- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kalapaacs
tag
De lehet, és ők állították be:
To update the currency we use to charge your credit card, please reply to this email with the following information:
•The last four digits of the credit card affected.
•The currency you want to use for your credit card.
Elküldtem, és válaszként:
I have received your request to change the currency of your credit card ending XXXX to USD. This is now complete and the currency of your card has been updated in your PayPal account.Viszont azt a menüt amiről a screen shut-ot küldted, azt hol találom? Csak hogy leellenőrizzem mit látok ott..
-
Mardel
őstag
-
Dexar007
veterán
Értem én..de akkor először mért kell középárfolyamon 280.6 euroval számolni?! Akkor számoljanak eladásival végig..direkt csináltam egy tesztvásárlást 1.50 dollár értékben..akkor is persze dollár középárfolyamon váltottak..aztán hopp meggondolták magukat.
Ha így nem fogadja el a paypal, akkor majd átváltom pénzváltónál, és rárakom egy osztrák számlára ahonnan ingyenes az átutalás külföldi bankba,mert gondolom ez is hungarikum, hogy 1000-2000Ft-ot levonnak egy egyszerű külföldi átutalásért.
-
Dexar007
veterán
Zárolt összegben 234 ezer jelent meg, ami az aznapi deviza középárfolyam volt, erre könyvelt összegként, mikor amúgy is felment 3-4 ft-ot az euro, akkor már deviza eladásival számolnak.
Egyszerűbb lett volna egy pénzváltónál eurot váltani 281-ért aznap, felrakni egy euro-s számlára és azzal fizetni paypalon keresztül, vagy ha nem fogadja el akkor az eurot átutalom paypalra és utána fizetek.Én meg elkezdtem örülni, hogy mégis milyen jófejek, amiért deviza középen számolnak 281-el..erre 290,53 szuper.
-
Tibcsii_87
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Térerő gondok, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged