- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler
aktív tag
Érzem a külömbséget, tudom mire gondolsz. Tökéletesen értem mit próbálsz mondani. Viszont így volt eltervezve, ezért szerintem nem hiba! Nyilván egy draw heavy flopon következett volna raise, de egy ilyen száraz rainbow flop-on miért is kellett volna izmozni? Ráadásul úgy, hogy egy nagyon aggro játékossal játszottam? Erre ment ki a játékom, hogy hagyom hívni! Az más kérdés, hogy óriási szerencséje volt riveren, de ha az nem jön akkor is all in teszi magát. Bár elfogadom mások véleményét, de ezt a játékot így terveztem. Manapság pedig sokan alkalmazzák a lassítást, lásd aptok videó

szerk: hozzá teszem, hogy ez a szolnoki elő cash ráteszi a bélyegét az online cash-re nálam. Itt Szolnokon 400-500k kasszákat nem a monsterek nyerik! Sajnos flopot 15k alatt itt nem látsz! No és ha beülök online nl 50-re nincs az a lap amit én eldobok egy raise-re

Egy példa egy szolnoki 755k partira:
preflop 20k emelés K 4 suited call és plusz 2 call. Flop flush draw a K 4-nek. Flop hívás 70k K 4 all in, call. Showdown: AA. Turn river 4 4.
Brazilok így játszák ezt a pókert
-
syler
aktív tag
Marha agresszív volt a srác, és olyan showdown-okat produkált hogy hihetetlen. Kész idióta volt. Direkt lassítottam,tudtam, hogy all in lesz a vége. Nem a játékom miatt vagyok ideges, hanem, hogy az elmúlt 3 napban vagy 5 floppolt fullomat gyorsulták le. Kissé idegölő már!!!
-
misirulez
senior tag
De nem csal az rng szóval felfalnak a cápák.

Good vibrations
2006 - "Yeah, I stacked him again, it feels soo good."
2011 - "Yess, I stole his blind. Can't remember what it feels like stacking someone."Fish quantity
2006 - "It's time to finish the session, there are only 2 fish/table, peak time is over."
2011 - "OMG, there are 2 fish on one of my tables, must take a screenshot!"Fish quality
2006 - "What is stronger? A 5-in-a-row or a 5-color?"
2011 - He would be a mediocre reg in 2006.Winrate
2006 - "What is ptbb? I count my winnings in buy-ins."
2011 - "What is winrate? I count my winning in FPPs."Multitable
2006 - "It was hard at first, but now I can 4 table without timing out too much."
2011 - "Can you recommend some good TV Show? I kinda boring during 24 tabling." -
misirulez
senior tag
Jah azon gondolkozom 2+2 888 os nagyofrgalmű topikjába kéne írni amit rendszeresen olvasnak a 888os supportosok (ott reklámozzák az ujdonságokat/fejlesztéseket). Lehet abból gyorsabban lenne valami, kb. akinek kicsit is köze van a pokerhez be kell lássa, hogy ez a 3 nick ua.
-
misirulez
senior tag
Már csak az a kérdés, hogy mi értelme van bejelölni őket és kb. mivel leszel okosabb egy river döntésnél ellene, ha tudod, hogy lelép miután nyer egy nagyobb kasszát.

Amúgy köszi a kifejtést, lényegébe akkor hit&run.

Mondjuk SS annyiban másabb, hogy nem azért lép le mert fél, hogy elveszti csak +30bb felett nem tudja, mit hogyan kéne játszania.
-
attiati
veterán
Facebook szűz vagyok, legyen úgy, az mindenkinek jó lenne. De dobj rá egy filtert:
- amerikai, olasz, francia...
- orosz, kínai, román...
- 14 év alattiak (vagy ha lesz valami facebook adatlap alapján azonosítás, akkor 18 év alattiak)
- valószínűleg 0 rakeback, 0 HM, ha valóban a játék élvezete lesz a prioritásAz nagy előny lenne, ha teljesen facebookhoz kötött lenne, és nem lenne egyetlen affiliate sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennyi
színek lényegtelenek voltak,de már megoldodott a problem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)