Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MZsoltee #25499 üzenetére
Te, én évek óta használok ilyet, és jól bírja, hibamentes.
el is adnám, de mostanában nem lenne pénzem másra, igazából én is dslr-t szeretnék.Záridő-rekesz-stb összefüggések megtanulására teljesen jó. Utána jöhet valami, amin zoom-és fókuszgyűrű is van.
@Dluinet : Na ja, de úgyis mindenki azt szedi le.
Akinek meg legális, az csak magyart vesz!Mondjuk én hetek óta nem láttam a windózom, az Avast szerintem már rég lejárt rajta...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
plaszy
őstag
Vennék 1GB-os DDR2-533-as ram modult. Akinek van PÜ-zhet. Köszi.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Bla82
tag
Eladó ez a pár dolog:
- Sony Ericsson W380i szürke pécsieknek holnap csak 9k
- Stagg MD-500H mikrofon 2k
- Kingmax 2GB-os microSD kártya SD átalakítóval 1,3kAkit valami érdekel pü-ben jelezze!
-
s7evcsenko
addikt
Hi All
Keresnék valakit Rózsadombon, esetleg kertvárosban, aki hajlandó lenne nekem 2db AGP-s vga-t letesztelni...
Nálam 15perc után mindkettő beszemcsézi a képet, és így gyanússá vált, hogy lehet nem is a vga a rossz...
Memteszt is hibátlanul lefut, így lövésem sincs mi okozhat még ilyen hibát, ha nem a vga..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
NovaBlue
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
Bla82
tag
MicroSD elment ezek maradtak:
- Sony Ericsson W380i szürke pécsieknek holnap csak 9k
- Stagg MD-500H mikrofon 2kAkit valami érdekel pü-ben jelezze!
-
NovaBlue
aktív tag
Athlon II X4 620 valakinek?
-
heady91
tag
Eladó xbox360 pécsen!
[link]XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
Agostino
addikt
Üdv.
Motorolaja jó pénzért van-e valakinek eladó? Pontos számot nem tudok, valamilyen W 40-es talán... : [
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Magnum_
nagyúr
Hugo Boss Green parfüm, 100ml, bontatlan eladó! 6.000Ft! [link]
már karácsony után meghirdettem, amikor Kaics kollega befoglalta, hogy majd jön érte, de aztán nem jött érte, így akkor most eladnám.
I humbly and respectfully decline™
-
bossvico
senior tag
Ez elég egyértelmű, hogy eladná, ezérvan ott a végén az a szó meg a ?-jel.
Valaki van itt autóhifis, autóvill. szerelő?
Érdekelne a véleménye,vagy akinek volt már ilyennel dolga, mi jobb autóba, szubcső vagy szub láda.
Meg egy riasztó beszerelése mért 8-10 ezer forint? a cucc árán felül.
Ja és a végéről hogy ki ne lógjak: Bocs
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
#TOTTI
őstag
-
Ferdzsoo
addikt
Seagate 3,5" 250Gb-os Sata vinyó NÉMA típus még mindig eladó. 6,5k.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
aneda
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #TOTTI #25517 üzenetére
Ez nem poén, ha már eladná, miért nem ír legalább árat? Az a mondat pont úgy illik az eladó dolgokra, mint a venni szándékozottra. Most írt árat, azt még mindig nem tudom, hogy gari van-e rá, de már nem fogok ez ügyben érdeklődni.
Az ár meg mindenkit érdeklő adat, így ne fájjon neked, hogy megkérdeztem.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bossvico
senior tag
köszi
akkor az időigényességbe van a kutya elásva,ezér drága.
most ha 2-3 ezer lenne oké, de 8-10?Azért gondoltam subcsőre, mert azt talán jobb rögzíteni. odaláncolom 2 helyen azt nem tudják elvinni. De ha annyival rosszabb akkor elhiszem.
Egyébként te autóvill. szerelő lennél, vagy tapasztalati, vagy mindkettő szaki?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Bandus99
őstag
Tv vasarlas ugyeben hova erdemes meg Pecsen benezni MM, Euronics, Elektroworld, Metron kivul?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
aneda
senior tag
válasz bossvico #25524 üzenetére
A 3-4k-s órabér manapság nem egy elborult ár, 2-3 óra meg min. kell a beszereléshez.
