Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Hogy is hívják azt amikor a paypal accountomra egy kifizetést szeretnék kérni? (Nekem kéne fizetni 28$-t az eladónak.) Mit írjak neki?
Köszi
-
kawaclipse
tag
Sziasztok. Igen régen írtam prohardverre, de most újra a tapasztalatotokra van szükségem. Nos a kérdéseim a következőek:
Van egy angol paypal számlám Lloyds banknál nyitott bankkártyával.
Ha szeretnék haza a magyar bankszámlámra pénzt küldeni, akkor elég e ehhez a paypal számlához csatolni a magyar kártyámat, vagy engedi e egyáltalán, mert én úgy gondolom ez nem megy ebben a formában, vagy csináljak egy új magyar lokálos paypal számlát is...
Milyen árfolyamon vált nagyjából a paypal...
Van e valamilyen kikötés, hogy pl Junior kártyához lehet e nyitni (OTP Junior max)
Egyelöre nagyjából ennyi
Köszi

-
Fancy-boy
addikt
Tudom, hogy már kérdeztem, de nem árt a frissítés:
A Cross Boarder Fee milyen pénzlevonás? Tehát lényegében miért kérnek el pénzt?

-
Saccco
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Gyanús!
A cím amire hajaz: service@intl.paypal.com .
(#4895) Kerio:
Akkor kell vámot vagy áfát fizetni, ha fennakad a vámon. Már rengeteg cuccot rendeltem Kínából eddig még semmi sem akadt fenn a vámon (kopp-kopp).
A szállítás módja befolyásolhat. Sima postával nem valószínű, hogy fennakad, viszont pl a DHL előbb elvámoltatja a csomagot. -
Kerio
őstag
Mi a tapasztalat kínai vásárlásból? Szigorúan vámolnak? Egy egy kiló alatti csomagot rendeltem. Az eladó erősködött, hogy ráírja, hogy ajándék, és alacsony érték, meg hogy játék. De én úgy tudom ezek a "kibúvók" már nem játszanak. (?)
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Asszem belefutottam egy fake vásárlóba. Kaptam erről í címről egy hivatalosnak láccó mailt:
servicepayppal@live.com
Valós cím lehet szerintetek?
-
Slownz
senior tag
válasz
mclaren777
üzenetére
Na igen, nekem is ezt magyarázta! Akkor mégis volt benne valami. Viszont úgy tudom, hogy se a maestro-val, sem az electron-al nem lehet interneten fizetni (csak dombornyomott bankkártyával), így csak az internetkártya marad, ami viszont fixen MasterCard.
Nekem az eddigi tapasztalatom az, hogy a CiB valahogy nekem mindig szarul vált.
-
mclaren777
senior tag
Igazából a lényeg nekem is az lenne, hogy ne legyen dupla konverzió (tehát pl. HUF->EUR->USD vagy HUF->USD->EUR), ha neten vásárolok.
Mondjuk eleinte szerintem csak eBay-ről fogok vásárolni PayPal-on keresztül főként USD-ben.
HUF-ból váltani gondolom egyszerűbb lenne PayPal-el és ekkor lehet hogy nem számítana a VISA/MasterCard kérdés sem, viszont 1-2 helyen olvastam, hogy lényegesen rosszabb árfolyamon váltanak mint a saját bankod (esetemben CIB) vagy ez jelenleg nem igaz?
-
Saccco
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
Ebből pont mind a kettő támogatott, szóval ilyen szempontból mind1.

-
Slownz
senior tag
válasz
mclaren777
üzenetére
A CiB-nél egyrészt van ez az internet kártya, ilyet csak MasterCardos-ba lehet igényelni, de ha USD-ben szeretnél vásárolni és megoldható, akkor VISA-t válassz.
(#4891) Saccco: Amikor anno körülbelül egy éve bent jártam a bankomban és megcsináltam ezt az internet kártyát, nekem a nő azt magyarázta, hogy a VISA az amerikai (Dollár alapú), szóval, ha USD-ben akarok vásárolni legfőképp, akkor azt preferálja, a MasterCard (Euró alapú), pedig európai, szóval, ha meg Euróban, akkor pedig azzal. Szóval, ha jól választok, akkor megúszok egy konverziót. Mondjuk már akkor sem volt világos, hogy ez, hogy lehetséges, hiszen úgy tudom, hogy a bankszámlám az mindenképp Forint alapú lehet csak

-
csab2
veterán
válasz
mclaren777
üzenetére
Én mindenképpen internet kártyát választanék. Tudomásom szerint a CIB-nél is van ilyen kimondottan internetes vásásrlásokra használható bankkártya.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
CIB-nél melyik bankkártyát érdemes választanom, ha majd néha szeretnék PayPal-on keresztűl eBay-en vásárolni általában USD-ben? MasterCard / VISA vagy nem számít?

-
Slownz
senior tag
-
-
Saccco
nagyúr
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
macimeister
üzenetére
A paypalon is forintban fog az összeg szerepelni. Amikor vásárolsz akkor az éppen aktuális pénznem kerül átváltásra, ilyenkor már forintban fogod látni, hogy mennyi az annyi.

(#4879) Kerio:
Az ebayen megjelent a $ jel a vásárolt termék mellett? Akkor valszeg meg is kapta a pénzt. A kártyát meg majd igazolod, ha megkapod a számot. -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam magam a PayPalon. Hozzá is rendeltem az Unicredites kártyámat. A visszaigazoló kód még nincs meg. De én már vásároltam vele az Ebay-n. A PayPal-on meg is jelent a levont, mínuszos összeg. De a hitelkártyámról még mindig nem vontak semmit. Ilyenkor mi történik? Még várnom kell? A kínai meg írta, hogy elküldte a terméket, és köszöni a vásárlást. Sőt még pozitívnak is minősített.
-
Saccco
nagyúr
válasz
macimeister
üzenetére
A legjobb, ha kártyát adsz hozzá és azzal vásárolsz.
Egyébként a legolcsóbb utalásos megoldás a netbankból lehetséges (mivel a drága OTP ~400Ft-ot kér el egy személyes utalásért). Átváltani nem kell, mivel a megadott Unicredites számlára forintot kell utalni.
-
macimeister
aktív tag
Ha pénzt akarok rátolni a számlámra melyik módszer a leg költséghatékonyabb? Ha jól látom unicreditnél bankolnak, én viszont OTP s vagyok. Átváltani hol jobb a forintot?
-
rocket
nagyúr
Szazalekosan joval jobb aranyu volt a te esetedben

Igazabol a PayPal biztos mert ott latod fixen a konverziot, a bank meg amikor kedve van csinalja meg a konverziot.
Legalabbis senki nem irta pontosan mikor konvertal a bank, lehet megvarjak amig megindul felfele az osszeg zarolasi arfolyamarol, es majd akkor konvertaljak. -
rocket
nagyúr
7.39euro PayPal konverzioval 2010ft lett volna (271,98ft), bankival (FHB) 1984ft jelenleg (268.47).
Ha jol ertettem amit a topikban leirtak errol akkor majd 2-3 nap mulva fogja a bank csak a deviza konverziot megcsinalni az akkori arfolyamon, tehat meg akar tobb is lehet, igaz kevesebb is
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ma volt egy 1$-nal magasabb kifzetesem PayPal-on es ott volt mar az "other conversion option", ugyhogy akkor ezek szerint 1$ (es gondolom euro, font, stb.) alatt nincs ilyen lehetoseg.
-
Kerio
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rendben! Köszönöm a választ!
És elnézést az offért. -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Volna pár kérdésem.
Ebay-ről vásároltam valamit, beírtam a PayPal adatokat. Erre azt írta, hogy ki van fizetve. De a PayPal számlámon nincs pénz. Ez gondot jelenthet? Vagy a hozzárendelt hitelkártyámról le fogja vonni a lóvét? Lehet, hogy ez le van írva valahol, de nem találok róla infót. -
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem sok logika lenne benne az biztos, hirtelen csak ez az otlet jutott eszembe miert hianyzott az opcio mindket esetben.
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
2. kepen amit kuldtel neztem, hogy hol kene legyen, de ott nincs ilyen opcio.
Mondjuk eddig 2 darab egyenkent osszesen 0.99$-os kifizetes volt csak, letezik 1$ alatt nem ajanlja fel a lehetoseget?
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bankkartya van hozza adva PayPal-hoz.
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor mitol lehet, hogy fizetesnel nincs "other conversion options" opcio?
-
rocket
nagyúr
Paypal fizetesnel a banki konverziohoz deviza szamla kell?
-
Cicero
őstag
mond bank nevet amit nem tudok sehova bepötyögni, de gondolom az mindegy is mert a számlaszámból kiderül
viszont a TRANSFER ID-t nem vágom. a bizonylatszámhoz vagy a közleményhez kéne írjam?
bocsi ha nyilvánvaló a kérdésem, nem nagyon csináltam még bankos dolgokat

-
Cicero
őstag
óje!

a bankomnak megadtam a második nevem is, a paypal meg itt baszakszik hogy küldjem el nekik a személyimet! nevetséges!

-
Saccco
nagyúr
Talán nem rendelkezel megfelelő kártyával?
Támogatott kártyák:
- Visa
- MasterCard
- Discover
- American ExpressAzt is csinálhatod, hogy a bankodnál igényelsz egy internetkártyát és azt adod meg a paypalhoz, majd mindig csak annyi pénzt teszel rá amennyire szükséged van, így duplán véded magad.
-
Cicero
őstag
sziasztok! csináltam paypal accountot, és mint később kiderült valamiért nem tudom a bankkártyám hozzáadni a fiókhoz (not authorized vagy valami bullshit), mindegy mert letettem róla, nem fogok bankba mászkálni miatta amíg van más lehetőség is: a bankszámlámról küldenék a paypalra pénzt.
mivel egyáltalán nem vagyok képben, csak össze-vissza kattintgattam keresve valami utalásos feltöltést és belebotlottam egy olyan opcióba hogy "add a bank account", de az "account number" alatt nem akarja elfogadni a számlaszámom. nem értem. egy kis segítség elkéne, köszi
-
cqr
aktív tag
A paypal azt állítja, hogy júli 6-án küldte el az otp számlámra a pénzt, és még most sem érkezett meg.. Persze az emailekre azt írja, hogy a bankom biztos feldolgozza a tranzakciót.. Hát perszee.
Bezzeg ilyenkor nem talál az ember valami értelmes class-action-lawsuitot amihez csatlakozni lehetne.. : d
-
Bikkrom
senior tag
Üdv!
Bocs előre is. Tudom, hogy biztosan volt már róla szó. De azért hátha változott valami. Milyen módokon tudok az OTPs bankkártyámról a paypalra utalni és melyiknél hova kattintsak, mit csináljak? Mindenféle lehetőség érdekel. A kártyát már beregisztráltam, le is vette a 400HUFot 2*.
Előre is köszönöm!
-
OgreImre
senior tag
sziasztok
Limitált az accom (valamimolyasmi miatt, hogy 2010 májusában külföldi IP-ről jelentkeztem be :S)
Megcsináltam mindent amit kértek.
Most kérnek egy számlát, hogy a cím és a név egyezést ellenőrizni tudják.
Hol tudom feltölteni? Nem találom sehol. A resolution center-ben minden completed.
A dátum a resolution centernél 2010.május 12. Nincs új sor aminél Resolve-t tudnék csinálni.
Mit lehet tenni?
Kössz.
-
Fancy-boy
addikt
A Cross Boarder Fee milyen szolgáltatást jelent?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Ez érdekes.

szerk: Ha jól nézem ennek inkább akkor van jelentősége, ha másoktól kapsz pénzt a paypal számládra, és a visszautalást választod.
Én csak vásárolni szoktam és már egyszer kaptam pénzvisszatérítést ami minden további nélkül visszatalált a számlámra.
------------------------------
Amikor vásárolsz valamit a belépést követően tudod kiválasztani a conversion options alatt.Viszont, ha top-uppal teszed rá a pénzt akkor szerintem csak a paypalos átváltás játszik.
-
Kassadin
addikt
Ennyit azért én is tudok angolul, itt nem is ez volt a kérdés.
"Már most figyelmeztetünk mindenkit a regisztrációkor a nevünk sorrendjére, mert szinte az összes PayPal témájú oldal rosszul írja és ez bizony sokba is kerülhet annak aki hazai bankszámlájára kéri ki a pénzét a PayPal-ról. Sajnos régen mi is rosszul regisztráltunk, de megoldottuk a problémát. Erről részletesebben a PayPal Pénzkivét link alatt olvashatunk. A PayPal regisztrációs videóban már helyesen adtuk meg a vezeték- és keresztnevet: a bankszámla kivonatunkon szereplő névvel megegyezően kell beregisztrálni, tehát “First name” = VEZETÉK név és “Last name” = KERESZT név."
4.bekezdés, nem magamtól találtam ki:[link]

Még annyit szeretnék tudni hogy hol találom azt a beállítási lehetőséget hogy a bank váltsa a forintot euróra? Sajnos még csak most kezdtem el angolt tanulni, nekem ez még magas.
-
Saccco
nagyúr
-
Kassadin
addikt
Köszönöm szépen, sokat segítettél.

Tehát azt mondod hogy stimmelnie kell a paypal és a bankszámlaszám névnek is? Értsd úgy hogy paypalen Christian Bakonyi van, de ugye a bankszámlaszámon meg már Bakonyi Krisztián. Szóval nem tudom ebből gubanc lenne-e. Meg lehet változtatni pár sec alatt, csak kérdezem.
Olvastam még olyat is hogy a first name-hez nem a keresztneved, hanem a vezetékneved kell írnod. Ez régebben volt így vagy ma is érvényes még?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Hát akkor csak az utalásos top-up megoldás van.
Ez 2 lépésből áll melyeket a PayPal fiókodban a Top Up menüpont alatt találsz:
El kell utalnod a kívánt összeget az ott található adatokkal egy Unicredites számlaszámra.
2-3 napon belül kapsz egy email-t a feltöltés sikerességéről.
Viszont ilyenkor elvileg csak azonos nevű bankszámláról érkezhet a pénz.
(Ha Kiss Pista-é a paypal fiók akkor csak Kiss Pista számlájáról érkezhet az utalás.)------------------------------------------------------------
Amúgy megnéztem a támogatott kártyák:
- Visa
- MasterCard
- Discover
- American Express -
Kassadin
addikt
Megint én vagyok. Csak a megfelelő bankkártyával lehet pénzt feltenni paypalre? Olyan lehetőség nincsen esetleg hogy csak megadom a bankszámlaszámom és onnan rakja át a paypal számlára?
Üdv. -
bcrics
tag
Hello, paypalon van egy kis pénzem és azt szeretném visszaküldeni a banszszámlámra.
Hogyan tudom visszamozgatni, nem találom sehol a visszaUtaláshoz szükséges opciót.
köszönöm. -
Kassadin
addikt
Hali srácok! Arra lennék kíváncsi hogy most akkor melyik a jobb ha a bank vagy ha a paypal váltja át a forintot?
Üdv: Kassadin -
scream
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most írtam nekik, kíváncsi vagyok sikerül-e megoldani ...

-
VINIKOR
senior tag
Sziasztok! Feltöltöttem 7000 Ft a PayPal-ra. Meddig maradhat fenn a pénz? Hónapokig?
-
scream
veterán
Sziasztok !
Valamiért nekem PayPal "Link and confirm your debit or credit card"-nál ha beírom a 4 jegyű kódot, amit kaptam smsben az OTPtől (megnéztem interneten is és ugyan az a 4 számjegy van, szóval az sms helyes és az error sem arra panaszkodik ,hogy a számjegy hibás) ,hogy megerősítsem,hogy tényleg az én kártyámról van szó ezt a hibaüzenetet írja ki :
"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Már vagy 1 hete próbálkozok minden nap,de mindig ez az üzenet fogad ...

Ilyenkor mit kéne csinálnom ?

-
atesss
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sikerült már, de köszönöm a választ.

Először megcsinál egy asszem 18ft-os próbaterhelést, ez mindkettőnél kell.
Utána két lehetőség van, az egyiknél nem emelnek le 400ft-ot próbaként, itt át kell utalnod egy a saját neveden lévő számláról (!) egy megadott magyar Unicredit-es számlára.
Ez ami 1 munkanap biztosan meg van.A másiknál a kártyádat használod "közvetlenül", hitelkártyaként, először a 400ft-os terhelést csinálják meg.
Én ezzel csináltam, és (az OTP-nél meglepő módon) azonnal jött SMS-ben a tranzakció azonosító, benne a 4 jegyű visszaigazoló kóddal.Utána regeltem a Voip szolgáltatónál (ActionVOIP egyébként), az a fizetésnél átléptetett a Paypal-ra, ott beléptem, elfogadtam, és jött a visszaigazolás SMS-ben a tranzakcióról.
10€-t töltöttem fel az ActionVOIP-ra, de az ÁFA és kezelési költség miatt 12,3€ lett összesen.
Illetve a Paypal a 400ft-ot itt jóváírta, azaz ennyivel kevesebbet vontak le ennél a tranzakciónál.
De legalább az árfolyam nem volt rossz.Meg a percdíjak is baromi jók szerintem, ezt a 10€ helyett 12,3€-t is beleszámolva is csak kb. 9,5 - 10 Ft egy perc magyar mobilra, és 1,6-1,8 Ft magyar vezetékesre.
De külföldre is jó néhány helyre ugyanennyi, ezt majd még átnézegetem (pl. anyám élettársának Ausztráliába fog kelleni majd.)Ja és az USB az USD akart lenni.

Az azért látszik hogy előbbivel foglalkozok többet.
-
betyarr
veterán
üdv!
valaki végigolvasta a paypalos változásokat?van valamilyen anyagi vonzata a vásárlásnak?mármint kell-e valami pluszt fizetni a paypalnak,amit eddig nem.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát ráköti az usb-re és duplikálja magát

-
atesss
addikt
Üdv !
Voip szolgáltatás vásárlásához lenne szükségem egy Paypal accountra, minél gyorsabban.
Mi a legalacsonyabb szintű account, és kártya-hitelesítés, ami erre megfelelő ?
A logoutos cikket olvastam át: [link], ez ugye ebből a szempontonból még aktuális ?
A cikkben az szerepel, hogy az 1 USB-s próbaterhelés után: "Ekkor a kártyát még csak korlátozottan lehet használni." De ez mit jelent pontosan a gyakorlatban.
Egy OTP Junior számlához tartozó MasterCard Online ISIC kártyám van (ha jól mondom a pontos nevét) (egyben nemzetközi diák is), ami "fél-dombornyomott", azaz az implinterrel való leolvasáson kívül ugyanúgy használható mint egy dombornyomott. -
Saccco
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, ezt tudom.

Csak nem mászik el olyan sokat, bár most nagyon ugrál minden.
A múltkor pl.: 12 Ft volt a váltási hézag, akkor az 937 forintomba került (utólag számoltam ki).

szerk:
Volt már arról szó itt, hogy a banki váltás az esetek 99%-ban olcsóbb, mint a PayPalos.
-
Winner_hun
félisten
Pár nap múlva nézd meg hogy valójában mennyibe került a termék. Ugyanis a mostani árfolyamon lett zárolva az összeg, amikor tényleg lekerül a számládról a pénz akkor az aznapi árfolyamon lesz számolva az összeg. Ha most 0 Ft van a számládon akkor lehet, hogy mínuszban leszel pár nap múlva, de az is lehet hogy valamennyi összeg visszajön.
-
Saccco
nagyúr
Nah akkor mielőtt valaki megint nem tudja mit is kell választani:
A következőt írja ki a PayPal:
PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
The PayPal currency conversion process
The MasterCard and Visa currency conversion processPlease select your option below:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.Select an option above, then click Submit to complete the currency conversion process.
Ha a vastagítottat választjuk akkor a számlázás az adott eladó valutájával történik.

Most vettem valamit 2.65 USD-ért.
Ha a PayPal számláz akkor 518 Ft lett volna így (elvileg) "csak" 498 Ft. 20Ft különbség ~2,5 dolláron, ez egy 100 dolláros tételnél cirka 800 Ft. Mégiscsak jobb, ha az ember zsebében marad az a kis pénz.
kulcsszó kereséshez: átváltás, pénzváltás, banki konvertálás
-
Saccco
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó vagy.

-
Saccco
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt kell választanom, hogy az eladó valutájában számlázzon nem?

Tehát a 2 opcióból a 2dikat.
-
Saccco
nagyúr
Ha azt szeretném, hogy ne a PayPal váltsa át az eBayen vásárolt akármim értékét, akkor a fizetéskor arra kell mennem, hogy "Bill me in the currency of the seller" (- vagy valami hasonló). Ilyenkor a bankom váltja át az adott valutát ugyebár? Vagy rosszul gondolom?
-
cqr
aktív tag
Nos a limitálást sikerült feloldani.. De a paypal azt állítja, hogy az eredeti 20k-t amit top-uppal utaltam a paypal accra azt visszautalták a bankszámlára július 6-án, kb. mikor a limitálás megtörtént. De a bankszámlámon most sincs ott az a 20k.. Ez megint csak 'gyakori' vagy már leshetem azt a pénzt (miközben valamelyik paypal vezető mauritiusi számláján van koktél-vásárló céllal..)

-
Fancy-boy
addikt
Még két dolog eszembe jutott:
Az ebayen megváltoztattam a nevemet pár hónapja, de most nézem a PayPal oldalán, az "Auction Accounts", részben, még a régi Ebay ID van megadva. Átírni nem lehet a régit, csak hozzáadni a listához egy másikat.
Simán töröljem a régit és adjam hozzá az új nevet?Remélem hamarosan már magyar nyelven is elérhető lesz a PayPal mert ez így kicsit komplikált.
-
Fancy-boy
addikt
Miután eladtam az első termékemet az Ebayen, a PayPal a szokásos díján felül ( 3.40% + £0.20 GBP ) levett tőlem 0.5%-ot , mint egy bizonyos Cross Boarder Fee.
Ez pontosan milyen költség? Talán arra tippelek, hogy mivel a vásárló fontban fizetett a számlám meg HUF ezért az átváltás költsége? Valaki tudja?
Valahogy kilehet ezt kiküszöbölni, hogy máskor ne vonjanak le tőlem ilyen költséget? Esetleg másik pénznemben legyen a számlám?
-
zoli1922
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Winner_hun
félisten
válasz
macimeister
üzenetére
OTP-nél jónéhány nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/