- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Már írtam korábban, hogy próbáltam csak rossz kártya biztonsági kódot írtam be mert kártya hátoldalán van az aláírás mezőben jobb oldalt, csak mivel picit vastagabb fekete filccel írtam a nevem és 2 keresztnevem van, így a számokat teljesen eltakarta.
Előszőr azt hittem paypal regisztrációnál rontottam el valamit mikor nem akarta elfogadni a kártyát, mivel a hibaüzenet nem volt egyértelmű.
Ezért töröltem azt a paypal fiókot és letrehoztam egy másikat, közben napfénynél megláttam a kártyám hátoldalán a biztonsági számot és be is írtam az új fióknál csak azt írta, hogy ez kártya már hozzá van adva egy fiókhoz adj meg egy másik kártyát.Leveleztem paypal supporttal akik böngésző cookie-ra fogták az egészet, persze se IE-ben se firefox-ban nem volt más a helyzet mint opera alatt.
Aztán azt mondták hogy valószínűleg linkelve van a kártyám és hívjam fel őket munkanapokon GMT szerint 8-tól délután 4-ig, ők megtudják mondani hogy melyik fiókhoz lett linkelve a kártya.
Persze azt nemtudták megmondani, hogy ha a linekés nem sikerül és hibaüzenetet kapok és a 400 FT-ot se vonja le a kártyámról, akkor a kártyámat hogy tekintheti összekapcsoltnak a paypal rendszere.Aztán úgy votlam vele hogy nem akarom külföldet hívogatni az én pénzemen ezért, mert a rendszerük eléggé bugos, és az email support hozzáértése konvergál a nullához.
És inkább csak steamről vásárolok nem ebayezek meg ilyesmi, akkor inkább kihagyom a paypalt a buliból.Ez a mostani Top Up is csak egy próba lenne hogy mennyi idő míg megérkezik a pénzem, de ha ugyanúgy 2-3 munkanap akkor paypal teljesen felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Windows 7
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Google Pixel topik
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged