Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Mostanaban mi is eleg gyakran jatszunk. A sztenderd Texas hold 'em szabalyok jol bevaltak, bar regebben mi minden jatekosnak kulon flopot adtunk, az erdekesebb volt.
Penz nelkul nem erdemes pokerezni, ez regi tapasztalat. Annyit valtoztattunk a szabalyokon, h 1000 HUF az indulo, ez 5000 Gazdalkodj okosan forintot er, viszont aki elvesziti, vehet egy ezresert ujabb 5000-et, a vegen pedig osztozas van fennforgasilag. Ket jatekos kozott nagyon elhuzodhat a menet, a tobbiek meg csak neznek, ami rossz. -
adalbert1
veterán
Mostanában mi is szoktunk texas-ozni, régebben 5 lapos zártat játszottunk, de az nagyon unalmas tud lenni a texas hold 'em-hez képest. Mi 25/50-et játszunk, de mivel no limit, ez nem jelent túl sokat.

Apróban szerintem elég gagyi játszani, zsetonnal sokkal jobb. (megjegyzem, hogy régen mi is apróval küldtük, de mostmár el se tudnánk képzelni).
Megy innen valaki a Budapest open-re? Én mennék, de most nincs felesleges 50k-m, de jövőre biztos benevezek! -
MyKonzerv
senior tag
1 és 2 forintosokkal jobb játszani

-
D4v3
őstag
Én is benne lennék ilyenbenm, mondjuk max. 5000 buyinig
-
törölt tag
srácok, akkor most játszotok?

mert én is adnám nagyon a Pókert, minden hétvégén játszunk haverokkal, sokszor nyerek, persze egy-két bukás is belefér.
Ti zsetonokat vásároltatok? Most nézegettem őket, nem lenne hülyeség.
Csinálhatnánk egy partyt 3-4-5ezres buy innel, atán a győztes mindent visz.
vagy az első 2között elosztanánk. össszejönnénk 10en, egész jó kis karácsonyi pénz lenne a győztesnek.
[Szerkesztve] -
mscsaba
újonc
Szia!
Akit érdekelne egy kis live poker, az jelentkezzen bátran. Néhányan össze szoktunk jönni és no limit hold'em tournamentet játszunk. 3000 Ft buy innal.
Sajnos csak ketten maradtunk, mert a többiek külföldre mentek.
A profitól messze a tudásunk, én utoljára 10 éve játszottam például, a többiek sem jobbak, úgyhogy nincs mitől félni. Budapesten lakunk.
Várom válaszotokat.
Üdv -
Logitech
aktív tag
Beregisztráltam erre a PokerRoom-ra, buktam 219$-t.
Van egy jó kis sorom 8-tól, erre fullt csinál az egyik arc.
Ki kéne próbálni valamikor egy privát játékot.
[Szerkesztve] -
Logitech
aktív tag
Bővebben: link itt elvileg lehet privát asztalt csinálni.
-
viharhozo
addikt
Ja, nem enged privat asztalt. Nincs masik program, ami esetleg engedne?
-
divot
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Kiválasztod, hogy melyik játékfajtában, és milyen alapon akarsz nyomulni, aztán keresel egy olyan asztalt, ahol van szabad hely, és 2000dollárral be lehet szállni (ezek vannak a végé a listának). Aztán nyomulsz.
Mahatma: ha lehetne csinálni egy PH! asztalt, az nagyon jó lenne, de még nem jöttem rá, miként megy ez...
-
h@desz
tag
Es mit szolnatok egy vetkozos pokerhoz?

nem vagyok meleg csak az nagy buli volt meg anno kirandulason persze ott voltak csajok is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
divot
veterán
Addig is, amíg kitaláljuk a hol és hogyant, nem jöttök a www.empirepoker.com-ra játszani? Egész jókat meccseztem itt az ismeretlen ellenfelekkel...
-
divot
veterán
Ennyi, kifulladt az ügy?
-
mahatma
aktív tag
Ez a Helmuth egy rém idegesítő, tenyérbemászó képű figura.....azt a dumát amit lenyomott (ő belelát az ellenfelei gondolataiba, meg mindent megtud róluk 1 óra játék után)....aztán olyan bénán játszott és annyira feszült volt, ami kiült a fejére is, jó volt látni ahogy elvérzik...sajna nem szimpi a csákó
-
mahatma
aktív tag
tud valaki egy jó pókeroldalt? melóhelyen legyen mivel elütni az időt....
-
corlagon
senior tag
Pókerhez kedvcsinálónak...
Itt egy kis múví a Fox 2003-as Póker-VB közvetítéséből. Csákó elbukik egy 508.000$-os pot-ot
Bővebben: link, 2 mega .mov
(klikk alul a free-re, vár kb. egy percet, klikk a direkt linkre)
Azért ti ne 100M forintos téttel játsszatok
-
F-ECT$
titán
válasz
oceanearth
üzenetére
Csakis ''texasi nincs felső határt''

-
oceanearth
őstag
milyen pókert játszanátok?? texas hold'em vagy sima?
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Ultizni és is !szeretek!, de sajnos az utóbbi időben nehéz összehozni egy jó partit (bezárt a törzskocsmánk)...
A jojatek.hu-s ultit meg sajna valami szoftweres gebasz miatt nemtudom művelni...
Ha lenne még ultipartner akkor össze lehetne hozni egy jó ultipartit... -
mahatma
aktív tag
Lesz majd ebből valami?
-
zoji
csendes tag
Én szinte minden szombaton pokerezek a haverokkal. 10-12 órát a Sport 1-es szabályokkal.
Kivéve az all-in, mert azt 1 kicsit megváltoztattuk.
Most szombaton 8k-t vesztettem, de volt hogy 13k-t nyertem.
A tétek amivel játszunk: 1. hívás, max 50ft - 2.és 3. hívás max 100ft - 4. hívás max 200ft. Ráhívás természetesen van.
Hát nem gyönyörű az élet? -
mahatma
aktív tag
nem tudom hogy egy ''tag'' kiérdemli-e már hogy egy ilyenen résztvegyen, de ebben én is benne lennék....állítólag trafikokba lehet még kapni nagyon faszentos zsetonokat, majd körülnézek itt lent nálunk
-
divot
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az talán már túlságosan is klasszikus lenne...

Szerk: Ez csak nem azt jelenti, hogy eljönnél pókerezni egyet?
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hitel nincs.

-
Nowhereman
őstag
-
Grafiqs
őstag
Ebbe én is beszállnék!
Jobbra fel! -
ricsi212
tag
1 ilyenben én is benne lennék

Persze el kell dönteni, hogy melyik fajtát játszuk. Szerintem is a Texas Hold'em az igazi, a csukott 5 lapos dögunalom.
És természetesen hely ill. időpont sem ártana. -
amzso
tag
Hagyományos pókert, vagy ezt a Sport1-es Texas Hold'em-et akarjátok játszani?
Sztem mindkettő nagyon király játék
Jaa, és Korda vicces, lehet rajta röhögni!
''Megadja, megadja, meg kell adnia, ALL-IN, ALL IN! Jaj, de gyönyörű ez a póker
'' -
viharhozo
addikt
En anno nekilattam matematikai alapon pokerezni, es csak akkor maradtam benn, ha 100/bennmaradok szama %-nal nagyobb elmeleti eselyem volt nyerni. Az volt a problema, h lenyegesen kevesebbet nyertem, mint amikor csak ugy nagyjabol koncentraltam.

Egyebkent egy betli kontrazasakor szvsz lenyegesen tobbet kellene szamolnod, de minek?
-
Kokog
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Pókereztél pénzben is valaha?Nem hasonlítottam az ultihoz.A két laposnál a jó játékos valószínűséget számol.Tehát gondolkozik.Majd egyszer próbáld ki
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Nem akarok flémet úgyhogy nyugodtan válaszolok

Igen! Szeretem is! Olyankor amikor nincs kedvem valóban gondolkodni. Azért tényleg ne hasonlítsuk már össze az ultival ok
Amúgy a blöffnek mi köze a gondolkodáshoz?
Na elhagyom a pályát még mielőtt valaki azt hiszi, hogy fikázni akarom a pókert. Jelzem nem áll szándékomban. Pusztán érdeklődtem egy alternatív kártyajáték iránti igényről.
Na pá -
Kokog
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Pókereztél valaha?Szerintem az 5 laposnál igencsak túl kell járni a másik eszén,ha nyerni akarsz.Tehát gondolkozni kell.Aki nem képes a blöffre,az el se kezdje.
-
viharhozo
addikt
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Mas a filing. Meg pokerezni lehet 5-6an is.
-
divot
veterán
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
No-no! A pókerban is kell gondolkodni. Ha valaki komolyan veszi, akkor bizony elég sokat kombinál közben. Persze nem egy ulti a dolog, de azért...

-
Damage
senior tag
Jelképes összegben benne vagyok, ellenkező esetben kiszálltam....inkább elajándékozom a pénzem, minthogy szerencsejátékkal nyerjek

Szerk: Max 5 k belefér (részemről)....elvégre egy este alatt több elmegy más szórakozással....
Szerk2:
''Sztem Korda kurvajo, en csak miatta nezem''
Mazochista
Annál az embernél valami nem kerek..... 
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Ket lehetoseg van:
1. Normalis jatek, megallapodas szerinti tettel es emelesekkel.
Hatrany: akar sokat is lehet vesziteni, ami baratok kozt problemat okozhat.
2. Mindenki bead 0,5-1-2-5k-t. Annyit, h ne vigye a sirba az osszeg. Cserebe jar 100-200-500 zseton, es ezzel folyik a jatek. A vegen egy ember marad, es o visz mindent.
Hatrany: aki eloszor kiesik, megszivja, raadasul jelentosen elhuzodhat. Esetleg lehet x fordulo utan kotelezo all-in.
Jatekformak kozul a Sport1es vagy annak az alternativ verzioja (2 zart es mindenkinek sajat 5 nyilt lap) jott be nekunk, a sima poker szvsz piszok unalmas.
Penz nelkul sztem ertelmetlen pokerezni, meg kell keresni azt a tetet, amit az ember meg kepes jo pofat vagva elvesziteni. -
találóbb cím lenne PHóker
engem is érdekelne, lehet meg kéne tanulnom pókerezni?
-
Damage
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Szörnyű, hogy a PH! márkanévvel minden topikot el lehet adni

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vangelis
félisten
Szerezni kel zsetont, oszt csak abban, nem a lóvé aklényeg, hanem a játékélmény:d, amikor megvan agyöztes, megint szétosztani a zsetonokat.
-
divot
veterán
Üdvöz!
Vót már itt mindenféle onlány, meg offlány összeröffenési próbálkozás, de nincs kedvetek összehozni egy jó kis pókeres társaságot mondjuk havi egy alkalommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)