Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
-
Sirandrish
legenda
Kezdem érteni..köszike szépen!
Melack Neked is köszi
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tibcsii_87
csendes tag
-
Dexar007
veterán
Zárolt összegben 234 ezer jelent meg, ami az aznapi deviza középárfolyam volt, erre könyvelt összegként, mikor amúgy is felment 3-4 ft-ot az euro, akkor már deviza eladásival számolnak.
Egyszerűbb lett volna egy pénzváltónál eurot váltani 281-ért aznap, felrakni egy euro-s számlára és azzal fizetni paypalon keresztül, vagy ha nem fogadja el akkor az eurot átutalom paypalra és utána fizetek.Én meg elkezdtem örülni, hogy mégis milyen jófejek, amiért deviza középen számolnak 281-el..erre 290,53 szuper.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Értem én..de akkor először mért kell középárfolyamon 280.6 euroval számolni?! Akkor számoljanak eladásival végig..direkt csináltam egy tesztvásárlást 1.50 dollár értékben..akkor is persze dollár középárfolyamon váltottak..aztán hopp meggondolták magukat.
Ha így nem fogadja el a paypal, akkor majd átváltom pénzváltónál, és rárakom egy osztrák számlára ahonnan ingyenes az átutalás külföldi bankba,mert gondolom ez is hungarikum, hogy 1000-2000Ft-ot levonnak egy egyszerű külföldi átutalásért.
Give me your cum,bull!
-
Mardel
őstag
Persze ez csak Top Upnál számít, devizaszámlás bankkártyánál meg passz.
Vagy próbáld meg az adott devizanemet beállítani elsődlegesnek. Vagy add hozzá az alap HUF-hoz azokat a devizanemeket is amiket használsz (USD,EUR, GBP, stb.)
[ Módosította: radi8tor ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
kalapaacs
tag
De lehet, és ők állították be:
To update the currency we use to charge your credit card, please reply to this email with the following information:
•The last four digits of the credit card affected.
•The currency you want to use for your credit card.
Elküldtem, és válaszként:
I have received your request to change the currency of your credit card ending XXXX to USD. This is now complete and the currency of your card has been updated in your PayPal account.Viszont azt a menüt amiről a screen shut-ot küldted, azt hol találom? Csak hogy leellenőrizzem mit látok ott..
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
Jonye
csendes tag
Van PP accountom de jelenleg nincs rajta pénz és tölteni szeretnék rá.. Viszont a bank kártyám ami hozzá van rendelve és CIB bankos jelenleg minuszos... Igy nem tudom használni... ezért kérdeztem ezt az alternatívát és azt hogy így működik e?
Le is van egy út, meg fel is van egy út!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest