Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #13194 üzenetére
és az miért nem jó? 85h/óra/asztal
bwinen 5maxon 6-700 szokott összejönni ~9 asztalon.
(mondjuk jobban utána kéne néznem, mert sokszor cserélgetek, + waiting list hiánya miatt lehet, hoyg nem megy mindig 9)
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
lol, már ki is ült. megérezte, hogy a csúcson kell abbahagyni
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Túl a világ legunalmasabb sessionjén, nézzétek a hatalmas ingadozásokat.
Amúgy az egész nap ilyen volt. Mi van ma?
szerk: NL100 ofc
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz BÁ Nutrition #13190 üzenetére
Most estem vissza egy limitet, mert vesztettem nl10-en 20 beülőt
Mindegy végülis, lemászok nl6-ra azt majd 30 beülő körül újra visszamászok nl10re.
Köszi a bíztatást
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
attiati
veterán
Eagle: te volnál a 3. meg 5. helyezett nick az handracen?
jól belehúztál az új termedbenEgyszer vettem részt ilyen zombi versenyben, titán platinum rake race, nl50-en pörgettem sss-el 12+ asztalon. Csak aztán volt, akinek éjjel-nappal nőtt a pontszáma
-
-
sasa311
veterán
Miért van az, hogy a neten már több, mint egy hónapja megállás nélkül vesztek halálosan gyenge játékosok ellen, amíg élőjátékban klasszisokkal jobb játékosok ellen is jó teljesítményt játszok?
Neten állandóan lejavulnak, esetek 80%-ában az ellenfélnél rossz megadás van flopon / turnon aztán riverre meg lejavulnak egylapos színekkel, középen 2lyukas sorokkal, párosodó boardal, ami kilöki a kétpárom és nyer kickerrel...
Kicsit kezd az idegeimre menni
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz attiati #13179 üzenetére
Ezeket Neked kéne tudni. Nincs olyan, hogy mikor "kell" szintet lépni.
De ha akarod szívesen meghatározom neked, hogy mikor mit és hol játsszál. Majd reggelente küldöm az instrukciókat és este várom a jelentést. Should be fun.
-
attiati
veterán
40k hand után, ha megvan BB/100 is, bankroll is, akkor szintet kéne lépni?
Úgy érzem, még piszok sokat kéne tanulnom, meg handem se lenne a következő szinten, anélkül meg már vaknak érzem magam. Meg azt se érzem, hogy tuti megvan e a recept.
És időben is csak 3 hét (volt) ez a limit, leginkább ez zavar. Lehet, hogy csak véletlen egybeesés miatt jöttek az eredmények.Sikertelen szintlépés után a visszalépést kudarcnak venném. Meg még motivál is ez a limit.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Gondolom akadémia nálatok se megy.
Már tegnap is kezdett szórakozni, nem tudtam előhozni a "feliratkozott" topikjaimat. -
-
attiati
veterán
Meguntam sok passzív fisht, most már arra próbálok menni, hogy minél gyorsabban allin legyünk.
Szerintetek gáz, ha oop 3 way potban mondjuk 9$-os potra turnon overbet allin rátolom a maradék tizenx pénzt, montjuk FD boardon TPTK-el, vagy bármiylen nut lappal? (sajnos még settel is megcsinálom, ott sztem bőven hagyok értéket)
Ugyanezt HU?Vagy emelt potban HU, J26 egyszínű asztalon oop 3/4 potot nyit mondjuk 3$-os potba, én meg szín nélkül AA-al rátolom a maradék tizenx $-t. Ez is felesleges? Simán megadja így is úgy is, ha akarja, és legalább most vagyok a jobb, pár tíz BB-ért meg nem akarok flopon 3betelni rá (amit szerintem ha megadna, akkor allint is), és kockázatatni, hogy jön egy 4. szín, vagy neki egy ijesztő duplázódó lap.
Így végre allinev is normálisan néz ki, bár az a legutolsó szempont.
szerk: K magas FD-val végigbetelek, turnon már jön is a flush, betemre 3betel, majd river valuebetemet IP csak megadja A magas flushel (nincs duplázódás)
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Vandit. #13162 üzenetére
Nem rossz jatek volt, hanem szornyu.
Ilyen spotban (utg+1 openraise-re kapja a squeeze-t) hulyeseg 4bet bloffolni. Ha van readed, akkor azert, ha nincs, akkor azert. Raadasul a betsizing is teljesen rossz, boven eleg ~35-ig 4betelni, ha mar mindenkepp.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Vandit.
addikt
válasz L|zsidoboz #13166 üzenetére
Aha, értem. Hiába na a CG-hez nem értek, na nem mintha máshoz értenék. Nem is értem minek szóltam bele.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #13166 üzenetére
Én már alig várom, hogy engem is 4beteljen.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Vandit. #13164 üzenetére
4bet-et callozni finoman szólva érdekes játék lenne ilyen helyzetben (direkt nem a gyenge és sz@r szavakat használtam).
A 4bet/fold pedig csak deepen működik, másrészt nem kell ekkorát 4betelni, hogy commitáld vele magad, laptól függetlenül.
Pá: Supernova nem egyenlő a jó játékossal.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Vandit.
addikt
Jaa, értem. A másiknak viszont nem biztos, hogy egyáltalán volt vmije esetleg kis pár, nem véletlenül akarta flopnézés nélkül elintézni az ügyet. Mert, ha pl. AA van nála, akkor miért ment volna allin? Én simán csak megadtam volna. Az lett volna acél, hogy minél többet nyerjen és nem az, hogy flop előtt ai kerüljön. Szerintem vmi AK v. AQ v. kis pár volt nála és egyáltalán nem akart flopot nézni. Vagy rosszul látom? A csávóka helyében tuti nem dobtam volna el pláne, ha tényleg KK volt nála. Ráadásul commited is volt.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #13161 üzenetére
Tudom már én is megfigyeltem.
Általában kora délután és éjféltől hajnalig a legjobb a játék, illetve a délelőttről nem tudok nyilatkozni, mert az nekem alvóidő. Fura, mert az ember azt hinné este 8-tól már jó és régebb sokat is eröltettem olyankor a gamet, pedig nem az.Vandit: 100BB stackből 50BBig 4bet/foldolni akkora leak mint a Balaton, a lapjától függetlenül. Ráadásul itt majdnem biztos vagyok benne, hogy KK-t herofoldolt, amitől még nevetségesebb lesz az egész. Megnézte, hogy áll a partyban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pá
addikt
lol Ezt egy supernova (reg?) mutatta be.
-
Pá
addikt
Fú, de szar ma a játék. 0.26 VPP/handet kapok 100-on...
Pedig reméltem, hogy az instant cash kicsit fellazítja a mezőnyt.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Zewa
senior tag
Hali!
Látom pörög a topic. Én mostanság kezdtem el pókerezni a casiNETo.com-on.
Az elején brahiból indultam freeroll versenyeken 3x. lettem az 1250 indulóbol. Párszor játszottam több-kevesebb sikerrel. A helyezések változtak 102 és 17 között.
Így összeszedett 3,8$-mal játszottam online 0,05-0,10$ vakokkal. !Nem röhög!Némi játékkal 11,7$ra növeltem a pénzecskémet- Eddig nem olvastam semmilyen pókerrel kapcsolatos könyvet de hajt a kíváncsiság hogy vajon érdemes lenne-e?
Online póker helyek közül mi a legfrankóbb?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Vandit.
addikt
Biza.
na kit hívjak meg? Ráadásul a meghívott is hívhat meg, így ő is kpahat 100-at...
Itt egyedül gond az lehet, hogy elég sokan regelve vannak már, így nem könnyű meghívni olyat, akinek nincs ott regje.. Bár az IP-vel lehetne variálni.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
attiati
veterán
válasz Vandit. #13148 üzenetére
nem vagyok partis, de szokott lenni millió feltétel, hány napon belül fizessen be, hány napon belül teljesítsen x pontot, és a refer bónuszt kifizetés előtt hányszor kell feltenni "tétként"...
Meg a meghívott is szokott kapni, nem felezésben megy az a 100$? soknak tűnik
-
Vandit.
addikt
Jól értelmeztem, hogy a Party-n, ha meghívok vkit és ő befizet 50-et, akkor én egyből megkapom a 100 dollárt?
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #13146 üzenetére
Juhí, 1248$ cleared.
-
concret_hp
addikt
starson van instant cash bónusz akit érint
nekem eléggé jól jött
vagy fullba vagy sehogy :D
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #13142 üzenetére
ez már 50 és még everest?
-
attiati
veterán
-
concret_hp
addikt
-
nepszter1
addikt
FullTiltre pokertracker vagy holdem manager ?
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13134 üzenetére
Az utóbbi 5k handben olyan érzésem volt, hogy csak flopot néznek vele, és kétpár, set, drill, stb kezekkel jönnek csak tovább. És azokat fullstackel kifizet(t)em. (én vagyok a hülye, flop c-bet minraise, reraise minreraise-nél is 2BI-el játszok)
Hirtelen nem tudom mennyi az esélye, hogy 2pár, drill, set közül valamelyik jön neki flopon. De 4-5BB-ért flopot nézni, és 100BBért játszani lehet nem rossz biznisz nekik.
(mondjuk az is igaz, hogy Q2o-al ha már bejött, és betalál neki a Q, azzal is ugyanúgy stackért megy)
Nem panaszkodom, mert az azt megelőző 25k handben meg valóban ebből jött a zseton.
Csak meg kéne tanulnom dobni AA-t, KK-t, de nehéz, mikor tényleg Q2-vel is tönkremegy, igaz azzal nem emel vissza. -
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13131 üzenetére
Jogos amúgy.
De mintha nem is léptem volna szintet: ha be akar jönni, mindennel bejönnek, legjobb lenne 60/2-es fish pre emelésre allinnel válaszolni AA-KK-al. Azt nem tudják hova tenni "megin' ki akar blöffölni, hogy rohadjon meg"
Mindjá kikeresek egy szép kis játékot. -
attiati
veterán
ss nyitás + fullstack megadásra
toljam be mind? Ha agró az sss fish, akár még azt is el tudnám képzelni, hogy csak annyit 3betelek, hogy ~40 BB fish normális méretűvel még allin vissza tudjon emelni, 99 megadja, és utána 4bet durr preflop. (vagy ez már 5bet? )
Pre 3bet ollé? Azzal meg még a végén el találom űzni a fullstack atomlapját (99). -
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Imádom, amikor valaki a stackje 25%-val coldcallol és setet floppol.
Most valaki QTo-val coldcallolt stackje 45%-val!! ÉS nut sort kapott az A setem ellen.Ez nem sírás, mert nem voltak olyan nagy kasszák, csak hihetetlen, milyen kacsán tudnak egyesek játszani.
-
Pá
addikt
válasz attiati #13124 üzenetére
Néha maintenance kb ennyit tehetsz, a többi már a gépeden múlik. De 150k handdel még vígan kéne szaladgáljon.
Én a PT3-amat feltuningoltam picit, a config fileban át lehet irogatni dolgokat, hogy mire mekkora memoriát meg stb-t használhat, attól egy kb 10%-ot gyorsult. Lehet, hogy a HM-nél is lehet ilyet, de ebben már nem tudok segíteni.
-
attiati
veterán
megnőtt, ellustult HM adatbázissal mit szoktatok csinálni?
csak database vacuum, és vinyó töredezettségmentesítés?
-
attiati
veterán
Itt lenne, nem tudom kell e emiatt "aggódni", mármint az utolsó 6-7k hand miatt
Az ss-ek elleni csatákat szinte mind behúzom, plusz bemákolok egy setet underpárral, aztán máris száguld a különbség. 5BI eltérés.De zsetonban mégis nullán vagyok, mert 3 utcás betjeim végén allinnél azért a maradék 20-30BBért meg verve vagyok valahol, és elfolyik a pénz. Nem tudom értitek e. Vagy nem kell adni allinevre?
Nem tudom vert helyzetben allin tenni őket, mert csak adnak, adnak, adnak, dobnak, mikor verve vagyok, visszatolják, adom. Allinev meg se mozdul, tulajdonképpen szerinte nem lemákolás, zseton meg elúszott.
Az allinev különbséget előbb utóbb tuti visszarakom a gépbe, de ezeket a 3 utcán valuebetre lemákolásokat meg sose kapom vissza, mert nem úgy játszok.
szerk: múltkor azon lepődtem meg, hogy 1$ c-betre tudok 1,8$-ig minraiselni. Ez lehetséges, vagy rosszul emlékszem? De úgy rémlik, hogy pre is lehet 0,8$-ra 1,4$-ig (ésatöbbi) minraiselni.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
háromnegyed, nem 3-4
Az összes AA-omat eldarálja valami f*** J3o.
Eldobható egy fishnek, hogy becallozza 5BB pre emelést, és J3x szívárvány boardon c-betemre minraisel, 3 betemre min 4betel.... ja és 1,5 BI veszíteni valóm volt, én persze rátoltam, villan a két pár. 3 ilyen helyzetem volt, mindig kétpárba néztem bele.1-szer húztam be stacket AA-al. És hogy? 25BB-ig emelek és QQ9 asztalon rátolom maradékot, és 88-al adja.
5k hand 0BB-vel.
Nem tudom mit kezdjek passzív fishekkel, állandóan riverig kell építenem a potot 75-90% potbetekkel, mert csak adogatnak (kivéve mikor flopon szarrá vagyok verve). Nem lehet normális valuet kihozni így. Betelnem kell egyszínű, sorhúzó, duplázódott.... minden boardon. Overbettel meg rengeteg lapot elűznék.
Ezeket mikor kapom vissza? Soha. Soha nem adogatok regek ellen reménytelen lappal, 6 outra várva riverig 3/4 potbeteket adogatva. Fish ellen meg ha lejön a lapom, kúrvára nem tudok valuet kiszedni, mert 3. párokkal minbetelgetnek.
Na nem sírok, csak lejátszák a lapjaimat. EV-től meg az életben nem kapom ezeket így vissza.
Legalább a búnusz kijött.
-
Pá
addikt
válasz attiati #13115 üzenetére
Itt most nem a limpbe kötöttem bele, ami egyébként már önmagában is borzasztó, hanem, hogy betetted a vakot. Ami ha lehet még a limpnél is rosszabb egy klasszissal.
190 hand alatt -3/4-ed buyin elég szörnyű arány ha belegondolsz. Ahányszor belimpeltél ezekkel, 20 ptbb/100-zal vesztetted a zsét. Kicsi a minta, de nem tűnik +EVnek.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Megpróbálok leszokni róla, de itt nem póker megy Postflop párszor bajban vagyok vele, nem csoda
Kicsi(-közepes) párokkal always bet bárhonnan a nagykönyv szerint, mégis limpelek, és úgy hozza a pénzt. Beteléssel steal értéke nincs, c-betre már határeset, imageépítésről meg fogalma nincs a 60/10-es arcnak. De ~40BB-t nem tudok legombolni a settel, ha HU maradok a fishel.
Jobb ha jönnek többen, aztán egyik beakad.Mondjuk QTo utg limpben nincs ráció.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Most muszáj leírnom, hogy azonkívül, hogy megint a szuperbukó szériámba vagyok egy floppolt set után lemákolt egy AA 1 lapos flössel idegből a maradék (minimális) tétemet betoltam 52-re, lejött egy 5-ös poker, aztán J9-et megint és lejött egy full
Ettől függetlenül f@sz kivan, ma és holnap csak élőben játszom
-
attiati
veterán
ezek a (magyar) nicknevek...
maxretarted, atibácsi, norbibácsi, a legjobban a gáborvagyok b* oda
-
attiati
veterán
visszadobtam a gépbe, ami járt neki, csak persze nem allinev formájában (mert az totál helyben maradt)
deepként egy AA-t J4 ellen (minraisre 3bet, 4betre push J4 asztalon), aztán nutflush vs full, full overfull, kétpár vs kétpár, meg egyéb hihetetlen handekre elfolyt 20-30BB-k (leginkább ezek fájnak, mert úgy érzem, hogy besz*patnak továbbra is a végigcsekkelt overlapokkal a river vékony value beteknél, meg a draw-kal eljátszott top párnál, és ezek elvileg atomfishek)
Pl.:
PRE-FLOP
attiati checks, rbxg folds, -Runi- calls $0.20, xalkanoras22 calls $0.20, cricouzzz checks.
FLOP [board cards: JC,QC,9H ]
xalkanoras22 checks, cricouzzz checks, attiati bets $0.60, -Runi- calls $0.60, xalkanoras22 folds, cricouzzz folds.
TURN [board cards: JC,QC,9H,JS ]
attiati checks, -Runi- checks.
RIVER [board cards: JC,QC,9H,JS,KS ]
attiati bets $1, -Runi- raises to $3, attiati calls $3.SHOWDOWN
-Runi- shows [ KH,KD ]
attiati mucks cards [ TC,QH ]
-Runi- wins $7.60.Meg baromira változik a halállomány, és egy 40/2-es tömegben ugyanazt akarom játszani, mint 70/40-es ellenfelek ellen. És így sokukat elijesztem, vagy húzóval akarom megverni, miközben megfelelően betsizingol drawm ellen, implied oddsom meg nincs, mert valószínű legtöbbször lap nélkül betel.
Pá: csak kiharcoltad, és a nem végül igen lett
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
válasz BÁ Nutrition #13103 üzenetére
Ez másik fórum(ok)ban ki lett tárgyalva, cg-ről nincs benne szól, szóval az adómentes.
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ezeknek agyuk is van vagy csak egy tumor ránőtt a nyakukra?[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
L|zsidoboz
őstag
A Supernova VIP fokozat megszerzéséhez 100,000 VIP játékos pontot kell szerezned a naptári évben (január 1-től december 31-ig). Amint megszerezted a szükséges számú VPP-t, megkapod a Supernova fokozatot, amely legalább a következő év februárjáig érvényben marad.
Ezen kívül hónapról-hónapra meghosszabbítjuk a fokozatodat januártól szeptember végéig, amennyiben legalább 10,000 VPP-t szerzel minden hónapban, legfeljebb egy hónapos kihagyással. Azok a játékosok, akik október 1-ig kevesebb, mint 100,000 VPP-t gyűjtöttek, visszalépnek egy VIP szintet.
Példa: Egy játékos 100,000 VPP-t szerez január 1. és augusztus 30. között, és augusztus 30-án megkapja a Supernova fokozatot a naptári év hátralévő részére. A következő év januárjában és februárjában ez a játékos több mint 10,000 VPP-t szerez havonta, akkor továbbra is Supernova fokozatú VIP tag marad. Márciusban egyáltalán nem játszik, és nem szerez VPP-t sem. Áprilisban 1,000 VPP-t szerez. Május első napján ez a játékos visszalép a BronzeStar fokozatra.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Eagl3
veterán
Ez az Everest egy áldás FTP után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest