Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz Sir Riccio #47951 üzenetére
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Silenzio
addikt
válasz Sir Riccio #47951 üzenetére
Nekem ebből a 60-as van, kiválóan teszi a dolgát. Windows 7 8 másodperc alatt bootol, Windows 8 5 másodperc alatt. A többit meg leszarom.
(#47952) plaszy: az elméleti rész hasznos, de a gyakorlatira nem tudom, szükség volt-e valaha. Nekem 3 db Windows 7 telepítésből 3x voltak optimálisak az alapbeállítások, csak a hibernációt kellett lelőnöm. Persze lehet, hogy más Win verzióknál bütykölni kell még egy sort...
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
HoldChore
tag
válasz FuckeR19 #47940 üzenetére
Nem kell a ZTE Balde-dhez erősebb akksi és egy szép szilikontok? Megmaradt a régi telefonomról, mert 2 akkut rendeltem. 1750 mAh. Ha kell akkor kitalálom az árát. A Vaterára akarom feltenni.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
FuckeR19
senior tag
1155ös procit keresek olcsón Keret 15-20K
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
stfx
aktív tag
válasz Sir Riccio #47947 üzenetére
Hardveraprot is erdemes nezegetni, en 2 hete onnan fogtam ki az utolso bontatlan 830-as samsungot.
-
Silencer83
addikt
van 1 ilyenem, szinte bontatlan 1ev MediaM garancia 59.900 ft volt, 5 napos keszulek
2x1ghz dualcore cpu, 4.1.1 Android, 8mp kamera, DUAL sim, gyonyoru 5" kijelzo.
kartyafuggetlen , hofeher , 2akksi 2 hatlap ajandek!csere v elado. ertelmes hv-t telot beszamitok
[link][ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
válasz FuckeR19 #47961 üzenetére
Ezt túl is tárgyaltuk...
És ha már itt tarunk...
Van egy 8GB Kingston kit eladósorban 11K-ért![ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
Exian
addikt
Nos megoldottam a problémát (több monitor egy géphez). Végül is kiderült, hogy a gépben nincs AGP slot, így a két kimenetes AGP kártya lehetősége kiesett.
Jött viszont az ötlet, hogy berakok egy sima mezei PCI VGA kártyát, az lesz a másodlagos kártya, az elsődleges az integrált vga. Na ez végül is össze is jött, működik a dolog, DE kellene egy kis segítség.
A sima progikat áttudom húzni egyik monitorról a másikra. De pont ami kellene, a TV tuner képét megjelenítő program, na azt pont nem lehet áthúzni Egyszerűen megakad az elsődleges képernyő szélén és nem megy tovább...
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy rögtön a másik képernyőre dobja a programot? Mert akkor nem lenne gond, nem kéne áthúznom a másik monitorra.
Tud ebben valaki segíteni? Vagy keresek olyan TV tuner progit, amit átlehet húzgálni a másik monitorra, ha esetleg valaki már találkozott szintén ezzel a problémával, és van rá progija!
Köszönök minden tippet, ötletet!
-
gergobaby
aktív tag
Csáó! Délután 4ig veszek jó áron (max 20k) működőképes asztali konfigot!! Privát, vagy 06304809041
-
OrangeBud
tag
Keresek:
-Xbox360 vagy PS3 jóáron
-Samsung smart tv-be wireless lan adaptert.Eladó:
-Core i7-2600s 2.8GHz 2hetes,Bluechip garis. 75k vagy csere boxra,ps3-ra -
Exian
addikt
Keresek MindigTV-hez CA modult! Tehát, amibe a kártyát beköll dugni, majd azt a TV-be
-
Exian
addikt
Van itt valaki, aki szokott Bp-re járni és a 9. kerületből eltudna nekem hozni valamit? Természetesen nem kérem ingyen. Sajnos az illető, akitől vennék valamit, nem hajlandó postázni, de nekem kéne nagyon a cucc. Nem nagy/nehéz dologról van szó, mindössze egy VGA kártyáról!
Ha valaki bevállalná, jelezzen kérem. Nem sürgős a dolog, eleve minimum 20 nap múlva lehetne a cuccért menni, de ha csak később jön össze, az sem baj.
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Eladó mindenféle vacak és gyári LGA-775 hűtő.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Debilon
addikt
válasz goodboy007 #47972 üzenetére
nagyobb képeid nem voltak?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
válasz goodboy007 #47972 üzenetére
A winyó milyen, mennyi?
@Debilon : Ezeken legalább látni, mi van ott...
Mutogatni való hater díszpinty
-
littlejohnny
aktív tag
500GB koruli, SATAs, lehetoseg szerint garos vinyot keresnek...
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Autósokhoz SOS kérdés!
Pécsett melyik kúton van a legpontosabb keréknyomás mérővel ellátott pumpa?
Elegem van a vicikvacak pumpákból. Múltkor is egyik kúton 2.2-re fújtam az első gumikat, rá egy héttel mentem gumishoz, azt mondja - már ránézésre -, hogy ezek bizony laposak. Megmérte, alig volt bennük 1.5 bár!
1 hete meg olyan *MV kúton voltam, ahol ilyen kézi mobil fújó van, úgy be volt fagyva, alapból 2.8 bart mutatott...
Holnap viszont hosszabb útra megyünk, szeretném rendesen felfújni a gumikat. Tuti, hogy kevés van bennük, már érezni lehet.
Szóval, hova érdemes Pécsett menni, melyik kúton van jó mérővel rendelkező fújó?
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #47978 üzenetére
Jó... meg pumpát, tudom Mert önmagában nem sokat ér egy mérő. Ráadásul ami hiteles és pontos, nem olcsó. Meg most holnap hajlani indulásig hol vegyek?
De azért kösz a tippet, nyilván hosszú távon igazad van, kell egy jó mérő + pumpa...
Egyéb ötlet az eredeti kérdésre?
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Nem vettem észre, mivel mindig nagyjából ott szoktam fújni. És a mérőjük szerinti 2.2-re. De mindig is gyanús volt, szemre is kevésnek tűnt mindig... de azért nem akartam annyira "túlnyomni", még is csak lélektani határ az óra szerinti 2.2 Ami ezekszerint közel sem volt annyi valójában...
Egyébként éppen ezért IS mentem gumishoz, hogy nézze már meg, hogy én vagyok a hülye, vagy a kúton lévő pumpa, vagy a gumin rossz, vagy mi. Meg egy kis centírozás is volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
van 1db 400-as IDE samsung vinyóm, 100/100-as 5000-ért ha érdekel valakit
-
Bla82
tag
Én már a gumisokban sem bízok. Tavaly pontosabban már tavaly előtt rakattam új téli gumit a kocsimra nagynevű országos hálózattal rendelkező cégnél mindenféle szírszar garanciával és mind a 4 gumi más nyomású volt, pedig ott álltam a srác mellett aki csinálta és meg is kérdezte mennyire állítsa be a nyomást, ua. arról a fejről nyomata fel mind a 4-et. 1 jó, 2 túlfújt nem is kevéssel egy meg lapos volt. Család másik autóján 3 éve volt nyári gumi cseréltetve egy kisebb magán szereldében, de ott sem volt jobb a helyzet.
Kutakról meg tényleg nem érdemes beszélni még közelítő mérésre sem jók, legalább is amin eddig mértem.
Nyomásmérő és pumpa az az igazi.
-
nesa
veterán
Mostanaban nemis lesz mert leszerelik a mol kutakrol ezt a szolgaltatast, marad az a hurcibalos kalap szar amivel 1 setafikaval 0,2bart birsz nyomni multkor mire kb bealitottam vele vagy 20 kellet elmennem megtolteni... szerinted megyek tobbet ilyen kutra, OMWn is ilyen van mar regota de ott legalabb nemkell minden tolteser 20metert setalni....
Ez mar nem szolgaltatas hanem egy kalap sz@r, azt ellehet mondani hogy van, de azt hogy er valamit aztmar nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálatok nem bont a digi, ha megy a torrent?
Jelenség: már a régi érték töredéke a p2p kapcsolatok lehetséges száma a kliensben, mégis szakad a net. Most 80 és 40 a két beállítható érték. Erőltetett titkosítás, upnp, dht, minden van.
Mindeközben ha DC++ -al szedek konstans fel és le maximális sávszélességgel, akkor nincs szakadás, pedig nemrég másfél napon keresztül ment így a töltés.
A router nem borul meg, a syslog szerint külső kérés érkezik a kapcsolat bontására:
...
PPP connection succeeded. 77.234.76.99
LCP RX Terminate Req.
LCP tx Terminate Ack.
PPPoE: Automatically dialing.
...A Terminate Req a bontási kérés.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest