bajom a pénzzel és a sikerekkel. Sosem voltam irigy senkire.
Az álszent embereket nem szeretem, és akik bármilyen módon pénzt csinálnak más nyomorából. Ordít arról az oda nem illő hatalmas kitűzőről....
Remélem érted mit mondok. Egyetlen fillért, semmilyen reklámot. Átadom, 0 felhajtás, és örülök az örömének.
Utána meg indulhat a biznisz.Tíszi: télleg', hol?

-
attiati
veterán
Nincsnincs, és aki rosszmájú, az rögtön kap az alkalmon, és összefűzi egy kis olcsó reklámmal, és nagyon jótékonynak beállítva. Nem állítom, hogy nem az önzetlenség szülte, de hogy nagyon kapnak az alkalmon az tuti. (úgy, hogy pénzt nem sokat raktak bele, azt a névtelen adományozók adták! övék az érdem, pa meg lehúzhatja magát)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Azt nem a fórumtagok dobták össze? Akkor miért pa profitál belőle?
-
attiati
veterán
Sajnálom nagyon ezt a szerencsétlen srácot, akinek összedobták a pénzt pa-n a kézprotézisre. De ez az rtl híradó bazi nagy pa felirattal, alul kiírva pa... ebből is reklám lett?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem feledem

Most nov.1-re esik, legközelebb meg szentestére?
-
attiati
veterán
Esetleg 2+2n valakinek mond valamit sirswish6 nick? Lehet lenne vele egy kis business.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Van egy halom másik is. Múltkor néztem, van valami görög terem is (honlapja is csak görögül van). Oda igazán biztonságos lehet befizetni

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Sztem se. Ha mást nem, akkor csak ott tárolta. Az már inkább furcsa, hogy mind akadémiát olvasna, és szavazott is.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ha csak fele nem, az is minimum 1 misi

-
attiati
veterán
pa szavazás
ftp-n mennyi zsetonod ragadt bent?:
4% több mint $50 000 : 38 :nagyotnéz -
attiati
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Jaja, túlbeszéltük (max néha rámtör bukószériában, hogy nézegessem, bár alig játszom).
"elmeletileg barmennyivel EV alatt lehet futni."
Nade bármeddig is? Hosszátávon is? 2 millió hand alatt EV bb/100 felével futsz? Az kicsinál. Még egy komolyabb hobbipókeresnek, aki 40-50k handet letol, neki is 3,5 évig tart... és még mindig nincs ev közelében sem. Nem hiszem, hogy ezt bárki kibírná idegileg.
-
attiati
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Sokkal jobban fogod utálni, hogy nincs sikerélményed már az allin pillanatában sem, mert tologatjátok egymáshoz a set vs overset szituációkat. Akkor már inkább mákoljon halálra egy végigcallozott 3rd párral, és drilleződjön riverre

Amúgy az ev-t hiába nézegeted, honnan tudod, hogy korábban nem mákoltad magad szarrá nonallin szituációkban és azt most allin szituációkban, ev-ben kapod vissza.
-
attiati
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Kérjél ticitől nl sokszázról grafikonokat, mennyivel futott ev alatt.
Ez tényleg ilyen műfaj, én se bírtam.
Megint csak ugyanazt tudom írni: láttam ftp-n robot által lejátszott valós 2millió handet. És a 2 milliomodik hand végére sem ért össze az ev. Sőt. A tényleges bb/100 fele volt az ev bb/100-nak. -
attiati
veterán
Tici, te mint nagy bwin és ongame regulár. Dobjál már össze egy elemzést légyszí a bwin előnyeiről

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Willhill, uni, ladbroki... ezeket annyira már nem tartanám tisztának. Nem lehetnek 100%-osan urai a helyzetüknek, mert sok mutyi terem van a hálózatukban.
Kezd úgy kinézni a dolog, hogy tényleg azok a termek erősödnek meg igazán, akik képesek magukról lerázni az affiliateket. A stars ebben jó. A bwin is. A bwin meg amekkora mocsok tuti, hogy a legnagyobb haszonkulccsal dolgozik.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja ezt már akadémián is tárgyalgatták, ophu meg ki is hozták lefordítva.
Gondoltátok volna valaha, hogy egy FTP szintű teremmel előfordul ez?
Vagyis rosszul kérdezem. Ha még ott is mutyi megy, akkor hol nem? -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
naneb****
ekkora gáz van? -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
függő
szenteste nincs freeroll?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Méghogy csal a stars a MS handekkel. 9trillió hand után te is célba értél

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
idén, vagy ebben a hónapban?
tényleg, hogy áll az idei sne? -
attiati
veterán
Mi számít rossznak. Az biztos, hogy a 18 és éjfél közötti időszak a regeknek is csúcsidő. Nem azt mondom, hogy ne lenne sok fogalmatlan, és hogy a regek ne lennének verhetőek, de azt már biztosan érzem, hogy megváltozott a játék képe.
Még így is bőven verhető, de megváltozott.
(éjjel 2-3 körül minden a régi) -
attiati
veterán
Bwin microlimit, elmúlt 11k hand AA-KK statisztika: +1BI
3betre fold, vagy 3bet nélküli partiban legkésőbb turn cbetre dobnak (kivéve azt a 7-8 esetet, mikor a fishnek kint van flopon a drillje)
De összességében a 11k hand is bőven minuszos. Talán még soha nem volt ilyen hosszú mínuszos sorozatom ilyen alacsony limiten. A játékom nem romlott ennyit, úgyhogy az állomány kellett hogy javuljon. 10-20 perc elteltével nem egy asztalnál fordul elő, hogy kiesik az egy szem fish, és 6 db reg lopkodja a vakokat.
Showdown sokkal kevesebb, potátlag alacsonyabb, flopnézés bőven alacsonyabb.
Jöttek át ftp-ről emberkék, vagy ez mind a 6maxnak köszönhető?
Bele se merek gondolni mi mehet starson. -
attiati
veterán
Mekkora egy nittanya lett ez a bwin este csúcsidőben 8 körül.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ez is beteg, de te rb-ért játszol

Ha mindig a session végén jönnek az eredményeim, akkor olyat nem lehet, hogy csak olyankor ülök be?
-
attiati
veterán
ahogy gondoltam, bár logikát egyelőre nem látok benne:
A bwin.Party eladja az Ongame hálózatot
A bwin és a Party Gaming márciusi egyesülésekor már felvetődött a lehetőség, hogy eladják a bwin tulajdonában lévő Ongame hálózatot, miután a társaság közölte, hogy meg fog szabadulni "felesleges vagyontárgyaitól." A bwin most elkezdte az eladás formális folyamatát, többen is érdeklődmek a hálózat iránt. A bwin.Party szerint az év végére végbemegy az adásvétel.
-
attiati
veterán
ezmiez? egy sessionon belül kétszer bukni nut full-al straightflush ellen

ja tudom, variancia
Eddig csak a nuflush vs straightflusht utáltam. -
attiati
veterán
válasz
misirulez
üzenetére

Egyébként nem mindig jó, mert ilyen 10BI/1k hand hotrun-ban nem biztos, hogy mindig optimális döntéseket hozok. Elbízza magát az ember. De azért vicces volt, hogy 2k hand alatt egyetlen setet se láttam, utána meg 10 leosztáson belül 3-at egy regekkel teli asztalon, és mindet ki is fizették. +1 pókert is ugyanott A magas ellen

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
az alltime grafikont nézed?
régen játszottam, és most is ritkán, szoknom kell még az ilyen szakadásokat, hotrunokat
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem én vagyok, csak példa volt

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Legyen egy 35-40 éves családeltartó apa, aki mondjuk egy nagyon rossz munkahelyet hagyott ott. Ott azért elmegy ám a pénz. Nagyon hősieskedni se lehet, limiteket próbálgatni. Könnyen megreked nl50-en. Felejtsd el az ambíciókat, és a huszonéves kort. Abból indulj ki, hogy létfenntartás.
Persze 20-35 éves koráig is dolgoznia kellett valahol. Lehet arra mondja, hogy nem ért igazán semmihez, hogy ugyanezt a szintet nem tudná fenntartani semmi mással, és csak kétkezi munkát tudna vállalni, szakmunkát nem igazán.Egyébként failnak fail, de el tudok képzelni sok ilyen helyzetet.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
miért?
Ez egy fulltime NL25, NL50-es regre simán ráillik, aki havi szinten vesz ki.
És mondjuk huszonx éves, vagy már középkorú, és egy korábbi rossz mhelyről ide menekült 4-5 éve. -
attiati
veterán
Úgy kell az ftp-nek. Kéz a kézben járva engedélyezték a robotok működését, amik szép kis forgalmat és raket generáltak nekik éveken át, majd amikor vélhetően rekordösszeg hevert a robotszámlákon, akkor egy akcióval egyik napról a másikra elkaszálták az összes robotszámlát és az egyenlegét.
Nagyon sajnálom, akinek pénze van ott
És a kliens is a legjobb volt. -
attiati
veterán
mit tapasztaltok 5maxról 6maxra váltás óta?
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
misirulez
üzenetére
Úgy értem, hogy aki érzi a határait már microlimiten, annak egyáltalán nem érdemes pókerben célokon gondolkodni. Még mindig itt térül meg a leggyorsabban a ráfordított energia, és úgy tök jó, hogy esténként néha pár órát. De a karrierben nagyon nagy hézag tud lenni pár kihagyott év. Szerintem kevesen tudnak pókerben reális célokat kitűzni és megvalósítani.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A játékzsetont leszámítva.
Egy NL50 alatt játszó játékosnak nem biztos, hogy megéri hosszútávon pókerben gondolkozni.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hiába döntöd el, az még kevés a megvalósításhoz.
Te szeretsz online pókerezni? (ha minden más tényezőt leszámítunk). -
attiati
veterán
bwin 6 max-ra átállás után még használható lesz vajon az HM 5max adatbázisa?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
talán egy 30/7-es, vagy 15/4-es passzív feszesebb fish ellen tolnám
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
any2-val, 100%-ban? pl 73o-al?
mondjuk egy 70/5-ös arc ellen, 40-es wtsd-al?
vagy 80/55-ös arc ellen? -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
mondjuk nem definiáltuk a fish fogalmát
Olyan ellen nem erőlködnék csak a pozi miatt, aki végigjön mindennel. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
baszki, akkor nincs jobb ötletem

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
és olyan cikket mikor írsz, hogy:
"Milyen egeret vegyünk, hogy nyerő játékosok legyünk?"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
És összesen milyen tétet fogadtál volna el magad ellen?
Arányaiban gondolom úgyis eltörpült volna a cél mellett.
Ha mégsem, akkor meg elég kockázatos lett volna. És az egy évre szóló teher, nem egy hónapra. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
engem lehurrogtak, mikor felhoztam a nyár vs fish témát

Ha az elején nem indul be a szekér, akkor sztem is elviszi az extra teher és a rutintalanság.
Azt is csodálom, hogy nem tűnik fel neki, hogy rutinos játékosok hogy ráugrottak egyből a témára, és fogadni akarnak ellene.
Ezek alapján vagy kipróbálta magát korábban egy másik számlán, és biztosra megy, vagy gamblerkedik. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
de nem akarok használható szoftvert

halakat akarok
Amúgy nem értem mit kell ezen ennyit görcsölni. Két gomb kéne:
1. áttolom a pénzt (és esetleg egy nicknév, hogy kinek)
2. ma inkább nem játszok
-
attiati
veterán
kezdik elszarni ongamet is

szoftverfejlesztés, 6max
-
attiati
veterán
Pola: bwin-en és luckyacen kívül máshol milyen eredményeid voltak 50-en vagy felette?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
a titkárra?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
google?

linkpletyka, én se látom értelmét, de nem lehet tudni, hogy a party egyezség mivel jár. És a lóvé is marhára kellhet egy új üzleti stratégiához.
De ha nem is adja el, akkor is követhet két külön üzleti stratégiát a bwin+party, és az ongame. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tom, csak olvastam, mostanában nem játszottam.
FD még van, csak ha szarrá nyered magad, akkor nem lehet kijátszani
Hamarosan kiválik bwin ongameből, és elvileg eladják ongamet. Kíváncsi leszek milyen irányba indul ongame, és milyen lesz party+bwin. -
attiati
veterán
Facebook szűz vagyok, legyen úgy, az mindenkinek jó lenne. De dobj rá egy filtert:
- amerikai, olasz, francia...
- orosz, kínai, román...
- 14 év alattiak (vagy ha lesz valami facebook adatlap alapján azonosítás, akkor 18 év alattiak)
- valószínűleg 0 rakeback, 0 HM, ha valóban a játék élvezete lesz a prioritásAz nagy előny lenne, ha teljesen facebookhoz kötött lenne, és nem lenne egyetlen affiliate sem.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
mond meg

Amcsi, olasz, francia... nélkül.
A már most is pókerezők nélkül.
12 éves tinik nélkül ("anyu, add kölcsön a visa kártyádat, hogy had pókerezzek picit 2$-ért)
Kínai, orosz, román... meg alapból nem fogja ész nélkül szórni a pénzét, akármennyire fészbúk fish.Ha meg egyedül a fészbúk kap amcsi licenszet, akkor meg úgyis oké. Sztem ez az egyetlen életképes verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És a kliens is a legjobb volt.