A szubnál véleményem szerint a legkisebb gond a rögzítés, de mondom felejtsd el a csövet.
Egyébként van ilyen jellegű papírom is, de mostanában inkább mérnökösdit játszom.
Előző autómban elég komoly SQ hifi volt, igaz láda nem volt benne, de láttam a többi kolléga szenvedését...
A kivitelezésre ha kell tudok jó autóhifist ajánlani.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Gergő_
őstag
vodás nokia 2630 újszerű állapotú, ára: mondj egy árat.
-
Macka
veterán
USblaster mélylàda ès Sony 1002HX erölködő eladó. 20K együtt.
-
Bandus99
őstag
válasz Magnum_ #25527 üzenetére
az az outlet egy erdekes dolog
1-2 osregi modell van a kinalatban 1 ev garral 4-5 e ft al a mai modellek arai alatt.
Raadasul az elado bizonygatja hogy teljesen felesleges HD televiziot venni tokeletes a HDready igaz a 32" amiben en kerestem tvt nem is volt neki HD.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Eladó PDA-m:
Mitac Mio 168RS
Win mobile 2003 SE van rajta, beépített GPS, SD karis bővíthetőség, tartozékai, Igo8, valamint Pretec WLAN (Wifi) B-s SD kártya.Így együtt 15k. Wlan nélkül is mehet az eladás, akkor 11k.
Saint_: a HD ready, elég 32 colon, mert az még nem elég nagy méret a fullHD élvezethez. Valamint ha kábelen jön az adás, az bőven alul marad még a HD ready felbontásán is, de még a mindigTV-s digitális RTL és TV2 is csak dvd felbontásában sugároz. Amivel élvezni lehetne, az pl. az m1, mert az fullHD-ban sugároz. 100cm környékén érdemes fullHD TV-t venni, az alatt én nem vennék.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Magnum_ #25538 üzenetére
Faszán fognak kinézni rajta az 1024*768-ra optimalizált weboldalak. Még egy érv, hogy ne FullHD-t vegyen az ember, ha netezni is akar rajta. Persze lehet növelni betűméretet, stb. de az nem az igazi.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zsolt19900
őstag
Eladó egy 38 cm -es Us Blaster mélyláda kérésre képeket küldök
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
dunc
nagyúr
-
bijesz
aktív tag
Eladó lenne egy
IBM T30:
CPU: P4-M 2GHz, ATI Mobility Radeon 7500, 14.1" TFT, 1024x768
DVD-ROM, Intel 10/100 Ethernet, Wireless: Intel 2200BG, Modem, AC'97 Audio
RAM: 512 MB RAM DDR, UltraNav touchpad and Stick, ENG Bill
HDD: 40 GB, Hard disk drive shock absorber (on underside)
IBM Embedded Security Subsystem, ThinkLight
2x USB 1.1 port, 1xLPT port, 1xCOM port, SVHS out, VGA out, IrDA
XP pro licensz, Akksi: kb 0.5-1 óraSzép állapot.
iá:44k
Ajánlatokat várok elsősorban kp. -
-
s7evcsenko
addikt
válasz Bandus99 #25533 üzenetére
Az outlettel semmi gond nincs szerintem...
Én ott vettem a Samsung 2494HS moncsimat 45k-ért, ami akkor árgépen min. 60k volt...
Mai napig nem tudom miért volt az outletben.. minden tartozéka megvan, esztétikailag és műszakilag is kifogástalan... igaz másodjára sikerült jót kapnom, mert amit először kaptam, az nem adott képet dvi-n, de visszavittem és adták a mostanit helyette!bossvico:"Ez elég egyértelmű, hogy eladná, ezérvan ott a végén az a szó meg a ?-jel."
Miért, ha keresné, akkor nem kellene a kérdőjel?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Nincs valakinek eladó egymagos s775-ös procija? 2.8GHz körül jó lenne...
Celeront nem szeretnék, de jobb híján megtenné az is..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
valentinho
senior tag
Ilyen átalakítója nincs véletlenül valakinek? molex- vga 6pin
http://soundcloud.com/tinnyo
-
GTheo
tag
Anno volt egy eladó Ed Hardy szőnyegszettem ülésvédővel!
Többen is érdeklődtetek, The Silencernek félre volt téve, de Ő jó ideig nem jelentkezett.
Ezért írjon, akit érdekelné még !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest