Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Van valakinek esetleg dugozója? Szívesen bérbevenném egy napra, természetesen kaukcióval. (Mindössze ~50palackhoz kellene)
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
nesa
veterán
Keresek 2x4Gb DDR2-es rampárt.
-
newwave0507
aktív tag
válasz s7evcsenko #80803 üzenetére
Ez jó volt
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
UHHH
senior tag
válasz Bigemperor #80806 üzenetére
Virtualbox, bele egy w7, aztán mehet a hegesztés. Számtalan eszközzel ment így csodaszépen.
-
newwave0507
aktív tag
Vélemények után kutatok..Tablet vásárlás előtt állok, néztem a Huawei M3 Lite-ot, a Huawei M5öt.., szerintetek érdemes tabletbe beleölni ekkora összeget ? Mint mondjuk az M5 ?
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
őstag
válasz newwave0507 #80809 üzenetére
Tabletbe kizárólag iPadba érdemes beleölni bármilyen összeget. Főleg ekkorát. 4 tabom van: windowsos AsusT100, Androidos kínai csoda, de erős, meg 2 iPad. Kizárólag az iPadokat használja mindenki a családban, pedig az egyik már egy régi és nehéz iPad4-es. A többit bottal se piszkáljuk.
-
HoldChore
tag
Attól függ mire akarod használni és hogy hol, (az akksi miatt.)
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
dunc
nagyúr
Az M3 lite 10" jó vètel.
-
dunc
nagyúr
nálatok is szakadozik a digi? (kertváros)
-
válasz Bigemperor #80806 üzenetére
Kapcsold ki a driver signature enforcement-et. Attól nem tudod telepíteni, nem aláírt a driver.
Amúgy már csak azért is érdemes virtuálgépen tabletet szoftverezni, mert ami szoftverekkel dolgozol, azok borzalmasan tele lehetnek vírussal. A virtuálgépet meg kényelmesen el tudod szigetelni az élestől.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
MrSealRD
veterán
Árcsökkentés után 3000-ért vihető Quadro FX580.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Sir Riccio
addikt
BTWIN 300 autóra szerelhető kerékpárszállító érdekelhet valakit? Kétszer használtuk, viszont a mostani kocsira inkább tetőcsomagartós verziót szeretnék tenni annak szedán mivolta miatt.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
newwave0507
aktív tag
Keresek korrekt, normál áron dolgozó autoszerelőt! Indításnál problémáim vannak néha néha. Valószínűleg jeladó lesz.. tudnátok ajánlani? Köszi.
-
nagyúr
válasz newwave0507 #80825 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
rnrn
aktív tag
Hetek, de lehet, hogy már hónapok óta esti (20 óra után) időszakban repülőgépet hallani Kertváros fölött. Órákon át röpködnek, számomra zavaró és bosszantó.
Tudja valaki, hogy mi történik???
Lehetséges, hogy oktatás zajlik pl.?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szórják a kemtrélt meg a jóságport üzbegasztán felett.
Dluinet: Az orvos nincs itt, kiment fagyizni, majd jön. Teljesen fel vagyok gyorsulva, de ilyen gyorsan is olyan lassan telik az idő...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
air
nagyúr
Pápay Ferenc
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
IO.sys
őstag
-
rnrn
aktív tag
Minden ilyen szolgáltatót kerülök, ha csak lehet. Alap esetben a szolgáltatótknak kell tudni az ügyfelekkel bánni, nem pedig fordítva. Nekem is volt olyan szerelőm, ahol pondrónak voltam nézve és mindig baj volt a kocsival, hiába szerelte meg. Beintettem neki, aztán azóta nem érzem azt, hogy le akarnak húzni lépten nyomon.
-
Sir Riccio
addikt
Én a Bogattihoz hordom Nagyárpádra. Korrekt, normális áron dolgozik, betartja amit ígér.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Szpájki
tag
Csabát én sem ajánlom.
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok első körbe itt érdeklődnek, mielőtt felkeresném a célirányos topikot.
Adott egy Pioneir MVH-S300BT fejegység, hozzátartozó 6 hangszóróval. Eddig oké is, és faszán működik, de annyira összetett a finomhangolása, hogy kicsit belekeveredtem.
-első kérdés, tudok e valahol alapbeállítás vissza állítását?
-második szépen be tudok lépni a csatlakoztatott telefon telefonkönyvébe, de össze vissza sorrendbe vannak a névjegyek, ami még oké volna, de nem a névhez csatolt telefonszámot hívja, hanem másikak.
-harmadik, hogy érdemes bekonfigurálni a zenei részét? Keresgetni, állítgatni? (mert olvastam olyan opciót, hogy setting load, hol találok esetleg eq sémákat?
Kb ennyi. -
Attix70
aktív tag
Én magamat ajánlom (de csak magamnak). Bármi gond van megoldom.
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Captcha fail... Meg akartam nézni miért szürkült ki Air, erre ezt látom a captcha mezőben:
Oké ezek a szavak random jönnek, de ez így azért kemény.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
dunc
nagyúr
-
freaghill
őstag
Van facebookon vagy valahol egy olyan csoport ahova színházi jegyeket szoktak kínálni eladásra, mert megvásárolták és nem tudnak elmenni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest