Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3fis
tag
Hi! Tudtok Pécsen illetve környékén olcsó DL lemezt?
-
ha3fis
tag
Ha valakit érdekelne itt Pécs környékén: SE P990i és SONY CCD-TR417E videokamera (NIGHTSHOT) eladó.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Egy barátom SÜRGŐSEN keres Svédországi (szaktudást nem igénylő) munkára 1 fő angolul tudó munkatársat jövő heti kezdéssel, valószínűleg hosszú távra, havi 450-500e Ft-ért.
A részletekért Őt keressétek: Isgum Gábor tel.: 30 / 53-00-648
-
ha3fis
tag
Sziasztok!
Keresek olcsó ATX-es házat, esetleg táp nélkül.
Köszi.
-
ha3fis
tag
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT minden fórumtagnak!!!
-
ha3fis
tag
Ha nincs senkinek eladó használt PCI-os WLAN kártyája, akkor kénytelen leszek megvenni a garanciás új TPLINK-est a Digistar-ba 2904 Ft-ért.
-
ha3fis
tag
Alufelni, téligumi,
SL Merci, tangabugyi.
Tele pohár hideg pezsgő,
padlógázzal Új esztendő.
Fék bal három jön az árok,
Boldog Új Évet Kivánok!!! -
ha3fis
tag
Szasztok!
Tudja valaki, hogy Pécsen hol a legolcsóbb az UTP kábel?
Köszi!
-
ha3fis
tag
Pécs környékén hol árulhatnak használt 14-15"-os TFT-ket? Új 17"-os már van 30 körül, de ennyit nem tudok rá áldozni.
-
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #5644 üzenetére
Ment PÜ.
-
ha3fis
tag
Gamerek!
Milyen hardver kell a CoD4 alá? Alaplap / Proc / VGA / RAM? AMD / Intel? Ati / Nvidia?
Köszi!
-
ha3fis
tag
Köszi a tippeket, akkor nagyon ne is próbálkozzon a gyerkőc, most 3GHz-es Intel/1GbRAM/7600GS van.... majd akkor fejlesztünk...
De mégis AMD vagy Intel és ATI vagy Nvidia jobb szerintetek? Nekem mindig is Inteles cuccaim voltak, de hallottam,h állítólag az AMD-kk jobbak játékra?
Én maradtam a FS Amilommal a CoD2-nél, bár lebutítva graft soxor nem látom, hogy a fal szélén az tégla vagy rohamsisak , ezért a fiatalok le is kaszálnak...
-
ha3fis
tag
Szerintem se fogja senki eladni olcsóbban, mert ha pár hónapja vette 3,5k-4k körül, túl ólcsó lenne 2k-ért eladnia, mivel többet nem tud kérni érte, ugyanis a boltban 2520Ft. Nem a T-Mobilra gondoltam, ott 5190Ft ugyanaz.... ez a nemsemmi... bár láttam kereskedőn rajtamaradt kártyát eredeti 8-10k körül is... (az enyémet egy éve 5300-ért vettem )
Szerintem jobban jársz, ha veszel újat, azon legalább van gari, na nem azért mintha ezek tönkremennének, és az se utolsó dolog, hogy adnak hozzá egy nagyobb SD toldót, így egyből 2 fajta kártyád van.
-
ha3fis
tag
Köszi az ötleteket és a segítséget CoD4 és hardver ügyben, sikerült a gépre felrakni és elindítani mind a single-, mind a multiplayer módban. Igaz ez utóbbival kicsit cselezni kellett a router miatt. 1024x768-ba akadt egy kicsit, de 800x600-ban már tökéletes lett. Kellemesen csalódtam a progiban, sokan lehordták... Mivel nagyon megtetszett, kéne egy kicsit tolni, de a gép a gyerkőcnél van másik szobában, ezért lehet, hogy utánanézek a megosztott technikának, hogy ne kelljen a gépet hurcolni. Emléxem régen volt rá lehetőség a monitor jelét meg billentyűzetet elosztani, de még kellene az egeret is. Valakinek ötlete?
-
ha3fis
tag
A terv szerint két helyről szeretnék egy gépet használni váltva vagy egyszerre.
A monitor-billentyű-egér átkapcsolásával. A 15-ös D-SUB, egy USB-s billentyűzetet és USB-s egeret kapcsolna vagy közösítene megfelelő elektronika beiktatásával, de egyelőre csak kutatok a lehetőségek között. -
ha3fis
tag
-
ha3fis
tag
Helló!
