Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
Regisztrációkor a security questionnek random szöveget irtam be, most meg el kéne küldenem egy nagyobb összeget valakinek, és válaszolni kéne a kérdésekre, amit ugye enm tudok.
Profil beállitásoknál meg amikor meg akarom változtatni, kéri a számlaszámomat, amit ha beirok, és leokézom ezt a hibaüzit dobja: "Sorry — your last action could not be completed".
Próbáltam Maxthonnal meg Firefoxxal, két féle formátumban: xxxxxxxx-xxxxxxx / xxxxxxxxxxxxxxxx, szoval nem tudom mi lehet a gond.
Valaki tudna segíteni ?
-
-
Phvhun
őstag
válasz Stanley-B. #6903 üzenetére
Pont ugyanez volt a gondom nekem is, amikor a biztonsági kérdésemet akartam megváltoztatni, be kellett irnom a bankszámlaszámomat, de miután lekoéztam, ez a hibaüzenet fogadott. kb 1 hetet levelezgettem a fogyatékos email support-al. annyi volt kb a megoldásuk számomra, hogy nincs bekapcsolva a süti fogadása a gépemen. Próbáltam mindenféle kombinációt, win7-en opera, maxthon, IE, firefox, ugyanezt eljátszottam egy másik xp-s gépen is. Szoval a hiba az ő rendszerükben van. Felhivtam telefonos supportot, 1 perc alatt küldtek egy linket, ahol meg tudtam változtatni a biztonsági kérdésemet meg a jelszavamat és kész.
Mardel: roaming 200 forint volt max, annyit megért nekem ez a manőver.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz Stanley-B. #6906 üzenetére
Nem tudom miért maradtál limited, nekem már verified premier az accountom, pedig én is csak top up-oltam, bár már több mint 100k pénzmozgás volt rajta.
Kártyát hozzáadni valamiért én sem tudok, otp junior kártyám van, amin van egy master card ikon, de master cardként nem fogadja el.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
Amilyen valutát töltessz fel abban marad paypalon is.
Feltöltessz mondjuk 10k huf-ot, akkor 10k huf lesz a számládon.
Mellé tölthetsz 60 usd-t, és akkor a kettő külön fog egymás mellett ülni.Miután rányomsz valamire hogy megvennéd, akkor át fog rakni egy paypalos oldalra, ahol a paypalban beállított fő valutára váltja át az egész vásárlás árát.
Tehát ha veszel valamit $10-ért, akkor ott már 2500Ft-ként fog szerepelni.Ha jól tudom és mondjuk $100-ért vennél, akkor meg az lesz hogy $60 + 10000Ft.
Ez azért jobb ugye, mert amennyit fedezni tudsz az árból dollárba, azt nem kell váltogatni, az meg spórolás.
Meg tudod tenni, hogy az egészet egyenlegedet dollárba váltod át, és úgy tárolod, viszont az átváltás drágább, mint amikor vásáslásnál váltja automatikusan a rendszer.
-
Phvhun
őstag
válasz Something_ #6911 üzenetére
Ha jól tudom nem vonják le, csak megnézik hogy le tudnák-e, ha meg le vonják vissza is teszik, lehet ezért nem látszik sehol.
-
Phvhun
őstag
Viszont az én kérdésem még mindig áll: Miért nem tudom megadni a junior master card kártyámat? Egyszerüen nem fogadja el.
-
Phvhun
őstag
válasz Stanley-B. #6918 üzenetére
És a CIB féle felület milyen ?
-
Phvhun
őstag
válasz Stanley-B. #6923 üzenetére
Seems good. Danke schön.
-
Phvhun
őstag
válasz Something_ #6925 üzenetére
Nincs magyar, de miért akarod annyira levonatni velük azt a 400 forintot?
Szerk: tapasztalatom alapján ez a kártyatípus nem alkalmas netes vásárlásra, ezért nem fogadja el paypal.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
Igazából nem számít scam levélnek a dolog, de lehet ha arra az emalira küldöd ahol ezeket kezelik, tudnak kezdeni vele valamit: https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/securitycenter/general/GetHelpFast-outside
-
Phvhun
őstag
válasz Something_ #6930 üzenetére
Eladni akarsz valamit mondjuk ebay-en?
Sima vásárláshoz nem kell semmiféle aktiválás. -
Phvhun
őstag
A first name az a keresztneved ( pl Józsi vagy Csabi )
Magyarul írj mindent, nem street, hanem utca.
Az nem számit hogy túl új a kártya, viszont vannak ilyan kártyák amik nem köthetőek össze paypallal. ( pl otp junior, épp ezzel szívok most én is )a178: ezt ugye nem gondolod komolyan? majd paypal utána fog érdeklődni annál az orosz csákónál, hogy tényleg át-e vert téged, és akkor küldje mán' vissza neked a pénzedet? Bebuktad sajnos.
-
Phvhun
őstag
Lehet olyan invoice-t kiállítani, ami usdben dinamikusan változtatja az árát, hogy akifizetés pillanatában, a levont jutalékok és átváltási díjak után pontosan hufban mondjuk 10k jöjjön meg?
-
Phvhun
őstag
válasz VoidXs #10540 üzenetére
Hagyd ahogyan van, mivel a currency conversion rosszabb árfolyamon vált, mintha simán vásárolnál vele ( ha veszel cuccot forintban, akkor mindenféle árfolyamban lévő pénzedet egyként kezel, csak az átváltás kedvezőbb vásárlásnál )
Ha meg csak vissza akarod húzni kártyára a pénzedet, akkor az átváltás automatikusan megtörténik.
Váltogatni oda vissza a pénzedet, meggazdagodás céljából ( tőzsdeszerűsködés ) nem lehetséges az egyéb költségek miatt szóval tényleg felesleges váltogatnia pénzr.Más: Withdrawoltam egy megszokottnál alacsonyabb összeget paypal számlámról, és kaptam egy ilyen levelet ekkor: "Aug 29, 2013 15:29:35 PD" a levél tartalma: "It usually takes 1-2 business days for transfers like this to go through, so you should see the money in your bank account by Sep 2, 2013."
Nos a szepteber másodika kezd végetérni, és nekem holnap mindenképp szükségem lenne az összegre, mennyire esélyes, hogy csak pici késéről van szó? Még sosem történt velem ilyen. ( lehet hogy csak a hétvége kevert be )
-
Phvhun
őstag
válasz Winner_hun #10636 üzenetére
Ez majdnem ugyanaz, mint a paypass. Az már fel van törve, ez mennyire lesz vajon biztonságos?
-
Phvhun
őstag
Amikor pénzt veszek ki paypalról, akkor a számlaszámomra jön.
Namost vettem valamit, amire a pénzt a kártyámon keresztül húzta le a paypal a számlámról, de refundolták a pénzt, és azt a paypal a kártyámra küldte, és nem jött meg.
Ez már 20 napja volt, ilyenkor mit lehet tenni?
Hívjam supportot, vagy képesek lerendezni sima support ticketen keresztül is?
Vagy ez az otp hibája lenne? -
Phvhun
őstag
Van valaki aki oktogon közelében lakik van paypal-ja, és ki tudna segiteni abban hogy 5000 Ft-ot átküldök paypalon, és oda tudja adni kp-ban?
Pont most kellene, csak ugye paypal withdraw eltart vagy 2 napig, meg hétvégén nem is dolgoznak szoval lassu lenne.
Vagy legyen mondjuk 5500 5000-ért.
-
Phvhun
őstag
Withdrawoltam kesst reggel 4kor Juni 8-án, de még nem jött meg. Jól sejtem hogy a hétfői ünnepnap miatt csuszik az érkezése?
-
Phvhun
őstag
-
Phvhun
őstag
Péntek reggel withdrawoltam kesst a szokásos módon és még mindig nem jött meg..
Másnál is van ilyen?
Paypalos levél azt írja ilyenkor hívjam a bankomat. A bankom meg azt mondja hívjam a paypal bankját..
-
Phvhun
őstag
válasz dani0113 #18456 üzenetére
Ha fontos akkor hívd fel őket, mert email-ben huza vona lesz.
Más: Most küldtem instant top up-al pénzt paypalomra, mikorra számíthatok rá hogy meg is érkezik? OTP-nél vagyok, és annyi furaság van hogy a közlemény rublikába hozzácsapott az elejére két betűt, tehát ilyen lett: "EB 1234...", ez probléma lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
Ha egy külföldinek el akarok adni egy használt cuccot, és paypalon fizet érte előre, utána kiküldöm a cuccot, akkor utána van valami módja hogy megkárosítson (visszakérje paypaltól a pénzt amit nekem fizetett) ?
-
Phvhun
őstag
Értelemszerűen pontosan, valós adatok alapján specifikált terméket kap, előzetes egyeztetéssel fotókkal, stb..
Tehát itt pusztán arra az esetre kérdezek rá, hogyha ő akar rosszindulatú lenni, és megkapja ami jár neki, és visszakéri azt ami nekem jár.
Ezesetben milyen anyagok, dokumentumok kell rendelkezésemre álljanak, hogy "be tudjam védeni" magamat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest