- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
A first name az a keresztneved ( pl Józsi vagy Csabi )
Magyarul írj mindent, nem street, hanem utca.
Az nem számit hogy túl új a kártya, viszont vannak ilyan kártyák amik nem köthetőek össze paypallal. ( pl otp junior, épp ezzel szívok most én is )a178: ezt ugye nem gondolod komolyan? majd paypal utána fog érdeklődni annál az orosz csákónál, hogy tényleg át-e vert téged, és akkor küldje mán' vissza neked a pénzedet? Bebuktad sajnos.
-
ryan94
újonc
Hello.
Számít az ,hogy hogyan töltöm ki a regisztrációt. Konkrétan a névre gondolok a first name , last name részre. Illetve az utca az legyen-e street vagy lényegtelen? Azért kérdezem meg mivel ha hozzá akarom adni a bankkártyám a profilomhoz akkor ezt írja ki: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.". A számlám július 5-én nyitottam lehet az a baj hogy még korai. Pénz van rajta illetve a többi részt helyesen töltöttem ki. Valószínű hogy a nevemmel van a baj gondolom nem egyezik a kártyáéval meg mert fordítva írtam be. Szerintetek? -
a178
tag
Sziasztok!
A múlt héten átvertek, elég rendesen. A sztori: találtam egy srácot, Oroszhonban, aki (elvileg) orosz áron tudott venni a Steamről játékokat, amelyet előzőleg Paypalen kifizettem. A fizetés meg is történt (Personal-Gift), de semmit sem kaptam a pénzemért... Addig jutottam, hogy nem tudom visszavonni az utalást a Paypalről, mert Giftként küldtem az illetőnek. Lehetséges valamilyen úton-módon mégis tenni valamit, vagy ez már veszett ügy?
-
fattony
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
A paypal számlámra érkezett pénz amit szeretnék kivenni de most olvastam,hogy betűre pontosan ugyan azt a nevet kell megadnom ami a bankszámlámon szerepel
ami ez.: Kovács Péter Márton.Én annyit adtam meg,hogy Peter Kovacs.
Azt szeretném kérdezni,hogy mire változtattassam meg: Péter Márton Kovácsra vagy
Márton Péter Kovácsra.Előre is köszi a segítséget.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Sirandrish #6976 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálat is meg tudja mondani a levonás kezdeményezésétől számított 2-4 nap múlva.
Mint írták, ez csak limit emeléshez szükséges. -
geriandi81
újonc
válasz
Winner_hun #6992 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Winner_hun
félisten
válasz
geriandi81 #6991 üzenetére
A PayPal-es e-mail címedet.
-
geriandi81
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a PayPal dologban!
Utalnának pénzt egy munkáért és kérik az alábbi adatot: "Your Account" Ide mit kell beírnom ahhoz, hogy a PayPal számlámra érkezzen?
Előre is köszi a segítséget! -
Valaki tudna nekem utalni 1$-t PayPal-on?
Az egyik vásárlásomhoz pont ennyi hiányzik, és az utalás csak 2-3 nap múlva lesz rajta. A héten visszaküldöm
-
Melack
veterán
válasz
Sirandrish #6985 üzenetére
Yepp. Az ellenőrzés mint írtam a kártyáról szól.
-
Mardel
őstag
válasz
Sirandrish #6983 üzenetére
Én most utaltam paypalra 5 euronyi Ft-ot, majd vissza bankkártyára, szintén Forintban.
Amit te szeretnél az az hogy a bankkártyádat összekapcsolod a paypal fiókoddal és úgy is tudsz paypalon keresztűl fizetni hogy a paypal számládon 0 Ft-van.
Fizetésnél a paypal a kívánt összeget a bankkártyádról emeli le egyből.
Ez olyan mintha eleve a bankkártyáddal fizettél volna, csak paypal közbeiktatásával, hogy ez mennyire biztonságosabb, vagy nem biztonságosabb azt már te döntöd el.
Van aki nem szeretné kiadni a bankkártya adatitai van aki nem foglalkozik vele, van aki csak megbízható forrásból vásárol.Ha ebayezni szeretnél akkor mindenképp előnyös, mert ha át akarnak vágni vagy nem küldte az árut és te már utaltad a pénzt akkor paypalon 45 napod van hogy szólj nekik hogy akadt egy kis gond, ők ránéznek a delikvens fiókjára és visszautalják a pénzed ha úgy ítélik meg.
Meg paypalnál ha bankkártyát kapcsolsz hozzá, akkor nem lesz olyan kicsi a havi kivehető pénz limited mintha nem kapcsolnád össze, de ez attól is függ hogy mennyire használod a paypalt.
-
Melack
veterán
válasz
Sirandrish #6983 üzenetére
Nem. Az a kód csak arra kell, hogy a rendszer tudja, nem egy 3. fél (értsd: loptt) kártya adatait tetted be, hanem a sajátod. A PayPalod már használható.
-
Melack
veterán
válasz
Sirandrish #6981 üzenetére
A Top Up az már most is működik. Egyszerű banki utalás, 1-3 munkanap között már fent is van az összeg. Ahhoz nem kell a bankkártya.
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
Sirandrish #6976 üzenetére
AmEXen a kártya első oldalán a 15 számjegy végén látsz egy 4 jegyű kódot, alatta vagy felette. Az kell neked.
-
Sirandrish
legenda
Nah valaki segítsen nekem!
Adott egy American Express kártya amit szeretnénk "összekötni" PayPal-al.
Ahhoz hogy ez sikerüljön elvileg kell egy 400ft-s utalás, igen ám de ehhez kéne valami "egyedülálló 4 számjegyű kód", amit elvileg netbankon keresztül meg lehetne takintani, DE ehhez a kártyához nincs Netbank rendelve így elvileg csak a havi számlakivonaton lesz rajta!Kérdésem hogy ettől még a Paypal aktív-e illetve tud-e pénzt fogadni vagy most hogy is állunk egyáltalán?
-
Kal-El
senior tag
Ha kártyát adunk hozzá a számlánkhoz, mit kell keresni az igazoláshoz?
Mert megnéztem neten a számlámat és csak ezeket találom:Tranzakciós partner: PAYPAL 3531436900 4333110089097064,AZON 007397578435
Közlemény: TRAN IDEJE 20120716 133044
TRAN ÖSSZEG 1,00 USDVagy ezt neten nem mutatják, hanem csak a havi bankszámlakivonaton látszódik?
-
kungzi
veterán
sziasztok
ebayről szeretnék ma rendelni
azt meglehet nézni valahol, hogy hogyan váltja a pay pal a dollárt? ilyet szeretnék rendelni.
-
Kal-El
senior tag
Az lehetséges, hogy most már nem fogad el a PayPal, csak HUF alapú bankkártyát a magyaroknál?
Mert valamiért nem engedi hozzáadni az USD alapú VISA kártyám.
-
po1son
addikt
válasz
Oliverda #6965 üzenetére
Ha 9.5 dollárnál kevesebb utalási összeget írok be amountba, akkor a következő lépésnél Payment Method-nál azt írja, hogy a paypal balancet terheli meg. Viszont, ha 9.5nél többet írok be, akkor csak a bankszámlámat terheli meg a Payment Methodnál.
#6966: A kártya hozzá van adva. Már vásároltam és küldtem is pénzt róla gond nélkül.
-
po1son
addikt
Előre is elnézést a dupláért.
Kiderült mi a gond. 14 dollárt küldenék egy magánszemélynek paypalon.
9.5 dollárom van paypalon és a bankszámlán meg 9 dollárnak megfelelő összeg. Én azt hittem lehet pénzt küldeni úgy, hogy paypalról levonja a 9.5 dollárt és a maradékot a bankszámlámról, de kiderült ilyen nem lehetséges csak vásárlásnál... -
po1son
addikt
válasz
tupacamaru #6962 üzenetére
Igazad van. Most gondolkodtam és múltkor pont úgy küldtem vkinek pénzt, hogy nem is volt pénz a számlámon. Nem értem mi lehet a probléma. Semmit nem változtattam azóta.
-
po1son
addikt
válasz
tupacamaru #6960 üzenetére
Én is úgy emlékeztem, de most egy magán személynek küldenék pénzt, de kevesebb van paypalon, mint amennyit küldenék és egyszerűen nem engedi elküldeni...
-
po1son
addikt
Úgy nem lehet pénzt küldeni paypalon ismerősnek, hogy csak a hozzárendelt bankszámlán van pénz?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogy vettem 1 lámpát ebay-en. 1 hete fizettem ki, bankkártyám hozzávan rendelve paypal-hoz. Viszont még mindig csak zárolva van az összeg a számlámon, ez mi miatt van így?
-
kecz
aktív tag
Én arra gyanakszom, hogy még nem volt atm-ből pink kód használata mellett legalább egy egyenleg lekérdezésem és azzal lehet a probléma. Holnap reggel eltekerek a legközelebbi atm-hez és megejtem ezt, aztán megnézem, hogy mit változott. Azt viszont nem tudom, hogy tegyek-e rá 400 forintot, vagy így is fogja-e engedni a regisztrációt.
-
Kal-El
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem.
Volt egy USD alapú VISA kártyám, ami hozzá volt rendelve a PayPal-hoz, de lejárt és most az újat megpróbáltam hozzárendelni, de nem engedi.
Ugyanazt írja, mint az előttem lévőnek:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."Nincsenek ékezetek a regisztrált adataim között, de ez régen nem jelentett problémát.
Nem tudom mi lehet a gond. De úgy látom nem csak nekem van gondom velük, hanem másoknak is.
Most ezzel mit kezdjek? -
kecz
aktív tag
Helló! 2 kérdésem lenne. Most regelnék a paypalhez. Az első:
1.: Amikor a bankkártyám (sima folyószámlás mastercardos otp-s kártya), számát írnám be, ezzel az üzenettel elutasítja:"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Ez azért van, mert még ebben a hónapban kaptam a kártyám (elvileg már érvényesítve lett, legalábbis telefonon keresztül megcsináltam), vagy azért, mert nincs rajta az a 400 forint, amit levennének róla és később a paypal-en jóváírnák nekem?
2. kérdés:
A First/last name-et hogy írjam be? Mert olvastam, hogy nem mindegy. A Firsthöz a keresztnevet írtam, a lasthoz pedig a vezetéknevet.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Mardel
őstag
A tegnap délben utalt pénzem, ma hajnali 1 órakor érkezett meg a paypalra, mégsem volt ez 2-3 nap.
-
Mardel
őstag
Már írtam korábban, hogy próbáltam csak rossz kártya biztonsági kódot írtam be mert kártya hátoldalán van az aláírás mezőben jobb oldalt, csak mivel picit vastagabb fekete filccel írtam a nevem és 2 keresztnevem van, így a számokat teljesen eltakarta.
Előszőr azt hittem paypal regisztrációnál rontottam el valamit mikor nem akarta elfogadni a kártyát, mivel a hibaüzenet nem volt egyértelmű.
Ezért töröltem azt a paypal fiókot és letrehoztam egy másikat, közben napfénynél megláttam a kártyám hátoldalán a biztonsági számot és be is írtam az új fióknál csak azt írta, hogy ez kártya már hozzá van adva egy fiókhoz adj meg egy másik kártyát.Leveleztem paypal supporttal akik böngésző cookie-ra fogták az egészet, persze se IE-ben se firefox-ban nem volt más a helyzet mint opera alatt.
Aztán azt mondták hogy valószínűleg linkelve van a kártyám és hívjam fel őket munkanapokon GMT szerint 8-tól délután 4-ig, ők megtudják mondani hogy melyik fiókhoz lett linkelve a kártya.
Persze azt nemtudták megmondani, hogy ha a linekés nem sikerül és hibaüzenetet kapok és a 400 FT-ot se vonja le a kártyámról, akkor a kártyámat hogy tekintheti összekapcsoltnak a paypal rendszere.Aztán úgy votlam vele hogy nem akarom külföldet hívogatni az én pénzemen ezért, mert a rendszerük eléggé bugos, és az email support hozzáértése konvergál a nullához.
És inkább csak steamről vásárolok nem ebayezek meg ilyesmi, akkor inkább kihagyom a paypalt a buliból.Ez a mostani Top Up is csak egy próba lenne hogy mennyi idő míg megérkezik a pénzem, de ha ugyanúgy 2-3 munkanap akkor paypal teljesen felejtős.
-
Mardel
őstag
Jó csak azért kérdezem, mert ugyanabból a bankból ugyanabba a bankba a netes utalás átér 2-10 perc alatt.
A 2-3 munkanapot meg azért adják meg mert ha nem unicredites számlád van akkor 1 nap volt míg átért a pénz, és kb 1 nap míg paypal jóváírta.
Mondjuk most nemrég bevezették, hogy a bankoknak 4 órán belül teljesítenie kell az utalást a többi bankba is, ha az a nyitvatartási idejükbe még belefér. -
Mardel
őstag
Hali!
Ha utaltam unicredites számlámról 5 eurónak megfeleló forint mennyiséget aktuális árfolyamon a paypal fiókomra, persze paypal fiiókon nincs megadva semmilyen bank account meg bank kártya adat.
Top up azt írta hogy unicredites számlaszámra kell utalnom, az ID-t meg közleménybe adtam meg.
El is utaltam a pénzt azokkal az adatokkal amit Top up-nál írt, a kérdés az hogy mennyi idő alatt érkezik meg?
És ha én azzal egy netes portálon euroval szeretnék fizetni akkor a forint számlarészt automatikusan átváltja-e eurora a paypal fizetéskor, vagy nekem át kell váltani mikor megérkezik a paypal számlára a Ft? -
sonar
addikt
Fullra bezavarodtam. Fél óra alatt sem találom, hogy hogyan tudnék ismerőst meghívni a paypal-ba. Pedig csak egy sört ittam.
-
Stanley-B.
őstag
eBayen ha eladok és a vevő PayPal-en fizet, a teljes összeget tudom widthrawolni a számlámra abban a percben, hogy megjött az összeg?
-
Phvhun
őstag
válasz
Something_ #6930 üzenetére
Eladni akarsz valamit mondjuk ebay-en?
Sima vásárláshoz nem kell semmiféle aktiválás. -
Phvhun
őstag
Igazából nem számít scam levélnek a dolog, de lehet ha arra az emalira küldöd ahol ezeket kezelik, tudnak kezdeni vele valamit: https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/securitycenter/general/GetHelpFast-outside
-
tjb007
nagyúr
Lenne egy kis problémám.
Nézem reggel a leveleimet és látom, hogy jött egy email a PayPal -től Welcome to PayPal tárggyal. Mondom mi a szösz, megnyitom erre látom, hogy valaki lee tom néven Kínából az én email címemmel regisztrált. Először azt hittem valami kamu levél de aztán a az email cím ellenőrzése után és azután, hogy szerettem volna regisztrálni ezzel a címmel kiderül, hogy nem fake és tényleg valami az én email címemet használta a regisztrációkor.
Természetesen megerősítve nem lett az email cím mivel belépni szerencsére nem tud de azért na.
Ezt hol lehet a PayPal felé jelenteni ? -
FehérHolló
veterán
válasz
Something_ #6925 üzenetére
Nekem nemrég 1 hét volt.
-
Phvhun
őstag
válasz
Something_ #6925 üzenetére
Nincs magyar, de miért akarod annyira levonatni velük azt a 400 forintot?
Szerk: tapasztalatom alapján ez a kártyatípus nem alkalmas netes vásárlásra, ezért nem fogadja el paypal.
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #6911 üzenetére
Ma sem kaptam kódot
A paypalnak nincs valami magyar ügyfélszolgálata, amit lehetne hívni?
-
Phvhun
őstag
válasz
Stanley-B. #6923 üzenetére
Seems good. Danke schön.
-
Stanley-B.
őstag
Egyszerű és jó. Szinte minden netbankot láttam már, 6 félével én is rendelkezem.
A Cibezz csomag szerintem azért jó, mert szinte semmi díja nincs a netkártyával együtt sem (évi 400ft és az első kártyadíjat is elengedik). Ha még tanulnék vagy 26 alatt lennék én ezt választanám. -
Phvhun
őstag
válasz
Stanley-B. #6918 üzenetére
És a CIB féle felület milyen ?
-
Oliverda
titán
válasz
Stanley-B. #6918 üzenetére
Az új OTP-s felülettel szerintem nincs gond.
-
Stanley-B.
őstag
Az nem jó hozzá.
Irány CIB és gondolom még tanulsz és 26 alatt vagy, ott nyiss Cibezz számlát netkártyával.
Az egésznek az éves díja 400ft.Amiért ne OTP-t SZERINTEM, mert egy okádék a netbank felülete.
A K&H-jé is aránylag szar, de jobb az OTP-nél, a legjobb talán az unicredité. -
Phvhun
őstag
Viszont az én kérdésem még mindig áll: Miért nem tudom megadni a junior master card kártyámat? Egyszerüen nem fogadja el.
-
Stanley-B.
őstag
Valaki járt már úgy, hogy részleges refundot kapott claim eredményeképp a PayPal-től, mert a másik fél számláján már csak ennyi volt az elérhető egyenleg?
-
Phvhun
őstag
válasz
Something_ #6911 üzenetére
Ha jól tudom nem vonják le, csak megnézik hogy le tudnák-e, ha meg le vonják vissza is teszik, lehet ezért nem látszik sehol.
-
Something_
őstag
Üdv!
Reggeltem PayPal-ra, aktiváltam a kártyámat, viszont nem vonták le még a 400 ft-os összeget, amin a 4 jegyű kód van. 07. 08-án csináltam, ma pedig töröltem a kártyát, majd megint hozzáadtam, de semmi.
Elvileg SMS-t is kapok az OTP-től, de nem jött semmi.
Beléptem netbankba, ott sincs semmi levonás.Ez több nap átfutást igényel vagy én vagyok a béna?
OTP Junior MasterCard
-
Phvhun
őstag
Amilyen valutát töltessz fel abban marad paypalon is.
Feltöltessz mondjuk 10k huf-ot, akkor 10k huf lesz a számládon.
Mellé tölthetsz 60 usd-t, és akkor a kettő külön fog egymás mellett ülni.Miután rányomsz valamire hogy megvennéd, akkor át fog rakni egy paypalos oldalra, ahol a paypalban beállított fő valutára váltja át az egész vásárlás árát.
Tehát ha veszel valamit $10-ért, akkor ott már 2500Ft-ként fog szerepelni.Ha jól tudom és mondjuk $100-ért vennél, akkor meg az lesz hogy $60 + 10000Ft.
Ez azért jobb ugye, mert amennyit fedezni tudsz az árból dollárba, azt nem kell váltogatni, az meg spórolás.
Meg tudod tenni, hogy az egészet egyenlegedet dollárba váltod át, és úgy tárolod, viszont az átváltás drágább, mint amikor vásáslásnál váltja automatikusan a rendszer.
-
adster
tag
Tehát ez azt jelenti, hogy magán a PayPal számládon (amennyiben Top Up módszerrel utalsz rá pénzt) forintban szerepel az egyenleged és amikor egy külföldi oldalról rendelsz valamit, illetve külföldi valutában van megadva az ár, akkor a fizetés lebonyolításánál a PayPal oldalán már automatikusan abban a valutában lesz feltütetve az egyenleged, ha belépsz?
Szóval előzetesen nem kell átállítani semmit, hanem a vásárlás utolsó lépésénél már alapból a szükséges pénznem fog szerepelni az egyenlegnél? -
Phvhun
őstag
válasz
Stanley-B. #6906 üzenetére
Nem tudom miért maradtál limited, nekem már verified premier az accountom, pedig én is csak top up-oltam, bár már több mint 100k pénzmozgás volt rajta.
Kártyát hozzáadni valamiért én sem tudok, otp junior kártyám van, amin van egy master card ikon, de master cardként nem fogadja el.
-
Stanley-B.
őstag
Köszi, akkor felhívom őket.
Egyébként ehhez az accountomhoz nem volt hozzárendelve kártya, mert mindig csak top up módszerrel tettem rá pénzt. Most viszont megnéztem, hogy mit kérnek a limit feloldásához és a jelszó és a biztonsági kérdéseken túl kérik egy kártya hozzáadását is. Enélkül akkor nem is lehetek már csak limited? (limitedként nem küldhetek pénzt, azaz nem használhatom vásárlásra...) -
Phvhun
őstag
válasz
Stanley-B. #6903 üzenetére
Pont ugyanez volt a gondom nekem is, amikor a biztonsági kérdésemet akartam megváltoztatni, be kellett irnom a bankszámlaszámomat, de miután lekoéztam, ez a hibaüzenet fogadott. kb 1 hetet levelezgettem a fogyatékos email support-al. annyi volt kb a megoldásuk számomra, hogy nincs bekapcsolva a süti fogadása a gépemen. Próbáltam mindenféle kombinációt, win7-en opera, maxthon, IE, firefox, ugyanezt eljátszottam egy másik xp-s gépen is. Szoval a hiba az ő rendszerükben van. Felhivtam telefonos supportot, 1 perc alatt küldtek egy linket, ahol meg tudtam változtatni a biztonsági kérdésemet meg a jelszavamat és kész.
Mardel: roaming 200 forint volt max, annyit megért nekem ez a manőver.
-
Mardel
őstag
válasz
Stanley-B. #6903 üzenetére
Help center kb felesleges időpocsékolás.
Nekem adtak pl egy tel számot hogy hívjam fel őket GMT időszerint ekkor és ekkor, akkor tudnak foglalkozni a gondommal. Bár nem értem telefonon miért hivatalosabb vagy biztonságosabb mint emailben. De nincs kedvem hívogatni őket jó pénzért csak mert szar a rendszerük. (A kártyámat amit nem sikerült linkelni egy már törölt fiókhoz mégis összekapcsoltnak tekinti a paypal.) És meg sem magyarázzák hogy ez mégis hogy történt. -
Stanley-B.
őstag
válasz
Oliverda #6902 üzenetére
Akkor írok egy témába vágóbbat is:
Pár napja a PayPal login után ez az üzenet fogad: [link]
Beírom a 3x8 karakteres számlaszámot kötőjelekkel, anélkül és IBAN formátumban is, de az eredmény mindig ez lesz: [link]Help Center nem tudott normális magyarázatot adni eddig, minden levelemre azt válaszolják, hogy meg kell változtatnom a jelszót és a biztonsági kérdéseket. Az persze nem jut el a tudatukig, hogy login után nem is enged tovább, hogy ezeket elvégezzem.
Mardel (#6904): kezdem én is látni. Hagynám a francba, mert van másik accountom is, de egy jelentősebb összeg van ezen a korlátozotton, és se widthraw, se send money opció nem elérhető, tehát nem tudok hozzáférni.
-
Oliverda
titán
válasz
Stanley-B. #6901 üzenetére
Van.
Mondjuk ezt az eBay topikba kellett volna írnod nem ide.
-
Stanley-B.
őstag
Sziasztok,
Én egy eladóval hosszabb idő óta üzletelek eBay-en, de a múltkori 3 rendelésemet nem küldte el. Írtam neki, jó soká válaszolt, hogy sajnos ezek a termékek elfogytak, válasszak mást vagy refund. Kértem refundot, aztán jó ideig csönd, visszautalás sehol. Eltelt 30 nap, gondoltam, nyitni kell mostmár dispute-ot, hogy visszakapjam akkor a pénzem. Na ide bezzeg rögtön reagált; beírta, hogy már rég feladta a csomagom és bemásolta a küldeményazonosítót. Na és itt jön a pofám leszakad rész: egy másik rendelésem azonosítóját másolta be, amit szinte azzal egy időben vettem és már meg is kaptam! Írtam neki, hogy nem kéne hamis tracking numbert bemásolgatni, nem gondolja? Jelenleg itt áll az ügy. Az egészben az a szép, hogy megvan az emailje, amiben írja, hogy nincs a termékekből és felajánlja a visszautalást. Mindezt a küldeményazonosítója szerint a feladás után kb másfél héttelmiért ajánlana fel ilyesmit, ha már rég feladta? Enyhén sántít.
Most ott tartok, hogy claim lesz a dologból, szerintetek van rá esélyem, hogy visszakapjam a pénzem? Mert jó nagy összegről van szó -
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogy van 1 forint alapú számlám, és ha vásárolok külföldi weboldalról paypal-al akkor hogytudom meg hogy mennyi a jelenlegi árfolyam? Tehát 20 dolcsiért vásárolok, a paypalnál van egy ilyesmi hogy árfolyam? Ahol kivan írva hogy pl 1 dollár 240ft.
-
naksys
senior tag
Sziasztok!
Nem Paypal de hátha tudtok valami biztatót mondani..
Zagg.com oldalon vásároltam egy terméket. Mastercardal fizettem utalással, de az összeget 2x vonta le, azaz két sms-t kaptam és valóban duplán utalt a bank.
Van erre valami ésszerű magyarázat?
-
Phvhun
őstag
Regisztrációkor a security questionnek random szöveget irtam be, most meg el kéne küldenem egy nagyobb összeget valakinek, és válaszolni kéne a kérdésekre, amit ugye enm tudok.
Profil beállitásoknál meg amikor meg akarom változtatni, kéri a számlaszámomat, amit ha beirok, és leokézom ezt a hibaüzit dobja: "Sorry — your last action could not be completed".
Próbáltam Maxthonnal meg Firefoxxal, két féle formátumban: xxxxxxxx-xxxxxxx / xxxxxxxxxxxxxxxx, szoval nem tudom mi lehet a gond.
Valaki tudna segíteni ?
-
chungee
addikt
Még mindig nem kaptam vissza a 3,74 USD-met
Pedig elindítottam a visszaígénylést, azt írta 1-2 days.
-
Oliverda
titán
A GIRO upgrade a withdraw sebességére is jó hatással volt. Szerda este fél 8-kor indítottam, és már ott a számlámon az összeg.
Akinek véletlenül kell némi USD a közeljövőben az dobjon PM-et.
-
fullgreen
újonc
válasz
FehérHolló #6883 üzenetére
Igen ám, de a "continue" után vonne le a 400 forintot a kód miatt és még arra nem bírok kattintani, addig nem is fogja levonni...
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #6889 üzenetére
Asszony dolgozik, nála van mindenem..
Mi a másik módszer a megerősítésre, vagy mire? A kártyán kivül.
Pénzt meg hogy tudom róla kivenni? Kapok valami speckó kártyát, vagy mi?Neten akarok vele pl. valamit venni, az röviden hogy működik? Bocs a sok kérdésért, de nekem ez még full idegen.
-
execute93
őstag
válasz
Winner_hun #6887 üzenetére
Igazolás az nem gond, egy scan azt kész.. Ezzel a paypal-lal ugye tudok vásárolni akár a neten is bármit, nem?
CSak a kártyám adatait nem szívesen írom be sehová.. -
execute93
őstag
válasz
FehérHolló #6885 üzenetére
Értem. Paypalhoz kell a bankkártya adataim?
-
execute93
őstag
Hellotok. A regisztráció korhoz kötött? Tehát 18 felett lehet csak, vagy a kor az "mindegy"?
Muszáj a bankkártyámat használnom a paypalhoz, ha én pl. nem akarom, van rá más megoldás? D3 hoz kellene. -
fullgreen
újonc
Regisztráltam PyPal-re. Hozzáadtam a számlaszámot, ez ok. Hozzáadtam a bankkártyát (MasterCard) és az "add card" után kaptam is egy e-mailt, hogy a bankkártya hozzáadva. Ezután jött a következő lépés, az ellenőrzés (Confirm your card to get Verified), ahol a "Cuntinue" lenyomása utás levonnák a 400 forintot ellenőrzésre és kapnám ugye a 4 jegyű kódor, de miután rákattintok a " Cuntinue"-ra kijön egy hibaüzenet:
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Mindent leellenőríztem és az adatok helyesek. :S -
-
chungee
addikt
Aktiváltam a karimat. Mikor kapom vissza ezt az összeget
-
Cicero
őstag
Valaki meg tud nekem előlegezni 800 ft-ot paypalon? Holnap, vagy azután vissza is adnám. Lassan 7 éve vagyok regisztrált, ha kell priviben telefonszámot és nevet is írok.
Steamen van akció, viszont csak topupos vagyok, és félek nem érkezik meg a pénz akció lejárta előtt... -
Dicker
őstag
válasz
FehérHolló #6873 üzenetére
Értem. Most regisztráltam. Várjak emailt, vagy nem kapok? Mert látom egyből beléptetett.
Erre kell akkor utalnom majd? Csak a közleményben a saját Transfer ID-met kell megadni?
Beneficiary name
BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám
10918001-0000000115050684
Transfer IDWhat's this?This unique ID ensures that your funds are transferred to your PayPal account. Include the ID in the Notes or Memo section on the transfer form (your bank may use a different name for the section).
81CFQDJHTMCW23NHétfőtől-Péntekig általában mennyi idő, amíg megérkezik? 1-2 nap, vagy elhúzódhat?
Ha sikerült feltöltenem, akkor már csak a használatát kell megtanulnom -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék paypalt használni, de nincs dombornyomott hitelkártyám, viszont van egy, amivel tudok utalni netbankon keresztül. Lehetséges e, hogy hitelkártya hozzáadása nélkül tudjam használni a Paypal-t? Vagyis csak utalnék rá, mint egy számlára?
Ha igen, ez hogy működik?Köszönöm!
-
Mardel
őstag
-
adster
tag
válasz
Hintalow #6866 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
Én is gondoltam, hogy azért egy utalásnak csak nem kellene, hogy köze legyen a bankkártyához, mert egyébként csak erre a megoldásra voltam a kíváncsi, a kártya csatolására nem lenne igazából szükségem, bár nyilván annak is megvan ez az előnye, ami a feltöltések mellőzhetőségét, vagy a valuta átváltásokat illeti.
De gondoltam azért megkérdezem, biztos ami biztos. Szóval így már ok, akkor mehet majd az utalás, köszi!
-
Mardel
őstag
Elvileg tudsz utalni mivel forint átutalásként kell utalnod azthiszem és unicredites bakszámlaszámra kell utalnod.
Ez a kártya összekapcsolás annyiból könnybeb hogy nem kell neked pénzt utalgatni a paypalra, lehet rajta 0 Ft, de ha vásárolsz akkor a paypal automatikusan leemel annyi összeget amennyit fizetnél netes rendelésnél. Viszont ehhez Visa, vagy MasterCard kell.
Én most pl a supporttal csevegek emailben, mert elég bugos a rendszerük.
Ugyanis ha elrontod a Card Security Code-ot mikor összekapcsolnád a kártyád, és mivel nem egyértelmű a hibaüzenet amit ad, ezért megpróbálsz új paypal fiókot csinálni előtte törölve a régit.Az új fiókon az időközben meglelt (filccel írott név jócskán eltakarta...) jó kódot beírod és azt mondja a paypal hogy ez a kártya már elérte a linkelhetőség maximális számát, linkelj másikat.
De index fórumán olvastam olyat is, hogy valaki törölte a linkelte kártyáját a fiókjából és nemtudta újra összekapcsolni emrt ezt a hibaüzit kapta mint én, hogy már elérte a max linkelhetőség számát ez a kártya.
-
Hintalow
senior tag
Igen, váltogatni a paypal árfolyama és a bank árfolyama között csak akkor tudsz, ha kártyával használod a paypalt.
Maestro kártyával igen kicsi az esélye hogy tudod használni, a maestro kártyák jellemzően nem használhatóak online.Ha online használható kártyát szeretnél:
Ez egy viszonlag gyakran frissített lista a különböző bankok online használható kártyáiról
-
chungee
addikt
válasz
Winner_hun #6860 üzenetére
Ha jól emlékeszem réges régen fel kellett tölteni a PP számlát mint a kártyás mobilt
-
Winner_hun
félisten
válasz
jozsi252 #6859 üzenetére
Sose néztem utána hogy mi a különbség a pénzküldési opciók között, passz. Ha így küldesz pénzt akkor van utalási díj (3,4% + 90 Ft)
Ha eBay-en fizetsz valamiért akkor neked nem kerül plusz költségbe a fizetés.PayPal egyenlegen nem kell pénznek lennie, elég ha a hozzáadott kártyához tartozó számlán van fedezet.
-
jozsi252
veterán
válasz
Winner_hun #6858 üzenetére
Okés köszönöm a segítséget
Annyi lenne még a kérdésem hogy átutalásnál mikor mennyi tranzakciós díjat kell fizetni? Mert azt láttam hogyha pl paypal-ról utalok bankszámlára akkor nemkell fizetnem semmit.
Viszont ezt nemértem hogy pénzküldésnél van olyan hogy
Purchase ezen belül
Goods - Services - EbayItems
Personal-on belül pedig
Gift - Living Expense - Payment Owed - Other
Tehát miben más ha pénzt küldök valakinek pl Services-t kiválasztva mintha pl Gift-et választom ki?
update Illetve hogy hozzávan rendelve a bankártyám a paypal-hoz ugye ilyenkor nemfontos lennie összegnek a paypal accon, hanem a paypal vonja le a bankomtól az adott összeget, ilyenkor teljesen ingyenes a levonás? vagy van valami tranzakciós díj?
-
jozsi252
veterán
válasz
Winner_hun #6855 üzenetére
Közbe OTP-t felhívtam és megkaptam a kódot. Rajta is van a 400 ft, amúgy a maradék 1 dollárt is rárakják a számlámra? Vagy az keringeni fog a virtuális rendszerben
(#6856) chungee
Szerintem teis hívd fel őket, mert nekem egyből megtudták mondani, nemis reménykedtem hogy sikerült mivel még csak zárolás alatt van az összeg, de szerencsém volt. Még jó hogy Winner_hun kollega mondta hogy hívjam fel őket aztán megmondják
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nos megnéztem az OTP direktem és látom hogy van zárolásom azon a kártyán amit hozzáadtam a pp accomhoz, egyszer 400 ft illetve egyszer 231 ft.
Ezekszerint már látnom kellett volna a kódot amit a verified-hez kell megadni, vagy csak akkor fogom látni a kódot ha ez az összeg el is lesz könyvelve a számlámon?
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #6852 üzenetére
Ahh, sorry. Egyszer csináltam ilyet, azt is évekkel ezelőtt, nem tudom mennyi idő míg megjön. De ha pénteken indították a pénzed az lehet hogy csak holnap vagy holnapután lesz a számládon, mivel munkanapokat kell nézni, hétvégét nem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #6851 üzenetére
Ez nem refund, hanem ("sikeres") withdraw.
Péntekhez képest 3-5 munkanap pedig összesen 2 hetet jelent. Eddig azért ne üljenek a pénzemen, akármekkora összegről is van szó. -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #6850 üzenetére
3-5 nap míg visszakapod. Lehet péntekhez képest, passz. Én ha refundot kapok akkor az mindig este 7-kor jelenik meg a számlámon.
-
FehérHolló
veterán
Múlt hétfőn kezdeményeztem egy visszautalást (withdraw) a polgári számlámra. Pénteken a paypal felületen kiírta, hogy completed, a számlán azonban ma sem jelent meg az összeg.
Ilyenkor mi van?
Azt hiszem, már eleget vártam ahhoz az 1-2 (munka)naphoz képest, amit paypal írt az átfutási időre. -
adster
tag
Sziasztok!
Nemrégiben regisztráltam a PayPal-ra, szóval még nagyon új vagyok benne, olvasgattam is visszafelé sokat, de ennyi infó között azért nehéz eligazodni, úgyhogy előre is elnézést, valószínű, hogy ezek valahol le vannak azért írva.
Szóval hallottam ezekről a Mastercard, Visa, Maestro kártyatípusokkal kapcsolatos problémákról, illetve arról, hogy a PayPal-on keresztül történő fizetés Maestro (OTP-s) bankkártya esetén nem biztosított. Ez valóban így van, vagy csak régen volt így? Illetve igaz ez akkor is, ha a saját, OTP-s számlámról szeretnék átutalni pénzt a PayPal számlára, így, Top Up módszerrel töltve fel az egyenlegemet?
Amennyiben esetleg mégis működne ilyen módon a dolog (tehát különféle Netkártya, meg ilyesmik használata nélkül - amiben szintén nem vagyok otthon -, egy egyszerű átutalás segítségével a bankszámlámról), a másik kérdésem a valutaváltással kapcsolatos. Olvastam ezt a módszert amit korábban itt leírtatok, a beállítások között, amikor is a bank árfolyamát és nem a PayPal által alkalmazottat használja a rendszer fizetésnél. Ott, annál a menüpontnál jelen pillanatban nem tudok semmilyen változtatást eszközölni (talán mert nincs pénz az egyenlegen), viszont gondolom ez a módszer Top Up esetén nem működik. Tehát ha pénzt küldök a PayPal számlára és az azon az egyenlegen szereplő (Forint) összeget szeretném felhasználni egy webshopos fizetésnél, akkor mindenképpen a PayPal árfolyamán történik majd a vásárlás, ugye?
Előre is köszönöm!
-
jozsi252
veterán
válasz
tupacamaru #6846 üzenetére
Akkor ha kapok sms-t a levételről akkor lesz elvileg ugye elkönyvelve aztán talán akkor már megjelenik a key.
Amúgy 2 féle mód van paypalos fizetésre?
1; Hogy a bankártyám hozzárendelem a paypal accomhoz, így a paypalon nemlesz nekem pénz, hanem ahol vásárolok a paypalon keresztül vonja le a pénzt a bankártyámról?
2; Illetve hogy nemrendelek hozzá bankártyát, hanem utalok paypal számlámra bankból vagy direktből egy adott szlaszámra, és úgy lesz az accomon pénz?
-
tupacamaru
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
tupacamaru #6844 üzenetére
Azt gondoltam hogy a zárolás hogy megjelenik a direktbe akkor abba benneis lesz a 4 jegyű kód. De akkor ezekszerint nem..
Illetve zárolásnál az időszak miért úgyvan hogy 2012.06.27-2012.07.11 ?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azlenne a kérdésem hogy most adtam hozzá paypal fiókomhoz a bankártyám. OTP-s vagyok. Van rá lehetőség szerintetek hogy 1-2 órán belül megtudjam a 4 jegyű érvényesítő kódot? OTP-be beléptem látom a zárolást viszont ott nemlátok a zárolásnál semmilyen kódot. Ezt külön fogom megkapni amikor el lesz könyvelve a levont összeg?
-
randras
veterán
válasz
Winner_hun #6841 üzenetére
Elküldtem nekik, kíváncsian várom a fejleményeket!
Amúgy a legutóbbi kínai webshopos rendelésem óta sorban kapok e-maileket hasonló webshopoktól, ahol 60$-os Gucci órákat meg 10$-os Beats fülhallgatókat árulnak, szóval a kis kínaiak jól szétküldhették a címem!
-
randras
veterán
Jól gondolom, hogy paypal.feedback@echosurvey.com címről érkező e-mail nem a PayPal-tól jön?
Received: from BP01.arbemail.com (bp01.arbemail.com. [66.179.251.198]) by mx.google.com with ESMTP id dn2si6989986igb.36.2012.06.30.15.13.11; Sat, 30 Jun 2012 15:13:12 -0700 (PDT)
Adatot nem is akarnak lenyúlni benne tőlem, ezért nem is értem, miért lenne jó ha rákattintanék a linkjükre...
-
Mardel
őstag
válasz
jozsi252 #6838 üzenetére
Elvileg nem kell semmit sem utalnod, ha sikeresen csatoltad a kártyád a paypal fiókodhoz.
Persze ha tudod csatolni mert elég katyvasz a paypal rendszere, és az én problémámra is elég hülye választ kaptam. (Töröljem a cookiekat és próbáljam meg másik böngészőből, persze a problémámon ez sem segített. Valószínűleg ők sem tudják mi a hiba oka.)
Előző válaszuk az volt hogy hívjam fel őket telefonon (persze iylen csip csup dologért mindjárt több ezres telefonszámlát csinálok) nemtudom milyen időben, és ők kiderítik, hogy a kártyám milyen fiókhoz kapcsoltam. Rögtön írtam is nekik, hogy ez nem volt egy fiókhoz kapcsolva se, mert állandóan random hibaüziket adott a continue-nál tehát a 400 FT levonásig sem jutottam el és akkor erre jött a cookies válasz. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni accounttal kapcsolatban. Regisztráltam 1 accountot, épp írtam volna be a bankártya adatokat erre a böngészőm kilépett.
Namost újra beléptem paypal.com/hu-n. Majd profile Add Credit or Debit Card
Itt van a nevem majd lent card type. Ittkell megadnom akkor a bankártya adatokat? Levonja a 400ft-ot. Majd ezekután kapok 1 kódot amit megkell adni itt a profile-ba valahol és így lesz véglegesen aktiválva a fiókom hogy vásárolhatok is vele?
Illetve PayPal-om még nemvolt.Ezmiatt akarom csak megkérdezni hogyha társítok a fent leírtak alapján a bankártyám a fiókomhoz akkor kell külön a paypal számlámra utalnom pénzt, vagy pedig hogyha társítva van akkor vásárláskor az adott külföldi Webshop a PayPal-on keresztül vonja le a pénzt a kártyámról? Szóval utalnom elvileg nemkell semmitse a paypal számlámról?
köszönöm előre is a segíséget
-
chungee
addikt
Atya gatya. 1000 HUF volt a számlán, most 369 HUF lett.
Infláció
400 HUF-> 631 HUF -
nepszter1
addikt
Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.Milyen fotókat kér?
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Lejárt a dombornyomott karim. Kaptam újat. Azt ha beregelem PP-re, akkor megint le fognak vonni 400 HUF-ot
Szal ahány kari csere annyiszor 400 HUF
-
randras
veterán
válasz
randras #6817 üzenetére
Helló!
Komoly gondom van!Nem tudok a PayPal akkommal fizetni (régóta használom), limitáltak valami miatt.Belépve jelszót kell váltanom! Jelszó váltás után a jelszavam nem módosul, a limitálás nem tűnik el, semmit sem tudok csinálni! Mi ez, és hogy tudom rendbe rakni?Most javult meg... Nem tudom mitől, de már jó! Kellett egy kis átfutási idő a jelszó váltásnak meg a biztonsági kérdések átírásának!
-
Mardel
őstag
Az CSC kód és a kártya hátoldalán kéne lennie a névcsík felső jobb sarkában, de nekem ott nincs semmi.
Az American Express kártyákon elől van és 4 számjegyű.
Nah most a kártyámon van elől 4 számjegyű kód ami megegyezik a kártya első 4 számjegyével is.Csináltam egy másik paypal fiókot és mikor lehetett választani hogy utaloka kártyára vagy linkelema fiókhoz, a linkelést választottam.
Megadtam a kártyaszámot a CSC kódot, de cska az utolsó 3 számmal volt jó neki, és azt írta ki, hogy:
Ez a kártya már elérte a linkelés maximális számát a paypal accountokhoz. Kérem linkeljen egy másik kártyát.
Nah most supportra meg nemtudok írni, mert választani kell egy témakört és egy altémát is, kiválasztom Bank Account/Credit Card témát és a Credit Card - Link and Confirm altémát.
Leírom nekik angolul mi lenne a problémám, de ahhoz hogy elküldhessem be kell írnom a kártyám utolsó 4 számát.
Beírom, aztán nem küldi el és kiírja hogy érvénye sutolsó 4 számot írjak be...
-
szeva000
addikt
Nem olyan rossz bank azért
...Ha rémlik valami a PPO-s pénzlehúzós botrányból....nah ők visszaadták,míg az OTP elküldte az ügyfeleket a p*csába
A többi obim is kint vettem,de megpróbáltam egyszer itthon...a 390-et kifizettem volna...de ez a magyar kereskedelem...Majd más gazdaságát gyarapítom akkor...bizta jó ez így.
-
szeva000
addikt
nem,raiffeisen.Azért többre emeltettem,mert ha minden rendben megy,akkor meglesz az obi 370-380k-ból bőven.450-re kértem a limitet.
Igazából itthon végleg elriasztottak ma a vásárlástól és ide akartak egy ilyen obit adni(sigma 50-500 OS) 530k-ért
Kint 1000font
Persze ennek a történetnek előzménye is volt még...amúgy 390 lett volna nagy kedvezménnyel..... -
szeva000
addikt
Hali!
Paypalnél a saját bankkártya limitem csak a mérvadó vásárlásnál?
Lenne egy kb 4-500k-s vásárlás angolból csak nem szeretném,ha aztán derülne ki,hogy nem tudom valamiért kifizetni. -
Mardel
őstag
válasz
enginev3.0 #6809 üzenetére
Nem tiltotta le a kártyámat, egyszerűen nem fogadja el.
Unicredites Mastercard dombornyomott beíroma kártya számát ami elől van rajt, hátul egy fia CSC kód van, ez nekem elől van és 4 számjegyű, beírom mind a 4-et paypal kiírja, hogy hiányzika CSC szám mikor continue-ra megyek.
Töröltem a paypal fiókot és csináltam egy másikat, beírok mindent, most meg ezzel bombáz mikor a kártyámat szeretném társítani a fiókhoz:"We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."
Valaki nemtud egy olyan leírást dobni ami 100%-ig működőképes?
Mert nemtudom elfogadtatni vele a kártyámat, és szinte biztos hogy nincs letiltva.
Amit előbb írtam a letiltás dolog ő azt írta, hogy talán az én bankom tiltotta le a kártyám ezért nem megy, nem a paypal. Viszont a kártya teljesen működőképes.. -
randras
veterán
Bevett szokás, hogy néha limitálják a PayPal akkot adat megerősítés céljából?
Az kérik, változtassak jelszót, nézzem át a tranzakciókat, és jelezzek vissza!
Mi történhetett?
-
enginev3.0
félisten
Megkaptam a pénzt
tényleg semmit nem vontak le!
Úgy látszik erste bank csak szerencsejáték dolgoknál von olyan sokat
szombaton kikértem, ma a kártyámon volt -
Oliverda
titán
válasz
FehérHolló #6814 üzenetére
Esetleg, ha valaki szeretne PayPal-ról USD-ben vásárolni a közeljövőben, az szóljon.
-
FehérHolló
veterán
Még egy hülye kérdés:
Meg lehet oldani valahogy, hogy az eurot egyik számlára, a forintot pedig másik számlára utalja "haza"? Anélkül persze, hogy on the fly cserélgetném a számlaszámot visszautaláskor (withdraw). -
Oliverda
titán
válasz
FehérHolló #6811 üzenetére
Van. Profile->My money->PayPal balance->Currencies->Add currency
-
FehérHolló
veterán
Magyarra regisztrált paypalnál van-e valami esélye, hogy beállítsak eurot devizának?
Amit most látok, az a dolcsi és a forint. -
Cicero
őstag
Valakinek van tapasztalata google checkouttal? Nincs ott lehetőség "top up"-ra - azaz átutalással tennék pénzt a fiókra, majd vásárolnám le. Nem akarom megadni a kártyámat nekik...
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a kártyámat hozzáadni a paypal fiókomhoz, unicredit banknál elől van ez a CSC szám és 4 jegyű, de úgy néz ki az utolsó 3 kell neki.
Viszont mikor hozzá akartam rendelni kiírta, hogy a bank letiltotta hívjam fel őket ezügyben.
Aztán rájöttem az lehetett a gond, hogy egyik fórumban olvastam hogy First namehez vezetéknevett kell beírni, mert így fogadja el a bank vagy mi.
Így csináltam nem volt jó.
Első fiókot töröltem a profil menüből, csináltam a másodikat és megcseréltem a first last name részt, úgysem jó, közben rájöttem hogy a második keresztnevem lehagytam, persze próbálgattam hozzáadni a kártyám azt írta hogy a bank letiltotta.
Töröltem a fiókot, csináloma harmadikat már teljes névvel, mindet megfelelő helyre,
kártyaszámot kitöltöm megadom a CSC számot, és ezt írja ki:"We're sorry. That credit card is already linked to the maximum allowable number of PayPal accounts. Please link a different credit card."
De hogy lehet linkelve mikor a második kettőnél el sem fogadta és töröltem is azt a 2 fiókot?
-
Oliverda
titán
válasz
enginev3.0 #6806 üzenetére
2-3 munkanap. Elvileg semennyit nem szabadna, hogy levonjanak.
-
enginev3.0
félisten
erste bank-ba mennyi idő mire a paypal-ról kikért pénz megérkezik? és mennyit von le az erste?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
A multkor szerettem volna visszautalni penzt a Paypal egyenlegemrol hitelkartyara de megakadt a dolog mert a Paypalnak nem tetszett a Mastercard Online igy a penz visszavezetesre kerult, mindezert levont a rendszer 1500 Ft-ot. Ezt nevezem arnak.
Kerdesem annyi lenne hogy ha penzforgalmira utalom (ami meg nincs beallitva) akkor is levonasra kerul?
A levonas majdnem annyi volt mint az osszeg amit vissza akartam utalni.
-
enginev3.0
félisten
valaki tud nekem segíteni?
Átküldök pénzt paypalon, valakinek pedig nekem kéne átutalni lehetőleg erstebankba hogy ma nálam legyen, vagy is én küldök pp-ről pp-ra, valaki pedig ugyan annyi bankból bankba
Ma lenne szükségem a pénzre, de sajnos már nem érne ide pp-ről
39.76 USD lennePersze csak ha valakinek megfelelő
-
jegenye77
addikt
Úgy néz ki megoldódott a problémám!
A helyzet az,hogy 30 euro-ért akartam vésárolni és 33,5 euro volt a bankszámlámon amiről a PayPal vonta volna le az összeget.De ugye vaalamiért ez nem sikerült.
Ma viszont megjött a fizetésem és mondom teszek egy próbát hátha most sikerül.
És sikerült is!
Lehet a bankszámlámon van valami limit ami alatt nem engedi a levonást a PayPal-nak?Valami ilyesmire tudok csak gondolni.
A lényeg,hogy müxik!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- ASUS P8H77M i7 3770 3.4GHz 12GB RAM 256GB SSD 500GB HDD GTX750 komplett
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest