Új hozzászólás Aktív témák

• Mardel

őstag

válasz Melack #6941 üzenetére

Már írtam korábban, hogy próbáltam csak rossz kártya biztonsági kódot írtam be mert kártya hátoldalán van az aláírás mezőben jobb oldalt, csak mivel picit vastagabb fekete filccel írtam a nevem és 2 keresztnevem van, így a számokat teljesen eltakarta.
    Előszőr azt hittem paypal regisztrációnál rontottam el valamit mikor nem akarta elfogadni a kártyát, mivel a hibaüzenet nem volt egyértelmű.
    Ezért töröltem azt a paypal fiókot és letrehoztam egy másikat, közben napfénynél megláttam a kártyám hátoldalán a biztonsági számot és be is írtam az új fióknál csak azt írta, hogy ez kártya már hozzá van adva egy fiókhoz adj meg egy másik kártyát.

Leveleztem paypal supporttal akik böngésző cookie-ra fogták az egészet, persze se IE-ben se firefox-ban nem volt más a helyzet mint opera alatt.
    Aztán azt mondták hogy valószínűleg linkelve van a kártyám és hívjam fel őket munkanapokon GMT szerint 8-tól délután 4-ig, ők megtudják mondani hogy melyik fiókhoz lett linkelve a kártya.
    Persze azt nemtudták megmondani, hogy ha a linekés nem sikerül és hibaüzenetet kapok és a 400 FT-ot se vonja le a kártyámról, akkor a kártyámat hogy tekintheti összekapcsoltnak a paypal rendszere.

Aztán úgy votlam vele hogy nem akarom külföldet hívogatni az én pénzemen ezért, mert a rendszerük eléggé bugos, és az email support hozzáértése konvergál a nullához.
    És inkább csak steamről vásárolok nem ebayezek meg ilyesmi, akkor inkább kihagyom a paypalt a buliból.

Ez a mostani Top Up is csak egy próba lenne hogy mennyi idő míg megérkezik a pénzem, de ha ugyanúgy 2-3 munkanap akkor paypal teljesen felejtős.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés