Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
nem értem ezen miért kaptad fel a vizet,,,,,csak megjegyeztem hogy régóta minden nap ennyi az áruk.-)))))és smile.......miért nem így van?
mit kapod fel ezen a vizet??? hiába viszed lejjebb 100ft-al ezen is látszik hogy pang a piac mint állat.
írd hogy én meg adom el a szarjaimat.jah így is van,de bazz a tupis késeket jobban viszik mint a szar hdd-imet.
szakmát kéne váltani.-)))
ezen ne sértődj meg,és ez nem rontja az üzletet,mert szinte egy új tag sincs a pécs adás vételben,aki meg 400ft-al olcsóbban akarja megvenni a cuccokat,ugyis hozzád megy.
sry ha kötekedősnek tűntem,Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz freddyke #21667 üzenetére
ebben egyetértünk, sehol se lesz olyan,mintha magad mosod, ráadásul magamnak 3ad annyiból megvan. a kedvencem, amikor elöbb a felnit mossák át, majd ugyanazzal a szivaccsal vissza a kasztnira
tavasszal lesz 2éves a kocsi, akkor nem fog ártani,ha a hozzáértő fényező polirozza át, ezek után.Djroberto:köfelverődés utáni polir? ha leveri a kö a festéket, akkor oda már a polir se varázsol ujat.... még jó, hogy a fekete-ezüst-fehér szineket könnyü igy javitani (fényezni annál nehezebb a feketét )
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz freddyke #21670 üzenetére
hasonloan tolod mint én, full felszereltség (lehuzo, 3 vileda, 2szivacs, viasz, ha nagyon szennyezett, akkó sampon). én rutinosan mosom a kocsit, külsö mosás itt a városban olyan 25perc. (ha van lehetőségem kertben kivül-belül, akkor olyan 1óra körül. de ez nem nagy auto)
nekem is van Balatonon polirozo szettem, de ennek már nem állok neki magam, tutira megyek majd remélem a fényezővel. egyszer moshatnánk együtt autot itt pécsen a tüzér utcai shellnél mosom (mivel társasházban lakom), mert ott lehet csapbol nyomni vizet a vödrömbe,máshol nem igazán.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz freddyke #22102 üzenetére
4 routeremből eddig 3 nem tud betárcsázni. A 3-ból kettő olyan, amit a többi digis is használ. Wan portjukban a digi kábele járt csak, meg max egymással voltak összekötve, szal elrontani nem hiszem, hogy el lehet így... Amúgy Rózsadomb.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Vaze
őstag
válasz freddyke #25637 üzenetére
Köszi de hál Istenek sikerel jártam
Leszedtem a nyák lapot mert és akor láttam hogy nem is törött ell a tüske hanem a forrasztás elengedte a tüskét és becsuszott.
Vissza nyomtam rácineztem és most müxik...
Köszi a helpet mindenkinek aki segitett.....Üdv...: Zoli
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
-
kovsol
titán
válasz freddyke #27645 üzenetére
értem köszi nem csoda jó árban adtad, az a vicces karácsony körül akartam venni a samsungnak a 250GB -os 7200rpm -es noti vinyójár, de elmaradt most meg már a honlapjukon sincs fent akkor lehet egy WD 320GB os 7200-as lesz az áldozat majd meglátom
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok