Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vins
csendes tag
Sziasztok !
Visszavont fizetés esetén mennyi idő alatt kerül vissza a pénz a kártyámra ? Van ebben valakinek tapasztalata ? Köszi
-
dbius
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az OTP által küldött sms értesítőben benne van a 4 jegyű kód. Nem csak alkalmanként, mindig. Saját tapasztalat. Eddig soha nem tartott tovább pár percnél egy kártya hozzáadása, ill. megerősítése.

-
attiati
veterán
$ paypalról tudok pénzt kiutalni $ bankszámlára $-ban? (tehát dupla konverzió nélkül)
(bankkártya nincs hozzá)Ha igen, akkor mennyibe kerül?
-
jerry311
nagyúr
Nemtom milyen számlád van, nekem rendesen megérkezett a próbaterhelés AmEx-re is, meg webkártyára is. Simán a számlatörténetbe, mint levont összeg. Mellesleg le is kellene vonniuk, nemcsak zárolni.

Ja, és nem megy az olyan gyorsan. Mivel nemzetközi kártyahasználatról van szó, ezért van neki átfutási ideje.
-
Zooka
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Végignéztem mindent amit lehetett, de a linkelt infónál többet nem találtam a dologgal kapcsolatban... Érik az OTP-nek hogy veszítsenek egy ügyfelet, még jó hogy pont ezért is megrendeltem az SMS-értesítést.Esetleg megpróbálkozzak egy újraérvényesítéssel?
-
Zooka
tag
Közben megtaláltam a zárolásokat, még jó hogy nem a normál számlatörténetnél lehetett megtalálni... (Szeretünk OTP
) Nem a közleménynél kéne lennie az érvényesítő kódnak? -
Zooka
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Persze, hozzáadtam. Az a fura, hogy nem jött semmilyen terhelés. Utána megcsináltam a megerősítést, de semmi sem történt a számlámon. És ez már több mint egy napja.
-
Zooka
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne. Pénz meg van elég a számlámon, a számlatörténet meg nem változott tegnap 15 óra óta mikor regisztráltam.
-
Zooka
tag
Üdv!
Tegnap regisztráltam a Paypal-en, viszont a próbaterhelést még mindig nem vonták le a számlámról (OTP). Kicsit visszaolvastam hogy ez normális. (?) Ezután ha bármit rendelnék ebay-ről, csak napok után megy végbe a tranzakció? Vagy jobban járok egy másik bankkal?
-
w.miki
veterán
Köszi, még soha nem rendeltem.
A másik ami szóba jött: OBDChina, egy ilyen kéne.
Erről az oldalról van vélemény?
Muszáj PayPal account, igaz, az alapfeltétel?
Kínai oldalról rendelésnek van GYIKja? -
sonar
addikt
Dealextreme - megbízható, csak néha nagyon hosszú az átfutási idő. A minőségről meg annyit, hogy érdemes elolvasni az áruhoz tartozó kommenteket.
-
Winner_hun
félisten
-
w.miki
veterán
Kezdő PayPal-os-nak milyen tippeket tudnátok adni? Van erre egy oldal?
Kínai termékek rendelésén gondolkodunk. Érdemes egyáltalán belevágni?konkrét kérdésem is lenne:
Ha nyitok egy PayPal számlát, és utalok rá a bankomból pénz, akkor ott milyen devizában tárolódik a PP-n? -
lacko6
senior tag
Sziasztok.
Gondoltam leírom,hogyha a Paypal fiókhoz van hozzárendelve bankkártya akkor nem kell szórakozni a Paypal számlára való utalással.Mert Kb 3 hónapja vettem észre,hogy a Paypal számlámon nem volt pénz de a hozzárendelt kártya számláján igen,és igy a vásárlásnál amikor paypallal fizettem aminek egyenlege 0ft-volt
akkor rögtön a kártyáról vonták le a pénzt.Tehát átfolyt a pénz a Paypalon és igy nem vontak le kb 250ft utalásí költséget + nem kellet várni 2 napot a pénz megérkeztéig.Biztos sokan tapasztalták már de aki nem az próbálja ki idő és pénz spórolás.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm, sikerült, most csinálok egy rendeset.
-
Winner_hun
félisten
válasz
LordAxwell
üzenetére
-
LordAxwell
senior tag
Hogy tudom kitörölni a PayPal accomat? Még nem adtam meg bankkártyát, csak az account van meg, de nem valós adatokat adtam meg, név se valós, és gondolom ez gondot jelent ha meg kell adni a bankkártyát, de a nevet nem lehet megváltoztatni.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
LordAxwell
üzenetére
Bejelentkezel a paypal.com-on és a Send money menüpontban már rá fogsz jönni hogy mi merre mennyi. A fogadó fél PayPal-re beregisztrált címe kell, arra tudsz küldeni, az a "számlaszáma"
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Nagyon kezdő vagyok az ilyen dolgokban, ezért kérdezek itt mielőtt belevágok.A lényeg az hogy paypalon keresztül kell küldenem pénzt (HUF-ban) egy embernek, csináltam most egy paypal accountot, de innentől nem nagyon vágom mit hogyan, vki segítene?
-
peugeotmate
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
-
Winner_hun
félisten
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szolgáltatások - Számlainfó - Történet - Kártya
-
peugeotmate
addikt
CIB bankosok! A PayPaltől kapott négyjegyű kódhoz milyen úton jutottatok hozzá?
-
válasz
Mr. Teddy
üzenetére
Akkor a deviza átutalás árát sem sikerült megnézned a CIB-nél, mert a netbankon keresztül indítva az is olcsóbb:
-Forintátutalás külföldre
CIB Internet Bank, CIB Házibank: 0,15% min. 10 USD, max. 367 USDA német ebayen tényleg vigyázni kell mert sok eladó csak banki átutalást fogad el.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, legutolsó mailem az volt, hogy csináljon paypal accot, ha csinál, szívesen küldöm neki a pénzt + vállalom a költséget.
Ha nem csinál, akkor megkérem, vonja vissza a dolgot, akkor rmásképp nem megy sajnos.Köszi a segítséget!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
Az nem vész.
Sajna hibáztam, beleszaladtam ebayen egy olyan termékbe, aminél nem vettem észre, hogy csak banki utalást fogad el a csávó. Licitáltam, nyertem, fizetném, és
Nincs paypal... csak banki utalás. Németországba, megnézem CIB oldalát, hehe 5000Ft minimum az utalási díj, no mondom ezt neeem.. Azt írja nincs paypal accja, de most írtam neki, hogy vagy csinál egyet és ki tudom fizetni, vagy sajnálom, én hibám, de nem lesz ebből üzlet.
Remélem sikerül megbeszélnem vele, ha nem is tudnám kifizetni, akkor ne adjon negatívot, noha csak vásárolok, nem akarom...mod: az ugrott be, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy én paypal egyenlegre feltöltök pénzt, majd az ő számlájára withdrawolom?
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajna nem, K&H Trambulin és nincs netbankom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha CIB-nél vagy akkor tudok segíteni (az az utalás egyből megjön)
-
lostprophet
aktív tag
PayPalen keresztül 3 dollár átutalását kifizetném!
Sajnos az én bankkártyám Maestro, ezért nem használható a PayPellel.
Ismerősömnek kellene 3 dollárt fizetnem PayPelen keresztül estefelé, amit a bankkártyámból kiindulva nem tudok megtenni, ezért kérnék valakitől egy szívességet, amit én természetesen kiegyenlítenék utána befizetéssel!
Megbízhatóságom az aláírásomban!Remélem nem tilos ezt ideírnom

-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
tudom ezerszer biztos feltették a kérdést, de melóhelyen vagyok, nincs időm szörfözni
Paypalról pénzt küldenék, és azt akarom, hogy egy fix összeget kapjon az illető, tegyük fel 60eurot, akkor mennyibe kerül nekem a paypal költség? Ebayen fizettem már sokszor, de mindig áruért, nem tudom abból mennyi jön le az eladónak. -
kopez
tag
Üdv!Azt szeretném töletek kérdezni,hogy paypal egyenlegemröl hogyan lehet banszámlára kiutalni pénzt?
-
Horvi
őstag
Hali!
A kérdésem a PP-re befizetéssel kapcsolatban lenne. A kedvezményezett nevéhez be kell írni ezt az egész sort vagy csak a kettőspont utáni részt? BofA re: PAYPAL PTE LTD
Előre is köszi.
Horvi -
Hintalow
senior tag
válasz
nyenyeC
üzenetére
Nem
Utalni bármikor lehet rá.
Kártya hozzáadása a fizetést könnyíti meg, de utána is ugyanúgy tudod utalással tölteni a paypalodat.
Számlaszám hozzáadása pedig csak akkor kell, ha pénzt akarsz lehívni a paypalodról a folyószámládra, vásárláshoz semmi köze a számlaszának. (évek óta vásárolgatok, de számlaszámom nincs megadva paypalon) -
nyenyeC
csendes tag
Üdv.
Jó lenne ha vki meg tudna erősíteni vagy cáfolni az elképzeléseimet illetően. Ha jól értelmezem, akkor olyan paypal számlára lehet utalni amihez nincs megadva se kártya se számlaszám, viszont fizetni csak olyannal lehet amihez van bankszámla csatolva?! -
alienpapa
senior tag
Hónapok óta ezt írja ki a paypal, és sehogy sem tudom eltűntetni: [link]
Valami tipp? Köszi előre is! -
g@bo
nagyúr
urak
lehet már kérdezték sőt...
de hogy tudok a paypal számlára pénz tenni, konkrétan utalok nekik huf ők konvertálják, és ott pihen a vásárlásig pl. az usd.
Currency Exchange menü alatt látom, hogy a mai árfolyam 1 usd 224.50 huf.

-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jó kérdés, passz. Fizetésnél ha belépsz a PayPal felületére akkor ott van az Other Conversion Options link, ott át tudod állítani. Hogy a PayPal felületén amúgy hol lehet átállítani azt nem tudom.
Őszülés ellen kérdezni kell

PayPal - Profile (katt rá, ne a lenyíló menüt nézd) - My money - My preapproved payments -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia Motkány, lenne egy kérdésem.
Az adatlopási botrány miatt új bankkártyát kaptam, most regisztráltam a paypal-en.
Eddig úgy volt beállítva, hogy a saját bankom konvertálja a deviza-tranzakciók összegét, és ne a paypal (borzasztó árfolyamokkal dolgoznak, nekem pedig középárfolyamon számol el a bankom, mert kedvezményes dolgozói számlám van).
Kérdés: az új kártyánál is be kell állítani ezt, vagy marad, ahogy eddig volt?Amúgy sehol nem találom ezt a konverziós menüpontot...
Ui. most sikerült végre lemondanom a filesonic-előfizetést, hát, az is vicces volt, mire megtaláltam, hogy hol vannak a subscription-ok, megőszültem...
-
lrobertoc
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Még egy kérdés!
A payPal ugy az "eladások" után számít fel díjat, azaz, ha pénzt kapok!
Tehát kiállítok egy számlát a vásárlónak, majd elküldöm a paypal címére az alábbi bontásban:
Áru: X EURO
Szállítás: Y EUROKapok X+Y EUR-t, a díj a teljes összeg után, vagy csak az áru értéke után számol fel díjat??
Hol találok erről leírást?
-
lrobertoc
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát igen!
Viszont van egy másik termékem is amit fizetnem kellene, de a kártyámat (OTP) péntek este adtam hozzá a Paypal-hoz.
Természetesen még a terhelést a bank nem könyvelte, így nem tudom a 4 jegyű kódot, illetve sms szolg. sincs.Honnan tudom meg SOS a közleményt? Banktól, vagy a paypal ügyfélszolgálat is megmondja?
-
lrobertoc
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na most ott tartunk, hogy az eladó elküldött nekem paypal-on keresztül egy számlát! Elég érdekes, mert így néz ki:
Unit price: 0,01 USD; Shipping/handling: 199.99 USD
A fenitinek mi értelme??? A Paypal Buyer Protection, csak a termék árára vonatkozik? Vagy a szállítási költségre is?
Nagyon necces! -
jani-wan
tag
Hali
Paypal nyitás előtt állva olvasgattam, de az információk eléggé ellentmondásosak.
Azt vágom hogy lehet a Paypal-en Dollár és forint számlám is.
Viszont ugye olvastam ezt:
[link]és ezt is:
[link]Úgyhogy felmerült bennem néhány kérdés.
Az első kérdésem az lenne, hogy lehetséges az hogy csak dollár legyen a PAYPAL számla?
Illetve hogy konverzió nélkül le lehet hívni dollárt egy MO-i dollár alapú kártyára?Köszi a válaszokat előre is.
-
Cicero
őstag
Sziasztok. Steam-en kattintgattam és bár tudatában voltam, hogy nincs a paypalemen összeg, eljutottam a utolsó lépésig a vásárlásnál, amikor is egy olyan ablakot kaptam, hogy adjam meg a bankkártya vagy hitelkártya számomat. (Tehát eddig mindig topuppal tettem pénzt a paypal számlámra és a jövőben sem tervezem másképp csinálni)
A kérdésem az lenne, hogy ezt a felhívást csak azért kaptam, mert nem volt összeg mit levonhattak volna a számlámról, vagy Steamen - vagy PayPalon - már csak úgy lehet vásárolni / pénzt költeni ha mellette egy bankkártya is hozzá van csatolva az accounthoz?köszi
-
dbius
veterán
válasz
lrobertoc
üzenetére
Ha az sms értesítés meg van rendelve a terhelésekről, akkor az sms-ben benne van a kód, amit meg kell adni a kártya megerősítéséhez. Így pár perc alatt le lehet zavrni a dolgot OTP-nél is.
Az otpdirektben viszont csak azt követően jelenik meg a számlatörténetben a tétel, hogy lekönyvelik a terhelést - ez viszont 2-3 munkanap -.
-
lrobertoc
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát igen! OTP, bár AMEX kártyát reggeltem hozzá!
Meg lehet nézni valahol az aktuális deviza konverziós árfolyamokat a paypal-on???
Igen egy kicsit nekem is meredek, de paypal-nál is olvastam vásárlóvédelmet! -
Winner_hun
félisten
válasz
lrobertoc
üzenetére
Bankfüggő. OTP-nél napok, CIB-nél pár perc alatt meg lehet csinálni a regisztrációt. Kártyatörténetnél, havi számlakivonaton, SMS értesítőben van a kód. Esetleg az ügyfélszolgálatos is meg tudja mondani pár nap múlva (vagy azonnal? Ezt nem is tudom) ha felhívod.
eBay-en kívüli üzletelés nem biztos hogy a legjobb, nem igazán leszel bevédve. -
lrobertoc
tag
A másik problémám, hogy pénteken adtam hozzá kártyát, a 4 jegyű kódot mikor kapom meg?
-
lrobertoc
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Ebayen akartam vásárolni egy licites terméket. Mivel alapból nem szállít az eladó magyarországra ezért levelezni kezdtünk....
kialkudtam egy árat, ami nekem még megérné, az eladó írta, hogy adjam meg a pypal emailem-et és azon bonyolítsuk az üzletet, küldeni fog egy számlát, amit fizetnem kell!Szerintetek necces, ha nem kapnám meg az árut buktam a lóvét, van valami pénzvisszahívási lehetőség????
Egyébként a termékre már licitáltak is...
Szerintetek?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
szia
ez a rohadék megint levonta a lóvét, pedig töröltem a paypalből, ahonnan mondtad... Most ilyenkor mi a f*ck van??? Menjek be a bankba? Vagy a paypal-nél reklamáljak?
Rájöttem cancelleztem, majd visszalépek és megint ott van... Ilyenkor hogy lehet törölni?
-
Iomega
addikt
Amit legutóbb eladott, azt fent volt az ebay-en, de mivel érdeklődtél, hogy van-e még, mert neked is kellene, így úgy gondolta, hogy nem rakja fel az ebay-re, majd az eladó elképzelése szerint lebonyolódik az adás-vétel, mert gondolom kedvezőbb így az eladás.
Van bizonyos százalékú levonás az eladott termék árából, az ebay részéről. De , ha nem rakja fel az ebay-re, akkor a teljes összeget bezsebeli az eladó.
Ez nem biztonságos ügylet.
Jól tetted, hogy nem vágtál bele. -
Iomega
addikt
Ez nem pont a kérdésedre a válasz, de hátha hasznodra válik.
Nézd meg, hogy miket adott el korábban, mire kapta a pozitív visszajelzéseket.Próbálj keresni olyan eladót, aki már több száz , vagy több ezer eladáson is túl van.
Konkrétan a kérdésedre csak annyit tudok írni, hogy én nem mernék belemenni egy ilyen jellegű üzletbe.
-
jcvd
tag
Sziasztok!
Nagyon gyorsan kéne segítség!
Egy angol srác eladott az elmúlt egy évben 20 cuccot ebayen, 100%-os a mérlege.
Ráírtam egy fényképező miatt, az egyikre licitálni lehetett, az el is ment, de rámírt, hogy van még egy, és hogy akciós áron odaadná.
Mondtam neki hogy hirdesse meg, majd fix áron megveszem.
Mondta, hogy az neki nem jó, mert 6 óra hossza míg megjelenik a hirdetés... stb.
Azt mondta hogy kellenek neki az adataim, és ebayen keresztül megy majd az üzlet, csak épp nem hirdeti meg. Azt mondta hogy én először az ebaynek fizetek, és miután megkapom a cuccot, akkor az ebay kifizeti őt.
Nagyon nagy kamu dumának tűnik ez a szöveg, viszont a srácnak 100%-os mérlege van.
Csaló vagy sem?
Ezt írta amúgy:
The deal go strictly according to eBay's rules and policy
regarding to this auction - to start the official transaction, I need
to know your details to start the transaction and to change those
details :First Name:
Last Name:
Street Address:
City: State/Province: Zip Code:
Country:
eBay User:
Phone number:As soon as I have them I'll start the official procedure, and eBay
will notify you about this. You'll also receive important guidelines
+ instructions from them (please go through them exactly).
I'll handle the shipping, so this will be free of charge for you + I
am willing to deduct you with the fee for handling the payment
procedure.
Also, a refund policy will be included.
Looking forward to hearing from you.Thanks !
-
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Röhej, hogy újra kellett regisztrálnom PayPalen, hogy tudjak vásárolni.

-
Ha valaki PP-n utal nekem adott szolgáltatásért, akkor ő mennyi ideig tudja még visszakérni a pénzét?
-
Sakab
senior tag
Historiba megtaláltam:
Jan 18, 2012 Transfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card 3T...........5N -$7.00 USD
Select record 1 Jan 18, 2012 Please leave me a positive feedback tks
Please leave me a positive feedback tksRefund From LIU DONG Completed Details Refund From LIU DONG 1N.................705E $7.00 USD
Automatán vissza is rakta az otpmre.
De OTPn még nem látszik semmi de gondolom 1-2nap kell még mire átjön.
-
Sakab
senior tag
Vmi nem stimmel...kaptam egy mailt a paypaltol amibe ez ált:
LIU DONG (raffex.hk@gmail.com) has issued a full refund for your payment.
Message from merchant: Please leave me a positive feedback
tks----------------------------------------------------------------
Original payment details:
----------------------------------------------------------------Date payment sent: Nov 28, 2011
Amount: $7.00 USDThanks,
PayPal
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.
Copyright © 1999-2012 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349PPID PP343
De ha belépek a paypal oldalára nem látszik sehol se a 7 dodo...ha belemegyek a reqvest moneyba ott se...pedig a mail alapján át jött meg a srác is azt irja h vissza küldte.
-
Danubius L
tag
Olvasgattam, de sehol sem találta, megfelelő választ.
Mi van akkor, ha utalok egy bizonyos összeget, de a termék amit rendeltem nem jön meg, vagy nem a leírtaknak megfelelő? Egy nem hivatalos forrásból (gyakorikerdesek) azt olvastam, hogy az eladó nem tudta bizonyítani a paypalnak, hogy feladta az árút, így a másik fél visszakapta a pént a paypaltól. Ez pontosan hogyan is működik?
Köszönöm
-
Winner_hun
félisten
Ha 1 hónapja max. akkor simánt refundolni tudja, inkább ez legyen, úgy annyit kapsz vissza amennyit elküldtél (amennyiben a bankod váltott akkor lehet némi eltérés az árfolyamingadozás miatt)
Ha ő küldi akkor nem fogja állni a tranzakció díját, így kevesebbet kapsz majd.Első körben a transaction id-t írd meg neki és kérd hogy refunddal küldje vissza a pénzt.
-
Sakab
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
1 hónap max....akkor mondom neki a mail cimem és meglátjuk köszönöm szépen a gyors választ.

-
Sakab
senior tag
Sziasztok lenne egy gyors kérdésem. Van egy Paypalos regem amivel ebayen vásárolgatok. Na most vettem egy rossz terméket és visszakapnám az árát csak kellene a paypal számom amire viszatudják utalni.
Na most ezt a számot hol találom meg mert végig nyálaztam az összes mailt meg az oldalát de nem találtam semmi ilyesmit.
Másik kérdésem hogy utána azt hogy tudom vissza tenni a bakkártyámra?
köszi előre is a választ -
Iomega
addikt
válasz
Danubius L
üzenetére
-
Danubius L
tag
Van paypalom, és szeretnék valakinek külföldre utalni, egy csomagért amit feltehetőleg elküld nekem. Ez miért is biztonságos? Hol tudok ennek pontosan utánaolvasni, hogy hogyan is működik? Lehetőleg magyar nyelven. Köszönöm.
-
dbius
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nálam az utóbbi időben gondok voltak a paypal oldalának elérésével - karácsony körül, gondolom le volt terhelve -. Olyankor tapasztaltam hasonlót, volt hogy be se jött a paypal oldala.
-
peugeotmate
addikt
Hali!
Az miért van, hogy meg szeretnék venni egy terméket eBayen, rányomok a "Buy it"-ra, látom a visszajelzést a vásárlásomról, majd katt a "Continue with Paypal" feliratra, majd be szeretnék lépni a Paypal accountommal, de se szó se beszéd visszadob. Nem értem mit csinálok rosszul, korábban simán ment minden.
A jelszavam tuti jó (nem is jelzi, hogy rossz lenne), a termék fixáras, nincs extra postaköltség sem, Magyarországra is jöhet termék. Máshol lesz a gubanc. -
attika89
senior tag
Hello!
PayPal-ra kapott pénzt, mikor bankszámlámra átküldetem - withdraw, szóval "felveszem" - akkor azt az összeget kapom a számlára, ami "Transfer To -> Bank Account" sorban van, szóval abból már le van vonva a conversion fee, vagy még abból jön le?
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Végignéztem mindent amit lehetett, de a linkelt infónál többet nem találtam a dologgal kapcsolatban... Érik az OTP-nek hogy veszítsenek egy ügyfelet, még jó hogy pont ezért is megrendeltem az SMS-értesítést.
) Nem a közleménynél kéne lennie az érvényesítő kódnak?

akkor rögtön a kártyáról vonták le a pénzt.Tehát átfolyt a pénz a Paypalon és igy nem vontak le kb 250ft utalásí költséget + nem kellet várni 2 napot a pénz megérkeztéig.

V/