Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vagy esetleg ha más nem oldja meg, kérdezd meg a bankot, hogy nem -e korlátozta le ügyfélvédelem/csalásmegelőzési automatika.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Inkább egy Erste virtuális kártyát adj hozzá mint egy normál kártyát
De nem sikerült a kártya hozzáadása ha ezt írja, hiába látod a kártyát a felületen.Böngésző.
Lépj be a PP-re és töröld a kártyát, állítsd a nyelvet magyarról angolra. Lépj ki.
Töröld a PayPal sütit a böngészőből, majd a böngésző gyorsítótárat.
Ne használj VPN-t, ne használj reklámblokkolót és engedélyezve legyen a felugró ablak.
Add hozzá a kártyát, a folyamat végén miután megjött az értesítés erről állítsd be azt amit beszéltünk.
A 435 USD esetén 180000 Ft fedezet kellene. 405.77 Ft az árfolyam, tegnap és ma reggel meg 407.52 Ft körül volt -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem sosem volt gondom az Erste kártyákkal.
Lehet azzal is ha elfogadják, de szerintem ott nincs olyan vásárlói védelem mint a PayPal-nál.
Nem jegyezték meg az előző PayPal+bankkártyát és esetleg az a gondjuk?
Azért csak ellenőrizd már az Erste felületén a limitet és a rendelkezésre álló pénzt, itt az árfolyam máshogy számolandó mint az OTP-nél és lehet hogy rosszabb az árfolyam is és több forint kell és azt hogy használható külföldi fizetésre az ne legyen tiltva. Amikor hozzáadtad akkor is kellet elérhető pénznek lenni a kártyán. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor nézd meg hogy ahol fizetni szeretnél elfogadott-e a PayPal bankkártyás fizetés és hogy nemcsak hitelkártyát fogadnak el. Illetve magyarként is lehet-e fizetni.
Ha máshol lehet online fizetni ezzel a kártyával és PayPal-on kersztül is akkor az elfogadóhelyen van valami korlátozás. -
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Elméletben használható, de 400 Ft-os tranzakciónak kell megjelenni nem 0 Ft-nak
Hitelkártyák és bankkártyák összekapcsolási és megerősítési díja

Ezen felül ennél a terhelésnél jönni kell a banki fizetés jóváhagyási ablaknak, ahogy az Összefoglalóban lévő leírásnál írom, A leírása ezen a linken olvasható. szaladj át rajta hogy a mozzanatok meg voltak-e.
Ha ott a kártya megerősítve a fiókodban akkor célszerű alapértelmezett fizetési eszköznek beállítani és azt a devizát megadni alapértelmezettnek amiben fizetni kell. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem vontak le semmit, a zárolás csak befoglalás a kereskedő részére, majd ha lekéri és elutalják a bankjának akkor lesz rendezve, de ez csak ahogy írtam hétfő vagy kedd lesz a legkorábbi.
Most a zárolásnál az EUR 400,26 Ft, az USD 361,04 Ft úgy gondolom hogy más lesz majd az árfolyam amikor könyvelik. Most a MC árfolyam meg ennyi 1 united states dollar = 0.9105775 euro -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Majd hétfőn vagy kedden számolnak el, most csak az aktuális árfolyammal zárolt valamennyit, de ezt látod a zárolt tételeknél a Netbankon, amikor elszámolnak akkor ezzel a módszerrel (64) lesz majd a tényleges.

-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Usdban írja az OTP a levonást
Csak nem emlékszem mennyi volt előtte a kártyámon, így nem tudom hufban mennyit vont le -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az első kérdésre válaszul nem egészen lehet ezt állítani hogy mindig a bank vált.
Úgy jó a sorrend, hogy ha USD-ben kell fizetni és a PP-n a bankkártya alapértelmezett devizája USD, akkor a PayPal az USD összegű terhelést küldi a bankkártya felé, így azt akkor majd a kártyakibocsájtó fogja átváltani ha a kártya bankszámlája nem USD-s. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor oké. Volt akinek nem sikerült.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
A törlés a lehető legrosszabb ötlet volt, a rendszer nem fogja visszafogadni.
Írtuk volna ha szükség lett volna. Sem a Paypal, sem a bankod nem megfelelő körülmények közt tudja kivizsgálni az esetet, hiányos a bizonyíték lánc. Nem fogják érteni a törlés okát.
Ha a kártya adataidat lopták el akkor meg máshogy szednek le pénzt. Azt meg a banki kártyaletiltással lehet megelőzni. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem így működik. Ha számukra is egyértelmű, hogy más vásárolt, a pénzed azonnal visszakapod.
Pontosabban legalább 24 óra kell, mert a kártyáról a pénz még nem került át, csak zárolva van és a kártyás fizetéseknek ennyi a minimum átfutása, de a bank sem tudja leállítani most.
De ilyenkor a banknál is kell tenni bejelentést a jogtalan használatról.
Át kellene gondolnod, hogy ki és hogyan tudta megszerezni a belépési adataidat, ki fért hozzá a számítógépen eltárolt adatokhoz vagy a mobilon tárolt PayPal adataidhoz. Sajnos már a mobil sincs biztonságban.
Azt is meg kellene nézni, hogy az adott helyre, ahova ment a pénz, nem csináltak-e regisztrációt az e-mail címedre.
A PayPal-n gondolom már megváltoztattad a a jelszót, de azt is nézd meg nincs-e másik e-mail cím a fiókhoz rendelve, ha igen akkor azt töröld. Célszerű, ha nem mobil klienst használsz erre most és a klienst is törölni kellene a mobilról és újból hozzáadni, ha azt akarod fizetésre használni.
Még van az a lehetőség, ha itt nem kapnád vissza a pénzed, hogy a bankodnál kezdeményezel „chargeback” tranzakciót. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel előfordulhat hogy őt is meglopták -adatait- így nem feltétlenül igaz amire gondolsz. De téged állt szándékom védeni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
"személyes adatok miatt törlöm hsz-t."
Nem te fogadtad el, hanem valaki aki tudja a jelszavad.Ezért kellene AZONNAL megtenni mindent amit fent ajánlottak.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kaptál egy fizetési kérést, számlát valami audio book témában és kifizetted. De a személyes adatok miatt törlöm hsz-t.
Nézd meg van-e a rendszeres levonásoknál ilyen? Vagy előzőleg ettől a helytől vettél valamit -ingyenes próba idővel- és most váltott fizetősre.
Ha nem te vásároltál jelszó és biztonsági kérdés csere. Aktiváld az SMS belépési védelmet és jelezd a nem engedélyezett tranzakciót -
Mardel
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem tiltotta le a kártyámat, egyszerűen nem fogadja el.

Unicredites Mastercard dombornyomott beíroma kártya számát ami elől van rajt, hátul egy fia CSC kód van, ez nekem elől van és 4 számjegyű, beírom mind a 4-et paypal kiírja, hogy hiányzika CSC szám mikor continue-ra megyek.
Töröltem a paypal fiókot és csináltam egy másikat, beírok mindent, most meg ezzel bombáz mikor a kártyámat szeretném társítani a fiókhoz:"We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."
Valaki nemtud egy olyan leírást dobni ami 100%-ig működőképes?
Mert nemtudom elfogadtatni vele a kártyámat, és szinte biztos hogy nincs letiltva.
Amit előbb írtam a letiltás dolog ő azt írta, hogy talán az én bankom tiltotta le a kártyám ezért nem megy, nem a paypal. Viszont a kártya teljesen működőképes.. -
Oliverda
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
2-3 munkanap. Elvileg semennyit nem szabadna, hogy levonjanak.
-
noxvilll
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rendben köszönöm írtam nekik angolul .:S remélem jó lesz mert nagyon fontos lenne
-
Brian PH
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Megvan atyaég és még a 400FT is rajta figyel.

Köszi am a biztatást már majdnem kivágtam fejem megfájdult mondjuk.
-
Brian PH
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen azzal probálkozom, de már írtam be mindent amire emlékeztem, de nem talál számlát.. Lehet, hogy egy telo számon bukok meg kitudja mi volt 2 éve.

-
Z00L
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Direkt nem 400-at állítottam be, hanem 500-at.
Most felpakoltam 2K-ra, és működött.
Köszönöm! -
po1son
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Business fiókban a céged nevét feltudod tüntetni a tranzakciókba és több felhasználója is lehet egy Business fióknak. Ennyi a különbség.

-
tupacamaru
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha felhívja akkor neki is megmondják, csak a OTP Direkt-ben jelenik meg pár munkanap alatt. De ha sürgős akkor fel kell hívni őket, nekem nem volt az.
-
po1son
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is most ugyan így jártam, de nekem valamiért 620 Ft-ot vett le (400+220).
Kedden adtam hozzá a bankkártyámat az összeget levonta. Tegnap megnézem OTP-és fiókomat. A 620 Ft zárolva van...
Meg kéne próbálnom még1x? -
jcvd
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sziasztok!
Sürgős és fontos segítség kellene!
Vettem egy sráctól cuccot ebayen, de különféle okok miatt a fizetés Paypal-on menne.
Megadta a Paypal-os email címét.
Gondolom azt várja hogy Paypal-on nyomjam át neki az összeget. (ő németet beszél, én meg angolt)
Sosem csináltam még ilyet.
Azt hallottam viszont, hogy ha valakinek gift-ként nyomsz át pénzt, akkor annak nincs utalási díja, ez igaz?
Amúgy gift-ként küldésnél tényleg csak annyi kell, hogy email cím megadás, a küldeni kívánt pénz mennyisége, és ennyi az egész? Le is veszi a kártyáról a pénzt az aznapi árfolyamon?
Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most felpakoltam 2K-ra, és működött.
Köszönöm!

V/