- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
hevizms #6199 üzenetére
hol van email címük?
én nem találtam csak a supportál ezeket:[link]
én ide küldtem 1hete valami szöveget,amit az ismerősöm írt megés már nem is tudok többet írni,mert nem enged.
annyira nem is izgulok,de már rendeltem tőlük párszor,soha nem volt gond.2hét alatt itt volt minden.
attól jobban izgulok,ha írkálni kell nekika rendelésnél ez van a status alatt:
Order Received -
hevizms
addikt
válasz
szeva000 #6198 üzenetére
Szintén dealextreme-től rendeltem 02 15-én.
Közel 1 hónap! után 03 12-én inditotta el a honkongpost a rendelésem,ami a mai napig nem érkezett meg.
Szóval szerintem még ne izguld halálra magad!
Írj nekik még egy emailt.
Amig nem irtam nekik,addig nekem sem küldtek semmi infót.
Bár az igazat megvallva,a válaszukkal nem sokra mentem.Annyit irtak anno hogy a rendelt áru még újdonság és nem tudták gyorsan beszerezni.
Aztán egyszer csak változott a státusza a rendelésemnek és átadták a honkongpostnak,aki ült rajt pár napot és 03 12-én elméletileg elinditották Magyarországra.
Azóta várom.(mondjuk az érdekes hogy egy másik helyről rendelt áru meg éppen ma érkezett meg,pedig 2 nappal később inditották útjára.Igaz az nem a honkongpost,hanem a singaporepost volt)A rendelésed státusza hogy áll most éppen?
Még annyit hogy azért a dealextreme eléggé megbizható a leirások szerint.Sokan ajánlják.
Egy másik fórumon irták hogy a postázás ami döcögős mostanság a Malév csődje miatt is kb.Nem tudom mennyi az igazság benne,de ahogy én olvasom a fórumokon eléggé rapszódikusak a csomag érkezések mostanság,úgyhogy akár még igaz is lehet. -
szeva000
addikt
válasz
Winner_hun #6195 üzenetére
köszi!
ajajjjj...tudtam én,hogy belefürdök egyszer
nem megy nekem az angol..de megvárom először a 40napot,addig nem agyalok,nomeg keresek valami angolos embert mellé,mert tőlem nem lesz report problem
az a baj,ebayen is van egy ilyen csomag ami lassan 30napja semmi -
had423
aktív tag
haló,
Most szeretnék regisztrálni, de előtte megkérdezném, hogy volt-e már valakinek rossz tapasztalata? És kell a aggódnom ilyen "kémszoftverek" miatt? -
B1T3
addikt
válasz
Winner_hun #6193 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Winner_hun
félisten
válasz
szeva000 #6194 üzenetére
Ha jól rémlik náluk az oldalon vissza lehet kérni a pénzt, nem kell hozzá PayPal.
Amúgy PayPal fiókodban lépj be, ott: - Resolution Center -> View Open Cases -> Report a Problem -> Report a transaction problem -> Item dispute - erre a fizetést követően 45 napod van. Itt lehet az eladóval értekezni. Ha nem jön érdemi válasz akkor a dispute megnyitásától számítva 20 napod van rá hogy claim-mé eszkaláld a vitát, ekkor már a PayPal munkatársai néznek utána hogy mi van. Ha nekik valami kelleni fog akkor arról értesíteni fognak.
-
szeva000
addikt
hali!
Van egy dealextreme.com-os rendelésem,lassan 1hónapos.Benne áll majd 30$-om.Természetesen PayPal-el fizettem.Gyakorlatilag még a csomagot sem adták fel.Nagynehezen írtam egy mailt nekik 1hete,de arra sem képesek válaszolni?Így nem igazán vagyok hajlandó erre a bandára várni.
PayPal-el hogyan tudnám visszakérni a pénzt?vagy várjak még? -
B1T3
addikt
Nem csináltam még ilyet, szóval a biztonság kedvéért megkérdezem újra, hogy tiszta legyen: ha PayPal-on utalni akar nekem valaki, akkor a regisztrált (bejelentkezéshez használt) e-mail címemet kell megadnom neki?
-
Melack
veterán
válasz
hevizms #6190 üzenetére
Most ne szálljunk alá a banki tranzakciókba, mert éveket lehetni itt gépelgetni. Ami neked lényeg: a vásárlásoknak van egy folyamata. Első körben csak zárolják/foglalják az összeget, majd utána vonják le. Ez a rövid átmeneti időszak mondjuk úgy biztosíték a banknak, hogy beérkezzen a bizonylat, hogy tényleg te indítottad/indíttattad a terhelést. Ha nem, akkor még tudják törölni, majd adott idő után feloldják.
-
hevizms
addikt
Köszönöm a segitséget mindenkinek!
Felhivtam az ügyfélszolgálatot és közölték hogy ott van a 400 ft a zárolt összegnél.
Újra megnéztem a netbankon keresztül és tényleg van egy zárolt tétel 400 ft-ról.Ez eddig fel sem tűnt hogy van ilyen is.
A kódot beirtam a paypal fiókomban és igy már minden oké.Azért ezt a zárolt akármi dolgot nem nagyon értem
Ez mire jó?Az életben nem vettem volna észre ezt a kis rubrikát ha nem mondják el.
-
dbius
veterán
válasz
hevizms #6186 üzenetére
Melyik banknál vagy? Ugyanis pl. OTP-nél kb. 3 nap, mire látszik a netbankos felületen a terhelés. Csak azt követően látszik, hogy ténylegesen lekönyvelték. Addig pedig csak telefonos ügyfélszolgálat, vagy sms értesítő alapján lehet megtudni a 4 jegyű kódot.
A paypal képek alapján pedig megterhelték a számládat. Ha törlöd és ismét hozzáadod, akkor megint megterhelik 400 Ft.-tal.
-
hevizms
addikt
válasz
Winner_hun #6184 üzenetére
Nincs a netbankon nézve a számlámat levonás,most néztem éppen 5 perce.
-
hevizms
addikt
Hát igen
A kódot viszont csak akkor tudom beirni ha megtörténik a 400 ft-os tranzakció ha jól értelmezem.
Nem értem miért nem történt meg.
Zárolt összegem nincs,400 ft-nál jóval több van rajt,szóval nem értem mit ronthattam el.Töröljem a kártyát,azt próbáljam újra?
Ja és most néztem a netbankon keresztül,semmi levonás.
Ügyfélszolgálatot felhivom mindjárt. -
dbius
veterán
válasz
hevizms #6177 üzenetére
MIért kellene dombornyomott kártya? Nekem sem az van.
pl. OTP Visa Electron, ami nem dombornyomott, de paypal elfogadta.
De biztonságosabb, ha webkártyát/virtuális kártyát igényelsz a bankodtól és azt adod hozzá - azt dombornyomottnak érzékeli -. Azért jobb, mert csak akkor van rajta pénz, ha te raksz rá - tehát ha feltörnék az accountodat akkor nem tudják a számládat lemeríteni, csak annyit, ami a webkártyához tartozó számlán volt -.
pl. szintén az Otp-nél nekem azt hiszem mastercardnak felel meg a webkártyám.
Szerk: Korábban azt írtad, hogy sikerült a kártyádat hozzáadnod. Ha nem kapsz a banktól sms-t terhelésről, akkor pl. telefonos ügyfélszolgálat, vagy online banki felületen tudod megnézni azt, hogy megtörtént-e a 400 Ft. levonása és esetedben mi az a négyjegyű kód, amivel meg tudod erősíteni a kártyát.
-
mzso
veterán
Olyat nem lehet, hogy a paypal a bankszámlámra számlázzon mint egy csekket?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Winner_hun #6170 üzenetére
ó a sunyi disznók
köszi
-
Stalker-2572
veterán
válasz
tupacamaru #6169 üzenetére
nem
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stalker-2572 #6165 üzenetére
PayPal - Profile (katt rá, ne a lenyíló menüt nézd) - My money - My preapproved payments
-
tupacamaru
veterán
válasz
Stalker-2572 #6168 üzenetére
Csak nem IGN-ről van szó, mert abba már más is beleesett figyelmetlenség miatt.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
tupacamaru #6167 üzenetére
Automatikus meghosszabítás ki volt kapcsolva
meg ezt hogy tudják megcsinálni, tárolják a jelszavam?!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Stalker-2572 #6165 üzenetére
Úgy hogy nem figyeltél eléggé a regisztrációnál.
Vagy elfelejtetted kivenni a pipát az automatikus hosszabítás elől.
-
Stalker-2572
veterán
Azt hogy képes megcsinálni egy oldal, hogy csakúgy "zsupsz" előfizetés megújítása címszó alatt jelszó elkérése nélkül emel le pénzt a számlámról?
-
hevizms
addikt
Elnézést hogy ilyen buta vagyok,de sajnos nem tudok angolul,a forditóba bekopizott forditás pedig nekem nem egészen egyértelmű.
A megadott beállitásokhoz lépkedve ez a 2 választás van:
Alapból az első van bejelölve.
Ha azt szeretném hogy a bankom váltson,akkor hagynom kell a jelölést,vagy a második lehetőséget kell bejelölnöm?Conversion Options
PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
The PayPal currency conversion process
The MasterCard and Visa currency conversion processPlease select your option below:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer. -
hevizms
addikt
Köszönöm a segitséget mindenkinek!
Sikerült a kártyámat hozzárendeni,most már csak a 4 jegyű kódot kell mkivárnom és akkor elméletileg okés lesz a dolog. -
Melack
veterán
válasz
hevizms #6156 üzenetére
A pénz levétele sem egészen így van. Amit te hozzárendeltél, az arra szolgál, hogy oda küldje vissza a pénzed.
Ahhoz, hogy vásárolni tudj, ahhoz a bankkártyád kell - tessék szépen felvenni, és a cca 400 HUF os próbaterhelést várni. Utána már jó is lesz
Az átváltást nem tudom, nekem eddig mindig korrekt volt a váltás. -
hevizms
addikt
Akkor mégiscsak elrontottam a dolgot,mert bankkártyát azt tényleg nem rendeltem hozzá.
Akkor most töröljem a hozzárendelt számlát és rendeljem hozzá a bankkártyát?
A számlahozzárendelés az azoknak van lehetőségként,akik eladóként pénzt szednek le a paypal számlájukról?
Én csak vevőként használom a paypalt.
Akkor nekem elég csak a bankkártyát hozzárendelni?
Még egy kérdés ha szabad.
Hol kell beállitani hogy ne a paypal váltsa át a pénzt devizába,hanem a bankom?
Kösz a segitséget előre is. -
dbius
veterán
válasz
hevizms #6152 üzenetére
Nem írtad, de ha csak számlát rendeltél hozzá, bankkártyát nem, akkor nem fogod tudni használni, vagyis nem fogsz tudni paypallal fizetni egészen addig, amíg 0 az egyenleged.
Ebben az esetben a számládról kell utalni a paypalra pénzt - top up -, majd annak megérkezése után tudsz paypallal fizetni. (rövidebben, érthetőbben: számlaszámot nem tud megterhelni a paypal, csak a hozzá kapcsolt bankkártyát, ezért is kell bankkártyát hozzáadni a paypalhoz.)
Ha rendeltél hozzá bankkártyát is, akkor a fenti dolog tárgytalan, ugyanis a kártyádat fogja megterhelni vásárláskor.
-
hevizms
addikt
Ajaj!
Lehet hogy én valamit nagyon félreértettem ezzel az egész számlamellérendelés dologgal
Elméletileg mellérendeltem egy forint alapú folyószámlát a paypal fiókomhoz.
Most akkor én tudok így vásárolni,vagy nem?
A paypalos egyenlegem nem változott semmit a mellérendelés óta.Igaz ezt csak 10 perce csináltam meg.
Egyáltalán lehet így használni a paypal-t vásárlásra,vagy mindenképp kell utalni pénzt a paypal számlámra????
Vagy ennek a számlamellérendelésnek csak eladóként van értelme? -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretnék kérni egy kis segitséget.Elnézést,ha ez a dolog lerágott csont,de nekem még új és nem szeretnék hülyeséget csinálni.
Szóval ez az átváltásos dolog érdekelne engem.
Ediig úgy csináltam a paypalos vásárlásaimat hogy átutaltam forint számláról a paypal számlámra forintot és amikor vásároltam,a paypal átváltotta a forintomat dollárba.
Ezt a forint számlámat mellé tudom valahogy rendelni a paypalos számlához,hogy ne kelljen mindig utalnom vásárlás előtt?
A másik dolog hogy ahogy itt olvasom,be lehet állitani valahogy hogy az a bank váltson valutába,akinéál a forint alapú számlám van?Elnézést a tudatlanságomért.
Köszönöm előre is a segitséget. -
dbius
veterán
válasz
Grande Ale #6149 üzenetére
Nekem teljesen rendben lévőnek tűnik, paypal átváltással rosszabbul jártál volna.
-
Grande Ale
őstag
A múltkor átállítottam a számlát, hogy a bank váltson, ahogy itt a fórumban ajánlották. 5.86 USD-t fizettem, az OTP 1319 ft-ot vont le. A paypal mintha olcsóbban váltana. Szerintetek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
PayPal képes olyanra, hogy ha fizetek valamit rajta keresztül, akkor egy részét a PayPal számláról vonja le, a maradékot pedig a társított bankkártyáról?
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az mennyire fontos, hogy a bankszámla tulaj neve, és a paypal account neve azonos legyen egy átutalás függvényében ?
Regisztráltam, és mindenben úgy jártam el (már mint ami az átutalást illeti), ahogy azt kellett. Szóval Transfer ID -t megadtam stb.. , csak érdekel a dolog, hogy ilyenkor is visszadobják e az átutalást.Ez elég problémás, mert mondjuk nem a saját bankszámlámról utalok rá.
-
lacko6
senior tag
válasz
Stalker-2572 #6143 üzenetére
PARA
Kb 2 munkanap.Ünnep volt lehet csuszás.Ha szerdára sem érkezik meg akkor
NAGY PARA VANUI: szerdán biztos rajta lesz
-
Stalker-2572
veterán
Múlt hét szerdán utaltam bankszámláról paypalra. Nem jött meg
Mi a f*szom van ilyenkor?
-
zs2994
tag
sziasztok
vasaroltam--> fizettem de az eladonak az pp- ja UnClaimed !! mi tortenik ilyenkor ?
irtam neki semmi valasz ! a penzem meg log valahol
( ha 30. napig igy marad visszautalidik a penzem - erre mar rajottem ) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6140 üzenetére
Segáz, ha félreérthető voltam, akkor bocsi.
Hát, jah.. Max akkor megpróbáljuk, hogy megkapja a webkártyához tartozó számlaszámot, aztán próba szerencse. Köszi az eddigi infókat.
Ha valakinek esetleg van még ezzel kapcsolatban bármiféle információja, kérném, hogy ossza meg!
-
Winner_hun
félisten
válasz
hackeeeee #6139 üzenetére
A kérdésemre adott válaszodból meg pont az jött le hogy egyenlőt írtál
Na mindegy.
Nem tudom hogy utalnak, próbáld meg. Max buksz 1500 Ft-ot. Egyszer utaltam már ki, megjött. Igaz CIB-nél. De ezt a részét nem vágom a témának, így részemről lezárva, érdemben nem tudok már mit hozzátenni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6136 üzenetére
Ezt mondtam Én is, hogy szerintem sem egyenlő a kettő.
Viszont innentől jön a csavar, hogy az OTP-s webszámlára külső utalás nem történhet. Tehát csak a számlatulajdonos tud rá pénzt átutalni, de más nem, elvileg. Tehát, h ha a PP sem tudja átutalni rá az összeget, és ha ez miatt levonják az 1500Ft-t?
-
Taru
tag
Ha erre a szövegre gondolsz:
"Free when the money comes from PayPal balance or bank account.
3.4% + 90 HUFwhen the money comes from a debit or credit card or PayPal Credit
(the sender decides who pays this fee)."
akkor ez annyit tesz csak, hogy nem számít fel plusz költséget ha a pénz a paypal illetve a bankszámládról van levonva, ha kártyáról vonja le akkor viszont 3,4%+90Ft-t von le. Tehát most vagy félre értelmezted ezt a szöveget, vagy rosszat másoltál be mert ennek semmi köze semmilyen hitelezéshez (egyébként a Paypal Credit ha jól emlékszem szinték kártya, mert a paypal adhat ki bankkártyát de asszem Mo-n nem csak USA-ban).
-
Slownz
senior tag
A problémám a következő:
Akartam egy amerikai srácnak sima giftként egy pár ezer forintos tételt küldeni és a paypal itt is fel akart számolni költséget. A történethez hozzátartozik az is, hogy nem volt éppen összeg sem a bankkártyámon se a paypal számlámon.
A srác azt mondta, hogy ez azért lehet, mert nincs elegendő összeg a kártyámon, de viszont a Paypal kínál egy olyan lehetőséget, hogy pár százalékért cserébe meghitelezi neked az összeget (pár napig), amíg rá nem töltöd a bankkártyádra a hiányzó pénzt. Létezik ilyen tényleg?
Ilyesmit találtam a paypal oldalán:
"Free when the money comes from PayPal balance or bank account.
3.4% + 90 HUFwhen the money comes from a debit or credit card or PayPal Credit
(the sender decides who pays this fee)."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6129 üzenetére
Aham..
Szóval a lényeg az, hogy elvileg akkor oda is a kártya szám kell, gyakorlatilag pedig nem 100%..
Ha meg igen, akkor oké.
-
Valdez
őstag
válasz
Winner_hun #6131 üzenetére
A C nyelvben használják
-
Valdez
őstag
válasz
Winner_hun #6129 üzenetére
!= az azt jelenti, hogy nem egyenlő
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6127 üzenetére
Így van..
És ugye a számlaszám != a bankkártyaszámmal...
Azért lenne jó tudni, mert esetleges rossz számnál 1500Ft-ot vonnak le, miután visszaérkezik az összeg.
-
Winner_hun
félisten
válasz
hackeeeee #6125 üzenetére
Nem tudom, egyszer csináltam ilyet, rég volt, nem emlékszek rá.
Account number -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6124 üzenetére
Értem, köszi!
És akkor, ha az társítva van, akkor megkérdezi a PP a kifizetésnél, hogy mennyit szeretnénk átutalni az adott kártyához tartozó számlára?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tupacamaru #6122 üzenetére
Épp ezaz...
Viszont, bankkártyás átutalás mehet rá, mármint a webszámlára. Ezért lenne ez fontos, h működik-e így. Mert ugye, ha a PP-nek a kártyaszámot kell ugyanúgy megadmi a kifizetéshez, akkor lehet, hogy kártyás kifizetést csinál, úgy viszont elvileg meg kéne érkeznie.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6120 üzenetére
Jaa, bocsi.
Igen, a webszámlához tartozó webkártya száma van megadva.
Akkor elvileg ezt kellene megadni a kifizetésnél is hozzáadni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #6118 üzenetére
Tehát, azt, ami meg van adva a paypal-hoz, azt a számlaszámot? Ha az webszámla, akkor arra is működik?
Amúgy, öhm, milyen kártya?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ez a Withdraw (kifizetés), hogy működik?
Webszámlára tudnak kifizetni, tehát arra, ami a paypal-hoz van kapcsolva, vagy érdemesebb inkább főszámla számlaszámát megadni hozzá? Vagy akár bankkártya számot is lehet megadni?
Valaki világosítson fel róla.
Előre is köszönöm!
-
Gigi01
őstag
Nincs valakinek kölcsönbe egy euró-ja paypal-on,amit egy regisztráció erejéig át tudna küldeni nekem?Bocs,hogy ilyen pofátlan vagyok.Holnap ha töltök fel rá banki átutalással,az mikor lessz a számlán?
-
lacko6
senior tag
Nekem amikor vámoltak kb 5kg-os csomag volt és nagy méretű.És ugyan úgy kihozta a posta csak a vámteher kifizetése után adták át(de volt a csomagon számla).A fedex más ott valamikor emaillben küldtek egy levelet a számlával és egy nyomtatvánnyal hogy töltsem ki és küldjem vissza,de ez már régebben volt.Majd egy idő után kitapasztalod.
-
mzso
veterán
Kösz.
Akkor ez valószínüleg nem problém gondolom: http://www.ebay.com/itm/260939050612?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649Enz meg egy kis okot ad aggodalomra: http://www.ebay.com/itm/200701275752?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Majd meglátjuk... Ez utóbbi még nincs elküldve. Próbáljam ráirattatni, hogy ajándék?
Egyébként létezik olyan ami megkerüli a vámot vizsgálatot? Fedex, vagy ilyesmire gondoltam.
Ja tényleg a plusz költség, hogy keletkezik. A postás kéri a pénzt vagy nekem kell a vámmal kínlódni?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Anonymusxx #6111 üzenetére
Szerintem valamit elírtak, mert ezek nevetséges összegek egy sima betéti kártya igényléséhez, max ha hitelkártya lenne, akkor még rendben van, hogy jövedelemátutalást kérnek...
Az lesz a legjobb, ha megkérdezed az ügyfélszolgálatot, továbbra is fenntartom, hogy elírás lesz, mert egyszerűen hülyeség és kész
De ha esetleg mégis így lenne, na bumm, még egy ok (a sok meglévő mellé) hogy ne otp-t válassz. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Hintalow #6108 üzenetére
Szinte mindegyiknél. Egyedül a visa electronnál nem láttam, de az már nem igényelhető.
pl Otp mastercard -
Igénylési díjak és feltételek:
Kártyaigénylés nyitóösszege (Ft): ha nincs jövedelemátutalás, 300000 Ft,
Igényléshez szükséges jövedelemátutalás (Ft/hó): ha nincs nyitóösszeg, 80000 Ft/hó,Nekem meg nincs jövedelmem. De úgy meg nagyon nem éri meg csináltatni, szóval szerintem hagyom az egészet..
-
lacko6
senior tag
Általában 90% hogy a kisméretű csomag (levél) kb fél cipős doboz méretű átmegy a vámon.
De pl rálehet íratni hogy a tartalma ajándék,valamikor kevesebb összeget irnak rá stb...
Nem szabad azzal számolni hogy nem lesz + költség mert bármi lehet.
Saját tapasztalat hogy a cipős doboz méretű csomagok átmennek(valószínű ezek még x méret x kg alatt vannak és levélnek számítanak) és az ázsiai országok tudnak csomagot küldeni,USA az már más kérdés. -
kozi71
senior tag
Na újra működik minden rendesen. Tíz nap volt a vizsgálat. Eszük ágában sem volt szólni , hogy minden rendben volt, elnézést a fennakadásért. Szerencsémre a másik cég akinek a pénzt küldtem megértő volt, és figyelembe vette ezt a tíz napot. Viszont, ha következő utalásoknál lesz lehetőség csak simán nettes kártyával fizetni, tutti nem használom PayPalt. Még egyszer ilyen kellemetlen helyzetbe ne hozzanak.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Anonymusxx #6106 üzenetére
Kártyaigényléshez a bankok nem nagyon szoktak elkérni nagy összeget, tapasztalatom szerint max annyit amennyi a kártya éves díjja, mert az már igényléskor levonódik.
Melyik kártánál láttál ilyet? -
Anonymusxx
senior tag
Helló!
Megnéztem azt az oldalt amit egyikőtök belinkelt, / http://www.bankkartya.hu/?oldal=kartyak&csoport=inet / és az otp-és bankártyáknál láttam hogy olyan van hogy Kártyaigénylés nyitóösszege, meg ilyesmik, szóval olyan bankkártyákat ami jó a paypalhoz csak akkor tudsz csináltatni, ha már raksz is rá egy csomó pénzt?
-
lacko6
senior tag
válasz
Grande Ale #6103 üzenetére
1-2 nap múlva szokott a számlatörténetben lenni a pontos összeg.Ha a bank vált.
-
Grande Ale
őstag
Rendeltem az ebayről, átállítottam a fizetést, hogy a bank váltson. 5,86 dollárt fizettem, de a számlán egy 120 ft-os előjegyzett kártyaforgalom látszik. Amikor a paypal váltott, akkor egyből látszott a levont összeg, azért van most ez így, mert a bank vált?(OTP). Van valakinek tapasztalata ezügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest