Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak az az eBay nem adja át a PayPal-nak az e-mail címet 2018 júliustól. A normál pénzküldésnél megjegyzi a partnereket, de el is lehet menteni.
A számla történetben kell egy adott időszakra megadnod a lekérdezést, azt letöltöd és azután láthatod.
Activity, jobb oldalt Statements, Custom, Activity report-nál All transactions, dátum tartomány megadása, ha nem jó amit felajánl, a CSV maradjon majd Create report.Kell egy kis idő a létrehozásra majd ha kész akkor az Action oszlopban Download linkkel letölthető.
Azt Excelben megnyitva a To Email Address oszlop az akinek lett küldve a pénz.
Régebbi vásárlás eseté még van az a lehetőség, hogy a amit az Összefoglaló Tippek rövidennél a 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás linkjei közül használod ezt A régi nézetű számlatörténet ott az adott vásárlásnál a Detail-nál esetleg látszik az e-mail cím.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
MINDIG a PayPal váltja a pénzt Ezt hogy? Az egyenlegeddel fizettél és az egyenlegedre kapod?
A PayPal is 2 árfolyamot használ úgy mint a bankok vételi és eladási néven futó.Bár ezt a sort nem értem: Refund to Visa Debit Card XXXX-XXXX-XXXX-6323: 1,472 HUF
Lényeg az hogy te is kártyával fizetsz, de a PayPal vált?Amióta én használom (5 éve) vagy kevesebbet vagy többet kaptam vissza refund esetén, mivel az árfolyam naponta változik. Külön feljegyzem az eltéréseket. A banki elszámolásom is alátámasztja ezt.
Még ha csak 24 óra telik el akkor is van eltérés +-.
A PayPal-hoz rendelt kártyával fizetek banki váltással.Meg nem értem, mikoriak az adatok, most a 1 Font a PP-n 381 Ft
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
No még egyszer, annyi fontot kaptál amennyit fizettél vagy kevesebbet? A PayPal fontot küld az eladónak és fontot küld a bankodnak. A bankod forintot vesz le tőled és forintot ad vissza.
Nem világos az érvelésed a PayPal-el kapcsolatban, közük nincs hozzá, hogy mennyi forintot kapsz a fontért. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mármint hogy kevesebb?
£4.13 GBP fizettél és £4.13 GBP jött vissza. Ez pont annyi.
Ne forintot nézd, eltelt közte néhány nap, az árfolyam változik, van maikor többet jön vissza.
Valamelyik bank meg nem is ugyanazzal a deviza számítással adja vissza a vásárlási visszatérítést. -
Nooeca
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Két dologra tudok gondolni, az egyik az hogy a szállítást nem térítik. Refund esetén sincs benne...
Másrészt ez lehet hülyeség amit mondok de ha GBP-ben fizettél, azóta lehet változott az átváltási ráta. Elvégre forintátváltás történik, ebből adódóan a vétel és adás között is van különbség.
-
Met
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tudom, de V/-nek lehalt a FF, nekem meg nem és mindketten Digisek vagyunk.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kíváncsiságból bekapcsoltam a felugró ablak tiltás, nem tudtam belépni a PP-re, lehalt a Firefox, újraindításakor meg frissített, ez is lehet gond.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem hiszem, mert ha éritett a Paypal akkor mi sem érnénk el.
Invi karbantartás -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért írtam a tűzfal, vírusvédelem, Internet szolgáltatód?
-
szöSsZI
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam sem megy...

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home vagy Chrome, Edge, de ránézhetsz a tűzfal beállításokra is.
-
Met
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Próbáld meg így https://www.paypal.com/myaccount/home
Őőő, nem 64 bites Firefox?
-
Met
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam megy

-
peestike
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
szép kerek szám!

időben hány év volt összerakni?
-
priti
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem, szóval ez tök normális, hogy a "pénz sehol". Köszönöm szépen a választ.

-
olivera88
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi. Akkor tehát törölni kell a fiókot és nyithatok újat.

-
SteveJobs
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor b..tom?
-
Chaser
legenda
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elvileg nincs limit, legalábbis nem rémlik sehol. Ezért nem értem.
Intruder2k5: Valós. Valami master, ua. mint a réginél is volt/van. Az is él, de ez nem magánrendelés, csak az újról mehet.
K&H bank. Utólag irkálta, hogy ez meg az a limit mólosítás nem volt sikeres, de a menüben már az új látszott elfogadottnak, szóval nem értem. -
Chaser
legenda
válasz
Winner_hun
üzenetére
Persze. Már pénteken levonta a 400ft-ot, 7végén aktiváltam. státusz oké, csak vásárolni nem enged. 400ft-os egyenleg ott van.
Régi acc-al is volt ilyen, x összeg felett nem engedett vásárolni. Több tétel volt kb 300k és fölötte nem tudtam csinálni semmit, hiába volt a pénz a számlán és limitek is stimmeltek. Írtam PP-nek de még nem mondtak semmit. Olyat meg nem akarok küldje két fele osztva, mert félő az egyik felét engedné, másikat meg nem. -
HollyBoni
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi.
Közben meg is néztem history-nál, ott látom is a refundot.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi !
Hogy nem bírtam én ezt bejelentkezve meglelni ?

De így meglett !

Köszi !

Üdv.
Astra
-
aleister
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
-
MasterMark
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem igazán értem mit akar. Nem lépett be rajtam kívül más, nem akarok én jelenteni semmit sem.
-
gkfx
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
OK. Köszönöm.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kszöntem

-
norbijo
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na megoldottam ezt, most már jó az internetkártya, a visa-t pedig eltávolítottam(remove)
Azt a pénzt amit most levontak tőlem, azt mikor fogják jóváírni a paypalomon? vagy attol a pénztől búcsúzhatok? 426 forint, mert ugyebár hozzáadtam az uj kártyát meg az adatát is frissítettem. -
norbijo
újonc
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom hogy a Cib internetkártya MasterCard-on van-e limit vagy sincs mert csak beaktiváltam a banknál a kártyát, használni nem használtam, tehát nincs rajta pénz sem.
De ha a kártyát magát sem engedi hozzáadni a paypal accounthoz akkor gondolom nem a pénz kérdéssel van a probléma.
Feleslegesen meg nem szeretném rátenni azt a 10 ezer feletti összeget amivel vásárolni kivánnék, ha a kártya nem kompatibilis a paypal-lal.
Viszont akkor nem értem, hogy a Cibezz visa electron 3 jegyű kódjának megadása után miért veri ki a balhét a rendszer ha sikeresen elviekben már hozzá van adva a kártya az accounthoz és a 400 forint is a paypalomon van.
Ezzel a Visa-val pedig már több helyen is fizettem interneten. -
Cheesus
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm szépen

-
Allien
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor köszi.

-
Allien
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért személyazonosító igazolványt kap...

-
tonyrulez
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát ha bankkártyát is hozzárendel akkor már nem lenne unverified, gondolom átutalt rá pénzt és úgy küldené tovább. Unverified addig valaki amíg nem csatol kártyát (állítólag egy idő után így is verified lesz ha sokat költ).
-
KTU
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy indult hogy 45 napra sem érkezett meg a csomag,
dispute indít 44. napon,
írtam is neki hogy látom a követésbe de azért nincs nálam.Én is úgy gondolom, hogy át akar verni.
Ha zárom akkor már cseszhetem, de ő csak bizonygatja:Dear customer,
We really have no option for part refund. We suggest you can do the request for part refund, then we do the refund, ok? Please belive us, we will refund you. Looking forward to your news.
Hagyom kifutni követelésbe.

-
Met
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
És ezt le lehet tiltani vagy csak a kártya törlése a megoldás?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem, köszönöm!
Akkor megpróbálkozom az 1. verzióval!
-
TaaT
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm

-
TaaT
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem. És erről a gift fee mentességről tudsz vmit?

-
freelanced
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor bizonyára valamit félreolvastam valahol, mert mintha láttam volna, hogy bankkártyával is lehet csak úgy többe kerül...
Bármi hasonló, megbízható oldal?
Illetve a többit melyik "csomag" fedné le?
-
sunavlys
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tehát ha jól értem már csak fizetésnél lehet kiválasztani. Mintha azt olvastam volna, hogy régebben a Paypal felületen is be lehetett előre állítani. Akkor így csináljuk.
-
Knight95
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hi!
Kösz a választ, esetleg abban tudnál segíteni, hogy mi okozhatja a fentebb leírt problémát az accountommal, vagy egy lehetőséget, hogy hogyan tudom megoldani, írtam Paypal supportnak is több mint 1 hete, de nem kaptam választ. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi szépen!

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi.

-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!

OTP banknál vagyok.
Paypal-on hol tudom ezt beállítani?
Így kb mennyi idő lesz az utalás? -
htom127
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok köszönöm a segítséget
-
htom127
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem
-
htom127
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
08. 26
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát remélem mert nem kis összegről van szó:S
Egyébként azt hol tudom beállítani hogy pl, számlát paypal -on ha benyujtanak nekem és azt hizetni akarom, akkor először a paypal egyenlegem használja a amradékot pedig kártyáról?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
És jól gondolom, hogy ha én utaltam 350 GBP-et úgy hogy nekem a bank váltotta a HUF-t GBP-be... nem a paypal. akkor most kevesebbet fogok visszakapni nemde, mivel az OTP kevesebbért veszi a devizát.
És ha megint utalok,( mivel elsőnek rossz számlát küldött,) immár a jó számlára, akkor megint csak bukok...rajta
Vagy egy az egyben HUF ben vissza kapom amit leemelt a 350 GBP miatt?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A kérdésem hol tudom ezt beállítani, és hogy tudom a 400 ft levenni a paypal ról a számlámra?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hm... közben kirderült hogy 50.000 liomiten volt a vásárlás a kártyának. Ezt módosítottam, és most már sikerült a tranzakció

Viszont a 400 Ft továbbra is rajta a paypal számlán, tehát nem vonta le. A számlámat megnéztem , onnan viszont lekapta az utalt összeget.
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Visszaaktiváltam. És elfogadta a megerősítést. Azonban 1 dollár értékü balance jelent meg az acountomnál.
SAjnos most sem tudtam kifizetni a paypal számlát amit kaptam.
Amit viszont észrevettem hogy egy netWebkártya számlám jelent meg az otp direkt-nél. Nem lehet hogy erre a számlaszámra kellene utalnom annyit amennyit le szeretnék vásárolni és kész?.. Vagy nem egészen értem én ezt már...magas.Mivel most van egy bankkártyám. amit linekltem is, mastercard. És a net számlámról emelgette le a 1 USD és a 400 ft ot is.
Hogy tudom azt elérni hogy a net Webkártya számlát használja?Az oké hogy zárol de miért 5 ször? továbbá
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na jó ez vicc.. nekem leszedett most nézem sms- értesítéseimet 1 USD 5 ször a kártyámról + a 400 Ft ot, hirtelen azt hittem valaki használja a kártyámat... és töröltem. Most oda lett az össze levett összeg?
1700ft rövidebb a számlám.
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még nem , levonta a 400 ft -ot de merre van a kód?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen sikerült hozzáadni, de hogy meg van e erősítve az paspiros. Azt honnan tudom meg? és mi ez a 1300 ft eltünéls?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Soha nem használtam még ilyen célra-.
Miótta most hozzáadtam a kártyámat a paypal hoz- eltünt 1314 ft róla. ha most leveszem a paypal rendszerből a kártyát, oda a pénzem?
-
fulton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rendben.
megint gondok vannak.
Rendezni szerettem volna egy nekem elküldött számlát paypal -on de azt írta, a hozzáadott kártyámat elutasította a tranzakciót. Valami ilyesmit írt...és hogy adjak meg egy másik kártyát.
??
MasterCard kártyám van (elektronikus) otp-s. mégpedig ilyen -
RexpecT
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor jól emlékeztem
. -
kaliber
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen minősitést adjak ennek a hiányos kommunikációval rendelkező eladónak? Top seller eladó egyébként, első körben ebayen is érdeklődő mailre is nagyon sokára válaszolt és a kettőből csak egyre.
-
somnia
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm.
Akkor ez nem más, mint, hogy az eladásaim után automatice leszedi a pénzét? -
mdk01
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg kell adni vmi 3jegyű azonosítót a mi a kártyán van és ami nekem van VISA internet kártya azt nem fogadja el a paypal.
Meg nem mondom most mi az a 3jegyű vmi mert lent van cuccom a kocsiba, de a folyószámlás bankkártyámat elfogadja.
Na itt van-e.... -
mdk01
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van neten haználható kártyám de azt nem fogadja el ez a xar paypal, csak a főkártyám.
Mindegy végülis ha így működik akkor úgy csinálom ahogy írtam.Köszi
-
Phvhun
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez majdnem ugyanaz, mint a paypass. Az már fel van törve, ez mennyire lesz vajon biztonságos?
-
Trichie
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem ugyanez a problémám:S 10 perce még fizettem és utána egy másik terméknél már ezt írja... próbáltam másik termék vásárlását de semmi. Ha te találtál megoldást kérlek írd meg nekem! Köszi
-
maj-viktor
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi - időközbe jött az SMS, hogy visszajött!
Csak fura volt, mert nekem a múltkor pont 48óra volt, meg azelőtt is kb. ennyi...
Most meg akkor statisztikának:
E-mail paypal-tól a refundra: 2013. szeptember 10. 10:46
SMS a pénzről: 2013. szeptember 13. 16:21Így ez most: 77óra 35perc lett!
(szal több mint 3nap lett most... 3nap & ~5óra)
Bankártyáról fizetés - vissza bankkártyára(gondolom paypal számlára való vissztérítés gyorsabb)
-
maj-viktor
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Huhh köszi.. a limitet tényleg lehet elértem!
Bár az nem hónap elsejétől hónap végéig tart!?
(szept. 3.-án meg nemhiszem, hogy elértem, mivel még semmit nem vettem erről a kártyáról / számláról semmit se ebbe a hónapba)30$-ról van, szó ~7.000 Ft
És van rajta 30E, szal az se próbléma!De limitet meglesem!
(bár szerintem inkább valami 24órás zárás lehet mert véletlnül 2x akarhatta levonni! Vagy fene tudja... rendszeresen szoktam vásárolni, csak még ilyennel nem találkoztam)/SZERK
megnéztem... napi 100.000 Ft a limit! (Szal akkor ez sem lehet probléma...)
Na mindegy holnap 24óra után újra próbálok fizetni!
Ha nem megy felhívom / bemegyek a bankba! -
Hintalow
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Téged nem zárt ki a paypal/ebay, gondolom az a tartozás nem ütötte meg az ingerküszöbüket. (amúgy neked is mínuszba vágták annó a számlád?)
Azért a kérdezőnek ott van a paypal számláján egy -200 eur egyenleg, az nem fog eltűnni egy kártyacserétől.
gondolom amíg azt nem rendezi, semmi másra nem tudja használni a paypalját. -
Kernel
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oda van írva a hozzászólásomban, hogy mire alapozom, de megismételhetem, ha esetleg nem tudtad értelmezni: ebben a topikban korábban olvasott esetekre, vagy említhetnék külföldi oldalon látott történetet is:
http://ebay.about.com/od/mistakestoavoid/a/ma_reregister.htm
Mindamellett, ha én egyszer precízen megfogalmazok valamit, elvárná az ember, hogy annak megfelelően értelmezd:
"amit vagy ki lehet cselezni, vagy nem, vagy körülményesen stb."
Te kicselezted, gratulálhatsz magadnak, de az még nem jelenti, hogy mindenkinek sikerül a csalás.
Az meg nálam például elvi kérdés, hogy ha tanácsot adok valakinek, igyekszem felhívni a figyelmet a lehetséges problémákra, hogy tudjon róla. Még mindig jobb, ha elmondom és akkora nagy gond nem lesz, mint fordítva, és esetleg utólag amiatt fog ráfázni valaki, mert nem figyelmeztette senki. A többi már mindenkinek a saját döntése, hogy mit lép.
Ez egyszerűen lelkiismereti kérdés is, hiába csak egy ismeretlen fórumozó, vagy akár lehet ismerős is, teljesen mindegy.
-
adam0913
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Visszaigazoló levelet nem, csak olyat amiben le van írva hogy mit vettem és mennyiért.
Visszakellene igazolnom? Mert olyan link nem volt, csak "my orders" lehetőség, vagyis az 'üzleteim'. -
Stanley-B.
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem minden esetben, nekem is megváltozott a kártyaszámom új kártyánál.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A saját hülyeségem miatt nem tudom használni, de ha ők 7-10 napot írnak, akkor az legyen annyi is...
Már 40-50 dollárt tudnék hova utalni, de hát egyszerűbb, ha egyből a kártyámról vonja azonnal, és nem kell utalgatnom és várnom! -
senki11
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A vámos fizetés mit jelent pontosan? Most készülök rendelni kínából. Nem lenne jó ha meglepetésnek jönne valami plusz költség.
-
adam0913
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kína a termék helye, az ára 30körüli.
Vámmal 40 lenne, de hátha átcsúszik
Akkor nincs már tehát teendőm, csak a várakozás?! Köszönöm!

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, az édeskevés. Havonta érkezne rá 5 utalás.
-
rizso
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Koszi, erre nem is gondoltam

-
Stanley-B.
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nincs limit és PayPal egyenlegből próbáltam nem kártyáról.
még most is ezt írja ki. -
po1son
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönőm szépen a gyors segítséged.

Akkor a német szolgáltató részéről maradt a feljelentés, amit szerencsére biztos nem fog megtenni 10 euroért......

-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha atutalassal van feltoltve az account akkor is kell csinalni ezt a kis osszegu aktivalast?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja azt hittem a Cib nem nekem szól de ha igen akkor a válaszom nem

OTP. -
Gergosz2
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
diablo1984
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
szerintem úgy lesz, legfeljebb ha a paypalt nem akarom használni, akkor egyszerűen leválasztom róla a kártyát és annyi! nem vagyok valami rendelgetős mókus, főleg külföldről, de most megmozgattak a kínai telefonok, és az áruk!

-
RAiN91
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, szerintem írok a supportnak, mást nem tudok csinálni.
-
RAiN91
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már értem mire gondolsz, ráklikkeltem.
Csak ez van ott "eBay Inc. eBay Seller Fees and… ". Ez gondolom jó. -
RAiN91
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez van ott:
"Manage the automatic payments, subscriptions, and installment plan payments I send to merchants."
Nem tudok semmiről, hogy elfizettem volna, a jelszavamat sem adtam meg senkinek, más gépen sem léptem be.Elvileg ez került ennyibe:
"Offrez une montre originale, la montre Samourai en acier carbone à affichage digitale à seulement 99 DHs au lieu de 300 DHs a" valami francia nyelv, óra vagy nem tudom.. Semmi közöm hozzá. -
gegg
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi

-
Bigemperor
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem lehet kártyalimit, az tuti. Az utalás díja meg csak nem 1300,-Ft egy 15ezres történetben.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia!
Ez egy bankkártya csatolásakor feloldódik, vagy ahhoz, hogy tudjak többször fogadni mindenképp business account kell?

Köszönöm!
Üdv. core2
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
PP. számlára lesz az utalás nem webáruháznak. Nem volt pontos a kérdésem. Bocsi!
Így már megy majd! Köszönöm!
Üdv.: Pumi -
robekri
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
püben
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-1 USD-t látok levonva, meg azt hogy paypal. meg 2 hosszú számsort. de kód sehol.
Elvileg a 400-at kellene levonnia.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen ?
Cibes vagyok. De sehol a kód. Mindjárt fölhívom Őket hogy mi van... -
albinolynx
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oké, már tiszta. Köszönöm!
-
albinolynx
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A pénz fogadást úgy értsem, hogy pl. adományoznak, vagy fizetnek valami munkámért?
Tehát nem egy hagyományos tárgy eladásról szól. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Kiskokó
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem kaptam semmit. írtam neki annó 2 hete hogy mi van már akkor mondta hogy majd visszaküldi azóta megint semmi.
Cocka :
Igen ő refundolt végül is ő ajánlotta fel igazad van... de megtenni nem tette meg....
Ha nem küldi vissza akkor nem lehet tenni ellene semmit mi ?Ez már 3 hónapja húzódik ha nem 4...
amig nem jött meg az árú az volt 2 hónap kb (2szer adta fel elvielg, kaptam 2 tracking numbert is amit sehol se birtam azonsítani) aztán mondta hogy visszafizeti a pénzt.. eltelt 1 hónap semmi, írtam neki, azt mondta visszaküldi hamarosan a pénzt.. azóta 2-3 hét telt el megint és semmi.Amúgy iOfferen ezer feletti az adásvétele és 97%-ban pozitiv.
Köszi -
MPowerPH
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem kell váltani, angol bankszámla van társítva a PP-hoz.
De most nézem, ma szépen megjelent az összeg is végre, szóval minden happy. Már csak a csomagnak kellene ideérnie. -
prolad
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig több van rajta...a fizetendő összeg az stimmel.
Esetleg a tranzakcióért is felszámolna valamennyit? -
kirkri
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem két ismerősöm is van, akit nem tudtam meggyőzni, hogy nem kell parázniuk a PayPal-től.
Így a saját eBay accountjuk alól én PayPal fiókomon keresztül fizetem a vásárolt cuccaikat. Rossz belegondolni, hogy amennyiben egyszer valami probléma lenne a pénzügyi részével a vásárlásnak, akkor miként magyaráznám ki a dolgot.Aki fél az ilyen dolgoktól, annak ideális egy virtuális kártya. Nekem a sokkal kedvezőbb devizaárfolyam miatt van virtuális kártyám. (Nem a virtuális kártya miatt kedvezőbb, hanem a másik bankomnak nagyon brutálisak az árfolyamai) Valós kártyát erre nem akartam kifizetni, ez meg ingyen van a számlacsomagomhoz, amit csak a lakáshitelhez vagyok kénytelen fenntartani.
(#8659) Sterilzona: Akkor nincs más tippem.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Személy szerint jobban féltem a kártyámat magától az OTP-től, mint a PP-től..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(szal több mint 3nap lett most... 3nap & ~5óra)

Cibes vagyok. De sehol a kód. Mindjárt fölhívom Őket hogy mi van...
V/