- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
BP-re költözés miatt megválnék szeretett KTM Peak 1.0 bringámtól!
Shimano Deore váltós, elől-hátul Shimano tárcsafékes
90%-ban munkábajárása használom városon belül (kb. 4km naponta), úgyhogy a külső közepe kopottabb, de még bőven jó a minta. A gyárihoz képest különbség, hogy fém pedálok vannak rajta, illetve eredeti KTM oldaltámasz és kulacstartó is van hozzá, valamint mivel szarul nézték át, mikor vettem és elszakadt a lánc pár nap után, minőségi SRAM -USA- láncot kapott.
Kb. 1,5 hónapja lett újraolajozva.Most 180k újonnan a Hervis-nél, én 110k-ért válnék meg tőle, de az ár minimálisan alkuképes.
Bármikor kipróbálható, július 8.-tól vihető.
Ugyanitt XI. kerületi kiadó albérletet keresek augusztustól, 35m2 környékén, max 150k+rezsi árig -nem baj, ha olcsóbb-. Sütős tűzhely+mosógép+hűtő+konyhabútor legyen, egyéb bútor nem fontos!
Előny, ha normális konditeremhez (pl. Chili 2 a Bikás Parknál) és/vagy a Dorottya udvarhoz közel van. -
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Előre is elnézést az OFF-ért, de jobb témát nem találtam és általában itt megférnek a hasonló témák.
Nos, úgy néz ki, 10 év Pécs után a következő állomás Budapest lesz.
Ennek kapcsán lenne egy eldöntendő dolog és én inkább az 1. opcióra hajlanék, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
A XI. kerületben a Bocskai út - Alsóhegy út kereszteződésénél lesz az új munkahelyem.Mivel általában heti négyszer járok edzeni, fontos, hogy ne menjen azzal sok idő, mire munka után eljutok egy normális konditerembe. Illetve, ami még fontosabb, hogy nem szeretnék olyan helyre menni, ahol gázos a környék és az átlagosnál több a cig.ny, pláne az esély az ilyen szomszédokra. Valamint mivel van motorom, jó lenne, ha max 10 perc sétára találnék a lakóhelyemtől privát zárható,- vagy zárt teremgarázst.
Ezeket figyelembevéve elkezdtem utánanézni, hogy albi szempontjából mivel járnék a legjobban.1. XI. kerben, a munkahely környékén bérelnék. ahogy nézem a térképen, a Bikás Park-nál van a Chili 2 Fitness, amiről hallottam, hogy jó edzőterem, ha az mellett laknék, akkor meló után nem telne sok időbe eljutni oda és még bringával is közel lenne a munkahely. A 4-es/3-as Metro miatt pedig Pest is gyorsan elérhető. Egy ismerős azt mondja, hogy Kelenföld környéke nem a legjobb, de általánosságban azt hallom, hogy Buda közel sincs annyira tele rossz arcokkal, mint Pest.
Hiteles infót találtam arról, hogy itt egyébként ingyenes már a parkolás, tehát autóval az utcán parkolva nem kell extra költséggel számolni? Mennyire élhető a kerület? Mennyire nehéz itt garázst találni?1. IX. kerben lakik 2 cimborám is egymás mellett, olcsón tudnék garázshelyet, ha találok mellettük albit és be is tudnék járni motorral, amíg megfelelő az idő hozzá. Ahogy néztem, tömegközlekedéssel sem olyan vészes, a Petőfi-híd lábától elvinne busz a célig vagy a 4-6-os villamos a Móricz Zsigmond körtérig, onnan meg millió átszállási lehetőséggel tovább. A reggeli dugót figyelembe véve -nyilván addig számít, amíg lehet motorozni- ez mennyire hülye ötlet? Az az utca, ahol ők laknak elég rekultivált, de vegyes érzelmeim vannak, a közelben is vannak "érdekes" utcák. Mennyire nehéz itt garázst találni?
Milyen ezeken a környékeken az internet? Itt Pécsen gigabites DIGI van, ahogy olvastam BP-n sok helyütt jellemző, hogy az utca egyik felén még gigabit van, a másik oldalon pedig max 5Mbit, az manapság már elég szánalmas -és gondolom annyiért vagy drágábban, mint a DIGI/UPC-. Ilyesmiről létezik lefedettségi térkép?
Egyébként az esetleges garázsbérléssel+rezsivel együtt max 200k-t szánnék albira, ha jól értesült vagyok, ennyiért ez nem egy elrugaszkodott elképzelés (és még az is benne van a pakliban, hogy együtt bérelnénk lakást egy cimborámmal, akkor meg nyilván feleződik az egész).Köszi annak, aki elolvasta és ad is választ/tippet!
-
goodboy007
senior tag
válasz
Sir Riccio #85782 üzenetére
"Mi van most a KRESZ-ben ebben a tekintetben? Mert legutóbb már azt is meg akarta nekem magyarázni egy okos motoros, hogy az emergency corridor amit akkor hagysz ha megkülönböztető jelzést használó járművet akarsz elengedni, az a motorosnak is JÁR."
Nem jár, de nyugati országokban -állítólag- természetes, hogy meghagyják a biztonsági folyosót dugó esetén, ha van rá lehetőség -azaz párhuzamos közlekedésre alkalmas úton, pláne autópályán, ha egyhelyben áll a kocsisor-, ami egy normális dolog lenne. Csak ugye minden motoros k.csög és minek elengedni őket, ha már én a dugóban rostokolok, ők is tudnak várni...
(#85804) Balu77
"vagy amikor azt hiszik hogy a zebrán totál elsőbbségük van tekerve a biciklit, holott az csak akkor él ha gyalogosan közlekedve tolja a biciklit és még sorolhatnám...."Én sokat közlekedem bicajjal, napi szinten azzal járok dolgozni, de sokat járok gyalog, mellesleg motorozom is, emellett néha még autóval is közlekedem és próbálok mindig úgy közlekedni, hogy egyrészt vigyázzak a saját, másrészt mások testi épségére, harmadrészt, hogy lehetőleg ne tartsak fel másokat és ne rajtam múljon a közlekedés dinamikus mivolta.
Pl. én azt írnám bele a KRESZ-be, hogy amennyiben az autósnak lehetősége van, akkor elsőbbséget kell adnia a zebrán közlekedőknek és amennyiben az áthaladni szándékozó gyalogos, akkor pedig mindig (utóbbi ugye most is fennáll). Én mindig körbenézek zebra előtt és ha látom, hogy sehol senki, akkor simán átcsalinkázok rajta vagy ha látom, hogy pont akkor haladnak át gyalogosok, mikor odaérek és megálltak nekik, akkor ugyanúgy áttekerek, mivel miattam senkinek sem kell pluszban megállnia.
Ha viszont látom, hogy egyszerre érnék oda egy autóval, akkor inkább lelassítok és nem a zebra mellett, hanem korábban állok meg, hogy ne álljon meg miattam udvariasságból. Viszont autósként a tököm akarná azt, hogy a bringás leszálljon, áttolja a bringáját és csak utána üljön vissza rá, többször annyi időbe telik, mintha simán átteker.
Most a biciklijéről leszállt, zebra mellett várakozó gyalogosnak minősül, tehát kötelezően át kellene engedni. Mi van akkor, ha azért, hogy előbb átérjen, visszaül a bringájára és nem áttolja, arra már meglódulhat a túlsó oldalon várakozó autós, mondván, hogy megszűnt gyalogosként létezni a bringás onnantól, hogy visszaült és már nincs elsőbbsége?!Azt is bírom, mikor bedugul reggel a forgalom a Zsolnay-szobornál, látszik, hogy áll a kocsisor, de azért meg kell előzzenek az autósok, hogy 2 sec múlva állóra fékezzenek, ahelyett, hogy mögöttem lassabban kigurulnák a távot. Ez azért problémás, mert nyilván meg akarom adni a lehetőségét annak, hogy megelőzzenek, de a Kórház-tér és a Zsolnay-szobor között rendszeresen tele van üvegszilánkkal az út széle a sok keménylegény miatt és érthető okokból nem szeretnék bringával átszáguldozni rajtuk, úgyhogy ha látom, hogy csillog az út, akkor lassan megyek, hogy ki tudjam kerülni, viszont ilyenkor olyan érzésem van, hogy feltartom a forgalmat.
Az a baj, hogy vannak idióta bringások, akik a gyalogosoktól fél méterre, hátulról tépnek el 30-al, a teli sétálóutcán, meg körülnézés nélkül, takarásból simán kimennek a kocsik elé a zebrán.
Ugyanúgy, ahogy vannak idióta gyalogosok, motorosok, kamionosok, stb.
Én próbálok logikusan gondolkodva közlekedni, ha gyalogosok között bringázok, pláne, ha nem szemből, nagyobb távot igyekszem tartani, ha hirtelen kilépne oldalra a delikvens, akkor ne b@sszam el. De gyalogosként is igyekszem "jobbra tartani", ha jönne egy bringás, könnyebben elférjen mellettem. Ez a probléma gyalogos - gyalogos viszonylatban is problémás, mindenkinek ismerős a járda közepén megálló nénike vagy amikor 3 cimbora pont akkora távolságot tartva megy egymás mellett, hogy még a szembejövő húzza össze magát, ha nem akar nekimenni a parasztnak...Motorosként és autósként nem akarok beláthatatlan útszakaszon előzni, hülye lennék gyalogosként és bringásként körülnézés nélkül lelépni a járdára vagy arra apellálni, hogy "majd úgyis megállnak", de egyesek egyszerűen szarnak a saját életükre és ami a nagyobb baj, hogy másokéra is, sőt arra még inkább. Sokan csak magukkal törődnek és nem a közlekedés egy részvevőjének, hanem a királyának hiszik magukat és agyatlanul, a többiekre ügyet sem vetve mennek az utcán.
-
goodboy007
senior tag
Motornak keresnék garázst 10.000Ft/hó összegig a Rókus sétány mellett! Megosztott garázs is jöhet. Ha valaki tud ilyet, akár 1-2 hónapra, az ne tartsa magában.
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #84743 üzenetére
Végül vettem egy C6-ost a Hülyeazértnemvagyok-ban 13,5k-ért.
Nem is rossz!Közben megtaláltam, hogy a C50-ben elvileg MediaTek CPU van, ami kerülendő. A C5-re nem kerestem rá, de ez a C6 speciel Qualcomm-os, azért is választottam ezt.
-
goodboy007
senior tag
Ha már router volt a téma, nekem is kellene vennem, Digi 1000-es nethez.
Mi a különbségg a nem rég említett TP-Link Archer C5 és a TP-Link Archer C50 AC1200 között?
Mert árukereső alapján semmi:
C5
C50Illetve a C50-nél nem gigabites portokat írnak, de az tuti elírás.
Valamiben biztos "gagyibb", ha már az indulóára is eleve a fele volt anno, meg most is olcsóbb néhány ezressel, de miben gagyibb?
-
goodboy007
senior tag
Eladó Samsung gyorstöltője akad valakinek holnapi, esetleg max hétfő koradélutáni átvétellel? Egy Galaxy S7-hez kellene.
-
goodboy007
senior tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy SSD-vel (Samsung PM960 250GB M2) néha ISZONYATOSAN lassú a boot?
A Win 10 töltőképernyőjén vagy 10 percig semmi sem történik. Igazából 1,5 éve, mióta meg van a gépem, időről-időre előjön a probléma. Ahogy megfigyeltem, ha szabálytalanul áll le a gép vagy áramkimaradás történik, akkor mindig ez történik. Alapesetben kb. 20 sec és már bámulhatom az asztalt, de mostanában cold boot-nál is előjön a probléma.
Neten annyi infót találtam, hogy érdemes a FastBoot-ot kikapcsolni, mert SSD-nél ez még lassíthat is a folyamaton, de nálam nem segített.
Van még esetleg valami setting, registrykey, amit érdemes átvizslatni?
BIOS-t is frissítettem a 1,5 év alatt kétszer is és a driverek, patch-ek is mindig up-to-date-ek, de nem szűnt meg a jelenség.
Érdemes esetleg mindent kihúzkodni és újra összedugni? -
goodboy007
senior tag
Tudja valaki, hogy az innen hiányzó (feltételezem gumi) elemnek mi a neve, illetve lehet-e ilyet kapni vajon, akár utángyártottat?
Szerencsére a nagy sztendernél hiányzik, úgyhogy ritkán csapódik össze a kipufogóval, de mégis, azért jó lenne pótolni.
Egyébként egy 2003-as Suzuki GSX 1400-ról hiányzik. -
goodboy007
senior tag
válasz
Balu77 #81396 üzenetére
Nem az a baj, hogy rossz, csak pl. olyan nevetséges dolgok vannak, hogy a TelIT nevű ágazat (aminek egy ügyfele van a Deutsche Telekom és leányvállalatai, tehát ez a belsős IT) tavaly 123%-át hozta a pénzügyi elvárásoknak, míg a miénk, aminek rengeteg nagynevű ügyfele van (pl. Daimler, EON, BCD Travel) 82%-ot úgy, hogy közben rengeteg ügyféldicséretet bezsebeltünk, pl. olyanokat is, hogy még sosem érezték ezelőtt stabilabbnak a környezetet.
Ezért egyrészt ott bőven van pénz, itt meg nincs, ellenben van leépítés, aminek én is az áldozatául estem úgy, hogy lassan 4,5 éve ott vagyok és anno Amsterdamban ügyfelet is átvettem, a teherbírásom is nagy, szóval szarnak sem mondanám magam.Kívülről egy agyonreklámozott, dinamikusan fejlődő, húdeszuper vállalat látszatát kelti, de belülről szemlélve azért vannak problémák.
Állítólag a T-Systems már a megalakulása óta veszteséges, cirka 10 év alatt egyetlenegy év sem volt, mikor nyereséget termelt volna a Deutsche Telekomnak és a részvényesek már nagyon unják ezt. Most átstruktúrálás, spórolás megy egy ideje, de ha a következő 2-3 évben sem lesz javulás, akkor eladják az egészet. Szóval valamit nagyon szarul csinálhatnak a menedzserek és nem csak a mi szintünkön... -
goodboy007
senior tag
Infós melót keresek, bruttó 450k környékén (ha van cafeteria, akkor kevesebb is lehet)!
Tapasztalat: Windows Server 2008R2/2012R2, AD, ADFS, Exchange, TMG, O365, WAAD, AADConnect, PKI, WSUS, KMS
-
goodboy007
senior tag
Tudja valaki, hogy kinek kellene írni madárfészek-eltávolítás ügyében?
Varjak laknak az ablaktól nem messze levő fán és egész nap kárognak. Pláne imádom, mikor reggel 5:45 körül kezdik. Ha alacsonyabban lenne, simán "átköltöztetném" máshová a fészküket, de vagy 15m magasságban tanyáznak.
Úgy két hete írtam a BIOKOM-nak, de válaszra se méltattak, pedig a neten találtam cikket, hogy kertvárosban tömegesen vagdosták emiatt a faágakat néhány éve. -
goodboy007
senior tag
válasz
Ajándékok #80414 üzenetére
Asztal van és amúgy is albiban lakom, nem szeretném az asztalt is majd elcipelni, ha elköltöznék.
Pont ezért nem jó a falra furható sem (olyan egyébként van), mivel a 2 lyukat nem tudnám mivel eltűntetni majd.
Valahogy nonszensznek érzem, hogy Egy műanyagért 4 lábbal elkérnek 5-6k-t.
Nem kell, hogy szép legyen, felőlem jó egy deszkára alulról facsavarral rögzített "láb" is, aminek gondolom még 1k sincs az anyagköltsége, csak nincs hozzá szerszámom. Valaki nem akarja esetleg megeszkábálni nekem? -
goodboy007
senior tag
Ilyen vagy hasonló monitortartó polcot keresek, hol lehet ilyet venni emberi áron (ahol néztem és van, ott 5-7k)? Esetleg akad valakinél hasonló?
-
goodboy007
senior tag
Ha már táptéma, szerintetek érdemes időnként cserélni vagy egy jó táp szinte bármeddig bírja?
Van egy ENERMAX Liberty ELT500AWT tápom, amit még 2008 májusában vettem és azóta is hibátlanul szolgálja immár a 3. konfigom. Nem kell attól tartani, hogy elfárad benne egy olyan alkatrész, ami miatt tönkrevágná a túlfesz az egész gépet? Gyakorlatilag azóta mindent lecseréltem ezt és egy HDD-t kivéve, de így majd 2000 nap használat után azért feltenném a kérdést, hogy ezek produkálhatnak-e hasonló hibát vagy jellemzően inkább úgy romlanak el, hogy csapágyas lesz a ventillátor és szinte kizárt, hogy egy jó táp magával rántson mást is.
IT-s vagyok ugyan, de a szakma villamossági/elektrotechnikai része abszolút nem az én asztalom, ezért nem tudom, hogy miből épül egyáltalán fel, kell-e tartani a fentiektől. -
goodboy007
senior tag
Eddig csak a Hauniról hallottam, hogy talán lehetséges ekkora fizut elérni, de egy ekkora városban, hogy ne legyen lehetőség, azért az elég elkeserítő.
ITSH-nál vagyok egyébként szerverüzemeltető, Powershellhez és MS-technológiákhoz értek, szóval nem teljesen idegen a programozás, csak nem tervezem napi 8 órában Java kód felett görnyedni. Voltam már ügyfélnél 2 hetet Hollandiában, szóval az angollal sincs gond, napi szinten használom írásban/szóban.
Tudom, hogy BP-n lazán kereshetnék ennyit, már ősszel tudtam volna melót ismerősön keresztül, de barátnőm miatt Pécsen szeretnék maradni, viszont fizuban már minimálisat tudok feljebb lépni, 27 évesen évi 5% emelésnél nagyobb léptéket szeretnék.
Elég gyászosnak tartanám, ha nem lehetne a korábban említett összeget elérni a környéken :/.
Most 250 körül keresek havi 1 hét ügyelettel együtt, szóval nem panaszkodhatom, de ez az összeg még mindig lóf@.z ahhoz képest, hogy
1. mennyit lehet ezzel a szakmával keresni BP-n/Nyugat-Európában
2. hány éves koromig kellene belőle sprórolni, ha lakást szeretnék venni nem többmilliós, 15-20 évre felvett hitellel kiegészítve -
goodboy007
senior tag
Nem tudom ez mennyire szenzitív téma, de azért felteszem a kérdést, hogy mennyire reális Pécsen 350-400k nettó körül keresni infósként (NEM programozóként), majd 5 év tapasztalattal, angol nyelvismerettel? Ha valaki tud ilyenhez konkrét tippet, akkor privátban (is) várom!
Köszönöm!
-
goodboy007
senior tag
Köszönöm a múltkori záras tippet, végül (egyelőre) nem kellett!
Most viszont szükségem lenne "faanyagra", 2,5cm vastag gerendáka különböző hosszúságban és úgy 1cm vastag funérlemezre (vagy lehet erősebb anyag is). Nem kell egyik sem csiszolt, lekent legyen, lényeg, hogy bírják a terhelést. Egy ágy/kanapé megerősítéséhez kellenének, mert alulról kezd széthullani a tartószerkezete a hitvány anyagminőség miatt.
Valahogy a bal szélsőhöz hasonlóan szeretném megeszkábálni (Ezt még az előző lakók csinálták így meg, mert náluk is leszakadt, tudniillik a fehér funérlemez max 1,5mm "vastag"...)Illetve itt balról a második gerendából konkrétan kitörtek a facsavarok. Nem is illeszkedik egyik kisebb gerenda sem teljesen a felül keresztbefutó főgerendára, hanem úgy 1,5cm-t el vannak csúszva...
Úgyhogy gondoltam, itt is hozzárögzítem mindkét oldalról az összes kisebb gerendát facsavarral a főgerendához.
Esetleg létezik olyan, hogy kijön a szakember és megcsinálja? Egy fachman sokkal precízebben/gyorsabban megoldaná és lehet, hogy kevesebb anyaggal, mint ahogy én elképzeltem.Meg lehetne ezt szerintetek olcsón (max 15k-20k) úszni vagy érdemesebb inkább lecserélni az egész ágyat?
Tudni illik albérletről van szó és félek, ha a tulajnak említeném, hogy kéne új ágy, amellett, hogy elhajtana még lehet, hogy a kauciót is bebuknám, pedig sosem volt rajta ugrálva, egyszerűen egy semmitérő, s.@r az egész, ami nem arra lett kitalálva, hogy éveken keresztül napi szinten aludjanak rajta, max néha-néha vendégágynak, szóval egyszerűen elhasználódott. A huzata is tiszta rongyos, kb. cig..yputriba illően néz ki.Egy valamivel értelmesebb minőségű, stílusra ilyesmi kanapé/ágy mennyit kóstálhat, akár használtan?
-
goodboy007
senior tag
Belvárosban hol érdemes beltéri ajtóhoz zárat venni? Kereskedők házában lehet kapni?
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Belvárosban tud valaki olyan helyet, ahol PLASZTIK pókerkártyát lehet venni?
Az Árkád InterSpar-ban csak papír van. -
goodboy007
senior tag
Kétszemélyes fekvő alkalmatossága akad valakinek elfekvőben?
Lehet két ugyanolyan, összetolható ágy vagy franciaágy is. Kinézetben nem kell extra legyen és kényelemből is elég a közepes, inkább az erős anyaghasználat a legfontosabb. Árban max 30k környéke.Vagy ha nincs senkinek eladó, akkor esetleg tudtok olyan használtbútor boltot, ahol a fenti paraméterekkel kaphatnék valamit?
+Továbbra is eladó Genius Home Theater 5.1 hangfalcucc+távirányító+manual, 10k vagy a keresett ágyba beszámíttatnám!
-
goodboy007
senior tag
A TESCO-s SportsDirect nyitva van még?
Nem emlékszem, hogy aug 31 vagy szept 30 volt kiírva zárási időpontnak, mikor utoljára arra jártam. -
goodboy007
senior tag
Genius 5.1 Home Theater érdekel valakit?
Én hátsó hangszórók nélkül használtam, de elvileg azok is tökéletesek. A "típushiba", mely szerint a poti elszaródik, ennél is előjött, a hangerőszabályozó egy adott tartománya érzékenyebb a tekergetésre, de kb. 2 éve tartja ezt az állapotát, de amúgy tökéletes.
Kipróbálni ugyan nem lehet nálam, mivel az utódja már a helyén van, de ha a fent leírt anomália nem nyerné el a vevő tetszését, akkor 3 napon belül szó nélkül visszavásárolom!
Doboz nincs, távirányító + manual + hosszú kábelek vannak. Pécsieknek 11k -
goodboy007
senior tag
Hunter2-t kérdezném, hogy Cooler Master Air Pro 4 CPU-hűtővel kompatibilis AM4 lefogatótok van vagy tudtok szerezni?
De igazából mindenkinek szól a kérdés!
-
goodboy007
senior tag
Garis, nem referenciahűtős GTX 980Ti-t vennék 80-90k-ért!
Ha valaki tud jó áron, akkor az alábbiak is érdekelnének újonnan:
- Ryzen 5 1600
- B350-es deszka (nem ismerem a kínálatot, Gigabyte lapjaim voltak az elmúlt 10 évben, de 40k-ig jöhet bármi, amin van M2, legalább 4 SATA és legalább 6 USB port)
- 2db Toshiba DT01ACA300 3TB merevlemez
- Samsung SM951 256GB M2 SSD
- procihűtő nagyjából 15k-igHogy OFF téma is legyen:
Infót kérnék, hogy a jogsihoz kapcsolódó EÜ-vizsgára mennyire "illik" vagy "nem illik" hullafáradtan bemenni?Illetve mennyire megcsinálható ilyen állapotban?
Ugyanis most járok tanfolyamra és múlt héten közölték, hogy 27-28 lesz a tanfolyam, 29-én pedig a vizsga, viszont én 28-tól három napon keresztül PEN-en leszek és már le lett fixálva haverokkal, hogy 28-án (is) nagyot mulatunk másnap reggelig és hogy őszinte legyek nincs kedvem emiatt a nyilvánvaló baromság miatt lemondani (jártam cégnél is egy gyorstalpalóra, stabil oldalfekvés, szívmasszázs, lélegeztetés megy, de tegye fel a kezét, aki valaha is használta azt, amit az EÜ-tanfolyamon tanult), de várni sem szeretnék egy hónapot, ugyanis május végén lesz a következő lehetőség.
Szóval mennyire érdemes parázni miatta? -
goodboy007
senior tag
Tud valaki jó, hiteles kressz PDF-et, ami lehetőleg nem 500 oldal?!
Kék-T-hez járok múlt hét óta és alapvetően jó, viszont egy kicsit máshogy struktúrált anyagot is elolvasnék. -
goodboy007
senior tag
válasz
blaca83 #75563 üzenetére
Én 2015. augusztus végén vettem a Hervisben 150-ért egy KTM-et.
Úgy indult, hogy ráfizettem a bringa árára, hogy állítsák be helyben a váltókat, meg légtelenítsék a fékeket és bizonyos fokozatokban "pattogott" a lánc, mint mikor el van kopva a fogaskerék. Megvizsgálva a fogaskereket, hibátlannak tűnt. Úgy egy hét múlva leszakadt róla a lánc. A Hervisben azt mondták, hogy mivel nincs helyben, kb. 10 nap mire megjön a gyárival megegyező Shimano lánc és még 2-3 nap, mire beállítják (addig persze adjam le a bringát), úgyhogy mondtam, hogy .nyátok és elmentem az Imperatorba!
Ott kiderült, hogy a hátsó fogaskerekek hármasával vannak "egyben" és úgy vannak összehúzva és a legalsó hármas lötyögött egy picit, úgyhogy sanszos, hogy az nyírta szét a láncot.
Na ezt meghúzták és vettem egy új láncot, azóta a gyári műanyagpedál fémre cserélésén kívül nem kellett ráköltenem.
Egyébként napi használatban van télen-nyáron. -
goodboy007
senior tag
Egyetemváros-belváros környékén melyik hentesnél lehet venni darált marhahúst, aminek minél alacsonyabb a zsíraránya? Inkább a belvárost kérdezném, mert a nyitvatartási idő miatt a Hús sarok már nem jó meló után
.
A vásárcsarnokban árulnak ilyet? -
goodboy007
senior tag
válasz
Sir Riccio #74340 üzenetére
Az S7 is nagyon jó egyébként és aprón olcsóbb is, mint az iPhone 7. Persze nekem is az volt a másik jelöltem, a következő majd egyszer lehet, hogy az akkori szifon lesz
, de az S7 kamerájával jelenleg bitang jó képeket/videót lehet készíteni.
-
goodboy007
senior tag
OLCSÓ üvegest keresek, aki beltéri ajtón egy kb. 80x80cm-es törött üveget kicserélne!
Ha tudtok ilyet, lehetőleg olyat, aki ki is jön a helyszínre, annak szívesen várom az elérhetőségét, esetleg ha van valakinek tapasztalata a témában, akkor a várható árat is. Köszi!
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #74084 üzenetére
Még mindig eladó minden, plussz van egy "hibás" Gigabyte GTX460 OC (GV-N460OC-1GI). Azért az idézőjel, mert 4 év használat után elszíneződött a kép, majd bootolásnál is már újraindulgatott vele a gép. Ezután megsütöttem és újrapasztáztam, de játék hatására 1 percen belül újraindult ismét a gép.
Windows-ban, alapfeladatokra (zene, böngészés) néhány napig használtam, úgy egyszer sem szállt el.
Lehet, hogy magasabb hőfokon sütve használhatóvá lehet varázsolni, lehet, hogy nem, pár napot "kibekkelni" mindenesetre jó lehet, doboza, mindene meg van, egyébként SOC órajeleken használtam végig és 65 fok fölé sosem ment, haláláig nem volt vele semmi gond, 2 éve a dobozában pihen - 3k -
goodboy007
senior tag
válasz
Silencer83 #74063 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ennyiért nem ment még el!
Vigyétek a megbízható kollegától, ez szuper áron van!Egyébként nálam eladó:
Canon Pixma IP4850 fotónyomtató - Doboza és minden egyéb tartozéka meg van, keveset használt (a gyári garnitúra kifogyása után csak a most is benne levő utángyártott patronokat vettem bele anno), viszont 3 éve nem volt már használva, úgyhogy esélyes, hogy a festék beszáradt. Komoly éreklődő és igény esetén kipróbálhatom, hogy szuperál - 15kZalman ZM-FM2 Fan-Mate2 ventilátor-fordulatszám-szabályzó - 1k
TP-Link 54Mbit-es USB Wi-fi adapter - 1k
Puha szemüvegtok, lencserekeszes - Milkacsoki
Colgate Oral B elektromos fogkefe fej 2db + a "fejcserélő műanyag" - Csak a fejcserélő lett kibontva egy használat erejéig, de közben elromlott a fogkefém, úgyhogy a fejek azóta itt állnak bontatlanul. Az újabb típusú, kerek Floss Action fejet igénylő fogkefékhez NEM JÓ, de akinek a régebbi, hosszúkás fejet igénylő van, annak ez kell - INGYEN VIHETŐ
Kicsit megkésve, de boldog karácsonyt mindenkinek!
-
goodboy007
senior tag
válasz
s7evcsenko #73553 üzenetére
Úgy 1,5 hónapja ide is bedobtam, hogy újat keresek 135k-ért, ehhez képest le lettem oltva, mert beleírtam a hirdetésembe, hogy aki nem régi és sok pirossal rendelkező tag, annak nem fogom előre kifizetni.
Ami jött ajánlat, az is mind előfizetéses lett volna, ebből egy tag volt olyan, aki 10 éve regisztrált és van is bőven pirosa, de ő meg azt mondta a T-nél le kellett volna tegyen aranykártyásként is 70k-t kezdőnek, úgyhogy elállt az üzlettől (gondolom 0Ft-ért akarta venni, úgy lett volna neki biznisz).Én eddig a hardveraprós árakat látva, hogy használtat is 150k környékén árulnak sokan, nem is néztem. Most árukeresőn látom, hogy 143k a legolcsóbb helyen, de az eredeti elképzelésemhez képest megér nekem +15k-t, hogy megbízható helyről kapok független készüléket 2 év garival (nem egy T-s előfizusat, aminél azért mindig fennáll az esély, hogy megszorul a tulaj és nem fizeti). Én eddig mindenhol csak 190k környékén láttam, annyit meg nem adnék semmilyen telefonért, inkább kivártam volna, míg lejebb megy (pont ma kapok kölcsönbe egy A5-öst, azzal azért ki lehetne húzni néhány hónapig, az eddigi S4-hez képest az nem olyan ótvaros lassú, mint az Advance, amit most használok
).
-
goodboy007
senior tag
válasz
torma1981 #73542 üzenetére
Hú te sz.mét, eloroztad a szegény családok elől, akik kenyéren és vizen éltek egész évben, csak hogy a gyereknek összejöjjön az áhított ekszbákszván
!
Én eddig minden évben eMag-ról horgásztam magamnak valamit, tavaly előtt Lumia 530-at anyámnak, tavaly a Samsung TV-t 90k-ért, most meg az S7-et (és most még sietni se kellett, még most is van készleten), úgyhogy nem panaszkodom, sőt, itt tényleg lehet spórolni/viszonteladás után nyerni pár tízezret, csak gyorsnak kell lenni.
Mert bizonyos termékeket tényleg jó áron kínálnak, de a sok agyhalott nem érti meg, hogy 200 termék több tízezer/százezer emberre az l.f@sz és hogy nem csak ő kelt fel reggel 7-kor, aztán facebook-on sír, mert hát hogy képzelik. -
goodboy007
senior tag
SIM/MicroSIM-ről Nano-SIM-re vágás lehetséges?
Egyes oldalak szerint igen, viszont találtam több képet is, pl. ezt, amin látszik, hogy kisebb a microchip és eddig én is így tudtam, hogy ez miatt nem lehet vágni, hanem cserélni kell mindenáron.
Vagy ha kisebb is a chip, a szélén körbe abból is lehet vágni, működőképes marad?
Mi az igazság?
Illetve ha lehetséges, vállal valamelyikőtök vágást Pécsen (lehetőleg olyan, aki csinálta már)?Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem boltban cseréltetem, ha már ingyen cserélik:
Céges kártyám van, ami nem az én nevemen van, úgyhogy xy ember aláírásával hitelesített papírral a kezemben tudom csak T-pontban cseréltetni, a cégnél meg egyelőre nem tudom, hogy olyan indokkal, hogy új telefonom van, kicserélik-e, ezért sokkal egyszerűbb lenne a körbevágós megoldás. -
goodboy007
senior tag
SportsDirect-rendelés lesz mostanság?
-
goodboy007
senior tag
válasz
Bigemperor #73422 üzenetére
Ezek a különbségek:
DS - PCI
DSX - PCI-E (egyébként ugyanaz, mint a DS)
DX - PCIE-E és más kategória (Sokkal szebben szól, nem véletlenül drágább)Nekem DX van és még Logitech X-540-nel is hallható volt, hogy sokkal szebben szólt, mint az alaplapival, egy komolyabb hangcucc esetén pedig nincs kérdés.
Én anno sokat utánaolvastam vásárlás előtt és mindenhol azt írták, hogy jobb, mint akármelyik Creative X-fi, a drivere is betonstabil (állítólag Creative-nál ez problémás bizonyos rendszereken). Én minden esetre nem csalódtam, bőven megérte 6 évvel ezelőtt a 17k-t.
Egyszer kell megvenni és jó eséllyel hosszú éveken keresztül kiszolgál.Annyit még megjegyeznék, hogy fejhallgatóval való használathoz úgy tudom jobb a DS/DSX, de hangrendszer esetén elvileg labdába sem rúg a DX-hez képest (nyilván egy alaplapihoz képest még így is lehet különbség).
-
goodboy007
senior tag
Vegyél egy akár üzemképtelen autót "húgyészaré' " és állj be vele oda, de pont úgy, hogy te még könnyen elférj tőle. Vagy még egyszerűbb, ha egy trailerrel odaviszel valami roncsot, aminek nincs gazdája, akkor még megbűntetni se tudnak vagyis megbűntetik, de nem tudják behajtani
.
Itt a Rókus sétány mellett már vagy 1 éve itt rohad egy ősrégi Audi 100-as (és ez csak az az idő, amiről én tudok, jó ég tudja, mióta van itt), pedig elég forgalmas hely és elvileg fizetős a parkolás. Ezek szerint nagy ívben lefossák a közteresek, meg az önkormányzat is.Ha ennyire kötsög az összes szomszéd (meg hát az emberek 100%-át nem lehet megnevelni akkor sem, ha néhányuk hajlana a kompromisszumra), akkor prevenciós megoldást kell találnod.
Végső megoldásként add el a garázsod és vegyél egy kicsit arrébb egy másikat.
-
goodboy007
senior tag
Egy ember eddig egy független black onyx ajánlattal.
Csak BP melletti és bár csak pozitív értékelése van, ha találok helyben, akkor azt preferálnám.Tudom, hogy a hülyeazértnemvagyok/edigital-os 230k-s árakhoz képest ez túl kevés, de egyrészt volt már itt PH!-n 130-ért is bontatlan független, másrészt nem érdekel, hogy az eladó milyen úton-módon szerezte be, ha van hozzá érvényes garancia. Előbbi áruházak meg jó nagy haszonkulccsal dolgoznak, részemről az általam ajánlott összeg a max, amit ér egy csúcstelefon a jelenlegi keresetem mellett, többet nem.
-
goodboy007
senior tag
válasz
Palafi #73089 üzenetére
Facebook-on a külföldi munkát kínáló csoportokban mindig van egy-két olyan ember, aki személyeken kívül csomagot is szállít. Az árakat mondjuk nem tudom, de nagynénémék is így szoktak csomagot küldeni unokatesómnak Stuttgart mellé és vica-versa.
Más:
Eladó HP Pavilion g6 notebook, kihasználatlanság miatt:
Core i7 3632QM, 8GB RAM, HD7650M 105k (alkuképes)
Bővebben Hardveraprón!Valamint ha valaki tud emberi áron, akkor még mindig keresek Samsung Galaxy S Advance (GT-i9070) telefonhoz akkumulátort -használt is jöhet-. Vagy ha valakinek lenne kölcsönbe 1-2 órára, azért még hálásabb lennék, ugyanis csak pár dolgot szeretnék lementeni róla!
-
goodboy007
senior tag
válasz
winfos #72005 üzenetére
A konkrét típust nem ismerem, de 2008 óta megy az 500W-os Enermax-om a gépben és soha nem csörgött, zörgött, kattogott, úgyhogy a márka az én szememben erősen ajánlott!
(#71992)Exian:
Lötyögtek a mikrokapcsolók, kollegám kicsit megforrasztotta, hogy fix legyen, ennek ellenére továbbra is hibázik -igaz ritkábban-, úgyhogy ki kell cserélni.
Itt PH!-n találtam 500Ft/2db áron japán Omron-t, úgyhogy 1-2 héten belül ki tudom cseréltetni remélhetőleg.
A görgő pedig jobbra-balra mozgatva gomb, ehhez kellenek a rugók, illetve egyszerre lenyomva működteti a görgőt, mint gombot, ezért elég nagy gáz, hogy elvesztek.
A jobbra-balra funkció annyira nem is érdekel, mert kb. sose használtam, de a weblapokat a görgővel szoktam új lapra kitenni, ha egyszerre többet nyitok meg, úgyhogy az eléggé hiányozna.(#71996) hcl:
Köszi a tippet, körbenézek! -
goodboy007
senior tag
A Logitech G500-as sztori folytatása, hogy szétszereléskor elpattantak a kis rugói, amik a görgő alatt voltak. Valaki tudna ajánlani a belvárosban valami helyet, ahol picike rugót lehetne venni?! Kereskedők házában van ilyen?
-
-
goodboy007
senior tag
Keresek két darab Omron D2FC-F -lehetőleg japán- mikrokapcsolót és/vagy olyan embert, aki Logitech G500-as egeremben kicserélné őket!
Vagy az is nagy segítség lenne, ha tudnátok javasolni a belvárosban olyan boltot, ahol kapni ilyesmit.+Még mindig keresek Galaxy S Advance GT-i9070 akkumulátort, akár használtat is.
-
goodboy007
senior tag
Samsung Galaxy S Advance-hez -GT-i9070- keresek akksit -típusszáma EB535151VU-, akár használtat is!
-
goodboy007
senior tag
Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070) gyári akkumulátort keresek. Még a használt is belefér, bár az újnak jobban örülnék. Samsungál 8k-t mondtak rá, mikor 10-15k körül megy aprón az egész telefon
, úgyhogy 4-5 környéke a max, amit fizetni szeretnék érte.
-
goodboy007
senior tag
Keresek nanoSIM-et, olyan 500FT-ig, illetve nanoSIM - microSIM átalakítót vagy nanoSIM - SIM átalakítót!
-
goodboy007
senior tag
Ha már úgyis házas téma megy:
Belváros/egyetemváros/uránváros egyetemváros felőli része
--> Ezen környékek valamelyikén keresek külön, 15-20m2 körüli szobát, hosszú távra, 35-45k között, amihez van biciklitároló is. Nem dohányzom, mindig időben fizetek és hétköznap meló+kondi miatt este 9-nél előbb nem igen szoktam otthon lenni. Lényeg, hogy legyen normális internet, sütő, mosógép, amúgy könnyen alkalmazkodom, bár 24/7-es partyzone-t azért nem szeretnék a lakótársnál. -
goodboy007
senior tag
Én egyszer üzleteltem eddig TheSilencer fórumtárssal, akkor is épp valaki olyan indokkal nem vette át, amit kért, hogy nem tud pénzt levenni -no comment- és miután ide kiírta, hogy maradt és elpasszolná, fél óra múlva nálam volt a cucc.
Akiknek nem tetszenek a feltételei, azok nyugodtan menjenek a hülyeazértnemvagyokba meg az edigitalba vásárolni kétszeres áron. De pont itt PH!-n inkább örülni kellene a jóárasított cuccoknak, nem kiakadni azon, ha nincs ideje vacakolni és tiltólistára teszi, aki egyszer rossz vevő volt.
Részemről inkább vásárolok ilyen eladótól, aki nem egész nap a hirdetéseit igazgatja és olcsón, mint olyantól, aki vigyorog, meg nyájaskodik, de utána meg úgy kell kihúzni a tartozékokat/papírokat a termékhez, amit hiánytalannak hirdetett -persze szinte bolti áron-.
-
goodboy007
senior tag
Feldobox utalvány érdekel valakit 10.000Ft értékben, mondjuk 8000Ft-ért?
-
goodboy007
senior tag
válasz
s7evcsenko #67905 üzenetére
Én ilyet vettem úgy 1,5 hónapja és tökéletes!
MÁS: Akinek esetleg jutott ma TESCO-s LG 43LF632V és elcserélné eMAG-os Samsung 43J5500-ra -esetleg minimális ráfizetéssel-, az ne habozzon írni!
-
goodboy007
senior tag
Na amúgy az a vicces, hogy most jut eszembe, hogy erre azt mondta, hogy mehet -logika lvl99-
De, ha a mostani router oszt az én routeremnek egy IP-t, abból az én routerem ugyanúgy tud további alhálózatokat kiosztani és a mai eszközök már tudnak ilyet, hogy egyfelől "visszakapcsolódna" a forráshoz, másrészt még ő maga is AP-ként működne?
Csak, hogy még szégyenteljesebb legyen részemről a kérdés, informatikusként dolgozom és a hálózatos témák is érdekelnek, sőt CCNA-re is járok
, de -kövezzetek meg- az ilyen többszörös "egymásba-ágyazhatóságon" mindig meglepődök, hogy milyen furfangos módszerek vannak.
-
goodboy007
senior tag
Kicsit bonyolultabb az ügy.
A mostani főbérlőm MAC-szűrést állított be és zavar, ha új eszközt adnék hozzá, akkor szólnom kell, hogy beállítsa.Pl. múlt pénteken ideálisabb lett volna otthonról melóznom, de a munkahelyi gépem MAC-címeit még nem adattam vele hozzá vagy a laptopomon valamiért marha lassú a wi-fi és olyankor jó lenne kábellel is rádugni.
Apróság tudom, csak nem szeretem, ha "lekorlátoznak", aztán gondoltam, ha már úgyis szóba került a TP-link, akkor megkérdem, hogy van-e mód megkerülni ezt.
Nem akarok semmi illegálisat, csak neki is jobb lenne, ha nem kéne ilyenért átugrania, na meg amilyen az én szerencsém, pont akkor kellene sürgősen, amikor két hétre nyaralni mennek. -
goodboy007
senior tag
Merrefelé van olyan bolt, ahol lehet kapni Electrolux mosógépnek a befolyócsövébe tömítőgyűrűt -EWT 9120 W-? Inkább a belvárosban/uránban jöhetnének tippek, köszi!
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #66797 üzenetére
Tegnap nem volt időm kipróbálni és írni, de ma sort kerítettem rá:
Tegnap a HSZ megírásától számítva (13:15:06) 20 perc! múlva a kezemben volt a termék! Bontatlan, hibátlan memóriák, ahogy hirdette és most beüzemelve, tesztelve is ugyanezt tudom mondani.
Úgyhogy csak a többi vásárlóját tudom ismételni, nyugodtan üzleteljetek TheSilencer kollégával, pontos, precíz és BRUTÁL JÓ áron adja a portékát, ami tökéletes! -
goodboy007
senior tag
válasz
Silencer83 #66796 üzenetére
Már írtam neked két üzit is
, de akkor megy mégegyszer!
-
goodboy007
senior tag
válasz
Silencer83 #66793 üzenetére
Vinném most, ha meg van még! KP van.
Az Építők Útjához el tudod hozni? -
goodboy007
senior tag
válasz
Silencer83 #66770 üzenetére
Én is írtam tegnap PM-et, de akkor elküldöm PM-ben a telszámomat és hívj, mert nekem is kellene motyó.
-
goodboy007
senior tag
válasz
newwave0507 #66734 üzenetére
Ő "bazáros" és lehet vele priviben üzletelni vagy csak ez a két termék volt nála?
-
goodboy007
senior tag
válasz
Sir Riccio #66705 üzenetére
CoolerMaster Hyper 212 EVO
-
goodboy007
senior tag
Új, garis 2-3TB-os vinyót keresek 20-25k környékén!
-
goodboy007
senior tag
válasz
Visormail #65659 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Albit keresek épp és sajnos ez a baj, hogy a belvárosban nincs Digi/UPC, csak ez és mivel a 40 megás is 3x annyiba kerül, mint a Diginél a 100/50 és máshonnan is csak szidalmakat hallottam -bár ennyire lesújtó nem volt eddig a kép-, lehet jobb lesz, ha maradok valahol Egyetemvárosban.
-
goodboy007
senior tag
Vidanet-tel van valakinek tapasztalata közületek? Olyanokra gondolok, mint rendelkezésre-állás, megbízhatóság, a maximális vagy a garantált sebességet lehet inkább "élvezni"?
Elsősorban belváros érdekelne. -
goodboy007
senior tag
"Hanem ki?
Erre vannak a választások. Olyan kurzust kell választani, ami ezeket hajlandó megoldani!"Propaganda és ígéretek. Látható volt, hogy az eddigi főnökurak kezei között mennyire volt meg a hajlandóság. Elb@szták, leszerepeltek, csak kevésbé szarra lehetett szavazni, jóra nem. Kb. mintha aközül választhatnál szabadon, hogy a jobb vagy a bal kezedet vágják le.
"Semmi pozitív nem történt?
20 év alatt sikerült egy kezdetleges demokráciát összekalapálni, ami ugyan nem volt tökéletes, de sokkal jobb volt, mint ami előtte volt, és ami most van.
Tehát rengeteg pozitív dolog történt, ezt tagadni tudatlanság."20 év alatt rengeteg szar történt, a különbség annyi, hogy míg eleinte volt miből lopni, most már a kondér alján az odakozmált maradékot kapargatják a húsoskanállal, ezért látványosabb a lebőgés.
"Amíg a jognál és a demokráciánál nem találnak ki jobbat, addig ez az emberi társadalom alapja.
Kb. 4000 éve ez van. Ha annyira rossz lenne, nem lett volna idő jobbat alkotni?"A joggal/demokráciával az a baj, hogy mindenkit egyenlőnek tekint, akinek két füle, négy lába van és beszélni tud, csak a külsőség alapján definiál. Hiányoznak belőle az alapvető normák, az etikett. Pl. onnantól, hogy valaki különös kegyetlenséggel agyonver 2000Ft-ért egy öregasszonyt egy széklábbal vagy leszúr két orvostanhallgatót "csak úgy" egyik szombat éjszaka, egy másik embert meg eszméletlenre ver, ugyan hadd ne hivatkozhasson már arra, ha valaki pofánbassza, hogy leállítsa, hogy "ő ember és jogai vannak". Hivatkozások kellenének a jogrendszerbe, ha valaki megszeg egy adott rendelkezést, azzal automatice vállalja a következményeket, ha vele szemben is túlkapással válaszolnak.
Ez részint működik is az új BTK-ban, ha késsel támadnak rád és te pofánvered az illetőt, amitől beveri a fejét és belehal, akkor nem leszel meghurcolva, csak sajnos ezer meg egy másik esetben nincsenek ilyen kitételek, pláne vagyon elleni bűncselekmények esetén.
Kb. egy olyan kéne, mint az EULA a szoftvereknél, azzal, hogy a társadalom tagja vagy, automatikusan elfogadod a license-t, de ha "tisztességtelen előny"-höz jutsz a többi játékossal szemben, akkor azt is elfogadod, hogy retorziókban részesülhetsz.
Értem ezalatt, ha egy "dolgos legény" épp a bringámat nyúlná le és én pofánverem, hogy elvegyem a kedvét a közeljövőben, akkor ne jelenthessen már fel testi sértésért, mert "csak egy tárgy", amit buktam volna, ha hagyom, holott abban a szituációban csak "sérülést okozó" tettel lehet jobb belátásra bírni a polgártársat. -
goodboy007
senior tag
Ha valaki tud esetleg hosszabb távra kiadó szobát a belvárosban, az ne tartsa magában az infót
.
Dolgozó, mindig pontosan/időben fizető, rendszerető, nem dohányzó emberként keresek ilyet.
-
goodboy007
senior tag
A belvárosban keresek kiadó szobát, rendszerető lakótárssal. Minél nagyobb, annál jobb
, de 50k-m van rá, mindennel együtt.
Aki tud ilyet, ne tartsa magában. A facebookos ilyen jellegű csoportok sajnos panganak, az egyéb hirdetős oldalakon meg sok az ingatlanos.
-
goodboy007
senior tag
Valaki nem tudja, hol lehet Hummel cuccokat kapni Pécsen, lehetőleg a belvárosban?
Nem kifejezetten olyan márkaboltra gondolok, mint ami volt a Barbakánnál, de az nem lenne baj, ha nem egy pár cipő lenne kirakva a kirakatba. -
goodboy007
senior tag
Vegyetek Dual SIM-es 530-at!
-
goodboy007
senior tag
Valakinek egy bontatlan, zsír új Logitech PowerShell 7k-ért?
iPhone 5/iPhone 5S/5th gen. iPod Touch, ami kompatibilis vele. -
goodboy007
senior tag
GTX 660Ti, GTX670 vagy GTX 760 videókártyát vennék 50k környékén, esetleg sima GTX660-at 35k környékén! SÜRGŐS!
-
goodboy007
senior tag
Logitech X-530, patika állapotban, minden tartozékával, 13000Ft.
-
goodboy007
senior tag
válasz
Szilofon #57555 üzenetére
Akkor az lesz a baj "le kell törni" az eredetiről -egy kis műanyagpöcök tartja, egyszerűen le lehet pattintatni- a chipet és átrakni, csak ha van chip a patronon, akkor hajlandó nyomtatni. Elég könnyen leesik mondjuk az átrakás után, mert ott már nem tartja semmi, én egy nagyon apró rágódarabbal ragasztottam oda, az megtartja.
Viszont ugye üresnek fogja érzékelni és ki kell kapcsolni a tintaszint mérését. Ezután működni fog, csak nem látod, hogy még mennyi festék van a patronban. -
goodboy007
senior tag
PS3-as GTA V-öt keresek 8k környékén.
Esetleg beszámításra van Uncharted 1-2. -
goodboy007
senior tag
Olyan személyt keresek, aki képes lenne downgrade-elni a PS3-am!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU