Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
kegyelemdöfés az ophunak...
bár a néhány húzó blogger marad valószínűleg, de újak tuti nem lesznek ott.
gyakorlatilag nem tudnám megmondani, hogy mikor néztem bele 2 percnél tovább bár mibe is az ophun, 4-5 blogot kivéve és ezzel nagyon sokan vannak így ...
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
válasz sasa311 #12996 üzenetére
Pontosan. Náluk mindenki veszít. Gondoskodnak róla.
szerk: arcokon mostantól bárki blogolhat. hihetetlen, hogy máris, hogy ellepték az oldalt... nem tudom mennyire jó ötlet így felhigítani a dolgot.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
sasa311
veterán
Most láttam a TV-ben a "Cool Hand Poker" fenomális reklámját
Játszott már ott valaki? Mi ez a marhaság, hogy ott nincsenek cápák? Aki nyer kitiltják vagy mi?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
attiati
veterán
Brutál hotrunon vagyok, 16k hand stagnálás után 6k hand alatt 20BI+
El se hiszem. És durva órabér jön ki nl20-on, bónusszal együtt 10 felett
És a BB/100-am így is rossznak mondható, 4. Azért kiegyeznék vele.
Bocs az örömködésért, de ne mindig csak sírás legyen[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
esetleg unibeten rendelt már valaki shopból?
(vagy ha többi microg. teremben is hasonlóan megy, olyan tanács is jó lenne)Kb mennyi idő alatt jön meg és szoktak pénzt felszámolni szállításért?
S-XL-ig volt unibet pulóver, berendeltem a legnagyobbat, remélem normál XL méret lesz, és nem a sok XL-nek felel meg a shopokban a XL méret. -
attiati
veterán
Mondjuk szerintem ilyen feszes ftp asztalokon abból jönne a pénz, hogy baromi sok hand alapján kevés asztalon visszajátszol, keresed mindenkinek a hibáját, rájátszol pozícióra.
Csakhát ez azért nem nl10-en jövedelmező.everesten lehet összefutunk, ha kapnék valami kis reload bónuszt
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #12988 üzenetére
Köszönöm, akkor egyelőre eldőlt, hogy hova megyek.
-
sasa311
veterán
Bónuszokhoz nem sokat tudok hozzászólni, de Pacific pokeren 8 asztalos korlátozás van. Cserébe viszont nekem még sose laggolt / fagyott és nem is zabálja a gépet (ha kikapcsolod a csili-vili asztalfunkciókat, mint a 3D nézet akkor a 8 asztal egy P4 + 512 mb ram kombón vígan fut)
A játékosállomány NL10 és NL20-on hétköznap nagyon feszes, péntek du-tól pedig halastó
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #12982 üzenetére
Igen, közben eszembe jutott, hogy kaptam egyet a múltkor, véletlenül aktiváltam is, 16. -ig kell kijátszani, 600 SP kell hozzá. Ha jól emlékszem ez lazán teljesíthető NL10 -en SH-n pár nap alatt ugye?
-
attiati
veterán
Betöltötted trackerbe ftp handjeidet? látod, hogy nl10-en milyen BB/100-at sikerült hozni?
Én becéloznám első körben pacit, aztán lucky-t, letarolnám 400$ befizetéssel a 2*100$ insta 25% bónuszt, letarolnám az FD-s free mezőnyt, és behúznám az ingyen trackert. Aztán mennék máshova tarolni megduzzadt bankrollal.
De ha a szoftver a régi (állítólag sokat fejlődött), akkor agybajt fogsz kapni tőle kb Ki kell próbálni. Aszem volt asztalszámkorlátozás régen.
Bwin-en nincs waiting list, zabálja a géped. 8+ asztalt már nem biztos, hogy elvisz. 5max van. És néha hosszú másodpercekig lagol, áll az összes asztal, és egyéb finomság. Van folyamatos bón, de nem hivatalos. -
janos1988
addikt
bossos
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
Eagl3
veterán
Partyt kivégeztem már, ott kezdtem annó. Ezt elfelejtettem leírni
Nem zárkózom el BOSS-tól, iPoker -től, de melyik terem konkrétan?
Másik kérdésem, hogy bwinre még min dig vannak folyamatosan bónusz kódok amiket be lehet írni?Fontos, hogy minimum 6 asztalon azért tudjak játszani ha már megszoktam a szoftvert (22" monitor) és, hogy a tracker programok működjenek rendesen rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
boss és ipoker szóba sem jön?
már több mint egy éve nem jártam arra, de amíg kis téten játszottam nekem a party is jó volt. úgy emlékszem a bónuszukat sem olyan nagy szám kiszedni, nem tudom azóta mennyit változott.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Egyelőre befejezem az FTP-s pályafutásom, nem fogok 18/14 -es emberekkel szenvedni úgy, hogy minden második napom bukta mert szétjavulnak... amivel nem lenne gond, ha a lapjaimat ki is fizetnék néha napján. Majd NL25 vagy NL50 hez visszajövök.
Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik termet válasszam. 400$ fogok feltölteni, NL10 SH -t jászom.
-Everest jó lenne, de már kijátszottam a bónuszt.
-bet365 kilőve, egyszer megcéloztam, de nem sikerült feltöltenem pénzt, az ügyfélszolgálat nem tudta megoldani a problémám a bónuszom meg előszott.
-Poker Heaven itt is játszottam már.
-Stars - szintén...
-bwin - az új szoft miatt ugye kuka...Esetleg Cake poker?
Fontos lenne, hogy a bónusz azért jöjjön szépen, viszonylag sokat játszom, valószínű 6 asztalon fogok játszani. -
Pá
addikt
válasz Polacheck #12965 üzenetére
Hmm, ma én is peches voltam a HU-pal.
Kifogtam egy jó játékost, aki úgy tűnik beletenyerelt meccs előtt. Volt egy TP vs set 4 betelt kasszában, rögtön utána meg flösst floppolt a sorom ellen aztán meg le is lépett a kis g**i. Pont elment az a pénz, amit a multkor nyertem. Amúgy egész jól játszott, eléggé patthelyzet volt, amíg nem mákolt.
Utána egy félstack halat is feldupláztam flöss vs flössben, szerencsére tőle aztán lassacskán visszaszedtem, utána még kétszer visszatöltött 20BBvel, az is elvettem. Aztán kicsit sírt, hogy ez volt az összes pénze, nem sajnáltam meg így elhúzott.[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
úúhhhbazzzz , asszem ma bossrng nagyon sok mákot evett
nagyon szétmákolnak ma az arcoklehet nekem is mákoznom kéne , főzök is egy teát
-
Pá
addikt
De amúgy zseniális az egész. A flop csekkel mi a célja? Hátha turnig elfelejtem, hogy AA van nála? Aztán turnon az emelésemre az instaminraise, pont mint a tankönyvekben.
És aztán mit gondol mivel tolom rá, amit ver, ezen a boardon? Vagy csak annyit lát, hogy halleluja, bekattant a csapdám!Szinte látom magam elött a ledöbbent arcát, aztán eltorzul és felüvölt, "áááá, megint lemákolt a fish. vagy nincs náluk semmi és eldobják, vagy lemákolnak, mindig ez van. tuti csalnak"
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Kicsi unom mostanában az FR-t, meg nem is megy igazán, így beültem NL50 HU-ra. (Luigi videoi meghozták a kedvem)
Egész jó sikerült. Jól letámadtam. Először megszeppent, aztán bedühödött és bazdmegcallolta az összes valuebetemet.
Majd idővel mindenképp szeretnék komolyabban foglalkozni a HU-pal. Sokkal élvezetesebb, jövedelmezőbb és a játékomat is jobban fejleszti. Így talán SH-ra is könnyebb lesz átállni.
-
Eagl3
veterán
*assza meg, megint második helyet sikerült "csak" megcsípnem egy 90 fős sng-n.
Nekem K flushöm volt, neki A... -
válasz L|zsidoboz #12960 üzenetére
OK
Mai lol: 3 embernek volt Q8 és mindenki all-in ment a két párra
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #12960 üzenetére
Az enyém legalább általános recept volt.
-
válasz L|zsidoboz #12958 üzenetére
Elnézést a trehány fogalmazásért.
majd igyekszemSzóval akkor inkább limp/reraise -> ai
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
L|zsidoboz
őstag
-
válasz L|zsidoboz #12954 üzenetére
BB - big blind
vagy azt kis betűkkel rövidítik?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Pá
addikt
-
válasz L|zsidoboz #12952 üzenetére
És akkor mit tanácsolsz ilyen helyzetre?
Konkrétan AA és KK pár kézben akkor egyből megtolni egy 10BB-vel?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
L|zsidoboz
őstag
Épp az volt a célom, hogy azt higgye, hogy blöffölök és vissza hívjon rám. Hogy miért csak adtam? Nem emlékszem miért így döntöttem abban a helyzetben, lehet, hogy éreztem, verve lehetek...
Nem érzed az ellenmondást?
Amúgy szerintem rengeteg valuet vesztesz ezzel a lineal egy csomó olyan lap ellen, ami benne van a rangeben (Qx, közepes pp, FD, SD, combodraw...).
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
Eagl3
veterán
válasz attiati #12948 üzenetére
"FD veszélyes flopon miért félpotbetelsz (semmi nem derül ki belőle, és olyannak tűnik számára, mintha blöffbe fordítanád a partit), és a blockingminraise-t miért csak adod?"
Épp az volt a célom, hogy azt higgye, hogy blöffölök és vissza hívjon rám. Hogy miért csak adtam? Nem emlékszem miért így döntöttem abban a helyzetben, lehet, hogy éreztem, verve lehetek és hátha sikerül alacsonyan tartanom a potot, de mikor belecsekkelt turnon, nekem lejött az "A" fullom, már kénytelen voltam tolni...
"Gondolom kevés olyan board van, amin el tudnád dobni. De így esélyed nincs, hogy kiderítsd a setjét"
Nem érzed az ellentmondást?
-
-
attiati
veterán
FD veszélyes flopon miért félpotbetelsz (semmi nem derül ki belőle, és olyannak tűnik számára, mintha blöffbe fordítanád a partit), és a blockingminraise-t miért csak adod?
Gondolom kevés olyan board van, amin el tudnád dobni. De így esélyed nincs, hogy kiderítsd a setjét (pedig egy értelmesebb asztalon a call, check/valueraise gyanús), ráadásul FD-val ez egy tökéletes feltartóztatóbet lehetne tőle, vagy a túl sokat c-betelők ellen is jó a pozíciós reraise.
Amúgy csúnya (tul.képp végig verve voltál), majd visszafizetik az 1 lappal csinált pókerednél, mikor neki fullja lesz riverre
Múlt héten a pókeremet verte le egy riverszínsor. Ilyenkor szokták a hülyegyerekek nyomogatni 10x a show gombot, mert nem értik, hogy miért nem fordítja már fel a nyerő handjüket a gép, és miért nem feléjük indul el a pot
-
Eagl3
veterán
Ennek már sose lesz vége? [link]
-
attiati
veterán
... és az extra két körben elkaszálták a kósza AA-aidat?
session eleje: pp-vel setet flopolok, figurás lap kint van, cbetelek, hátha beakad a kampó. Talált. Turnnél duplázódik a figurás lap, overbetelek, mert fishnek dobhatatlan, ha drillje van.
Riveren még egyet valuebetelek, erre visszatolja allinig. Miafa'? Naná, hogy floptól lefejlődte a setemet, majd fullomat, egy backdooroverfullal[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #12943 üzenetére
Mind1, akit érdekel az megnézi...
MOD: Közben ki is került a videó, 16an leszedték... már megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
14-15 százalékos lapmegjátszás jó? NL 5-10-n FR emeljem vagy csökkentsem? (nem használok semmi hudot egyenlőre, csak kíváncsiságból számoltam ki az utóbbi 3 nap termését)
PH! addikt since 2004
-
Eagl3
veterán
Még mindig nincs kint a videó, mennyi ideg szokott tartani kb.?
Vagy az ünnepek bekavarnak kicsit? -
Pá
addikt
Én is 8-13 asztalon tolom és pezsgőt bontanék ha egy hónap alatt meglenne 50k hand.
Igaz én dög lusta is vagyok.De a 100k azért sok, 10 asztalozva is kb 150 óra.
-
Eagl3
veterán
válasz attiati #12928 üzenetére
"te is nl10 grinderként akarsz meghalni"
Valamiből meg kell élnem... és úgy nehéz szintet lépni ha havonta több száz dollárt kell leutalnom. De előbb utóbb beindul a szekér, ettől nem félek.
[I]"újabb dolgot nem értek, nyerő vagy nl10-en, piszok sok handdel, akkor miért nyavalyogsz nl10-es handek miatt?
Meg ez is? mikor két hét 100k hand, és állítólag nyerő vagy:
"vissza kéne mennem NL5 -re mert ha így folytatom szépen lassan elkopik az egész. Esetleg ötletetek? Vagy toljam aztán lesz ami lesz? ""[/I]Ha egyszer nem bírja a rollom a bukó szériát, akkor nincs más hátra, vissza kell lépni. Amúgy vissza szedtem +6 BI -t az előbb, lassan már kilábalok a szarból szerintem. Azért 400-500$ al már lehet építkezni, főleg ha nem kell megint leutalnom 300 -at.
-
attiati
veterán
te is nl10 grinderként akarsz meghalni
újabb dolgot nem értek, nyerő vagy nl10-en, piszok sok handdel, akkor miért nyavalyogsz nl10-es handek miatt?
Meg ez is? mikor két hét 100k hand, és állítólag nyerő vagy:
"vissza kéne mennem NL5 -re mert ha így folytatom szépen lassan elkopik az egész. Esetleg ötletetek? Vagy toljam aztán lesz ami lesz? "[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #12924 üzenetére
Elég sokat játszottam az utóbbi időben jah... de 9-12 asztalon nem olyan sok szeritnem ez a 100K hand.
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #12924 üzenetére
több mint két hét
eagle: 100k hand alatt nl10-en a mostani bankrollod dupláját kellett volna hoznod. Ha 100k hand alatt inkább csak visszaestél, vagy rb+bonusszal stagnáltál, akkor szerintem kár set-overset, flush-overflush handekre fognod, és azokat postolnod.
-
Eagl3
veterán
Kész vagyok... ma megint nagy bukta. Folyamatosan vesztek, minden 80-20 -at bebukok. Ma még nem sikerült mutatást nyernem, hiába van 3x annyi esélyem, lejavulnak. Több mint két hete ez megy, ez több mint 100.000 lejátszott handet jelent.
Kérdem én, mi a lófasz ez?-Ha nekem szettem van (amire sokszor 1000 handet kell várnom, akkor a másiknak nagyobb szettje lesz.)
pl.: [link]-Ha flushöm van, akkor a másiknak magasabb.
pl.: [link], [L:vhttp://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/756473][link][/L]-6x kaptam ma AA -t, 4x KK -t, az összesre kivétel nélkül körfoldot kaptam, egyetlen AA kivételével: [link]
És végül íme a kedvenc játékosom, aki egyszerűen képtelen volt elveszteni egy olyan partit, amibe pénzt tett: [link]
A holnapi RB -vel már csak 400$ -om maradt, lehet vissza kéne mennem NL5 -re mert ha így folytatom szépen lassan elkopik az egész. Esetleg ötletetek? Vagy toljam aztán lesz ami lesz?
-
attiati
veterán
ha HM-ben additional hud filters\ include hands from other limit pipát kiveszem akkor elérem, hogy a hud 5maxon nem jelzi ki a FR handeket?
-
Eagl3
veterán
Feltöltöttem rapidra, ha valaki ég a vágytól...
[link] -
attiati
veterán
Annyiban tényleg idegesítő az alacsony fps, hogy nem lehet az egérrel "prezentálni", körözgetni, hogy "itt ebben a szituban".... mert nem követhető az egér. Csomó dumát helyettesíteni lehet az egérrel.
De nem értem a gondot. Van itt egy 1600*1200-as vidim, 11fps-el tökéletesen követhető még az egér is. 41 perces, 150 mega. (48khz stereo hanggal)
Nem tudom külön a hanggal lehet e a videó minőségétől függetlenül trükközni. Szerintem azon érdemes legjobban spórolni, beszédhez elég a 22khz (akár mono is).Pá: mondjuk azt nem hiszem, hogy egy 1,5gigás nl10 leakkereső videót a többség képes lenne letölteni.
Amúgy esetleg aludni reggelig?Eagle: miért, annyi hülyeséget beszélsz össze?
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #12910 üzenetére
Én ilyen felszínes srác vagyok.
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #12900 üzenetére
Remélem, már töltöm fel...