Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Tegnap beregeltem PayPal-ra. Minden tök jól ment, de kéri azt a 4 jegyű kódot, ami a visszaigazolás, hogy tényleg én vagyok a kártya tulajdonosa. A bankkártya úgy lett kiállítva, hogy nem kérek SMS értesítést semmiről. Próbáltam az OTP honlapkán megnézni a "Számla történetet", de azt írja, nem történt semmilyen tranzakció. Most mégis honnan szerezzem meg a 4 jegyű kódot?

-
BotaN
senior tag
Nem akarok bumponi, de valaki erre, sűrgős lenne nagyon a pénzemhez jutni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Koszi

Hiba barhol elofordulhat, de hogy februar ota a kodositesen kivul senki nem kepes megoldast irni a PayPal-tol kicsapta a biztositekot nalam.
Innentol igazabol annyit tehetek, hogy meg megprobalom holnap (bar nem volt senki akinek megjavult volna) aztan megirom az eladonak, hogy a hiba fentall es jobb megoldas hijan torolje a vetelt.
Aztan megerti-e, hogy rajtam kivul allo hiba miatt nem tudok fizetni az majd kiderul. -
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezen kivul gondoltam

Irtam az eladonak, hogy rajtam kivulallo okok miatt nem tudok fizetni, remelem elolvassa, es nem rogton nyom egy "unpaid item processt".
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vegig olvastam, jol felhuztam magam ezen a topikon, azon kivul tobb szazan jeleztek ezt a problemat, megoldast senki nem ajanl a PayPal oldalarol, amiket meg hasonloan jart felhasznalok ajanlottak, masik ebay-en kell beloginolni es ugy megprobalni, vagy PayPal-on Send Money opcioval (itt Ebay belepes utan jon egy ujabb error #50054) , vagy megvaltoztatni a fizetesi opciot, szinten nem mukodnek.
Egyetlen moderatori hozzaszolas volt, az meg annyi, hogy a bank es paypal kozotti komunikacioban valami biztonsagi problema miatt nem mukodik a fizetes.
Vicc az egesz, mukodik aztan hopp mar nem, es egyetlen megoldast nem ir a PayPal mit lehet tenni, pedig februar ota letezo problema.
Weboldalukon meg API hibanak irjak, ami meg mutatja, hogy az o saruk.Ami biztos hogy fedezet van a kartyan, aktiv, igy banki oldalrol nem lehet semmi gond.
Megprobaltam megint, de ugyanaz az error.
-
rocket
nagyúr
Error #10417-re van valami megoldas?
Fizetes utolso lepesenel jon. -
BotaN
senior tag
Nekem is van egy PayPal accom, csak az a para, hogy van ékezet a nevemben, és a bankkártyámon is viszont ezt nem adtam meg amikor regisztráltam. most ki akarén venni egy rahedli pénz amit összekoldultam, de nem merem elküldeni a kérést mert azt írják ott vastagon hogy csak akkor nyomjam meg ha az ottani nevem és ami a kártyán van az 1-1-ben ugyan az.
Paypal név: Kristof Kulcsar
Kártya név: Kristóf KulcsárVégigcsináltam már kétszer a névváltoztatós témát, de eltelt 2 nap és még semmi, a kittyó meg kéne, megpróbálkozzak vele? Sokba fog nekem kerülni?
-
csibor
addikt
Sikeresen elhagytam a beregisztrált kártyámat, ilyenkor az új kártyát hogyan kell bevinni a rendszerbe?
-
Slownz
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
19800Ft-ból gazdálkodom?
Igen
Akkor lehet is rendelnem, úgy hogy a termék 19300HUFVedd már meg azt a szart

-
csƵ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eldöntendő kérdés volt.
De mindegy is, mert megrendeltem.

-
csƵ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megnéztem az egyenlegemet. 19 ezer Ft. Plusz még az a 800Ft, akkor 19800Ft-ból gazdálkodom?
-
csƵ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jól van. És mennyi idő míg visszakapom azt a pénzt? Úgy telne ki csak a cucc.

-
csƵ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felhívtam, elmondták a kódot. Jelenleg PayPal-en van 800Ft-om és $0-om. A többi pénznek nem kellene megjelenni?
-
csƵ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A pénzt levette a kártyámról.
-
Saccco
nagyúr
"milyen árfolyamon váltanak ? ots-s számla forint , paypall már forint , meg $ , de amit vennék az euro ..."
Az árfolyam naponta változik. Támpontot adhat a Google átváltása (pl: 230 eur to huf ). A paypal saját konverziót használ, általában a Google által kiírtnál drágább. Ha kártyával vásárolnál akkor választhatnád a banki váltást is, ez általában olcsóbb, mint a paypalos.
"ha mégsem jön össze a vásárlás , vissza tudom-e utalni az ots-s számlára ?"
Paypal accon van egy withdrawal menü azzal vissza lehet utalni a pénzt.
"mik a járulékos költségek , amikkel menet közben "lehúznak" ?"
Az OTP lehúz az odautalásért. A paypalnál az árfolyamban van lehúzás. A vissza irányt nem tudom.
-
HPAA
őstag
mivel tegnapelőtt vetődött fel az 5let laptopvásárlás kapcsán , hogy külföldről kellene beszerezni és ott ilyesmit elfogadnak , hát csináltam egy acc-ot , teljesen lámaként , előtte semmi ilyesmivel nem volt dolgom
halványan körvonalazódott , hogy az otp-s kártyámról tudnék átutalni összeget a paypal-os ra
de itt merül fel a többi kérdés
milyen árfolyamon váltanak ? ots-s számla forint , paypall már forint , meg $ , de amit vennék az euro ...ha mégsem jön össze a vásárlás , vissza tudom-e utalni az ots-s számlára ?
mik a járulékos költségek , amikkel menet közben "lehúznak" ?
ennyi így első körben
elnézést ha valakit kiakasztok , de mint írtam is , hirtelen jött az 5let , és elég kínai még sokminden
-
csƵ
addikt
Üdv!
OTP-s Visa kártyám van. Regeltem PayPal-re és kb délután 2 körül és még nem jött meg a visszaigazoló sms. Aztán próbáltam másodszor is kérni egy aktiváló kódot, de semmi.
Mikorra várható? Mert a 800HUF-ot levette a kártyáról. -
Baleroo1
csendes tag
Sorry — your last action could not be completed
Igazad van : én is megkaptam a HelpDesk válaszát.
Teljesen hasonló mint a Tiéd. Jelenleg nem tudnak hozzáférni a számlámhoz hogy visszaállítsák, de a technikai osztályuk dolgozik rajta. Azonnal értesítenek, ha megoldódik a probléma és visszaállítják a kártyámat. Legyek türelemmel.
Bahh. Szép kis levél!
Nem tudom hányan járnak még ebben a cipőben. -
next120
újonc
hát erről nem írt semmit,de megpróbálok még pénzt küldni rá.köszi a választ
-
next120
újonc
Nekem is akadt egy is problémám.Az utóbbi időben vásroltam ebayről egy pár dolgot.nem is akadt semmi gond,ma viszont ismét vettem vmit és mikor kiszerettem volna fizetni kidobja,hogy adjak meg egy új debit vagy credit cardot.Én internetes accountról intézem az átutalásokat paypalre,ilyen kártyám nincs.mi a teendő?
-
HPAA
őstag
+1
"ÁFA-mentes ellátás az EU országaiban adja meg érvényes USt.ID. egy."
ez mi lenne?
saját adószám ? , igénybe vehető ilyesmi egyáltalán ? -
HPAA
őstag
üdv
elöljáróban elnézést ha kicsit hosszúra nyújtom
német webshopból rendelnék notit magamnak , soha nem csináltam hasonlót , belevágtam saját kútfőböl amire tellett , csináltam paypal accot , eljutottam addig hohy az otps-kártyámmal egybekötöttem , átjött az aktivációs kód vagy mi , elviekben rendben van minden a vásárlás következne
no itt kérnék segítséget , tanácsokat , mire is kell figyelni/vigyázni
olvastam itt az átváltásokról pl. hogy járok jobban? , euroban van az ár , a számlavezetésnél meg csak forintot , és $-t látokértékhatár a vásárlásnál mennyi? 400ft van a paypal számlán amit utaltak a kóddal , de össze van kapcsolva az otp-s számlámmal innen mennyiért vehetek ? napi limittel számol v korlátlan ?
-
Rent
senior tag
válasz
Baleroo1
üzenetére
ugyanez a problémám nekem is. kb 2 hónapja nem tudok fizetni paypallal se steamen se ebayen, mert engem is bejelentkezéskor a "sorry your last action not be completed" fogad.
2 hónapja levelezek velük, és csak annyit tudnak mondani, hogy nem tudják megmondani, hogy mikorra orvosolják a problémát, a másik problémámra ami az, hogy levontak kártya aktiválásért 400 huf-ot, és nem fogadja el a kódot ami a számlakivonatban van, mert átmenetileg nem üzemel a kártya aktiválás, próbáljam meg később, szóval erre a problémámra meg nem is reagáltak, csak a másikra.... most várom a következő levelüket..
-
Baleroo1
csendes tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Értem. Tehát várjak.
Az angol szövegeket amit bemásoltam , nagyjából értem. Csak azt nem tudom , hogy egy online rendszer , miért nem online... Bahh. Valamint az egyszer már érvényesített és működő kártyám, miért nem működik most, és miért kell újra elfogadtatni - ha egyáltalán ez a probléma.
Sajnos a Paypal főoldalán a My Account -> Overview lapot egyáltalán nem látom , mert folyamatosan a Sorry — your last action could not be completed üzenet jelenik meg . Pedig nincs befejezetlen tranzakcióm a számlatörténet szerint.
Írtam a HelpDesk-nek hátha így sikerül kibogozni a problémát. -
válasz
Baleroo1
üzenetére
-Te magad írod, hogy nem végezted el a bankkártya ellenőrzés folyamatot, így a Paypal számlád sem 'verified' státuszú, hanem korlátozott: [link]
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.
Itt sem kell új dolgokat feltalálnod. A Paypal annyit ír, hogy átmenetileg nem elérhető a bankkártya ellenőrzés, próbáld meg később beütni a kódodat. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy PayPal számlát hogy tudok OTP-s mastercard-ról feltölteni? Nem saját paypal hanem ismerősé így nemszeretném hozzáadatni a paypal fiókhoz a kártyám meg ilyenek, hanem csak egyszer utalás lenne a részemről. Megoldható ez valahogy szerintetek?
-
Baleroo1
csendes tag
A számlatörténetet még a legelején végignéztem, mindegyik státusza. "Completed".
Az új - és sikertelen - próbálkozásaim , meg sem jelenek a számlatörténetben.
Külföldi fórumok szerint (csak ott találtam hasonló hibát) új lapon kellene megnyílni a Paypal tranzakciónak, de ezt nem tudom megvalósítani. -
Baleroo1
csendes tag
Sziasztok!
ELEGEM VAN A PAYPAL-ből, VALAKI SEGÍTSEN!!!

Kb 4 éve használom , már a Paypal-t évi 6-8 alkalommal internetes fizetésre. Nem is volt semmi probléma egészen egy hónappal ezelőttig. De azóta a következőt írja , ha valahol használni szeretném:
An error occurred while processing your request. Before submitting this again, log in and check your Account History to ensure that the transaction didn't complete.
Amikor bejelentkezem a Paypal fiókomba akkor pedig ez az üzenet fogad:
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.Sajnos angol tudásom szegényes, de végig néztem a Paypal profilom, mi lehet a gond. Javítottam is azokat a dolgokat amit pirossal jelölt (Pl. email cím megerősítése).
Az eredmény ugyanaz
NEM ÉRTEM A DOLGOT!
- a bankkártyám érvényes
- van rajta fedezet
- vásároltam is már ezzel a kártyával a Paypal-en keresztül (legutóbb márciusban)Utolsó ötletként megnéztem a bankkártya adatokat és láttam , hogy felajánlja a kártya összekapcsolását a Paypal-el (mégegyszer?). Nosza! A számláról le is vonta a 400Ft-ot. A CODE jött SMS-ben rögtön. De a megerősítés során a 4 jegyű kódot nem fogadja el a rendszer.
A következő üzenetet írja:The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.
Vagyis próbáljam meg később.BAHH! Mikor? majd a következő életembe?

Valakinek ötlete?
Üdv : Baleroo
ui: külföldi fórumok alapján 5-6 fajta böngészőt és különféle böngésző beállításokat kipróbáltam, de semmi eredmény
-
Simi-San
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a gyors választ,igen az okés de akkor a második opció a bankos gondolom én mert nem volt egyértelmü a leírásból

-
Simi-San
tag
Sziasztok,
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de ha már átváltottam fizetésnél PAYPAL árfolyamra,akkor hogy tudom kiválasztani megint hogy a bank árfolyamát szeretném használni,esetleg paypalon belül be lehet ezt valahol állítani,vagy csak fizetéskor?Üdv.
R. -
.45
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen
-
.45
csendes tag
Sziasztok!
Paypalos banki számlára lett utalva néhány napja(múlt hét péntek) pénz.Tegnapelott kedden jóváírták a számlán, azonban mikor paypalon fizetnék vele,nem engedi,az írja ki, hogy Error- Funding Options. Felkínálja másik bankkártya választásának lehetoségét. Ilyenkor mi a teendo? Elore is koszi. -
GyéBen
tag
Kicsit visszaolvastam, és rájöttem, hogy valószínűleg elrontottam a top up-os feltöltést.
Hétfőn bementem az egri Unicredit-be, és nem átutaltam, befizettem 200Ft-ot a Top Up menüben megadott adatokkal. A befizető és a PayPal-os account neve azonban eltér.
Ez várhatóan mikor fog megérkezni a PayPal-os számlámra?
-
Winner_hun
félisten
Fizetésnél ha a PayPal számlán is van pénz átállítható hogy csak a kártyát terhelje.
-
Rocko
tag
sziasztok.
nem rég elhagytam az otp junior visa kártyámat, majd igényeltem egy újat. egyúttal átkerültem jump számlacsomagba és kaptam hozzá egy mastercardot, nosza hozzáadom a paypalhez, erre nem engedi... This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
mi van ilyenkor? ezt a mastercardot nem lehet netes fiztésre használni?
csaj az ügyintézésnél semmilyen dolgot nem kérdezett milyen kártyát akarok. -
Ehnaton88
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok a paypal-ben túl jártas, és lenne egy kérdésem: - Hogyan tudok egy fix összegű paypal befizetési linket létrehozni (ami mondjuk weblapba be lehet illeszteni)? Ingyenes számlával rendelkezem. Előre is köszönöm a segítséget
-
Arriskaaa
csendes tag
Köszi mind két választ!
Bocs, ha ezerszer feltett kérdéseket durrogtatok, de ami leírásokat találtam a témával kapcsolatban 1-2 évesek, hátha azóta változott valami..
Ha a bankkártyámat rendelem a paypal accomhoz, akkor úgy fog működni a dolog, hogy a paypay számlámon nem lesz pénz, hanem minden vásárláskor "bolti kártyás vásárláshoz" hasonló dolog fog történni? (Paypal számláról leemeli devizában a pénzt és plusz költséggel nem jár a vásárlás?)
-
Arriskaaa
csendes tag
Köszi, közben tisztává vált, hogy a megadott számlaszáma Paypal magyar számlaszáma

Ezek szerint sehogyan sem lehet megoldani, hogy a Paypal számlámra dollár érkezzen saját feltöltésből?
Azon okoskodok, hogy hogyan lehetne megkerülni a Paypal magasabb valuta váltási árfolyamát. -
Saccco
nagyúr
válasz
Arriskaaa
üzenetére
A saját paypal accodra akarod a pénzt feltenni?
Ha igen akkor 2 megoldás létezik:
1.) Beállítod a kártyádat -> #4831
2.) Top-up -> ilyenkor belföldi számlára kell forintot utalnod -> #4833A paypal accodban forintban fog a pénzed szerepelni! Átváltás akkor történik amikor valamit vásárolsz, ami nem forintban van megadva.
-
Arriskaaa
csendes tag
Sziasztok!
OTP-ről szeretnék USA dollárt átutalni Pappal számlámra. Eljutottam odáig, hogy deviza átutalás külföldi külsős banknak, de elakadtam. Bic kódnak elég, ha a paypal számlaszáma elé beírom a "HU51" kódot?
Egy régebbi cikkben olvastam, hogy ha valutában küldöm a pénzt Paypalra, akkor a paypal automatikusan visszaváltja HUF-ra a pénzt. Ez már hülyeség ugye, oder be kell valamit állítani paypalon, hogy az alapértelmezett pénznem USA dollár legyen?Előre is köszi a választ!
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
Paypal baszogat,és limitálták az accom,tehát nem tudok fizetni. Akkor fogják feloldani,ha megadom a hitelkártyám... Na az ugye nincs, VISA,MASTERCARD,AMERICAN EXPRESS,DISCOVERY az elfogadható nekem meg sima K&H Trambulinos MAESTRO van. Ezzel semmire sem megyek. De van a Paypal számlámon kb 20ezer forint. Akkor ennek búcsút inthetek,hacsak nem csináltatok VISA kártyát,és regisztálom?
K&H-s VISA ELECTRON-ról van valakinek tapasztalata?
Kösz,ha segítetek -
rocket
nagyúr
Masik topik

-
dim dim
tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
ILYEN NINCS!
Elmondom ki történt.
Megkérdeztem az ebay hu-t
Leírtam nekik az esetet.
Azt mondták: a termék ki nem fizetett, fizessem ki.
Erre a képükbe toltam a paypal transaction id-t, a paypal terhelési értesítőt, és a paypal külön válaszát az ügyben (mely arról szól, hogy fizettem).
Erre mit válaszolnak?
FIZESSEK!
Ott a paypal összes igazolása, és azt mondja maga az ebay, hogy fizessek!
Mintha nem is küldtem volna semmit!!
A paypal további segítséget nem ad, már lezárult a case adott termék kapcsán, nem lehet újra nyitni.NA ERRE MONDJON VKI VMIT!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Fancy-boy
üzenetére
"Sellers receiving payments in Euros from other European Union countries will receive an additional 0.5% reduction in their cross-border fees as shown above. If the payment was initiated outside of these countries, the 0.5% fee will be added back."
Az az eladó aki Euróban kapja a kifizetést egy másik EU-s országból, annak 0,5% levonásra kerül a határon-átmenő költség miatt ahogyan az feljebb látható. Ha a kifizetés ezen országokon kívülről érkezik, akkor a 0,5%-os költség visszaadódik.
-
Fancy-boy
addikt
Köszönöm a segítséget. De az a gond, hogy németes vagyok inkább, angolul nekem ez magas. A Google fordító meg nem elég profi ehhez.
Ez lenne a lényege, de nem értem:
Sellers receiving payments in Euros from other European Union countries will receive an additional 0.5% reduction in their cross-border fees as shown above. If the payment was initiated outside of these countries, the 0.5% fee will be added back.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Fancy-boy
üzenetére
"Visa and MasterCard now charge a cross border transaction fee even when no currency conversion occurs. This relatively new fee - “cross border transaction fee” (MC) or “International Service Assessment (ISA) fee” (Visa) – was initiated by Visa and MC to ‘fight’ usage of the international credit card processing network when no currency conversion occurs." - forrás
PayPal:
Cross border fee topic.Transaction Fees for Cross-Border Payments - Europe ( - nem tudom miért Románia szerepel, de jelen esetben nem is érdekes)
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Valaki mondja már meg nekem, hogyan léphetek kapcsolatba az ebay-el egy unpaid item kapcsán?
Egy órája keresem a lehetőséget, de nincs ilyen.
A sztori maga az X akták. Kifizettem egy terméket paypal-on vagy egy hónapja, de még mindig unpaid a státusz. Az eladó egyre küldi a leveleket hogy fizessek. Már elküldtem neki a paypal transaction id-t + a hivatalos paypal terhelési értesítőt és jelentettem az esetet a paypal-nak. Ők megerősítették: fizettem.
Most jön a levél az ebay-től, hogy fizessek haladéktalanul,mert felfüggesztik az accountot.
És a levélre nem lehet válaszolni, nincs reply, és nem lehet a Resolution centeren sem kapcsolatba lépni: mert ott meg nem fizetett az item.MOST ILYENKOR MI VAN?
Ott a paypal transaction id, és se az eladó, se az ebay nem foglalkozik vele, hanem küldi az értesítőt?Köszönöm
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Mi a helyzet most a Magyar Pay-pallel?? Lehet már csinálni magyar IP-ről, milyen kártya kell hozzá?
Nagyon érdekel a dolog, de nincs kedvem végigolvasni majdnem 5000 hsz-t

-
kraftxld
félisten
válasz
kawaclipse
üzenetére
Egy ország egy paypal.
UK számla/kártya => UK paypal account => magyar paypal account => magyar számla -
Tomate
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tényleg
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az angol szövegeket amit bemásoltam , nagyjából értem. Csak azt nem tudom , hogy egy online rendszer , miért nem online... Bahh. Valamint az egyszer már érvényesített és működő kártyám, miért nem működik most, és miért kell újra elfogadtatni - ha egyáltalán ez a probléma.

V/