Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Helló!
Délután óta ez fogad, ha ki akarok vmit fizetni PP-lal:
"Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined."
Kb 6 terméket vettem, 0.5 - 1.5 dollár közötti értékben. Most 1.42 dollárt kellene kifizetnem, de nem engedi. Valakinek valami ötlet? Köszönöm előre is!
-
akos90
tag
Üdv!
Volna egy olyan kérdésem hogy Otp-s kártyáról szeretnék Paypal regisztrációmra rakni pénzt. Ez kb mennyi idő mire megérkezik a Paypal regisztrációmra?
-
albert8
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
2 és fél hónap annyit még talán kihúzok.

-
albert8
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt nem olvastam végig, de az erre vonatkozó részt igen.
Under 18s may not use PayPal.Ezt kideritik? vagy lehet valami következménye?
-
albert8
veterán
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 18 év alatt lehet PP accot csinálni?
Telszámot meg kell adni?
-
Hintalow
senior tag
Nem tudod dollárral feltölteni az egyenleged, csak forinttal.
illetve valszeg el tudnád küldeni az utalás, de valami jófajta (persze nem neked jófajta) árfolyamon átváltanák forintra, egyszerűen azért, mert a paypal magyar unicreditnél vezetett számlája, amire kell utalni a feltöltéshez, az egy forint számla. -
modern
aktív tag
PayPal kártyát nem lehet igényelni?
Mint pl Payza-n? -
Chaser
legenda
Arra rájöttem, opció az nem volt nálam hogy ki fizesse. Mindenesetre 5k-ért ennyit levonni grat a PP-nek, elkönyveltem tanulópénznek. Ez egyébként összegtől független vagy %-os alapon megy?
$-os kérdés? Tehát feltölthetem a PP egyenleget $-ral, hogy most átváltja a bankom ahogy fizetni is szoktam, és teszem azt pl 100$-t rárakok hogy későbbiekben azzal tudjak fizetni. Kiküszöbölve ezzel egy későbbi feltehetően magasabb árfolyam kellemetlenségeit. Mert most fizetésnél kiválaszthattam, hogy felhasználom-e a PP egyenlegen levő pár ezer ft-os kapott összeget. Ha fel lehet tölteni van-e külön díja, illetve levásárlásnál lesz-e? Utóbbi gondolom nem, a ft-os egyenleg lenullázásánál se vont le semmit. Vagy csak én nem vettem észre
-
Chaser
legenda
Hát nekem megjelent a PP számlán, de sehogy nem tudtam átvinni a forintszámlámra. Ráadásul a küldött 5k-ből nálam 4690 ft jelent meg, 310-et levont.
$-ral fel tudom tölteni a PP egyenlegem?
Biztos láma kérdés, de csak kényszerből használom a PP-t, különösebben nem foglalkoztam vele. Mint vásárlásnál ft-ról átváltana $-ra? Későbbiekben ezzel fizetnék a PP egyenlegről ha ennek így nincs külön díja persze.. -
-
modern
aktív tag
válasz
aleister
üzenetére
Fogalmam sincs, eléggé hasonlít a paypalra.
ez az a linkDe egyenlőre semmit nem adtam meg, viszont az a fura hogy amikor beírom rendesen h paypal.com és bejelentkezek akkor a főoldalon nem látok semmi olyat ami arra utalna h valamit kéne csinálnom.
szerk:
-
modern
aktív tag
Üdv.
Remélem valaki tud segíteni.
Ma jött egy email a paypal-tól:Your Account is Limited
Dear Costomer,
We need your help resolving an issue with your account. As a security
measure we've temporarily limited what you can do with your account until
the issue is resolved.We understand it may be frustrating to have limited access to your PayPal account and we will work with you to restore full access to your account as
quickly as possibleVan alatta egy link is, ami átirányít a paypal-ra, ott bejelntkezek és ott van hogy adjam meg a teljes nevem, születési időt, meg kártyával kapcsolatos inofkat.
de a születési időnél miért nem tudok kiválasztani 1991-et?
Egyszerűen csak 1988-ig van számozás.
Nem értem, az meg a másik hogy én már korábban hozzáadtam a kártyám és nem értem h miért kéri megint.valaki tudna segíteni?
-
vasii
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Köszi, elkuldtem neki, es most kaptam ket emailt service@paypal.com rol, az egyikben az van h elkuldte a penzt, meg a reszletek, a masikban:
Dear xxxxx,
You have received an Automobile Payment of €1.900.00EUR from xxxx.
We've placed a temporary hold on the funds of this transaction
As mentioned in the receipt of Payment and as per New PayPal Automobile Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Transport/Delivery Charges (Courier Express Exchange Logistics).
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go to nearest Western Union Office, and send the extra €400.00 EUR to the Transport Agent and send us a Scanned Copy/Photograph of your Western Union Transaction Receipt (in .JPG Format).
NOTE: This is important as a security measure to ensure safety of this transaction.
Please, find below the name and address of the Transport Agent where the Funds would be sent via Western Union Money Transfer.
Nemertem, most meg nekem kell 400eurot fizetnem h megkapjam vagy mi??
Raadasul ha belepek paypalra nem latok semmit errol a befizetesrol.
Meg amugy egy motort vesz, akkor miezaz automobile payment? -
azozo
senior tag
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Elvileg a téves Ebay es vásárlás miatt, visszautalta a pénzt az eladó, de nem jelenik meg sem a paypal számlámon sem a bankártyámon, most léptem be a paypal ba és a profilnál ezt láttam: Status: Unverified , hogy tudom megerősíteni? Gondolom ezért nem látam a pénzt amit visszaküldtek..
-
jas39
tag
HellÓ! Mint múltkor írtam, Topup "módon" szerettem volna feltölteni a PAypal-om de kihagytam az igen fontos Transfer ID-t,ezért a zsé nem került át a számlámra. Írtam nekik levelet, hogy gyík voltam, kihagytam a T Id-t, valami legyen! Tegnap vissza utaláták a számlámra, hiánytalanul. 3 hét volt kb. Gondoltam megosztom

-
vasii
senior tag
Helo!
Ha vki nekem akar fizetni paypalon, akkor mit kell neki megadni?
Ugyanazokatt a szamla adatokat a "top up" pont alol, mintha magamnak akarnek feltolteni penzt? -
Chaser
legenda
Ha már így becoptam, felmerült bennem egy kérdés. $-t tudok a PP egyenlegre felrakni? Legjobb úgy lenne, ha én küldhetném magamnak
Most elég jó az árfolyam és későbbi vásárlásnál akkor abból vonná le a zsetont, nem az aktuális árfolyamon. Ez kivitelezhető? -
-
Oliverda
félisten
válasz
aleister
üzenetére
Úgy érhető el, hogy kártyával fizetsz. Erre akkor van lehetőséged, ha a PayPal számlán lévő pénz devizaneme eltér az éppen szükségestől, vagy ha a szóban forgó balanszod nullás.
Amúgy ha konkrét szabályos vásárlást csinálsz, akkor nem éri meg feltöltéssel bajlódni, mert a PayPal rosszabb árfolyamon vált mint a bank.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Ha jól emlékszem régen lehetett választani, hogy a bankom árfolyamát, vagy a paypal váltási árfolyamát használjam.Viszont most a Payment method-nál csak a PayPal Balance szerepel. Hogy tudom a számlavezető bankomét használni?
Egyébként Top Up-pal már átutaltam az összeget a PayPal-ra, és jóvá is írták már.
-
Chaser
legenda
Napokban kaptam 5000 ft-ot PP-n keresztül. Illetve nem kaptam, csak a PP egyenlegen jelent meg, abból is 4700 ft. Elfogadtam hogy jöjjön, de azóta se írták jóvá a számlámon. Mi lehet a gond? Illetve mért vonta le azt a 300 ft-ot, van valami jutalék amiről nem tudtam? Eddig refundot kaptam vissza, ott nem volt semmi levonás, amennyit küldtek annyit kaptam. Ez most nem refund volt, csak az egyik tag így tudta megoldani a fizetést.
-
Twicehun
csendes tag
Hali! Most regisztráltam paypalre és egy emailt kaptam service@intl.paypal.com emailcímről. Ez ugye az eredeti cím és nem valami rossz oldalon regisztráltam mert akkor az szívás lenne.Bocsi a hülye kérdésért csak szeretek elővigyázatos lenni.Nem szeretném ha becsapnának. Köszi a választ!
-
Hintalow
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
nézz utána a "nigerian scam" -nek
annyi történik, hogy kapsz egy levelet, amiben a link egy paypalhoz hasonló oldalra irányít, ami szerint megjött a pénzed, de addig visszatartja a paypal, amíg nem postázod a cuccot.
Az a lényeg, hogy megpróbálják úgy kihozni a dolgot, hogy elküld nekik a cuccot.
Valójában ténylegesen soha nem fognak pénzt küldeni neked, az nem kockáztatják
-
animatrix11
őstag
üdv
már a 2. esetben van ilyen hogy megkeres valami külföldi, hogy elvinné a hirdetett laptopot, amit itthon hirdetek magyarul, és paypal-al fizetne amerikába kéne postázni, tuti átverés, de hogyan hajtják végre?, hallottam ebayről hogy a vevő bármikor élhet azzal hogy átvertem, és szó nélkül lehúzzák a pénzt paypalról?
-
szijartg
őstag
Sracok. Eleg reg csinaltam mar igy elfelejtettem... Szoval vettem ebayen valamit, pp-n volt penz, de egy kicsivel kevesebb mint amennyi kellett volna. Ezert a hozza csatolt bankszamlarol "vette le" a maradek penzt.
Ebay sikeresnek irta ki, de nem jelent meg a fizetett ikon. Pp-n is ott van meg a penz meg a szamlan is.
Kell ennek 1-2nap mig a mezei bank " utal" a pp-nek? Azaz kiegesziti a pp-n levo osszeget?
Jopar eve tortent ilyen es mar nem emlekszem mi a normal. -
szeva000
addikt
hali!
Mi a jóég az a PAYPAL MY BANK KFT ?????most nézem,lehúztak 700ft-ot kártyatranzakcióként..... -
szeva000
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
háááát sajna ezt nem tudnám én eldönteni...kiderül hamarosan.Az bizta, hogy postai küldeménynél,ha tudod igazolni a feladást,akkor már nem lesz gond.
De sztem egy ilyen jellegű igazolás is elfogadható... -
jas39
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen köszi, megtettem ma, elmeséltem mi történt! Elmondtam, hogy K&H Ebank-on keresztül, azonnali Forint átulást kértem. A K&H azonnal teljesítette is, csak a zsé megállt valahol a Transfer ID hiánya miatt, ez nem Unicredit-es hiba írjat a Paypalnak stb.... Azt még megtudjátok mindani, hogy kötelező e hozzárendelni számlát vagy bankkártyát? Nem szeretnék, de ha kötelező akkor inkább a folyószámlát... Köszi ha jön válasz

-
Kal-El
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Most eBay-es topicban kaptam egy ilyen hsz.-t:
"Amedig van fent a PayPal-on pénzed adig abból vonja , ha elérkezik az a pont, ahol már nem elég a fent lévő összeg, akkor a maradékot a kártyáról fogja lekérni."Ez tényleg így van? Tehát ha nem lesz elég pénz az egyenlegen, akkor onnantól kezdve fizethetek akár USD alapú bankkártyával is?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok, volt egy kérdésem, de úgy látszik elveszett a sok hsz között. Tudnátok esetleg rá válaszolni?
-
Kal-El
senior tag
Lehet valahogy pénz fizetni PayPal egyenlegre USD alapú VISA kártyával?
Vagy esetleg csak HUF alapúval lehet?
Ha igen hol, melyik menüpontban, mert én nem találom sehol? -
jas39
tag
HellÓ!
Mint múltkor írtam, szerettem volna topup-al feltölteni a Paypal-omat de elfelejtettem beírni az utaláskor a Transfer ID-t / ami ugye kötelező, anélkül nem lehet beazonosítani, de én totál kezdő vagyok / A pénz természetesen két hétig sem jött meg, Unicreditnek írtam, ledobta magáról, Paypak írtam semmi, csak egy auto mail jött azonnal, ami nem orvosolja a bajomat.... valaki tud valamit, mit lehet ilyenkor tenni.
A paypal-hoz nem rendeltem hozzá sem kártyát, sem számlát mert csak kipróbáltam volna a netes vásárlást, lehet, hogy ezek hiánya feltétel??
Köszi ha jön válasz, Üdv
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
Egy barátomnak segítettem csinálni egy PayPal számlát. Mikor társítottam hozzá a bankkártyáját, a rendszer elvégezte a próbaterhelést, kapott is SMS-t, hogy leemeltek tőle 1, azaz egy forintot.
Itt meg is lepődtem, hogy lehet az, hogy tőle 1 Ft-ot emeltek csak le, miközben én, amikor 3 hónapja csináltam a számlámat, 1 dollárral terhelte a rendszer a kártyám, tehát akkoriban több, mint 230 Ft-tal.
Ő K&H-s, én pedig OTP-s vagyok, köze lehet ennek ehhez? Csak szimpla kíváncsiságból érdekelne a dolog. -
szeva000
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
de akkor hogyan adtad fel a csomagot???nekik az a lényeg sztem....ha azt igazolni tudod,akkor már nyeregben vagy.
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
szeva000
üzenetére
Itt lehet cserélgetni tárgyakat van aki pénzért van akor más tárgyakra, játékokra cserél dolgokat, ez esetben csere, természetesen előreutalás, és utána csere, a csere megtörtént- majd elköszöntünk egymástól. én megkaptam a pénzt az illető meg azt amit kívánt.
Most meg azt látom h minuszba van a számlám mert az a .... azt állítja hogy nem kapta meg.
Cseréről van történet, hogy mit, mikor és kinek cseréltem, azt nem tudom hogy hogyan lehet azt "bizonyítani" a paypalnak hogy megértse. Mert paypalon a valódi neve látható, steamen csak 1 nick.
ötlet?
-
szeva000
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
először is a feladást kellene bizonyítanod.
-
BeriHampeR
aktív tag
Hi
Steamen, Cseréltem tárgyakat, egyik vevő pedig fizetett is érte, ő elküldte a pénzt, mikor már a PP számlámon volt a pénz akkor elküldem neki a tárgyat. "Steam Trade", ez történt aug 29., az összeget kiutaltam a számlámra, ma meg jött az üzenet hogy
"
Alex Derekis has opened a dispute over the payment made to you on Aug 29,
2012 indicating that they never received the item."
A számlámat most meg megterhelték 40€ val amennyit fizetett a srác, s amiért én odaadtam neki az adott tárgyat.
Ilyenkor mi a teendő?
Mert oké hogy a srác le akar húzni, de hogyan tudom a javamra fordítani a dolgokat, mivel én természetesen odaadtam az adott terméket.
-
mikromanus
veterán
Sziasztok!
Huncutkodik a paypal a netload-dal, vagy befenyítették valamelyik oldalt és most lapít? Csak mert eddig volt a netload-on PayPal fizetési lehetőség, de 1-2 napja már nem látom. A gonosz kis amcsi hatóságok próbálkoznak Amerikán kívül is rendetlenkedni???
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Melyik másik banknál nem megy még?
-
dReFiX
senior tag
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
VISA Electron-t már párszor adtam, hozzá PayPal-hoz, és gond nélkül ment. Aztán, hogy a CIB, hogy heréli ki a kártyáit azt nem tudom, de alapesetben működik PayPal-lal a VISA Electron.
-
Hintalow
senior tag
A kártyahozzáadás 2 lépésben történik:
először a paypal csinál egy 1 dolláros próbatranzakciót a számlán, itt csak ellenőrzik, hogy létező szla/kártya van -e megadva (ez aktuális árfolyamon váltódik, most 228 Ft körül van a dollár)
ezt nem vonják le a számláról, egy darabig zárolva van, (jellemzően 2 hétig) után szépen visszakerül a számlára
a második lépés a fontosabb, amikor fixen 400Ft-os tranzakciót csinálnak, és annak a közleményében lévő kódot kell megadnod a paypal fiókodba.
Ezek a lépések nem automatikusak, és nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz.Az 1 dolláros akkor történik, amikor az "add credit card" menüpontnál megadod a kártyád adatait.
a 400Ft-os, pedig a fiókodban lévő "get verified" részre kattintva történik.
Szerintem te nagyon összekavartál valamit, mostani árfolyammal olyan mint hogyha 2x sikerült volna a kártya hozzáadásnál lévő 1 dolcsis próbaterhelést elindítanod.
-
dReFiX
senior tag
sziasztok, otp directen 500 forintot raktam WEBKÁRTYÁRA beírtam a webkártya adatait paypalen vasárnap, próbáltam aktiválni de hibát írt, mindenesetre eltűnt 458 forint, de erről sem paypalen nincs semmi adat, sem otp direct számlatörténet sincs semmi információ.
Szerencsére én CiBes vagyok, nem értek ehhez a szar otphez, valakinek valami tippje ? Köszi a helpet !
-
Oliverda
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mióta?
-
Jamboo529
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor belépsz, az utolsó menüpontot legördíted.
Ott lehet kiválasztani Add credit card vagy Add bank account részeket.
Ha kártyát adsz hozzá, akkor verifield-olni fogja a rendszer.
Nálam azt jelentette, hogy zárolt 1 Eurót (kb 1 hónapig), valamint levett 400 forintot a számlámról, és feltette a paypalos virtuális számlámra.Nekem nem javasolták a feltöltést, ha hozzáadod a bankkártyát, akkor úgy tudsz vele fizetni, mintha bankkártyával vásárolnál.
Kifizeted paypallal az összeget euroban, ők meg leemelnek a számládról (aminek a kártyáját beregelted) annyi forintot, amennyibe az aktuális árfolyamon az adott euro összeg kerül.
Hogy közép árfolyam-e, vagy eladás/vételi, azt nem tudom megmondani. -
Sirandrish
legenda
válasz
Oliverda
üzenetére
Értem..és hol/hogy tudom hozzáadni a kártyámat?
Illetve ha pénz érdezik a paypal számlámra az forintban vagy euroban vagy hogy érkezik?
Most elsődlegesnek a HUF van kiválasztva de alatta a dollar is ott van.
Ez leginkább azért érdekel mert egy játéknál lenne szükségem most a paypalra de ott euroval fizetnek..
Ez nem okoz fennakadást?Bocsi a sok kérdésért de máshol nem tudom őket feltenni
-
Oliverda
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Onnan nem kapsz kártyát, ha kis hazánkban élsz.
Add hozzá a VISA Electron-t, és akkor simán tudsz vásárolni. Próbavásárlás nincs, csak kapni fogsz egy négyjegyű kódot amit az online vagy a papír alapú CIB kivonatodról kell majd visszapötyögni a PayPal-ra.
-
Sirandrish
legenda
Sziasztok srácok!
ÚJ volnék a paypal világában és lenne 1-2 kérdésem mielőtt nagyobb léptekkel belevetem magam!Paypal.com-on regisztráltam...onnan és kapok vagy igényelhetek valami kártyát vagy az úgy van a felhőben és tök jó nekem?
Illetve..úgy tudom hogy össze kéne "kötnöm" egy sima bankártyával az egyszerűség kedvéért.
Nekem CIB-es kártyám van (VISA electron)..azzal is össze lehet?
Illetve a próbavásárlást hogy és mikor kéne lebonyolítanom? Mert ugya tudom azis kell..
Bocsi a sok low kérdésért de nem akarok elb*szni semmit
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Hogy a legolcsóbb vásárolni mondjuk ebay-en (ha mondjuk angol Font-ban vásárolna)?
Mert tudtommal lehet PayPal-on keresztül az egyenlegről, meg hozzákötött bankkártyával is vásárolni.Illetve, ha mondjuk $-ban vásárolnék és van $ bankszámlám/bankkártyám, akkor nem lesz 2-szeres átváltás? Tehát a PayPal először nem váltja át HUF-ba, aztán $-ba, mert hogy magyar vagyok és csak forintban fizethetek?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Már jó pá éve csináltam paypal-t, és cask egyszer vagy kétszer használtam vásárlásra német ebayről. A mostani cucc (egy tablet) kínából jönne, és van olyan postázási módszer, amivel kb 25 nap, mire ideér, business days természetesen ,tehát az 5 hét. Ha paypal-on fizetem a lóvét, akkor meddig tartja zárolva a pénzt a paypal? illetve honnan tudja, hogy én megkaptam a terméket, vagy nem? Egyáltalán hogy is van ez? Mert én úgy tudom, hogy elküldöd a pénzt, és az ugyan rákerül a másik számlára, de zárolva lesz, tehát az összeghez nem lehet hozzáférni x ideig. Ez mennyi idő? 30 nap?
Előre is köszi a válaszokat
-
Nwis86
aktív tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni? évek óta rendszeresen használok paypalt, majdnem napi szinten! De előző héten pénteken lejárt az otp webkártyám amire a paypal regisztrálva volt, ma az otp automatikusan meghosszabbította 2015-ig! Így a paypalt is meg szerettem volna hosszabbítani, átírtam az adatokat az újakra, igazából otp részéről semmi se változott! Minden maradt a régi, csak annyi hogy újabb 3évig jó! Paypalba is átírtam az évszámot, de nem fogadja el, mert hogy minden más a régi maradt...
"Card number, expiration date, and address remained the same; therefore no change to the card has been made."Mit tudok ilyenkor csinálni? Igazából már ma szükségem lenne a paypalra!
Esetleg ha törlőm ezt a kártyát a paypal rendszerébe és megcsinálom újra akkor jó lesz? -
MorTeen
újonc
hali! mi a tapasztalat elfogadja helyes sorrendben withdrawnál a first namet és a last namet, vagy fel kell cseréltetni? hallottam ezt is azt is ezért friss tapasztalatokat szeretnék

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, azért köszönöm a választ 
Biztos láma kérdés, de csak kényszerből használom a PP-t, különösebben nem foglalkoztam vele. Mint vásárlásnál ft-ról átváltana $-ra? Későbbiekben ezzel fizetnék a PP egyenlegről ha ennek így nincs külön díja persze..

V/