- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Studiossrác #14999 üzenetére
Itt tudod letölteni, kipróbálni és megvásárolni a programot.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
sasa311 #14998 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, mostmár értem!
Pá: teljesen igazad van, megszoktam a ph-t, meg se fordult a fejemben, hogy máshol kérdezzem!(tudtam, hogy lesz itt is szakszerű válasz a kérdésemre
)
Még 1 kérdésem lenne: szeretnék statisztikát vezetni én is a játékomról. Láttam sok pokerhand linket, meg különböző grafikonokat. Ezek, hogy működnek? Hol tudok ennek utánanézni? Ha fárasztok valakit a kérdésemmel, elnézést kérek érte, de ilyen téren borzasztó kezdő vagyok
-
sasa311
veterán
válasz
Studiossrác #14996 üzenetére
100 SP ahoz kell, hogy az 50 $ amit elutalnak a TIED is maradjon 3 hónap után.
A 100$ bonushoz sokkal többet kell játszani.
-
Pá
addikt
válasz
Studiossrác #14996 üzenetére
Miért nem teszed fel ezeket a kérdéseket a strategy forumában?
Nem zavar vagy ilyesmi, de ott gyors és pontos választ kaphatnál az adminoktól.
-
Studiossrác
aktív tag
Uraim!
Ma rászántam magam, és megcsináltam a pokerstrategys kvízt(nem mintha nem lett volna egyszerű a dolog, csak már tobeten aktívan játszottam...)
Kérdésem a következő: ha jól értem 2 napon belül kapok egy e-mailt, hogy megkaptam az 50 dollár kezdőpénzt? (kivéve ha ellenőrzésre bekérik az adataimat). Ahhoz, hogy kivegyem az 50 dollárt(ill szerezzek + 100 dollárt), össze kell gyűjtenem 100 strategy pontot...jól sejtem?Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #14994 üzenetére
mondom... skill
de legalább pörögnek az FPP-k
-
Pá
addikt
nah, gyorsabb volt mint vártam
ez a skill
-
Pá
addikt
FOOOOOOKKKK.
Első 10 handben kétszer sztekkeltek. Már látom, hogy ez a villám session kicsit el fog húzódni. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp #14990 üzenetére
Ok, én ebből (is
) kimaradtam, szóval nem vagyok képben, csak derengett valami ilyesmi.
-
concret_hp
addikt
semmi ilyen nem volt. a bloggercsábítgatás az egy másik oldalra ment, kb. 1 éve. amikor akadémiára átment sok blogger (köztük én is), akkor semmi ilyen nem volt, csak szimplán kezdett a béka s*gge alá esni az ophu színvonala, akadémián meg aránylag normálisabb volt a mezőny.
másegyéb balhé nem volt sztem. -
attiati
veterán
Igazából nekem is csak rémlik valami, de még abból az időből, mikor nem volt még akadémia.
Nem volt ophu-n valami belső feszkó?Nem tudtak megegyezni a húzó - de nem tulaj - tagokkal az osztozkodáson, és ezért inkább kiváltak, nem ilyen volt?
Egyáltalán ophu tulaji köre egyfős?
-
Pá
addikt
Akkoriban annyira nem követtem ezt a folyamatot, de mintha tényleg lett volna valami feszültség. Talán csak a rivalizálás miatt?
Valami nagyon halványan rémlik, hogy mintha az akadémia csábítgatta volna az ophun népszerű blogírókat, hogy költözzenek át és sokan át is mentek. -
attiati
veterán
pa alapító tagok és ophu alapító tag(ok) között mi volt a balhé régen?
pa alapítók régen az ophu "társtulajdonosai" voltak?
-
föccer
nagyúr
Hát, az nem az erőségem
Egyébként miért van az, hogy ha Én adok meg lazán egy emelért (példának okáért, KTo-val), akkor mindenki lehord a sárba, mert mekkora sz*r játék, és dukok vele, mint állat. Viszont, amikor az ellen adja meg az Én emelésemet (rosszabb esetben 3bet-et, akkor tuti leesik neki a nut lap már floppon, osz Én meg szívhatom a fogamat 2 overcardos FD Cbettel.
Pediglen 17/12-öt játszom, szóval nem lehet azt mondani, hogy marha nagy a nyitó/3bet range-em. Vagy rosszúl tévedek?
üdv, föccer
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #14981 üzenetére
Csak azt hittem, most már leragadsz a Starsnál, közben meg itt mászkálsz a termek között össze meg vissza, mint a bolygó hollandi.
-
concret_hp
addikt
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #14979 üzenetére
Hát ott meg mi dolgod volt?
-
concret_hp
addikt
redstar egy suttyó terem
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #14973 üzenetére
De kb egy nap alatt.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #14901 üzenetére
lol ugyanazon a 2n vagyok még bent mint vasárnap
-
GabN73
addikt
Unin kihúztam a 10.000ből a 269. helyig,(freeroll)természetesen 130-tól fizet 10 centet.Voltak nagy mákjaim de az ellenfeleimnek...
+Haver is beleszólt,miatta is buktam.
-
föccer
nagyúr
Azon már fel sem tudom bosszantani magam, hogy a coin flippeket nem tudom megnyerni. De hogy a 80/20-akat is behúzzák ellenem, az már kezd csúnya lenni
-
Pá
addikt
Mitől szaladt fel így hirtelen a dollár? (vagy esett le a forint)
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Má megvan, köszi mindenkinek.
-
Pá
addikt
Segítsetek egy S&G noobnak.
Vettem egy akcijós step2 ticketet ma.Akartam regelni egy tornára, de le akarja vonni a 27 dolcsit.
Hogy kell, hogy a ticketről menjen? egyáltalán hol tudom ellenőrizni a ticketjeimet? Nem látom sehol, hogy megvan. -
föccer
nagyúr
válasz
Koczka #14958 üzenetére
A pt3 tudja.
Be kell állítani a kliensben, hogy mentse a hand historykat a merevlemezre. Ugyanakkor be kell állítani a trackert, hogy honnan, milyenkliens fájlait töltse be. Ha ez megvan, akkor autoimportot kell indítani, és ha jók a HUD beállítások, akkor meg fog jelenni az asztalon a vágyott információ.
üdv, föccer
-
Koczka
tag
a poker tracker tudja kezelni a boss hálózat softverét vagy hogy kell handeket beolvasni?
-
föccer
nagyúr
LOL
Ellennél pocket pár, nálam over pár. Preflop allin Hát persze, hogy behúzza a flöst...
-
sss
őstag
válasz
L|zsidoboz #14947 üzenetére
Köhöm.
-
ktg3
őstag
vááá ez a rush poker mekkora király már
kicsit komolytalan de nagyon ottvan
1asztalon 300 leosztás / óra az elég keményiszonyat pörgős
-
föccer
nagyúr
Hogy ma minden szembejöbő 86/0-ás fishnek flop sora van, azé az már pofátlanság....
És ugyebár az a legszebb, hogy azt tudom, hogy nincs nála ász... Naná, mert J8o val adta meg a a 6BB emelésemet...
-
j0k3r!
őstag
hello pokeresek!
az volna a kerdesem, hogy tudtok-e olyan poker klienst, amit linuxra is fel lehet rakni. jo volna mar egy kicsit freerollozgatni egy kicsit este/ejszaka.
a valaszotok elore is koszonom. -
Chesterfield
őstag
Csupán 3x verték el az AA allinem, + volt még egy QQ-m, azt QK.
A legszebb a legutolsó parti volt, 6-an voltunk még bent a DON-on, az egyik ss ki volt ülve kb 800 zsetonnal már 4 kör óta, ez a sok idióta meg egymással bohóckodott, ahelyett hogy mindenki gyorsan dobált volna el mindent. Persze hogy visszaér a srác, amikor még volt 300 zsetonja. Nekem volt még 500, mivel én mindent dobáltam. Na ekkor kaptam AA-t, amit ez az ipse callozott le K4-gyel, és a board: 9TJ-3-Q
-
föccer
nagyúr
A fultiltnél jól kicsesztek az sss-t játszókkal. Bevezettek egy shallow féle asztalt. 20bb a min és 40BB a max beülő...
üdv, föccer
-
Pá
addikt
Nem is olyan rossz ez a délelőtti műszak, még csak 3 óra van és már lement 4000+ hand.
Ami egyébként személyes rekord. Tudom szánalmas.Igaz ezzel mára bezár a bazár.
1250+ VPP, nyaammmmmm
-
misirulez
senior tag
Ha-ha most srácnak ugyanez már nem jött össze: [link]
Most én is délelőtt nem nagyon tudom mit csináljak, ezért NL10-en gyakorlom a 6max.-ot amiről egyelőre fogalmam sincs, hogy hogyan kéne. (nem mintha fullringről lenne)
Nem tudom mennyire bővítsem a rangemet. FR.-en nem túl bonyolult 88 tól felfele, mindenhonnan 4bb vel nyitok, ha előttem volt hívás QQ alatt dobok afelett visszaemelek, set mining pedig justcall ha van 20x. stack a hívás mögött. Postflop meg ha eltalált megyek, ha nem-nem. Kb, ennyi. -
Pá
addikt
Gondoltam kipróbálom milyen délelőtt játszani.
1. fish kiszúrás
2. jó lehetőség várás
3. setet floppolás
4. örülés, kellemes izgulás
5. emelgetés, allin menés
6. 96% kevésnek levés, pot másikhoz menés
7. fish 'sry' mondás, 1 perc múlva pénzeddel lelépés
8. nembaj, ilyen a poker gondolás
9. titokban még sokáig magadat sajnáláskb ilyen. csak mint máskor
-
Pá
addikt
Képzeljétek kb 2 hónapja először sikerült 100bb-vel allin menni preflop, hogy a KK elég legyen. Pezsgőt bontunk.
-
misirulez
senior tag
válasz
L|zsidoboz #14929 üzenetére
Jegyzetben egy feszes c-betelős játékosnak van nálam elkönyvelve, ezért féltem turnon ujra emelni, mert AK- eldobja, viszont riveren megint emel vele. Turnon ő is csekkelt, így riveren megint nem akartam elölről hívni, mindenképpen hívást akartam kicsikarni.
-
föccer
nagyúr
válasz
misirulez #14926 üzenetére
2.ban szép dobás. Én ilyen line-nál nem biztos, hogy kitalálom a színt
Ezek szerint nem csak nálam történnek olyanok, hogy semmi lappal kísérnek, és a végére betúzza a backdoor flöst... A másik szép élményem volt a fultilten, hogy alsó párral limpeltek a TPTK-m ellen. Szépen tornázom felfelé a potot, mire riverre leesik neki a 2. pár
Az ilyenekre szoktam azt mondani, hogy mekkora nagy király az ellen, meg
, mert tudta, hogy végig kell call-ozni, mert a végé ővé a hand....
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Nemrég hallottam a rádióban, hogy egy miskolci könyverő leakasztott az Őt alakalmazó cégtől 30 millát, és eltolta online pókeron.
Gondolom valami bátor nitfish tag volt, aki azt hitte, hogy NL1000-en gyorsan csinál belőle 60 millát, és a különbözetett zsebre rakja
LOL.
üdv, föccer
-
Chesterfield
őstag
Kezdem nagyon felb*ni az agyam rendszeresen megadják az allinemet 66-tal, KQ-val, és túl gyakran mákolnak le.
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp #14919 üzenetére
Flösshúzó, 7esnél magasabb K nál kissebb kézbe pár, 5.össel sorhúzó. Ezek mind tudnak dobni, 800.-al voltak benne szerintem nem törvényszerű, hogy csekk-csekk után még majdnem háromszor annyi pénzt becalloljanak, főleg hogy csak passzív megadók voltak, végig én voltam az agressor, abszolút hihető lehetett volna nálam az kezüknél erősebb puska. De nem kell ezt túlmisztifikálni.
Valszeg magasabb limithez szoktál, így tárgytalan microlimitről beszélgetnünk.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #14919 üzenetére
no risk, no gain
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp #14913 üzenetére
Gondoltam levezetésnek beülök, egy tornára gambleredni, és az első leosztásnál leesett az állam. amúgy 4$ verseny gtd3,000$ 500nevező.
Állítólag azt mondják, hogy nagyon agresszívan kell játszani, én így tettem.
Mp.-ből 6 nagyvak sztem elég tekintélyes, van 2 megadóm.
Alacsony board, elölről belehív, talán settet akar ejátszani, mögötte egy megadó én hátulról ráemelek, hogy akkor most konkrétan, van-e nála valami (a csak megadótol nem vártam semmit.), mert ha sett esetleg fölépárja van, akkor félnie kéne a színtől és visszaemel, de a 650 csak megadja, tehát számomra a két pár, sett, sor élből kizárva, marad a két fölélap, de ha az is van, akkor is írtó hülyén játsza meg. Turn K. Mondom zsír, mindketten elcsekkelték erre pont all-in tudok menni végre csak eldobják. De nem...mind2 call, és azok a mutatások wááá.És nyer a 42.
Soha nem fogok én MTT-zni számomra ez egy megfejthetetlen fogalom...
Jah és a hand
-
misirulez
senior tag
De régóta hiányzott már ez a vasárnapi grindelés.
12 óra kisebb szünetekkel, végül +9,5Bi zártam, sose legyen ennél rosszabb.hupsz most nézem csak végül 16 óra lett az a 12...
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #14909 üzenetére
remek 17. lettem szintén ennyiért. 7óra pár perc...
-
R
senior tag
válasz
concret_hp #14909 üzenetére
ó, ha pikk tízes a river full vs royal szép lett volna...
-
Chesterfield
őstag
Nem tudom mi van velem, 2 hét alatt nyertem 700 dollárt 5-10 dolláros DON-on, 2 nap alatt meg elbuktam a 2/3-át.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #14908 üzenetére
15/36 , 16. hely is még csak 130 dodi ...
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #14907 üzenetére
9/69 kb. sose lesz vége
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #14906 üzenetére
na már csak 1, de azon leglalább jól állok 10/110
-
Pá
addikt
válasz
mivan most átálltál?
-
R
senior tag
válasz
turbozzál mellette...
-
concret_hp
addikt
wááá de unalmas tud lenni amikor pár mtt marad csak
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest