Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Otp számlám van, beírtam a webkártya adatait paypalre de nem fogadja el :
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Kell még valamit állítani OTP direct-en, vagy mi lehet a baj ? Köszi a segítséget ! -
válasz
factory01
üzenetére
Általában a Paypal kétféle levonást csinál a bankkártyán.
1, lefoglal egy min. összeget, hogy a kártya működik-e, engedélyezi-e a bank a használatát
2, megterheli a kártyát a kártya megerősítéséhez, ahol a terhelés közleményéből kell a megfelelő számokat visszaírnod a Paypal-nek, így igazolod, hogy valóban a tiéd a kártyaEbből már az első sem működik, ha nincs pénz a kártyához rendelt számlaszámon.
Ráadásul a bank által kipostázott bankkártyák általában nem aktívak, az első pin kóddal azonosított kp. felvétellel vagy netbankon keresztül aktiválható a kártya.
-
factory01
tag
Sziasztok
Van egy több éve működő paypal számlám, amit idáig sikeresen tudtam használni,de a dombornyomott bankkártyám most járt le augusztusban, így nem is tudtam fizetni paypallal, megkaptam meghosszabbított kártyát, átírtam az adatok és ezt az üzenetet írja ki:This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. A kártyán jelenleg nincs pénz, ahhoz, hogy be tudjam újra regisztrálni kell, hogy legyen rajta pénz, sok helyen ezt olvastam, hogy ez az ellenőrzés miatt kell!? De én úgy tudtam, hogy csak akkor kell rajta lenni pénznek, ha prémium felhasználó akarok lenni!
-
dReFiX
senior tag
OFF Valaki nem tudja véletlenül OTP directen hogy lehet net kártyára pénzt átvezetni az alap számláról, sehol nem látok átvezetés opciót. köszi a segítséget.
ON [ sry ] -
attilav2
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
De én nem az ebay paypal név nem egyezésére gondoltam hanem amit a bank rögzít számlanyitáskor ott más lesz a névsorrend mint a paypal-en, hogy akkor mi van ha a bank a paypalra utaláskor vezetéknév keresztnév formában küldi a nevet és a paypal-en keresztnév vezetéknév formában van megadva?
-
attilav2
őstag
Kiváncsiságból regisztráltam egy paypal accountot. A nevet úgy adtam meg hogy a keresztnév van elől, mert az angol regisztrációs űrlapon ebben a sorrendben volt feltüntetve. Számlám még nincs, ha lesz akkor jelenthet valami gondot hogy fordítva írtam a nevemet?
-
Melack
veterán
Nem nekik, hanem az UniCredit banknak. Ha te feladtad az összeget, és elküldted nekik, de nem írtál be azonosítót, akkor az összeg a rendszerben van, de nem lett felkönyvelve. Azért a bankot javaslom, mert gyorsabbak, mint a PayPal - és gyorsabban is tudnak végezni a saját rendszerükben.
-
jas39
tag
Tudja valaki esetleg ha topup-al feltöltöm a számlámat és elfelejtem beírni a Transfer ID-t akkor mi a fene lesz a zsozsóval??? 1 hete nem jön meg... általában 2-3 nap a leírtak szerint. Ez egy új számla és nem rendeltem hozzá a számlám, kártyám stb... az kötelező?Mit lehet tenni?!
Köszi -
Oliverda
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akkor pontosan semennyit nem vonnak le.
-
Speeedfire
félisten
Personal fiókom van. Ha vásárolok valamit, akkor pontosan mennyi kezelési költséget vonnak le? Nem találom sehol sem.

-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
A forrás üzenetemhez kapcsolódóan kérdezném, hogy van olyan pénzküldési lehetőség egyébként, amit nem reklamálhat vissza a felhasználó, hanem ha egyszer elkuldte akkor az nálam marad mindenképp? (talán a send money, personal, gift lehet ilyen, de csak találgatok...)
Köszi!
Még egy kerdes... az pénzt amit küldött abban nem adta meg, hogy konkrétan miért is fizet, illetve a levelezésünk sem a paypal accounthoz kapcsolodo e-mail cimeken ment, ilyenkor ha elkuldok neki egy filmes doboznyi homokot, majd megadom a tracking numbert, hogy sorry visszajött a posta és itt van ujra feladtam... ekkor tud mit csinálni?!
-
Winner_hun
félisten
-
somasz
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
De ez tényleg 12% kb?
-
Winner_hun
félisten
PayPal oldalán Send money, ott megadod hogy hova mennyit milyen devizában szeretnél küldeni, alatta két fül van: Purchase / Personal - utóbbinál Other majd katt a Continue-ra. A következő oldalon az I will pay the fee: evlileg be van pipálva, ha mégse akkor pipáld be és ilyen esetben te fizeted a küldés költségeit.
mod: hogy ezen kívül van-e bármi más fizetési kötelezettsége a másik félnek a PayPal felé azt nem tudom.
-
somasz
addikt
Üdv!
Viszonylag gyors segítségre volna szükségem. Paypallal akarnék fizetni termékekért, hogyan jövünk ki a legjobban az eladóval, ha melyik módszerrel fizetünk? Valami 12%-ot emleget a forma, hogy annyit lenyel a paypal. Azt szeretném, ha az összeg, amit megbeszéltünk, mind a számlájára kerüljön, a teher engem terheljen. És ne 12% legyen. Ötlet?
-
Dicker
őstag
Úgyszintén Maestro kártyám van. Hozzáadtam a bank accountot.
Pár napja még nekem se volt megerősítve, pedig már egyszer küldtem rá 5.000 Ft-ot. De a héten töltöttem rá 12.000-et, és valami oknál fogva kaptam e-mailt, hogy a Status: Verified-re váltott. Meg is kérdeztem itt, hogy ez hogy lehet, de nem mondott rá senki semmit. Te már esetleg utaltál rá pénzt? Elvileg az alapján csatolhatja hozzá a kártyádat akkor. A -
Bakitm
tag
Hali!
Már régebben létrehoztam egy paypal accot, de nem nagyon adtam meg hozzá adatokat és le limitálták. Manapság próbálkoztam ennek a megszüntetésével, de nem jött össze. A két dolog amit kér "Proof of adress" - ezt már beküldtem, de semmi válasz még "In progress". A másik a "confirm your credit card". Nah itt kezdődnek a problémák, mivel nekem a bankszámlámhoz csak egy sima Maestro kártyám van(K&H). Ezt nem tudom beadni a rendszerükbe, vagyis én nem találtam ilyen opciót. Itt jön a kérdés, hogy mit csináljak? Írtam nekik levelet, igaz ez is csak most történt meg így választ csak pár napon belül kapok rá.
Előre is köszi! -
fife
csendes tag
Winner_hun !
Segítenél! Sajnos azóta sem került a kártyára a pénzem.
Előzmény : (#7235) fife - (#7238) Winner_hun -
jas39
tag
Helló!
Egy kérdésem lenne, tudok fogadni pénz a Paypal-ra anélkül, hogy hozzárendelnék
bankszámlát, ill topup-al feltölteni? E-bankon keresztül forintot küldenék rá, mert még nem jött meg a pénzem, de vásárolni szeretnék.
Némi jogdíj érkezne rá / remélem folyamatosan....
Köszi és Üdv -
Jamboo529
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kösz szépen, már csak azt kell megtudakolnom, hogy top up-hoz lehet-e euro alapú számlát használni, és ha igen, átvált-e valamit, vagy csak kirakja az eurot a paypalra?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Jamboo529
üzenetére
Bankszámláról top-uppal tudod tölteni a paypalt, a devizaváltás ebben az esetben nem tudom, hogy hogyan történik.
Annyi biztos, hogy ha euro számlára utalsz vissza pénzt, akkor paypal először átkonvertálja forintba, majd utána a bankod vissza euroba, elég sokat lehet így veszíteni vele, szóval nem ajánlott. Meg hivatalosan csak forint számlára utalhatsz vissza.Limit emelésre első körben verified státusz kell (ezzel párhuzamosan kapsz prémium acc-ot), második körben meg be kell jelentkezni üzleti ügyélnek.

-
Jamboo529
senior tag
Paypalos számlámat fel tudom-e tölteni bankszámláról, és hogyan?
Azt tudom, hogy hozzáfűzni számlát csak forint alapút lehet, ezért kellene feltöltenem az egyenlegemet.Egész pontosan a Raiffeisennél van egy forint és egy euro számlám, a forinthoz van okoskártya, ami nem dombornyomott, de 1x már regeltem a paypalra vele. Akkor levett 400ft+1 eurót, és verifieldelte a számlát.
Meg tudom-e azt csinálni, hogy az eurós számlán lévő pénzzel (euróval) feltöltöm a paypalt (eurós egyenleget), és ha le akarok venni róla, akkor arra a számlára utalok vissza eurót??
Van esetleg valami limit feltöltés és levétellel kapcsolatban?
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Nem úgy volt, hogy csak dombornyomott kártyával lehet verified-re változtatni a státuszt?
Mert ma egy egyszerű Top UP utána átváltott nekem unverified-ről. Persze nem gond. Sőt inkább örülök neki, csak meglepett, mert nem az első utalásom volt már a számlára. Miért pont most másodjára? Vagy az összegtől függne? Először csak 5.000 HUF-ot, most 12.000-et tettem rá gondolván, hogy 21-es a havi limitem. De akkor most ezek a limitek is megszűntek?Your PayPal account is now Verified
----------------------------------------------------------------------Dear XXX XXX,
Based on your recent PayPal transactions, we upgraded your account status to Verified.
This means that there are no limits on how much you can send from your PayPal account.Yours sincerely,
PayPal -
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy CIB Bank esetében hogyan működik a withdraw pontosan?
-
snipr
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Annyit még megpróbáltam, hogy ráijesztek a vevőre, hogy elmegyek a rendőrségre is ha kell, mert vannak kamera felvételeim stb... persze valszeg loszart se ér az ipari kamera + a fene tudja megérné-e rohangálnom ez miatt, de hátha ő beparázik... ha nem teszi, akkor valszeg buktam a zsét

Aláírom, hogy én voltam láma, de azert nem ártott volna ha jobban felhivják a figyelmet a paypalnál is arra, hogy local pickup esetén az eladó nem "védett" (a sellers protection guide legalján van egy vékonyka szösszenet erről, én kb rögtön legelőre tettem volna vastaggal a mire figyelj ha eladsz részhez)
-
snipr
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt a csinálj másik paypal accountot részt nem értem... temporary hold-ban van a 150euró most éppen. Ezen kivul nincs rajta pénz (azert nem vettem le eddig, mert gondoltam ráérek hátha visszaerősödik az euró). Ezt kb sehogy nem tudom már visszaszerezni ahogy elnézem (ahogy Te is írtad nekem kéne bizonyítani, hogy odaadtam a terméket)... Érdemes ilyenkor Claim-re kattintani, vagy hagyjam a picsába ugyse adnak nekem igazat?!
-
FehérHolló
veterán
Kamuzzál te is be egy átvételi nyilatkozatot csing-cseng-csong aláírásával (magánember). Vagy állíts ki utólag egy visszadátumozott számlát (üzleti ügyfél).
Meg egy harmadik személytől kapott pénzt miért kellene visszaadnod az eredeti üzletfélnek? Ha a harmadik fél követeli vissza, és nem "ajándékként" kaptad, akkor gázos természetesen.
-
Winner_hun
félisten
Csak téged akar megszívatni. Egyszerű csalás. Ha nem tudod bizonyítani hogy megkapta a terméket akkor vissza kell adnod a pénzét.
Ha nem akarod neki visszaadni és a PayPal-nél nem sikerül bizonyítani hogy a megbeszéltek szerint történt az üzlet akkor hagyd a francba, csinálj másik PayPal accountot. De ha ezen volt esetleg pénzed vagy feltétlen kell akkor ki kell neki perkálnod az összeget és így jártál.
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő paypalos vagyok, azt hiszem egy harmadik fél átvert engem (eladót) is és a vevőt is...
Sztory: Csóka megkeres, hogy venne tőlem cuccot, de kinában van és mivel a haverjai épp itt vannak át is vennék miután kifizette az árut. Mondtam neki, hogy ok, kuldje a penzt és ide kéne jönni a haveroknak... megjott a penz, megjöttek a haverok, elvitték a cuccot, gondoltam minden a legnagyobb rendben van!
Csahogy eltelt 2-3 hét és jött egy dispute, az uzenet szerint a csóka nem kapta meg az ígért csomagot...
Utólag átgondolva ami utalhatott a csalásra az az, hogy nem arról a cimről érkezett a penz, amiről leveleztek velem előtte (de a penz erkezese után erre rá is kérdeztem, hogy miért van és azt mondták, hogy másik accounton volt csak fedezet (150eurórol van szó) ), dehát ugye engem csak az erdekelt, hogy kifizették a pénzt, az már kevésbé, hogy honnan jött, nem jártam ennek többszörösen utána...
Két dolog lehet: vagy csak engem akar megszivatni most, vagy őt is és engem is megszivatta egy harmadik fél...
Van valakinek tapasztalata mi lehet ilyenkor a végkifejlet?! Ebből már biztosan claim lesz... nekem kéne számlával igazolnom az eladást (nem adtam számlát), vagy neki kellett volna jobban utánajárni hova kuld penzt?!
Köszi!
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy CIB Bank esetében hogyan működik a withdraw pontosan?
-
Hintalow
senior tag
válasz
apródok
üzenetére
Amúgy van olyan új eladóknál, hogy a paypal visszatartja az összeget x ideig, ami lerövidíthető azzal, hogy ha bizonyítod az elküldést tracking numberrel.
(itt majd egy eladásban járatos kolléga esetleg pontosíthat)
viszont még ilyenkor is, ha belépsz a paypal számládra, azonnal látod az egyenlegeden, hogy pénzt kaptál, max pending "függő" tehát nem tudod felhasználni.
Viszont ha jól értettem, te semmit nem látsz paypal-on, hogy pénzt kaptál volna.
illetve az ímélcím továbbra is nagyon gyanús...
illetve fontos még, csak szerintem nem került még szóba: nehogy levelekben kapott linken keresztül lépj be a paypalodra!!! -
válasz
Oliverda
üzenetére
Az USA-ban és Angliában a confirmed address bankkártya alapú szolgáltatás.
Fizetéskor a bankkártya kiadja a vásárló banknál regisztrált címét, amit összehasonlítanak a Paypal-en regisztrált címmel, ha a kettő megegyezik akkor a cím megerősített lesz.
Emellett még lehet papír alapon is címet megerősíteni a Paypal-al levelezve. (gondolom bankszámla, ID stb. kell hozzá)Elképzelhető, hogy a hazai bankok is elkezdték bevezetni ezt a szolgáltatást.
-Milyen bankkártyád van és ki a kibocsátója?Most néztem meg a legutolsó Paypal+bankkártyás vásárlásom és megjelent benne egy olyan mező, hogy Card Address, tehát valószínűleg a fent leírt bankkártya alapú címmegerősítést kezdik bevezetni a bankok.
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Regeltem egy paypal számlát, de az aktiválásnál elakadtam... Beírtam minden adatot és mikor rámegyek, hogy Continue a következő hiba üzenetet dobja ki felülre:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Nem értem miért érzékeli lejártnak, nem kéne lejártnak jelezni a kártyát.. Aktív a kártyám. Meg ha inaktív lett volna, akkor a bank is küldött volna ki egy levelet, hogy lejárt a kártyája, stb. Valami ötlet?
Köszi előre is! -
aleister
veterán
Azt lehet tudni, hogy a top-up menüpont alatti ráutalás esetén mennyi idő után jelenik meg a paypal fiókban az összeg?
Tegnap utaltam, s mivel magyar számlaszám volt megadva (Unicredites) elméletileg aznap átutalódik az adott összeg. -
apródok
újonc
This PayPal® payment has been deducted from the buyer's account and has been "APPROVED"but will not be credited to your account until the shipment tracking number is sent to us for shipment verification so as to secure both the buyer and the seller. Below are the necessary information requested before your account will be credited. Send tracking number to us or email us through this mail paycustomerservices@emailaccount.com and our customer service care will attend to you. As soon as you send us the shipment's tracking number to us for security purposes and the safety of the buyer and the seller,the money will be credited to your account.
-és még ezt is írta..., azt hiszem nem küldöm a cuccot...! Mi a véleményetek? -
apródok
újonc
Ezt mondjuk szinte gondoltam
! Továbbá, ha valaki akar nekem fizetni mondjuk bármit, akkor Ő beteszi a pénzt az én PayPal számlámra, amit csak adott feltételek mellett tudok kivenni, de az láthatóvá válik számomra?? Például, ha megérkezett a vevőnek az áru? Ezt a PayPal honna tudja, hogy mikor szabadíthatja fel az összeget??? 
Kösz előre is, ha válaszol valaki!
-
apródok
újonc
Sziasztok!
Eladtam valamit, s a paypalon keresztül fizetnek állítólag. A vevő azt mondja, hogy küldte a pénzt, s ha 24 órán belül felteszem neki a cuccot, akkor lejön nekem a pénz...!? Ez rendben van? -mert a paypal számlámon sehol sem jelenik meg a pénz, s az értesítő sem tőle jött, hanem valami paycustomerservices@emailaccount.com -tól, egyenesen a Spam ládába! És ez rendben van??? Küldjem a cuccot neki, vagy meg kell jelenjen nálam is a fiókban valahol, ahhoz, hogy bátran postázhassam a csomagot? -
fife
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért mennyi az átfutási idő? Ez 16.án történt. Még nicsenek megkésve?
-
fife
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
A mult héten volt egy refund-om a DX-től. A Paypal jelezte is azonnal, hogy megkapták és ha belépek látom is hogy "Credit to Credit Card" Státus : Completed .
De a kártyámra viszont nemkerült rá pedíg nemnagy összeg 18 $.
Most mit csináljak? -
aleister
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt szomorúan hallom.

-
kiszi07
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
reméljük.. mert megakarom vásárolni a csgot és 7kor lejár az akció
-
kiszi07
senior tag
Hi ma utaltam a paypal számlámra meg fog érkezni a pénz ? még ma 7 óráig? Befizettema unicreditbe
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Mint kezdő paypal-os, nem tudom az istennek sem a negatív Balance-t kiegyenlíteni. Rákattintok hogy "Resolve your negative balance". kiválasztom a kártyát (amihez tartozó számlán természetesen van pénz) és azt írja nem lehet a tranzakciót végrehajtani!
Ha a 400HUF-t le tudta vonni akkor miért nem tudja ezt kiegyenlíteni?
Elsőre azt hittem az OTP-s webkártyám+számlámmal van baja, de most kipróbáltam a kézzel fogható dombornyomott kártyámat és azzal is ez van.
Help me plz, valamit én nem értek? Vagy a kártyára kell pénzt pakolnom? Ezt a részét nem értem már sajnos

Pár infó:
OTP, MasterCard vagy OTP webkártya+webszámla, mindkettő kártya már hozzá van adva, levonások megjelentek a hitelesítő kódokkal.Üdv és előre THX a helpet!!!
Maty -
aleister
veterán
Sziasztok!
A BillMeLater-t ismeritek? Ez is ebay-es fizetési lehetőség, és az első vásárlásból jóváírnak 10 usd-t.
Valakinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata, hogy hogyan is működik pontosan?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocs, de nem átutalásról volt szó.
De örülök, hogy a PP szerinted egy jótékonysági intézmény. -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bank válthatja a pénzt, utalás meg attól függ hogy hol és hogyan van küldve a pénz. De hogy külföldre olcsóbb a PP az biztos (ingyenes vs. több ezer Ft)
Nagyobb összegnél ha küldve van a pénz és a küldő fél fizeti a díjat akkor lehet hogy olcsóbb a kártya, de amíg 2-3000 Ft összejön a PP 3,4%+90 Ft-os küldési díjából ahhoz nem keveset kell egyszerre küldeni. -
Melack
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Vmiből nekik is meg kell élni, ezt ne felejtsük el azért. De ezért is javasoltam a PP fizetést banki váltással. Így mindenkinek igaza lehet.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez igaz, de állítólag szarabbul váltja az Eurót, meg az összes többi valutát, mint más hazai bankok
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ne viccelődjünk, hogy olcsóbb...
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
PP-t miért kéne kerülni? Sokkal inkább azt kell választani. Külföldre olcsóbb, könnyebb a pénzt visszaszerezni ha nem jönne meg a termék, nem kerülnek ki a kártyaadatok..
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Hogy érdemesebb fizetni
PP-n keresztül vagy Master-rel
Melyik forma váltja át az EUR-t a javamra
-
Melack
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ezért van a fórum
Remélem minél hamarabb tud ő is vásárolni PayPalon keresztül 
-
Melack
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igen, ott a zárolás 1-3 munkanap. Akkor hívj fel a Citis telefonos ÜSZOt, és ott meg fogják neki mondani.
-
Melack
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Bankja és rendszere válogatja. Pénzforgalmi dolgokban nem vagyok ennyire otthon. Citis számla nálam sem mutatta egyből, BBs igen. Ügyfélszolgálat felhívása kb 5 perc, annyi ideje meg már próbálok segíteni.
-
Melack
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Az, hogy te vmit zároltnak látsz, nem jelenti azt, hogy nincs benne a kód. Az ügyfél nem látja, az ügyintéző igen.
-
Nus
tag
Én magamtól küldtem el nekik egy képet az útlevelemről meg a lakcímkártyámról, előzővel magamat utóbbival a lakcímemet igazolva és így feloldották a limitet, mert e nélkül azt hiszem 600ezer körüli éves limit van ha jól emlékszem. Bár nem hiszem, hogy túllépném, de így legalább tudják, hogy tényleg valós személy van az account mögött.
-
Melack
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
400 HUF kapcsán vagy netbank - ott szokott látszani (bankfüggő), vagy telefonos ügyfélszolgálat - ők belelátnak a zárolt összegekbe.
Nekem konkrétan semmi ilyet nem kértek, nem tudom, nála miért kérik. De ha kell, akkor küldje be - vissza nem fognak vele élni.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem. Ismerős most akar paypal-t csinálni, de azt mondta, hogy kérnek vmi papírokat lakcímről, meg ilyesmiről. Ezt kötelező megadni?
És még egy olyan kérdésem lenne, hogy most kellene neki beírni a 4 jegyű kódot, de az sms-t amit kapott, abban az van, hogy nem levonták a 400FT-ot, hanem csak zárolták, tehát nincs levonva, és a 4 jegyű kódot sem látja. Ilyenkor mi a teendő? mert nem tud továbbhaladni.
Előre is köszi a segítséget. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Felhívtam este a bankot, ott megvolt az hiba a kártyámnál. A jelenlegi kártya jövő hónapban jár le és a rendszerben már ott, az új kártya, aminek a száma ugyan az lesz elvileg, azonban az még nincs aktiválva. A rendszerben ez akadhatott össze. A banknak 24 órás supportja van, most kifejezetten hasznos volt ez, igy sikeresen át is tudtam küldeni a pénzt a PayPalon.

-
Nus
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a segítséget, végül is nem sürgős a lényeg, hogy minden rendben menjen

-
Nus
tag
Küldtem ki tegnap bankszámlára paypalrol pénzt, valaki tudna segíteni abban mennyi idő míg ideér? Mert a paypal azt írta, hogy ma már látnom kéne a számlán, de még semmi. Azt hiszem tegnap váltott át késő délután pendingről completedre a status. Most csináltam először ilyet és kicsit izgulok, hogy semmi galiba ne legyen.
Üdv...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ON [ sry ]

Köszi

V/