Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Visszaküldtem egy csomagot kínába mert nem az jött amit rendeltem(eladó szórakozott úgyhogy claim lett belőle). A tracking number megadásánál nem írtam oda hol lehet nyomon követni. Ahogy nézem ezt már utólag sehova nem lehet odaírni. Mit lehet tenni ilyenkor? -
Kephamos
addikt
Üdv!
Paypal-la fizetnék egy termékért (nem ebay) és nem tudom, hogy a közleményt hol találom. Valami ötlet?
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket!
Szerettem volna a fiókomhoz csatolni a bankkártyámat, de hibába ütköztem. Minden rendben zajlott, le is vette az összeget a számlámról, de amikor meg kellett adni a megerősítő kódot a netbankos tranzakciók között rossz tételt néztem és a közleményben rossz számokat néztem, majd adtam meg s így blokkolta a kártyámat (azt nem írta, hogy 2 részletbe fog vonni bakker!).
Így most a paypal szépen megkárosított közel 800 Ft-al a semmiért! Azért én se sz***m a pénz és rohadtul fel vagyok háborodva.
Írták, hogy feloldható a blokkolás, ha elküldöm angolra lefordítva a személyimnek és bankkártyámnak a másolatát, majd 1 héten belül felveszik velem a kapcsolatot a procedúra befejezéséhez.
Ezzel csak az a rohadt nagy probléma, hogy szóban azért annyira nem értek angolul, hogy telefonba hivatalos ügyet intézzek -ha felhívnak- és még ráadásul én is fizessek azért még pluszba, hogy külföldről felhívnak (a mobil szolgáltató fog nem kicsit levonni érte ha felveszem).
Tud valaki valami más megoldást erre?
Azért nem kívánok a paypalnak oda adakozni 800 Ft-ot a semmiért. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég vettem egy leírást digitális formában amit paypalon keresztül fizettem.
Új felhasználói fiók létrehozásaként.
Kérdésem az, hogy eddig Credit Card volt regelve hagyjam így, vagy paypal kártyára állítsam?
Kerül ez az account nekem valamibe?
Fentebb olvastam, hogy 1 dodó megerősítés paypal kártyánál és 400HUF lehívás ellenőrzés végett.
Paypal kártyánál gondolom a valós/virtuális kártyáról utalgatok (töltöm fel) amit munkaidőben lehet és azt vásárolom le, hogy a valós adataihoz ne jussanak hozzá, vagy valahol csak paypal kártyával lehet fizetni?
Bocs a sok láma kérdésért, de eddig elég volt a virtuális kártya + utalás.
-
Hintalow
senior tag
Ha van rajta pénz, akkor valószinűsítem, kártyát is regisztráltál. (a megerősítésnél van egy 400Ft-os terhelés, amit utána a paypal számládon jóváírnak) viszont ha kártyát hozzáadtál, minek vesződsz átutalással? Simán kártyás vásárlásként bármikor működik, csak legyen elg pénz a bankszámládon.
A kérdésedre: a név felcserélése nem jelent problémát, és miután a bankodból elment az összeg 1-3 munkanapon belül kerül rá a pypal egyenlegedre.sz_abika:
nem tudsz, csak forintban lehet pénzt lehívni a paypal számládról.
-
sz_abika
addikt
Sziasztok,
ha jól látom mindenki konvertálgat...ezek szerint nem tudok, az euro számlámra magyar banknál, a paypaltól eurot küldeni?A dupla konverzióval nagyon nem lenne baba...Nincs is magyar "számlám" paypalon, € a primary is.
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Szóval tegnap nyitottam én is egy Paypal számlát a steames vásárlásaimhoz!
A 410 Ft rajta van, eddig minden rendben, tegnap éjjel előtt utaltam rá X összeget, amiből vásárolni szeretnék steamen!
A bank szerint ezt már sikerült elutalni (K&H), és valóban az említett összeggel + elektronikus átutalás jutalékkal (jézusom -.-"), tényleg kisebb összeg lett a számlámon!
Paypal számlámra azonban azóta sem érkezett meg...ennek mennyi most az átfutási ideje körülbelül? A bank teljesítette a részéről a feltételeket, azért is lenne nekem ez fontos, mert akcióban vásárolnék, ami már nem tart sokáig, én meg holnap reggeltől nem leszek itthon, máshol meg nem fizetnék...

Valamint: okozhat-ez az kavart hogy míg itthon (random name: NEM az enyém): Jóska (vezetéknév) Pista (keresztnév) a regisztrált nevem, addig külföldön a Paypalen logikusan Pista Jóska?
A közleményhez beírtam a referenciaszámot amit kiír a Paypal a Top Up pont alatt, elvileg inkább ez alapján kéne azonosítani nem? A név amúgy is helyes, csak nyilván külföldön fordítva írják...tehát helyesen regisztráltam!
Válaszotokat várom, köszi előre is!
Üdv!
-
Dexar007
veterán
Tegyük fel, hogy nem jó..mennyi idő múlva,kerül vissza a pénz a számlámra? Mármint vissza paypalra?
De ez érdekes lenne..mivel erről már utaltam ki,az mondjuk igaz, hogy kb 2 éve nem használtam.De azóta nem változott semmi. -
kaliber
aktív tag
Én is beleszaladtam ebbe a paypalos (-1500) lehúzásba anno, a mai napig nem merem mégegyszer hozzákötni a számlámhoz, pedig a nevet is megcseréltettem (firstname>> <<surname) mondjuk nálam az asszony neve is szerepel mint számlatulajdonos úgyhogy igazából nem tudom mi volt a baj, addig sem tartok rajta pénzt, csak a webkártyámon. Igazából amíg vásárolok addig nincs gond, majd ha eladok akkor.
-
Dexar007
veterán
Na..a pénz még mindig sehol.Ilyenkor merre tovább..
-
Szerintem a webkártyához tartozó számlaszám egy belső OTP-s virtuális számla, ami kívülről nem elérhető.
Ez a számla csak arra alkalmas, hogy a bankon belül mozgass oda-vissza összegeket a saját számládról a virtuális webkártya számládra. Lehet, hogy ez volt a probléma, innen azt biztos nem tudom megmondani, hogy a többi adatot helyesen adtad-e meg, szerintem az OTP elegendő a bank névhez. -
Oliverda
félisten
válasz
kaliber
üzenetére
"erre most számolgatok (OTP) 237-re jön ki a váltás, mert az OTP először euróba számolja a forintot utána váltja az eurót dollárra"
Ez nem így működik. Középárfolyamon vált a devizák között, ergo te a mindenkori "deviza eladási" árfolyamon kapod meg a pénzt, csak azt euróban fogja elszámolni.
-
kaliber
aktív tag
Basszus most számolgattam, kb a fele megrendelésemet a paypal által váltottam át, 225-229-ig(dollár) váltotta.
Valaki javasolta 1 hónapja, hogy a számlavezető bankommal váltassam át,(ebay fizetésnél tudom ugye átállítani) mert úgy kedvezőbb árfolyamot kapok, erre most számolgatok (OTP) 237-re jön ki a váltás, mert az OTP először euróba számolja a forintot utána váltja az eurót dollárra, és így a váltások végén visszaszámolva nem igazán kedvező ez a megoldás. -
kaliber
aktív tag
Dexar007:
Az ebayes jutalék mégcsak most lett 5% a Vaterán már régóta 6% a jutalék, úgyhogy szerintem nem is olyan drága az ebay
Persze mondjuk ha hozzászámoljuk a paypal jutalékot ami 3.5% úgy már mindjárt más hiszen a paypal az ebay tulajdona.
-
Dexar007
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen, eladtam valamit. Ebay-en 540 euro értékben..cserébe ebay-nek lógok 27 euroval (jutalék..ez ok..mondjuk ezen is emeltek idén)..de paypalnak is megy még 19.22 amit azonnal levonnak az összegből...és ezek után nekem kell könyörögnöm a pénzemért, hogy ugyan már utaljátok már át HÁROM nap alatt a számlámra. Ilyen jutalék mellett elvárnám, hogy fél tized másodperc alatt ott legyen. Ha holnap nem lesz ott akkor megint kezdődik a levelezgetés, stb, és szó szerint könyörögnöm kell a saját pénzemért,miután levontak közel 6000ft-ot belőle.
-
Xmodule
őstag
hali. mult heten vettem win8 at paypal al fizettem. erre tegnap levontak még 3x ugyanazt az összeget. ez hogy lehetséges? be sem leptem a paypalra. hogy tudnak levonni.? a bank kartyam össze van kapcsolva a paypallal igy mar kesön vettem eszre a dolgot igy a penzt mar elvettek. jelentettem a paypalnak még aznap irtak hogy kivizsgaljak az ugyet. ezutan kaptam egy mailt a következö szöveggel:
We have completed our investigation of your case and, as there is
insufficient evidence in support of your claim, we have denied your
Unauthorized Account Use Claim.akkor most elutasitották a kérelmem?nem kapom vissza a penzt? de milyen jogon? akkor most bármikor amikor penz lesz a kartyamon az az illetö levonja csak ugy az összeget? nem ertem hogy megy ez? nagyon fel vagyok most bosszankodva ezen.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni, akik rutinos PayPal-ezők. Az eBay-ről szeretnék vásrolni a PayPal-el (ehhez kéne 1-2 infó).
A PayPal regisztrációnál számít-e a név sorrendje (többfélét olvastam, ezért szeretném tisztázni). A kifizetést úgy gondoltam, hogy előre utalnék egy adott összeget a számlára és abból vásárolnék. A PayPal Top Up menüpontjában ez kifejezetten ki van emelve, hogy ugyanaz legyen a név. Mivel Mo.-n csináltattam a bankszámlám, így a keresztnév - vezetéknén pont fordítva van. Számít ez?Illetve ha megvan a regisztrációm, akkor utalni úgy tudok, hogy a Top Up menüben a "Bankszámlaszám"-t adom meg a netbankomban, illetve a megjegyzésbe beírom az ugyanitt szereplő "Transfer ID"-t?
Remélem helyesen gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
boy29
csendes tag
-
Dexar007
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Hát nem kapkodják el az is biztos..még mindig nincs sehol az összeg,pedig mailben is írták, hogy dec 4-ig a számlámon kellene, hogy legyen.
Legszívesebben..inkább nem mondom el, hogy mit csinálnék az egész bagázzsal.. pofátlan jutalékot kapásból levonják, 100eFt-nál kb 5 EZRET aztán még nekem kell könyörögni a pénzemért..ja és még ott van a másik oldal,mégpedig a cib-es rész, számlavezetési-kártya meg minden szar díjával együtt.. De persze mást nem lehet tenni, ha nincs bankszámlád nem is vagy ember, máshogy meg persze nem tudod megoldani a vásárlást/eladást.
-
Hintalow
senior tag
Fent a kolléga megválaszolta már (így törölhettem ki az én válaszom, kb ugyanez lett volna
)
Plusz ha jól emlékszem van egy minimum összeg, amitől le lehet kérni pénzt bankszámlára. -
1, Elindítottál egy 400Ft-os átutalási műveletet (withdraw) a Paypal számládról az OTP-s bankszámládra.
(Feltételezem, hogy a kártya megerősítés során jóváírt 400Ft-ot szeretted volna visszautalni a bankszámládra, amit egyébként az első vásárlásodnál amúgy is automatikusan levásárolhattál volna.)
2, Az átutalást visszautasították, mert nem megfelelően adtad meg a bankszámlaszám adatait, ezért levontak 1500Ft kezelési költséget a számládról, ahogy arra fel is hívták a figyelmet azon az oldalon ahol indítottad az utalást.
If your bank information is incorrect, your withdrawal will be returned and a fee will be charged.
3, A Paypal egyenleged nulla alá csökkent ezért felszólítottak rá, hogy töltsd fel az egyenlegedet legalább nulláig. -
boy29
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
szia,
sajnos nem tudom mit kellett volna csinálni mert nem tudok angolul
léci írd le hogy mit kellett volna csinálnom.
És ebből ered a hogy -1000 Ft ba vagyok?üdv
-
-
Dexar007
veterán
Péntek délben withdrawoltam ..pénz még sehol.Pedig szombat is munkanap volt.Nem kapkodják el az fix,de havi 50 Ft (!!!) számlavezetési díjat azt le tudnak vonni.

-
mdk01
addikt
Paypal-on utaltam pénzt és a continue után a következő ablaknál két lehetőség volt a pénz küldésre mert két helyen volt "send money" és ha jól értelmeztem akkor a fenti az valutás volt az alsó meg forintos. Jól értelmeztem?
Remélem másnak is így van.
köszi
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ismered.

-
válasz
batai15
üzenetére
Szia!
Pay-pal-es árfolyammal 1801 Ft. Szállítás ingyenes, 15-25 munkanap alatt ér ide.
A kérdésed furcsa, hogy "megéri-e csinálni pay-pal-t" mivel, nem kerül semmibe, ha csinálsz... Először levon a számládról 400 Ft-ot, hogy beazonosítson, de azt majd visszakapod ha beírtad a kártyádra küldött kódot.
Ha nagyon idegenkedsz az egésztől, akkor keresd meg ŐT.
-
batai15
félisten
sziasztok,
http://www.ebay.com/itm/Metal-Plated-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Play-Silver-/230655626219?pt=PDA_Accessories&hash=item35b4258beb
ezt szeretném meg rendelni. ha jól értem 2k körül van kiszálítással az ára?
illetve ennyi miatt meg éri paypalt csináltani?
sajnos mondjuk ehhez sem értek, már mint a paypalhoz stb. le írnátok mit hogyan kell? köszi -
mate0314
aktív tag
Üdv! Egy kis eligazításra lenne szükségem! Rendeltem pandawill-ről (nov. 29), paypal levette a pénzt a számlámról, küldött e-mailt (paypal) és minden happy, de pandawill-en nyomát sem látom az oldalon és még egy mailt se küldtek. Ez normális?
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha hozzákötöd PPhez, és fizetsz vele, akkor belföldi vásárlásnak fog minősülni (egy kínai vásárlásomnál írta ezt ki
). Így talán meg lehet próbálni. -
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hitelkártyánál nézd meg, hogy minek minősül ez. Ugyanis hitelkártyáról pénzt nem nagyon lehet utalni, max elég magas THM mellett - ezt mindenképpen nézd meg!
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez nem vasút.

Ha a Paypal alá beregisztrált bankkártyával vásárolsz az internetes bankkártyás vásárlásnak minősül.
-
Mr.Csizmás
titán
moin,
ha paypalra tolatok pénzt, hitelkártyáról, az vásárlásnak számít?
-
Treff
aktív tag
Urak!
Van valahol vagy valakinek olyan link vagy címlista gyűjteménye arról, hogy mely magyar oldalakon lehet Paypallal fizetni?

-
Dexar007
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ugyan ezt megcsinálom pénzért is akár.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Taktoj
aktív tag
hello.
keresnek valaki pp s vallalkozo egyent aki pest megye keleti feleben/ vagy ahhoz kozel lakik/ s atutalna egy kisebb osszeget. stermeszetesen nem ingyen gondoltam nem ebyes vasarlas csak utalni kellene.
koszi -
Cool Face
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha paypal számláról utalok egy másik személy paypal számlájára egy nagyobb összeget akkor van e rá biztosítás? Közleménybe bele írom a vásárolt árúkat és átutalom neki az összeget. Nem ebay
-
Dexar007
veterán
Holnap munkanap, szerintetek dolgoznak a bankok ?
Ma délelőtt küldtem haza pénzt paypal-ról, nem lenne rossz ha hétvégére megjönne. -
randras
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam sztem kártyalimit lesz, nembaj, fizetem két részletben, köszi!

-
Nemrég kaptam új kártyát. Vise Electront cseréltek Mastercard-ra. Gondoltam hozzádom a Paypalhez erre ez fogad:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."Most mi van? Mehetek új kártyát kérni?
-
Ultrazord
tag
válasz
Hintalow
üzenetére
igen, pontosan ezt szeretném, csak fordítva
van egy ismerősöm aki frissen regisztrált paypalra , nincs verifyolva semmije, csak egy acc van, ami alapból neki premium... nem értjük miért
kártyáját nem tudja hozzá adni, de én szeretnék neki küldeni pénzt, amivel tartozom neki.
Ott lesz a paypalján az összeg? Tud majd azzal vásárolni?kösz a választ
-
Hintalow
senior tag
válasz
Ultrazord
üzenetére
Akkor mit is szeretnél pontosan?
Van egy friss paypal számlád, és másik paypal számláról vársz rá összeget?
Ez simán megy kártya csatolása nélkül is, csak kártya nélkül van egy limitösszeg, hogy meddig fogadhatsz pénzt.boy29:
Valamit nagyon összekavartál.
Két dologról beszélsz: van ugye a kártya csatolása a paypal számlához, ahol kártyaadatokat kell megadnod. Ez a paypalos vásárláshoz kell.
És van az a rész amikor egy bankszámlát adsz hozzá, ez akkor kell, ha pénzt kapsz valakitől a paypal számládra, és le akarod kérni a bankszámládra. Itt kell megadni a számlavezető bank nevét (többek között)
Te melyiket csináltad? -
Hintalow
senior tag
válasz
Oceanus
üzenetére
Akkor most mi lenne az útvonal?
külföldi bankszámla->külföldi paypal szla->magyar paypal szla->magyar bankszámla?
Mind a te neveden?
A necces rész az, hogy a paypal felhasználási feltétlei, működése országfüggő, tehát max a magyar részben tudok segíteni.
Ha magyaror paypal regedre érkezik pénz, azt a saját nevedre szóló bankszámlára ingyenes le tudod kérni.
Ha bankszámláról tennél pénzt a paypal regedre, akkor az normál belföldi forintutalással történik, mert a paypal a magyar unicreditnél vezet számlát, ezért ennek a díjja csakis attól függ, hogy a magyar számládnál mennyi a díjja egy teljesen átlagos forintátutalásnak. -
Hintalow
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Onnan hogy rajtuk keresztül fizetsz, az eladó rajtuk keresztül küld számlát neked, amin rajta van, hogy mit vettél stb.
-
-
boy29
csendes tag
Sziasztok!
Van egy gondom a PayPal számlámmal. Legyetek szívesek válaszolni aki tudja a rejtély kulcsát.
Szóval nyitottam egy számlát PayPal osat, az OTP web kártyámat adtam meg mint bankkártyát, erre a webszámlámra utaltam 1000Ft ot hogy a Paypal letudjon venni róla hoigy lássa hogy valódi számlaszámról van szó. Ez sikerült is,de viszont rosszúl adtam meg azt a bank nevét (OTP) amire vissza tudta volna utalni. Küldtek is levelet erről, de nem tudtam mit ídtam meg rosszúl. szóval jegeltem a dolgot egy időre, aztán nem régen arról kaptam értesítést hogy -1100Ft tartozásom van, NEM vásároltam semmit!! Szóval ezt nagyon nem értem.Ezek a levelek jöttek: Legrégebbitől kezdem:
1.
You asked us to transfer 400 HUF from PayPal to your bank account, and we're processing it now. It usually takes 1-2 business days for transfers like this to go through, so you should see the money in your bank account by Nov 13, 2012.Here are the details:
2.
An electronic funds transfer from your PayPal account to your bank account was rejected today for this reason:Invalid Bank Account Information
Our system was not able to process the transaction with the bank information listed on your account. You should contact your bank regarding the bank account information required for electronic funds transfers. If you still need assistance, you may email us through our secure server at https://www.paypal.com/hu/...........verifyba
Thanks,
3.
Recently your PayPal account balance has fallen below zero. To ensure uninterrupted access to your PayPal account, please bring your balance to zero or a positive amount.To add funds to your account:1. Log in to your PayPal account.
2. Click "Restore Your Balance".
3. Follow the instructions to transfer funds to your PayPal account.If your account shows that you owe money because of an open complaint, you can visit the Resolution Center to resolve the issue as soon as possible.
To access the Resolution Center:1. Log in to your PayPal account.
2. Click the "Resolution Center" subtab on your Account Overview.
3. All open complaints will be listed.If you have already added funds to your account and brought your balance to at least zero, please disregard this message.
We appreciate your cooperation and invite you to reply to this email with any questions.
Thanks,
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Lenne egy elegge osszetett es bonyolult kerdesem Paypallel kapcsolatban, remelem lesz olyan aki tud ra valaszolni... A problam lenyege az, hogy kulfoldrol szeretnek kb havi rendszeresseggel Mo.-ra utalni es ha jol sejtem ez szamomra Paypallel lenne a legolcsobb. A gondom ott van, hogy en ugyan mar tobbszor vasaroltam ebayrol paypalen keresztul, van is paypal regisztraciom, viszont amikor megneztem a tranzakcios koltsegkalkulatort, akkor ott a legkisebb koltseget abban az estben irta, ha a bank account vagy paypal accountrol utalok haza, ebben az esetben fel szazalekot irt. Most ez azt jelenti, hogy vagy utalok penzt a paypales accountra ( hol talalom meg hozza a szamlaszamot pl?) vagy mire gondol a bank account alatt? Hozza kell adnom a paypalhez egy bank accountot? Azt esetleg tudjatok, hogy a paypalre torteno utalas minek minosul? Koltsegmentes vagy belfoldi tranzakcio esetleg nemzetkozi?
Bocsanat, hogy ekezet nelkul irok es hogy elegge csapongok, csak surgos lenne a dolog es most latom, hogy kicsit bonyolultabb mint gondoltam

-
Hintalow
senior tag
1-3 munkanap, amíg megjelenik a paypal egyenlegeden.
szabi__memo:
igen bármilyen paypallal történ vásárlás során él a vásárlóvédelem, fizetéstől 45 napon belül tudsz reklamációt indítani.
zsombor22:
magához az ebay regisztrációhoz nem kell semmilyen banki adat (bár nem mostanában regisztráltam)
arra tudok gondolni, hogy mivel az ebay/paypal gyak. ugyanaz a cég, esetleg az eby regisztráció automatikusan átmegy paypal regbe a folyamat során. nem kérdez rá arra, hogy van -e paypalod?Esetleg nem folytál bele véletlenül olyan részbe, hogy eladni is akarsz?
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok !
Lehet hogy buta lesz a kérdésem.
Szeretnék vásárolni egy tolatókamerát az ebay-ről (nem egy nagy összeg 25USD GuangZhou, Kínábol jönne a cucc)
Csináltam egy Paypal accountot,és úgy gondoltam hogy nem kötöm hozzá a bankártyámat csak utalok rá és úgy használom.
De ahogy beregeltem az ebay-re ott rögtön kéri hogy regisztráljam be a bankkártyámat nem is enged tovább.
De minek beregisztrálni a ebayen ha én paypal-al szeretnék fizetni?
Vagy ez csak vmi biztonsági vmi?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy egy kínai cégtől (aztán lehet magánszemély adja fel, én nem tudom) rendelnék terméket és paypal-al fizetnék.
Ebben az esetben is véd valami attól, hogyha nem kapom meg a terméket? Tudok pénzt visszaigényelni?
Egyébként, hogyan megy ez esetben az egész vásárlási folyamat, tud valaki erre valami összefoglalót írni, adni?Köszi szépen
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel elutaltam a PayPal-hoz egy összeget, nekem meg is jött az SMS, hogy leemelték a számlámról, de a PayPalon még nem jelent meg...mennyi általában az átfutási idő?
Köszi!
Üdv.: ocsi
-
Ultrazord
tag
hello
meg tudnátok mondani, hogy ha valaki épphogy csak most csinált egy paypalos számlát akkor fogadhat e azonnal pénzt vagy ahhoz is kell a bankkártya regisztrálása?
ergo még vár mondjuk a kártyás 3vagy 4 jegyű számra de megérkezik hozzá a kess amit utalok neki? vagy felesleges próbálkoznom még, mert nem fogja megkapni...
vagy elveszik a pénzem?

előre is kösz
-
Dexar007
veterán
Ez a 2-3 munkanap egyébként mindig fix? Mert tudtommal unión belül már van olyan szabály, hogy 1 munkanapon belül meg kell érkeznie.Régen teszteltem már a paypal rendszerét,de azt tudom, hogy egy sima cib-es átutalás pl német bankba minden esetben 1 munkanap volt nálam,persze attól is függ, hogy este, vagy reggel könyvelik el, de akkor is nagyon max 2-ről beszélhetünk.
-
Melack
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Az account number a bankszámla szám. Itt először csak felveszed az adatokat, az utalandó összeget majd később kell megadnod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

néztem el, az ár Ausztrál dollárban volt megadva annak árfolyama picivel erősebb mint az USA dolláré.

(végülis mozgás ez is, csak pénzzel)

V/