Köszi a linket, bár egy kicsi megijedtem, a link kifogott a Firefox-omon, de az IE-n nem.
A kevés inglis tudásommal azt hámoztam ki a szövegből, hogy ez 2 pc-t szolgál ki 1 moncsi/1key/1mouse bekötésével. Nekem meg a fordítottja lenne jó, aminek 1 PC bemenete van és 2-2 kimenet vga/key/mouse-ra. De javíts ki, ha rosszul néztem, sajnos a gyártó elég kicsi képet tett ki a termékről.Üdv: Gábor
-
ha3fis
tag
Igen ez is sajnos a fordítottja, 1 konzolról több gép, nekem 1 gépről több konzol kell.
Az előző írásokból okulva azt hiszem a legolcsóbb, ha én csinálom meg a kábelt, annyira értek hozzá, hogy a vga csatlakozót és a kábelt megvéve megforrasztom. Közben találtam a neten olyan átalakítót is vga kábelhez, ami után 8 eres kábellel RJ45-ös csatival szerelve viszi tovább a jelet.
13-15 métert számoltam durván, ha esztétikusan viszem a sarkokban a kábelt. -
ha3fis
tag
De csak szeretném.... Igazából csak megtetszett a CoD4 a gyerek gépén és néha tolnám egy kicsit - így a második-harmadik gyerekkoromban - viszont olcsóbban megúsznám, ha nem kellene másik gépet venni, ezért a heti 2-3 óráért. Az én notimon sajna csak a CoD2 megy lebutítva
-
ha3fis
tag
Van valakinek ötlete, hogyan tudnék "költséghatékonyan" egy Angliában kapható kis 17.99 angol fontos tenyérnyi dobozkát hazajuttatni? Esetleg valakinek megbízható ismerőse, akinek ki lehetne küldeni pénzt és elküldené? Vagy máshogyan?
A választ légyszi privátba.
Köszi előre is a tippeket
-
ha3fis
tag
Idővel oda is beviszik.... csak ott kicsi a "népsűrűség"
Ahol a "tízemeletesek" vannak, ott gyorsabban visszajön a befektetés, majd abból a nyereségből mennek a "földszintes" területek felé, szerintem.Sajnos mi "vidékiek" megint lemaradunk , de még mindig jobb a T-online vonalán másik szolgáltatót választani, ahol az 1/4/8 Mbit/s 2386/5746/7666Ft, amit még überelnek a prepaid csomagjaikkal. Tavaly szeptember óta tökéletesen szolgáltatnak, kb. 2 óra kiesés volt szerverkarbantartás miatt egy hajnali órán. Ez nem reklám, itt nincs más lehetőség a netre. Más szolgáltatók is vannak, akik olcsóbbak a T-online-nál meg a Drávanetnél, érdemes körülnézni.
-
ha3fis
tag
Hátha valakinek ez a szíve-vágya: Asus MyPal A730
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden fórumlakónak!!!
-
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #6580 üzenetére
Pl. az ingyenes IGO POI Explorer-rel. Leírás1, leírás2, ingyenes letöltés.
-
ha3fis
tag
Kolegámnak jövő héten eladó sorba fog kerülni Pécs-Szigetvár útvonalon egy Asus A7V600-X lapja egy 2200XP+ procival, ha jól emlékszem 8k körül szeretne kapni értük. Akit érdekel személyes üzenetben megadom a számát.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Végre elindultak a ddr1 árak lefelé: az Infolexbe örökgaros RAM DDR 512MB 400MHz KINGMAX 3230Ft
Egyébként a mi asztali gépünk egy Asrock 4Core Dual lapos, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Pont a váltásos mizéria miatt esett a választás erre, mert ebbe a régi gép cuccai átmenetileg be lehetett rakni.DDR1/DDR2, AGP/PCI-E, szóval a régi gép után elég volt csak procit rakni bele, az is van a P4 3GHz/2MB újonnan 10-12 között, valahol dobozosan is. A gyerkőc tolta rajta a CoD4-et, WoW-t meg a Cabal-t is. Kispénzűeknek így ez olcsó és gyors váltás. -
ha3fis
tag
Nincs valakinek "jó áron" egy kevés eladó Eurója? Privibe lécci, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest