Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Kicsit OFF, de felteszem kérdésem:
- kb. mennyi idő alatt érkezik meg, Kínából megrendelt termék, ami hongkong posttal érkezik?
2011.08.22.-én rendeltem egy terméket kintről, amit másnap azonosítószámmal láttak el. A hongkong post mail tracking mezőjébe ha beírom az azonosítószámot, akkor az jelenik meg, hogy 2011.08.27.-én megkezdték a kézbesítést a címzettnek, Magyarországra. Napról-napra frissítem az oldalt, de semmi.... Nincs több infó, ezért kérdezem, mennyi idő kell kb nekik még? -
-KP-
veterán
Kérdés. Paypalról szeretném a számlámra küldeni a pénzt amit kaptam, de nem vagyok biztos benne hogy működik.
Nemzetközi számlaszámom HU64-el kezdődik utána pedig 24 darab szám, ami 8darab nullára végződik. De a paypalnál csak 24karaktert tudok megadni számlaszámnak. Most a HU64-et hagyjam le az elejéről, vagy a 8 darab nullából hagyjak le négyet?
Vagy simán írhatom a magyar számlaszámomat ami 16 karakter? Nincs külön devizaszámlám csak egy normál, amihez van egy magyar számom, meg egy nemzetközi, és ha külföldről kapok pénzt, automatikusan konvertálja forintra.
Most csinálom először és nincs kedvem ahhoz hogy pénzt vonjanak le sikertelen tranzakció miatt, vagy rossz helyre menjen 30 ezer forint.
Segítsetek please

-
Hintalow
senior tag
Ez a szükséges kód, amit küldött az sms szolgáltatás, csak éppen lemaradt a fele

Ilyenkor a lehetőségeid: megvárod, amíg a 400Ft (ami még csak zárolva van) könyvelődik, ergó megjelenik a számlatörténetben, ez pár banki munkanap, onnantól látni fogod a kódot, ha ezt nem akarod/tudod kivárni, akkor a bank ügyfélszolgálata tud segíteni, mert ők azonnal látják ezt a kódot. -
Piwi
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Amint hazaérek melóból megnézem neten, hátha ott látni a kódot

-
pumatom
aktív tag
Ha valahol megkaptad, hogy levonta a 400ft-t akkor az sms-ben, vagy a számlatörténetben a közleménynél találod meg azt a 4 jegyű kódot.
Ha regisztráltál egy kártyát, akkor nincsen átfutási idő az utalásoknál, hanem egyből levonja a számládról, és ráhelyezi az eladó számlájára!
-
Piwi
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
rendben. köszönöm.
-
Piwi
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
ha nem tudom megnézni akkor hogyan kapom meg azt a kódot? mailben?
a 4 jegyű kód megadás után már össze is lesz kapcsolva a paypal számlám az Erstéssel? -
Piwi
veterán
sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem. pár napja regiztem paypalra,most jelenleg ott tartok hogy levonta a 400ft-ot viszont ha belépek az oldalra akkor ezt írja: Status: Unverified Get verified.
ha verified lenne akkor össze lenne kapcsolva az Erstés számlámmal és akkor nem kellene várni 2-3-4-5 napot amíg megérkezik paypalra számlára a pénz amit rárakok?
-
pumatom
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jó oldal dehogynem, szerintem rendelek majd én is valamikor.
Nem lenne rossz egy ilyen műszakis bolt sem
. -
pumatom
aktív tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
A bankszámládat nyugodtan megadhatod, egyáltalán nem fog senki sem átverni a paypal-nál.
Ismert hitelesített online rendszer.
Ha még sem akarod megadni akkor a top up menüben láthatsz egy magyar számlaszámot, ahova az általad kívánt összeget rá tudod tenni, a paypal számládra!
Fontos, hogy a transfer ID-t a közleménybe tüntesd fel, mert csak úgy tudják beazonosítani a számládat!Ha a számlán a pénz, vagy mégis beregisztrálod a számládat, akkor az ebay-en a pay now gombot megkeresed vagy az e-mail-ednél, vagy Ebay-en a purchase history menüben a vásárlásaidnál is található az adott terméknél egy pay now link!
Ha a számládat beregisztrálod egyből átkerül az eladó számlájára a pénz, és nem kell várni rá még 2-3-5 napot míg csak a paypal-odra kerül. + még mire megérkezik...
Érdemes megfontolni!
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy kellene pár cuccot rendelni USA-ból Ebay-en keresztül. Eddig egy dolog miatt kellett megállnom mégpedig a Paypal miatt, mert máshogy nem enged fizetni (vagy csak nem tudom hogy kell
) Ebay-en. Innentől kezdődnek a gondok, hogy én nem akarom megadni a bakkártyaszámom Paypal-nál, így utalnék rá, de hogy kellene ? -- mert pár adat van megadva, de én hülye vagyok ehhez. 
Ha valaki ilyen Ebay-es/Paypal-os vásárlós történetnél van már tapasztalata az ossza meg velem, nagyon hálás leszek.
-
pumatom
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nézegettem az oldalt, és az jött nekem le, hogy mivel a fizetés nem sikerült, így ugye vissza lett vonva a rendelés, így lehet, hogy újra kell csinálnod a megrendelésed!
Itt tudsz kérdezni, és a listában ki lehet választani, hogy miért lett visszavonva a rendelés!
-
pumatom
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Csak sikerül
.Más: Valaki tud ilyen ruhás, cipős angol webshopot, ami jó áron kínál márkás ruházatot?
-
-
pumatom
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Egy összesítőt biztos találsz, vagy egy e-mail-t amiben továbbítanak a fizetésre.
Amúgy mennyi a postaköltség, amit fizetni kell még ennél az üzletnél?
-
Saccco
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
A paypalon a részletesben nincs újra funkció?
Sajna nem tudom mi lehet, csak találgatok.

-
lsebestyen
addikt
ott nincs semmi ilyesmi! innen rendeltem amúgy, ott csak azt írja ki, h a rendelés el van küldve, viszont nekem azt mondták, h csak akkor van terhelve a számla amikor pestre ér a holmi. no, de megnéztem papyalen, és a szokásos completed helyett canceled van...szóval, ha holnap rárakom a casht, akkor kellene egy olyan opció amivel újra tudnám küldeni
-
Saccco
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ahol rendelted ott biztos újra aktív a fizetés gomb, szerintem ott nézelődj.
-
lsebestyen
addikt
hali! rendeltem netről 17Eft összegben, paypalen szerettem volna fizetni, de nem volt rajta elég pénz, és most azt írja ki a payment statusnál, h cancelled! holnap tudnék rá rakni lóvét, és akkor hogyan tudnám elküldeni a pénzt, "újra"?köszi, fontos lenne

-
kmisi99
addikt
ha valahonnan vennék paypallal azt hogy tudom megcsinálni azt gondolom hogy rendelésnél a paypalra megyek de annál mit kell megadnom?
-
pumatom
aktív tag
Több csomag közül csak egyetlen egyen volt nekem vámos pecsét, az hogy lehet?
Amúgy azért érdekes, hogy megjönne az gyorsan, csak milyen okok miatt nem tud rendesen megérkezni
.
Volt olyan is, hogy egy nagy csomag is megjött 8 nap alatt, akkor azt gondoltam legközelebb is így lesz, utána ua. a csomag kétszer annyi idő alatt...Akkor igazából nagyon nem lehet ezt kiszámolni...
Köszi a válaszod! -
Saccco
nagyúr
válasz
pumatom
üzenetére
Ekkora távolságnál sok tényező hat az érkezésre, többek között:
- tapasztalataim alapján -
- milyen formában adták fel (economy - standard - express)
(Az express az amit először fog meg a postás, az economy amit utoljára.)
- milyen a posta terheltsége
- milyen ünnepek vannak az érintett országokban
- mekkora a csomag mérete
- mennyit szöszölnek vele a magyar vámon
- stb,stb,stb,etc...Egy példa a vámos szöszölésre:
A múltkor vettem 2 db valamit, mind a kettő követett csomag volt. Az egyik 13, a másik 14 nap alatt ért ide. Az első 2(!) nap alatt ért át Hong Kongból Magyarországba, viszont a vámon elmolyoltak rajta egy hétig, így 13 nap lett a végén a teljes átfutás. A másik csomag 6-7 nap alatt ért át HK-ból MO-ra, a vámon mindössze fél órát töltött, így a vámolás másnapján kézhez is kaptam, viszont így is 14 napig tartott a teljes útja. -
pumatom
aktív tag
Az aktiválásnál egyből meg kell, hogy érkezzen a terhelés, és ha van sms értesítésed, a kiküldött üzenetben megtalálható ez a 4 jegyű szám. Ha kezelni tudod a számládat a neten, akkor a számlatörténetben keresd meg ezt a terhelést, és a megjegyzésben ki lehet hámozni ezt a számot.
Tehát ha sikeresen aktiválod a kártyát, egyből megtörténik a terhelés, legalább is nekem minden azonnal ment.
kander74: Többféle számlatípus közül tudsz választani, ezt te döntöd el melyiket akarod. A regisztráció nagyon nem változhat, ezt Winner_hun leírása alapján megtudod könnyen oldani!
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
A Hong Kong-ból érkező csomagoknál, hogy lehetséges az, hogy AIRmail-lel küldött termék van, hogy 8 nap alatt megérkezik, de volt olyan is, hogy 32 nap alatt jött meg?
Ebay-en bejegyzik egyből a vásárlás után, hogy "feladták". Lehetséges, hogy az általuk árult termék nekik is csak így címlegesen van meg, mint ahogy a vaterán is ezzel játszadoznak?
Volt olyan is, hogy egy eladótól ua. a termék először 8 nap alatt jött meg, utána 15...
1-2 napot a hétvégék biztos közrejátszanak, de annyival többet csaknem-nem?
-
kander74
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen megváltozott a Paypal regisztráció és ennek a menetét egyik magyar oldalon sem találtam meg. Tud valaki segíteni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogyha sikerülne paypal számlát létrehoznom és arra rendszeresen érkezne pénz, akkor kérne tőlem egy idő után céges beazonosítást, mert amúgy csak magánemberként regisztrálnék? Mintha valahol ezt olvastam volna... Válaszokat elöre is köszönöm! -
Cimi86
tag
Tiszteletem!
Paypal számlám limitálva lett a rajta lévő 15000Ftos TopUpommal egyetemben. Hogy ez ne vesszen el csináltattam VISA ELECTRON kártyát a K&H-nál, és augusztus 14.-e óta várom a 400Ftos levonást és a 4 jegyű kódom,hogy aktiváljam a bankkártyát,ezáltal levéve a limitálást a paypal accomról. Lehetséges lenne,hogy 10 nap (ebből 8 munkanap) alatt sem történt meg a levonás,és aktiválni sem tudom magam?
Másoknak hogy zajlott ez az egész? -
kmisi99
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem. Akkor szerinted úgy a legjobb hogy ha vennék valamit X oldalon. Akkor azzal a névvel regisztráljak be arra az oldalra mint amivel a paypalra regeltem? Mert írtad hogy össze tud keveredni ha nem azonos a paypal név és az adott honlapon lévő név.
-
kmisi99
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rendben kösz! Amúgy ami ebaynél csináltál hogy az én nevemre rendelted a cuccot ott nem volt gond?
-
kmisi99
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na végre le vette a 2 dollárt és aktiváltam a paypalt. Olyat lehet hogy a paypalnál más nevet adok meg?
Vagyis a bankkártya adatok nem az enyémek hanem anyumé azokhoz nem is nyúlnék hozzá csak valami másodlagos nevet nem lehet megadni? Vagy mindenképp az a név lesz akié a bankkártya? -
kmisi99
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
De még 21. én regeltem meg megcsináltam azt a hülyeséget és ki is írta hogy levon 2 dollárt meg majd kapom a kódot azóta semmi sincs a bankszámlán nem jelzett se egy dollárt se kettőt és igen forinba néztem. Vagy több kell 2 napnál?
Na és akkor ugyan azzal a névvel regeljek akkor mint ami a paypalnál is meg van adva?
-
Winner_hun
félisten
válasz
M_Tomi0227
üzenetére
Ha nem túl nagy összeg akkor hagyd a PayPal-en, majd levásárolod valamikor. Amúgy egy bizonyos összeg alatt (ha jól rémlik 2500 Ft) nem lehet pénzt számlára kiutalni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kmisi99
üzenetére
Fizetésnél jól nézd meg a címet, nehogy érjen meglepetés. Pláne a név miatt, néhány oldalon nagyon össze tudnak keveredni a nevek / címek.
Először 1 dollárt zárol, majd 400 Ft-tal terheli a kártyát. Utóbbit megerősítésnél, amiért kapsz egy 4 jegyű kódot. De a 400 Ft-ot majd levásárolhatod mert az a PayPal számládra fog kerülni. -
M_Tomi0227
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy mivel Cirrus-Maestro kártyám van ezért délelőtt átutaltam a paypal magyar Unicredites számlájára pénzt. Mint utólag kiderült hiba volt, mert az Android Marketen ahol elakartam volna költeni nem lehet paypal-t használni hanem a Google saját xarját. Hogyan tudom visszautalni a pénzt magamnak miután jóváírták a paypal számlmon? Mert ugye a gond ott van hogy Maestro kártyám van amit a paypal nem támogat/ismer és ezért is kellett utalással szórakozni.... Ja és utólag netbankból már visszavonni se tudtam a megbízást mert azt írta már átutalták.... Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
-
kmisi99
addikt
Ha különböző honalpokról rendelnék paypalon keresztül az nem gond ha más névvel regisztrálok be és más névvel rendelek mint a paypalon lévő?
Illetve nem vonta le azt a 2 dollárt pedig már vagy 3 napja regeltem a paypalon. A bankkártya számát jól töltöttem ki azt a cvc vagy milyen kódot is jól kettő volt a kártyán de csak egyet fogadott el. Ékezeteket is írtam. Valami ötlet? -
Kerio
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megoldottam. Beléptem a PayPal-ba, majd megnyitottam az adott számla tulajdonságait, nyomtatás, ott kiválasztottam az XPK-t nyomtatónak, lementettem. Majd egy XPK to PDF-el PDF dokumentumot csináltam belőle.

-
Kerio
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mit?
Nekem nem az emailben kapott "számla" kell. Hanem a PayPal belépés után látható Ft-ra váltott számla kell. Ott nem látok továbbítást. -
Hintalow
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor elnézést

Azt tudtam, hogy eladóknál lehet pénzvisszatartás, de ismereteim szerint csak az első pár tranzakciónál, és eseti jellegel, nem általánosan mindenkinél.
-
kander74
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen megváltozott a Paypal regisztráció és ennek a menetét egyik magyar oldalon sem találtam meg. Tud valaki segíteni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogyha sikerülne paypal számlát létrehoznom és arra rendszeresen érkezne pénz, akkor kérne tőlem egy idő után céges beazonosítást, mert amúgy csak magánemberként regisztrálnék? Mintha valahol ezt olvastam volna... Válaszokat elöre is köszönöm! -
Kerio
őstag
PayPal számlát hogy tudok mailben átküldeni?
-
Hintalow
senior tag
Mindenkinek aki itt tévhitekben él: a paypal nem vár semmilyen értékelésre, a pénz elküldéséhez (szép is lenne, a vevők jó része a büdös életben nem csinál semmilyen értékelést)
Az eladó azonnal megkapja a pénzt, oszt kész, ha valami gáz van a vásárlással, lehet dispute-ot/claim-et használni.
Továbbá a paypal árfolyamainak/átváltásának köze nincsen az unicredit bank éppen aktuális árfolyamaihoz (nem is lenne értelme, egy nemzetközi, egész világon pénzügyeket bonyolító cég mit akarna x+1-dik Magyar bank árfolyamaival?) -
kmisi99
addikt
válasz
kisspista
üzenetére
Valami olyasmit olvastam hogy akkor több a kezelési költség ha nem helyes.
De akkor first name
agyné Kiss last name: valaki
Ékezetek megengedettek?
illetve megújult a regisztráció és nem tudok választani premier meg hasonlók közül ha a paypal for you ra megyek akkor a felül premier account sing up két írja. Akkor most mit kell? -
kmisi99
addikt
válasz
kisspista
üzenetére
Kösz a választ. Már csak annyi a kérdésem hogy ha majd veszek valahol kiválasztom a paypalt megadom a paypal számom vagy mit és ennyi?
Amúgy még arra nem kaptam választ hogy több név esetén hogy kell kitölteni a regisztrációt? például Nagyné Kiss valaki Akkor az első kettőt kell beírni a first name be a keresztnevet a last name be?
-
-
kisspista
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Én is szeretném holnap élesben is kipróbálni a PayPal rendszert, de elvileg teljesen megbízható! A rendszer csak akkor utalja át az összeget az eladónak, ha a termékről ténylegesen pozitív értékelést adsz. Nem mindenhol van ez, én DHGATE-ről szeretnék holnap vásárolni, és remélem minden rendben lesz!

-
kmisi99
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor csak gratulálni tudok annak aki lelopta a tiéd szánalmas. Még csak meg se említ.
Amúgy nincs olyan veszély hogy valami átverés miatt leszívja a számlám egy adott oldalon vásárolva? Mert ismerősöm készül egy külföldi nem épp ismert oldalról vásárolni valami autó diagnosztikai cuccot és akkor gondoltam csinálok már saját paypalt. -
Winner_hun
félisten
válasz
kmisi99
üzenetére
Hmm ez az én leírásom, csak úgy ellopta....
-
kmisi99
addikt
A paypal milyen árfolyamon vát? Legutóbb (kb két hete) láttam hogy a dollárnár 200ft/1dolláros áron számolt. Míg akkor a dollár vételi árfolyama kb 180ft volt.
illetve ezen leírás alapján tervezek számlát nyitni
[link] tudtok jobbat esetleg?
Ja és olyan esetben ha a név több tagból áll hogy kell kitölteni? pl Nagyné Kiss akárkicsoda -
Saccco
nagyúr
válasz
vizcsap
üzenetére
"- Van egy OTP Junior Max kártyám, mindenképpen szükséges az otpdirekt, hogy használhassam a pp-t(pl a 4 jegyű kód kiderítésére amit a pp küld)?"
Nem szükséges hozzá otpdirekt!
A 4 jegyű kódot a telefonos ügyfélszolgálat is közli.
Arra figyelj, hogy a kártya Visa vagy Mastercard legyen, mert csak ezeket lehet beállítani a paypal fiókhoz (vagy American express vagy még van valami hottentotta kártya)."- Ha bármit veszek akkor a kártyámról vonja le az összeget, de van e arra lehetőség, hogy csak egy adott összeg legyen a pp számlámon és arról vonja le a pénzt, ne a kártyámról? Vagy akkor át kell utalnom az otp-s számlámról a pp számlámra x összeget és abból "gazdálkodni"?"
Ha beállítod a kártyádat, akkor úgy használhatod a paypallal, mintha csak itthon kártyával vásárolnál.
A másik megoldás a Top-Up, ilyenkor egy magyarországi Unicredites számlára kell utalni a pénzt (forintot), majd az pár napon belül megjelenik a paypal számládon. -
kisspista
senior tag
Új tagként regisztráltam a PayPal rendszerbe!
Nem szeretnék bankszámlát, sem pedig bankkártyát hozzárendelni, megfelel számomra a magyar bankszámlámról átutalással való feltöltés!Olyan kérdésem van, milyen költségei vannak a PayPal-nak (példákkal):
1., PayPal-ról (HU) --> PayPal (Kína)
2., PayPal-os ismerősöm utal (HU) --> PayPal (HU) én accountomra pénzt
3., PayPal (HU) --> Horvátországi (HR), egyéni folyószámla pénz utalás
4., Saját bankszámláról --> saját PayPal account feltöltése pénzzel
5., PayPal (HU) sajátom --> Folyószámlámra pénz kiutalásMagyarul milyen díjak vannak rám nézve, az utalásokat ideértve?!
Illetve az érdekelne, hogy ugyebár email címekkel "fizetünk", a rendszer ez alapján szedi össze az adatokat. Ha nincs megfelelő egyenleg a PayPal-omon, és sürgősen vásárolni szeretnék terméket külföldön (nem akarom megvárni míg pénzt töltenék fel: 3-4 nap), akkor az ismerősöm PayPal accountjával el tudom intézni a vásárlást? Meg kell változtatni a PayPal-on megadott címet, vagy elegendő az "ajándék cím" megadása?
Köszi a válaszokat előre is!
-
csab2
veterán
-
vizcsap
tag
Heló!
Mostanában elkezdett érdekelni a paypal de van 1-2 kérdésem:
- Van egy OTP Junior Max kártyám, mindenképpen szükséges az otpdirekt, hogy használhassam a pp-t(pl a 4 jegyű kód kiderítésére amit a pp küld)?
- Ha bármit veszek akkor a kártyámról vonja le az összeget, de van e arra lehetőség, hogy csak egy adott összeg legyen a pp számlámon és arról vonja le a pénzt, ne a kártyámról? Vagy akkor át kell utalnom az otp-s számlámról a pp számlámra x összeget és abból "gazdálkodni"?Gondolom láma kérdések de abszolút kezdő vagyok...

-
El_Gringo
csendes tag
Hali
Valaki tudja hogy ez milyen kiszállítás takar?
internal express courier europe
Posta? -
csab2
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Szia!
Regisztrálj a Paypalon! Nem szükséges hozzá bankkártya. Magyar bankszámládról utalhatsz pénzt a Paypal számládra, így nem kell bankkártya. Tök egyszerű: egy magyar bankszámlára kell küldened a pénzt forintban, ugyanis a Paypalnak van itthon számlája. 2-3 napon belül megérkezik a pénz és ottantól vásárolhatsz. -
R@ymonD
tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy múlt héten szerdán lett utalva a paypalomra pénz és azóta se érkezett meg! :S Már vagy 1 éve van megvan dee eddig sose csinálta ezt, mindig 2-3 nap alatt rajta volt a pénz a számlámon,mostmeg 1szerűen nem akarja rárakni! Mi lehet ennek az oka? Hol tudnék ennek utána nézni vagy érdeklődni h miért nem érkezett meg, vagy 1általán mit tanácsoltok mit tegyek?
-
Winner_hun
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
-
FuRiONight
addikt
Hali
Vásárolni szeretnék, paypal szükséges hozzá. Sajon se accountom és jelenleg bankkártyám sincs, amivel vásárolni tudnék. Aki tudna ebben segíteni kérem írjon pm-et.
Előre is köszönöm!

-
HPAA
őstag
olyat hol , hogyan tudok legegyszerűbben javítani , hogy egyezzen a regisztrált név a csatolt számlámon szereplővel
ugyanis regisztrálni egy keresztnévvel regeltem , az otps-számlámon viszont 2 keresztnév van , ez gondolom baj ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Ebay-en. Innentől kezdődnek a gondok, hogy én nem akarom megadni a bakkártyaszámom Paypal-nál, így utalnék rá, de hogy kellene ? -- mert pár adat van megadva, de én hülye vagyok ehhez. 

agyné Kiss last name: valaki

V/