Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Csáó mindenkinek chello-m és azt tapasztaltam,hogy a letöltésem (torrent) nagyon lassú,hiába jók a megoszások,valaki használ itt chellot?
-
pilu3
csendes tag
SE K750 eladó
-
hoax
senior tag
válasz CPT.Pirk #13599 üzenetére
Az az egy baj van vele, hogy analóg joystick-al játszhatatlan!
Azt hittem behányt a joy-om, de miután feldobtam a Most Wanted-et, rájöttem, hogy a játékkal van a baj.
Egyszerüen nem lehet death zone-t beállítani, és folyamatosan hol jobbra, hol meg balra rángatja a verdát.
Ha pedig az érzékenységet állítom, akkor nem történik semmi.
Ennyit a portolásról...Don't panic!
-
mexx0407
tag
válasz Silencer83 #13616 üzenetére
oké
-
mexx0407
tag
Elirtam sorry !!! 20/3 Net Chello Gold
-
Azé' ennyire csak nem... USB-s joystick, kormány már vó' akkó' is mikó' elkezdték ezt a dögöt fejleszteni.
Amúgy haverom azt mondta olyan bulr effekt van benne hogy neki hányingere lettHogy ON is legyek :
Pentium 2-es letöltőgépnek, esetleg a gyereknek szórakozni valakinek? Óccóé' ?[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
shteer
titán
válasz ha3fis #13621 üzenetére
keltünk? nem emlékszem... jaaah, mert még csak most fekszem
valakinek vízhűtőblokkot alaplapra?
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
ha3fis
tag
válasz shteer #13622 üzenetére
Én nemtom az ágy széle felé fordultam
Szép és jó és hatásos a vízhűtés, de én jobban féltem a gépem, mert annó azt tanultam, hogy az elektronika cuccok, meg a folyadékok nem jó haverok
Amíg nem vezethető ki az alaplapról a proci, hogy külön "térben" lehessen hűteni, addig nem bízok abban az "izraeli-bilincses" kötésben, bár a képekem biztonságosnak tűnik.
Tényleg, erre még nem gondolt senki, hogy a gépház egy üres részére "toldja" a vízhűtést vagy csak én nem láttam még olyat.
-
Dodder
tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy eladó pc-m internetre zenére más okosságokra.
Compaq Deskpro elnevezésü masina.
Adatok: PII 500 Mhz-es Processor 256 Mb Pc133-as ram,7,5 Quantum vinyó,ati rage pro videó,integrált 10/100-as lan,int. hang.Slim 24x cd meghajtó.Mindez pici compaq házban.
Win xp telepíte ami szépen fut.
[link]Ára sem vészes 5k.
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Dodder
tag
Bocs ez kimaradt.
Epson Stylus DX4050 Multifunkciós nyomtató scanner eladó. Patronok üresek. De 700 forintért lehet hozzá kapni. Eladás oka kihasználatlanság.
ára 2k.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Orb1337
tag
HP 92A (C4092A) fekete toner - 92A eladó
-
válasz Dodder #13624 üzenetére
Jó kis gép az, eladtam jópárat belőle (na jó pont ilyet csak egyet, a normál optikai meghajtósak jobban alakíthatók + azok 800-1000MHz körül voltak )
Az a jó benne hogy semmi hangja nincs ha megy (és persze ha nem roncs ventik vannak benne )Egyébkén ha kell valakinek akkor van egy ilyenbe való CD meghajtóm
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
freddyke
tag
Extra sürgősen keresek Asrock Wolfdale1333-D667 rev 2.04 alaplapot !
Lehetőleg újat, de használt is érdekel.
Tel.: 70 / 514-5776, mindig be vagyok kapcsolva.
-
Hobli1988
aktív tag
Vinyót 500gigáig azonnali fizetéssel!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
shteer
titán
válasz ha3fis #13623 üzenetére
bilincs?
nem tudom mire gondolsz pontoan, nekem a tetőben és az előlap mögött van a radi... véglis az üres részen van a víz hűtése
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
ha3fis
tag
válasz shteer #13632 üzenetére
Végig néztem a képgalériát, nagyon profinak tűnik, a hűtés ára szerintem vetekszik az asztali gépem teljes árával, ha nem több. A csövek illesztését nem láttam rendesen, de gondolom vagy rá van melegítve vagy fémgyűrű szorítja rá a csonkra. Szerintem ez a zajcsökkentés és a tuning miatt lehet szükséges, mert én használtam régebben nagyobb sebességet és grafikát igénylő progikat, de a rendszer hűtésével nem volt gondom, egyedül a tápventi hangja hangos.
Persze kinek milyen igénye van és milyen vastag a brifkójaÉn a gépház belsejében úgy gondoltam a külön teret, hogy az alaplap felett nem menne vizes cucc, (mert abban a környezetben elég lehet egy minimális illesztetlenségből adódó folyadékcsepp, ami rögtön 20-50k-s veszteséget okoz) tehát a proci lenne egy "toldón" keresztül a kivezetve az alaplapról, pl mint ahogy az usb kábelt is toldjuk/hosszabbítjuk.
Én csak így érezném biztonságban a gép többi elemét.
Gondolom, mire ezt kitalálták egy-két lap meg proci elfüstölt, de megoldották. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Olyan átalakítót merre találok, ami a 4 soros digit kimenetből (hd2400-on van ilyen) 3 soros DVI-t csinál?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
shteer
titán
válasz ha3fis #13634 üzenetére
igen lassan fejlesztettem fel ilyen szintre, egyben én sem tudtam/akartam volna
ára? hááát most már van benne 3-4 drágább alkatrész meg a csövek voltak húzósakazonban van benne 4 általam tervezett blokk (meg a gyári fetblokkokat is tervezem lecserélni sajátra mert elég szűk áteresztésűek), amik kb ingyen voltak, többit kigazdálkodtam
nálam semmi sem szorítja a csövet a csonka, ez ilyen jó cső elég neki a csatlakozó hornya - lerángatni sem nagyon lehet csak kitapasztalt finom mozgatással
így értem mire gondolsz... igazából a megfelelő összeállítás esetén nem szabad kilépnie víznek a körből
szerk: off
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Bla82
tag
Nagytakarítás, után előkerült működő cuccok:
- Pinacle PCI-os TV-Tuner OEM írt cd-vel
- CMI8738/PCI-6ch-LX hangkártya OEM írt cd-vel
- 64MB SD ram PC133 egyoldalas
128MB SD ram PC133 kétoldalas
2db 256MB SD ram PC133 kétoldalas, aki viszi ezt a kettőt, az megkapja a másik kettőt is ajándékba
- Celeron 1100MHz FCPGA ajándék Slot1 átalakítóval
- Hálókártya PCI-os UTP+BNC dobozával,BNC elágazás+lezáró, cd
- Floppy meghajtó fehér ajándék kábellel
- GeForce 4 MX440 64MB DDR AGP-és kari dobozában leírással és cd-vel
- HP HP71-es 17"-os moncsi
- Daewoo 431X 14"-os moncsi
- DVI-A to D-SUB átalakító
- DVI-I Dual Link to D-SUB átalakító
- DVI-D Dual Link to HDMI átalakító
- S-Video to RCA fordító
- S-Video kábel
- RCA kábelAkit valami érdekel az PÜ-ben elér.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Esetleg valaki látott ilyen csatit?
Ez egy dupla DVI + dupla vga kimenet, DMS-59 néven. Ilyenhez kellene nekem átalakító 2 DVI-re, de nem 15k pénzért a HP-tól.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
fridaycs
tag
Socket A-s procit vennék legalább 2200+-ost. Egy Abit KX7-333-ba kéne belerakni. Szal ilyenek érdekelnek. Várom az ajánlatokat.
''És egy pár üveg sörtöl majd mindenki elfelejti...''
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest