- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz BÁ Nutrition #20098 üzenetére
NAV úgy gondolja. Belehet szerezni a telepítőt, lehet használni gond nélkül a programot magyar IP-ről.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
-
oba
addikt
NAV barát online pókertermek mik mostanában?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
opr
nagyúr
válasz kisgyerek85 #20093 üzenetére
Ez nagyon tökéletes, pont, ami kell nekem, az elején a nevetséges/idegesítő, lelkesítőnek szánt gáz dumát kivéve. De ennyi bőven belefér, cserébe ingyenes, nagyon köszönöm!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Üdv népek!
Tud valaki olyan, lehetőleg ingyenes programról, ami segít pókert levezényelni (win/droid)?
Nincsenek nagy elvárások, olyasmiket tudjon, hogy vakemelés x percenként, és akkor csilingel vagy valami, aztán kör végén le lehet csapni, és akkor indít még x percet, illetve be lehet írni a kezdő vakot és kiírja az aktuálisat, meg lehet restartolni kör végén.
Próbáltam rákeresni, csak azt se tudom, mi lehet a neve, a póker program kulcsszavak variációira meg online póker, illetve póker oktató progik ugrottak fel.
Remélem létezik hasonló, mert jövő hétvégén szervezek egy baráti kistétes pókerpartit, és jól jönne.
Illetve őszintén szólva mocsok lusta vagyok megírni magamnak.Előre is köszönöm!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
haromegesz14
aktív tag
Hali!
Szerintetek az FR cashgame mennyire halott játékforma, érdemes egyáltalán még foglalkozni vele? Kb. már csak a Stars-on van belőle említésre méltó forgalom, tudom ...
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
jegenye77
addikt
Pokerstars mobilos app on lehet valódi pénzel játszani?
Régebben mintha csak az asztali verzión lehetett volna ha jól emlékszem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Szembe jött velem a unibet, hogy lehet pókerezni, feltettem és működni látszik (legutoljára le voltak tiltva), tehát lehet érdemes lenni keresni valami jó kis termet.
Előzőleg pokerstrategytől kapott 50pénzt fialtatta meg apum, azt a tiltáskor ki is vettem. A kérdésem, hogy van-e esetleg olyan terem most, ahol indul gyakran ingyenes sng, amivel nagyon keveset nyerhetsz (mint everesten volt anno), meg van akár napi több ingyenes beugrós pár dollár össznyereményű tournament. Tehát a játék lenne a lényeg, hogy édesapám el tudjon játszogatni, de ne játékpénz legyen. Ha még valami minimálissal be kell szállni az sem nagy baj.
(unibeten ahogy néztem teljesíteni kell küldetéseket és utána lehet beülni freerollra...úgyhogy az törlés lesz)előre is köszönöm a tippeket.
LuckyL: van ilyen, hogy magyar pp acc? mitől lesz magyar? hufot állítasz be default currencynek? sosem hallottam még ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz adequate_cou #20081 üzenetére
kh nál tiltva vannak a szerencsejáték oldalak, kivéve a tippmix
magyar pp account nem használható szerencsejáték befizetésekre tudomásom szerintszóval vagy csináltatsz kártyát másik banknál vagy megvárod amíg andy vajna kaszinója beindul
cryptot minden termékemért elfogadom
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok,
Melyik az az oldal amit tudok itthonról használni és működik K&H-s Maestro kártyával vagy paypales befizetéssel?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bencus88
nagyúr
szia!
Könyvet nem ajánlanék, elég elavultak bár ha nagyon alapokon vagy az se fog ártani. poker akademi esetleg youtubon videókat nézegess. Nagyon meg van csonkítva igen, ha jól emlékszem 47%-os adó van. Persze ezt ki lehet küszöbölni ilyen olyan módszerekkel. Nagoyn sokan foglalkoznak csak ezzel többek közt én is, de nehéz az alapokról feltörni idáig, de ha kellő kitartás és tudás megvan semmi sem lehetetlen. Bármi kérdésed van szólj válaszolok szívesen.
-
jj67
csendes tag
Hello!
Szeretnek egy kicsit tanulni a jatekrol, milyen szakirodalmat, weboldalakat ajanlotok ennek elkezdesere? Nem igazan ertek a pokerhez, nem is sokszor jatszottam, viszont kulonfele logikai jatekokban azert altalaban sikereim vannak, mindemellett erdekel a pszichologia es a matematika is.Magyarorszagon ma mivel kell szamolnia valakinek, aki online pokert jatszik es tegyuk fel, hogy meg nyer is? A nyeremenye nagyon meg van csonkitva adokkal, tehat joesetben is fizeteskiegesziteskent foghato fel altalaban?
Ne ertsetek felre, ezt csak erdeklodes szintjen kerdezem, sejtem, hogy mennyi munka van amogott, hogy valaki egyaltalan nyero jatekossa valjon. -
Spet
addikt
válasz Gaaabeeesz #20077 üzenetére
Micro Zoom asztalon (1-2 cent SB/BB) játszom, mert elpártoltam a 1,5-es fifty50 Sit&Go asztaloktól.
Nem nagy roll-al játszom 10$ befizető tőkét szeretném feltornászni az eddigi befizetett összegre (~100$ nem nagy összeg 4 évre elosztva), úgy hogy ha elérem a 15-20 $-os határt akkor hirtelen jön a "pechszéria".
Tudom, hogy nem nagy összeg, de időtöltésnek számomra megfelelő.
-
Spet
addikt
válasz Gaaabeeesz #20075 üzenetére
Nem szoktam azzal a lehetőséggel élni, nem egy sit&go, ahol érdekesebb nézni, hogy mi lett volna, ha.
Ha már legalább új életre kelt a topik, hogyan szoktátok megélni a rosz szériát? Mert ahogy mostanában nézem/érzem magamon, változó a teljesítményem. Amit egyik nap elvesztem, a másik nap behozom.
Tegnap előtt bármilyen lappal mentem be vesztettem folyamatosan, tegnap meg amire éreztem, hogy lehet valami le is jött.
-
Spet
addikt
válasz Gaaabeeesz #20073 üzenetére
Nem feltétlen, volt már programhibám, hogy visszarakott oda, ahol dobtam, ugyanarra a kézre (10k leosztás szám fölött 1 alkalommal)
-
Gaaabeeesz
senior tag
FastFold.
Amint eldobod a lapod, masikat kapsz mas ellenfelek ellenÜdv, Gabesz
-
Spet
addikt
Na kipróbáltam a Pokerstarson a Zoom asztalokat micro szinten (1 cent 2 cent), ellehet vele szórakozni, na meg szidni is néha (KK nem mindíg nyerő ez lejött ~2000 leosztás alatt).
Remélhetőleg kellő dominanciával fellehet hozni a tőkét.
-
Arcképgyáros
válasz Gaaabeeesz #20065 üzenetére
Klasszikus texas holdem.
-
Arcképgyáros
Melyik a legjobb online póker jelenleg?
Full tilten toltam sokáig, tiltottak aztán most járt le a 3 év...újra megjött hozzá a kedvem. Hát ha van jobb...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Üdv. Ez még legális magyarországon?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ktg3
őstag
válasz Ozsi009 #20060 üzenetére
Kártyázol és még áfás számla is kéne?
Szerintem a 4K 27"-on natívba tuti, hogy nagyon picike lenne. kifolyna a szemed az tuti. Előbb vennék egy 1600p-s 30"-ost. Használtak közül én csak az aprót szoktam böngészni. Tény, hogy nem kapsz vissza áfát, de cserébe jóval olcsóbban megúszod a dolgot. Monitorban nincs túl sok mozgó alkatrész, így elég ritkán mennek tönkre. Mondjuk nálam már elhalálozott pár, de még olyan is amit újonnan vettem, egy jó 6-7 év után.
Ha a helyedben lennék, akkor ezeknek kérdeznék utána:
Biztos van még ezeken kívül is egy csomó, annyira nem ástam bele magam.
Ha újat, akarsz, akkor nincs ötletem. Be kell menni a milyen monitort vegyek topicba és leírni az elképzeléseidet. -
Ozsi009
tag
Köszi!
Közben nézelődtem.
Szerinted pókerre megfelelő lenne ez? LG 27UD58-B 3840x2160-as, 27". 108k
A helyzet az, hogy csak a nettó árat kéne fizetnem, így bruttóban mehetek 110k körüli összegig, és akkor vennék valami újat, ha lehet.
A kérdés az, hogy ez már túl nagy felbontás lehet pókerre? Vagy esetleg a monitor felbontását lehet-e kisebbre venni, mondjuk WHQD-re?Az is opció lehet, hogy használtan valami megbízható helyről ahol áfás számlát adnak. Tudsz ilyen helyet?
-
ktg3
őstag
válasz Ozsi009 #20058 üzenetére
Én a helyedben szerválnék egy használt 16:10-es IPS paneles 30"-t. Ilyen 70-80K rt vannak 2560*1600-as felbontással. Én 70-ért vettem az enyémet itt az aprón--> lg w3000h.
Tény, hogy nem a legszebb és legmodernebb a külseje, de ettől függetlenül én nagyon szeretem.
Van hasonló kaliberű más márkából is.[ Szerkesztve ]
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Elsősorban pókerezés szempontjából milyen monitort ajánlanátok? Ti mit használtok? Jelenleg egy 23'-os 1920x1080-as monitorom van, azon átfedéssel megy 8 asztal, de növelni szeretném az asztalszámot 12-re mindenképp, ha megy később 16-ra. Nem tudom mennyi fog kényelmesen menni, de a lehetőséget meg akarom magamnak adni. Szóval milyet kellene vennem? A tervem az, hogy veszek egy nagyot 27' körülit 2560x1440-es felbontásban. Jó választás lehet a célomra?
A másik amin gondolkodtam hogy a meglevő mellé vennék még egy hasonló méretűt, de valahogy nem szimpi, mert ott is akkor 2 monitorra figyelve max. 12 asztal lehetne szerintem.
Szóval ahogy látszik, tanácstalan vagyok.
Ja és a keret 110k. -
concret_hp
addikt
ha valakit érdekelne pár könyv:
Harrington MTT könyvek (3 kötet) és a Harrington CG könyvek (2 kötet) jó / kitűnő állapotban valami apróért,ezek meg nyomtatva, de sajnálom kidobni csak úgy, így 1-1 sörért vihetők:
Andrew Seidman: easy game
Dusty Schmidt: treat your poker like a business
Nguyen: transitioning from nlhe to plo
Doyle's super system (I.)nem postázom és nem megyek el vele a világ végére
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Bencus88
nagyúr
válasz haromegesz14 #20055 üzenetére
Köszi! Sajnos sok hibát véltem felfedezni a játékomba, meg rossz időszakomba is vagyok, de majd túl lendülök rajta. Ja most jött megint egy promo 5 dolláros elcsábította a fisheket.
-
Bencus88
nagyúr
válasz haromegesz14 #20053 üzenetére
30-on próbálok már túljutni hogy 100-on legyek, de még akad hibám bőven, dolgozom az ügyön.
-
janos8420
csendes tag
Hello!
A Pokerstarson szeretnek pokerezni, lenne ketto db kerdesem:
-Ti mennyire tartjatok ezt az egeszet megbizhatonak, szerintetek tenylegesen szamolni kell azzal, hogy valamilyen szinten csal a rendszer?
-Az elso befizeteshez szokott ajanlani ilyesmiket, hogy irj be egy kodot es kapsz pl +20 dollart. Ennek nincsen semmi hatulutoje? Elore is koszonom! -
D4v3
őstag
Ha esetleg érdekel valakit Bélabácsi staking csoportjába most van felvétel
-
haromegesz14
aktív tag
Unibet/BetVictor fogad magyar játékosokat?
-
SidCorky
őstag
Ez egy kicsit off lesz Mostanában tervezek notit venni, az elsődleges felhasználás a póker lenne. Ki milyen hardveren játszik? Leginkább a PS/FTP kliense érdekelne.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad mini 7 // Fujifilm X-T30 II
-
Bencus88
nagyúr
Én ezzel úgy vagyok srácok, hogy lehet a labdarúgást bakancsba is csinálni, de stoplis cipőbe ajánlott. Ha megfizetem az árát, bele szánom az időmet, akkor miért ne nyomhassam vele. Amúgy én ezzel csak 1 hétig éltem, de utána is ugyan olyan jól ment. Sőt ha betiltják a pokertrackert az se fog érinteni, aki ügyesebb úgy is ott lesz a legjobbak között.
-
-
veterán
válasz kisgyerek85 #20042 üzenetére
A seged szoftverekkelnincs is nagy gond. De mondjuk , az mar egy csoppet huzos, ha arra van konkretan script,hogy a capak egyenes tudjanak beuszni a halas medencebe
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz kisgyerek85 #20040 üzenetére
En , ezzel egyett tudok erteni. Tiltsak is be az , ilyen scripteket. Gondolom ezeknek cg alatt volt jelentoseguk!? Teged, miert nem erint? Befejezted a pokeres palyafutasodat?
3njoy the Lif3
-
Bencus88
nagyúr
mert a sok jó játékos csak szedi ki a pénzt, a halak meg visszatöltik. Betoltottak pár szoftvert is. Mert eddig olyat használunk, hogy a regekhez nem dobott be, De most csak egymástól vesszük el a pénzt magas téten, és a rake amiből "éltünk" szóval egyre nehezebb a helyzet, persze még így is rengeteg pénz van benne.
Aki főállásba csinálja nem hiszem. Bár mint említettem így is sok pénz van benne, de jól kiszúrtak velünk.
-
veterán
Ezek a hozzaszolasok most mgleptek. Amugy mi az az rb ? Probaltam a kifejezesek kozott kisakkozni de tobb variacio is van ra. Meg mi az , hogy ps-en ki akarjak nyirni a regeket annak orulok, hogy neked meg jol megy a szeker
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Bencus88
nagyúr
válasz haromegesz14 #20033 üzenetére
december 1-ig van a promo
-
haromegesz14
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezek a fél dolcsis Spin 'N' Go-k meddig maradnak még bent?
-
Bencus88
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #20031 üzenetére
Teljesen ki akarják irtani a regeket, szemét banda. De hiszem, hogy bőven van még ebbe, szóval meg kell ragadnom még 1-2 év legalább remélem van benne.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #20029 üzenetére
akkor jól emlékeztem. És megy? Az az egy amit nem szeretek
-
Bencus88
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #20027 üzenetére
Lassan már arra a szintre kerülök, hogy a rb miatt éri meg játszani De jövőre elég csúnya változtatások lesznek. törlik az elitet, és a supernovának is kb -27%. szóval jól megszivatták a regeket. 15-ön nem volt ellenfelem már, 30-on még szép pénz hozható plusz rake, szóval ez egyelőre ideális.
Te hol játszol, vagy mit? -
Bencus88
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #20025 üzenetére
30-on vagyok már, kicsit még fejlődnöm kell a 60-hoz. Egész jól megy, de itt már rengeteg reg van. itt regesedett el a mezőny a legjobban.
-
haromegesz14
aktív tag
Uni hirdet osztó tanfolyamot ... Már csak kíváncsiságból is megszerezném a papírt, hogy milyen lehet osztóként dolgozni. Mennyire vészes a Lurdy-ban nem tudjátok? Dunaplázás székhelye hagyott némi kívánni valót maga után ...
Szerk.: Remélem semmilyen fórum szabályzatot nem szegek meg ezzel. Nem reklámozási szándékkal írtam a posztom!
[ Szerkesztve ]
-
válasz elite.cs11 #20016 üzenetére
pokerstars a legnagyobb és ott legnagyobb a kinálat is.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Mekkora tőkével érdemes belevágni a pókerezésbe? Van értelme úgy elkezdeni, ha heti 2-3 napot tudnék vele foglalkozni?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad mini 7 // Fujifilm X-T30 II
-
elite.cs11
senior tag
Ha igazi pénzben akarok játszani neten, melyiket ajánljátok?
-
r3dsnake
nagyúr
Van olyan köztetek, akinek van william hill regisztrációja a pokerakademia-n keresztül, és csatalkozna a ma esti versenyhez egy közös csapatba? (két PA-s reg kéne, én lennék a harmadik PA reg nélkül.)
Köszi!
-
Bencus88
nagyúr
válasz haromegesz14 #20013 üzenetére
Köszönöm!
Úgy döntöttem be is lépek a csoportba, mert sosem érem el a 30-60 dollárt magamtól Vagyis féltem a tőkémet ott már.
-
ktg3
őstag
válasz kisgyerek85 #20010 üzenetére
Aha
-
-
Itt a legfrissebb ezt próbáljátok meg: [link]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
veterán
válasz kisgyerek85 #20002 üzenetére
Az a meleg a pces kliensel tokeletesen tudok jatszani, de a droidos valtozattal az istenert sem...
Viszont , ha nalad is suxx van , akkor valami gubanc lehet a ps-nel. Talan3njoy the Lif3
-
veterán
válasz engine88 #20000 üzenetére
Jo kerdes. En egyelore meg azzal szenvedek, hogy egyszeruen nem tudom a tablagepre felrakni a ps.apk-at. A ps oldalarol nem tudom letolteni. Privatba atkuldte kisgyerek forumtars de azt sem engedi feltelepiteni a tablagepem, pedig engedelyezve van az idegen forrasbol valo program telepites. Nincs valakinek 5lete, mi lehet a baj? Virusirto nem fut a tablagepemen. Innentol kezdve meg nem vagom,mi lehet a baj
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest