Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longi94
csendes tag
válasz Winner_hun #7096 üzenetére
inkább személYesen adnám át a pénzt, úgy egyszerűbb, és a bankokhoz nem nagyon értek
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Milyen gyakran frissít a PayPal árfolyamot?
-
Longi94
csendes tag
Sziasztok!
20000 forintot szeretnék feltölteni a paypal accountomra de nincs se kártyám se bank számlám. Ezért szeretném kérni valakinek a segítségét. Az összeget odaadom készpénzben és azt át kéne akkor küldeni paypalon. Budapesten az Örs Vezér tere közelében lakok de visznylag messzire elbkv-zok a városon belül ha kell. A részleteket privátba beszéljük meg
edit: természetesen fogok valennyit pluszba fizetni
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz Vasinger! #7092 üzenetére
First name: József Áron
Last Name: KovácsÍgy Angolosan fog megjelenni a neved: József Áron Kovács.
Ha fordítva kell, akkor a first és last name-et cseréled fel.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
HookR
addikt
Gyarapítom én is kicsit a nyűgök hosszú sorát.
- Frissen regisztrált account-omra személyesen, Unicredit fiókban befizettem 27e HUF-ot a Top Up menüpontban megadott adatok alapján. Mint utóbb kiderült, az ügyfélszolga és köztem valószínűleg kisebb kommunikációs szakadék húzódhatott, mert a kapott bizonylat közlemény rovatában az 'ID <Transfer ID> Vez.név Keresztnév' szerepelt a sima '<Transfer ID>' helyett. Izgultam is pöppet, hogy nem lesz ez így jó, de végül az összeg 2. nap gond nélkül megjelent Paypal-on. Ráadásul a személyim alapján kitöltött adatok szerint 'Vez.név Ker.név1 Ker.név2' volt a befizető, míg Paypal-on csak egy keresztnévvel regisztráltam és az is angol módra fordítva van, de ez sem jelentett problémát.
- Account Type: Premier, Status: Unverified és egyelőre nem is áll szándékomban bankszámlát/hitelkártyát hozzácsatolni.
- Fizetném az eladótól kapott számlát, de 'Review your invoice', 'Review your information', majd újfent 'Review your invoice' oldalak után állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
Próbáltam FF, Opera és Chrome alól is, a helyzet változatlan. Valami ötlet? Kihagytam valami fontos lépést tán?
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Mardel
őstag
-
pakriksz
őstag
válasz pakriksz #7064 üzenetére
senkinek nem volt még premier vagy mi accountja?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt a Transfer ID-t biztos a közleménybe kell írni nem pedig a bizonylatszámhoz?
Továbbá olyan gondom van, hogy a Bankomnál meg van adva mint a 3 nevem, tehát pl.: Kovács Pista Józsi, de PayPalnál csak Kovács Pistát adtam meg.
Utaláshoz meg azt írják, hogy:
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as "Kovács Pisti".
Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor szerintem nem szenvedek evvel, a bankszámlám meg van erősítve, épp elég volt azzal is szenvedni..
A 630,200 HUF limit meg remélem 630 200 Ft nem pedig 630 Ft 20 fillért jelent
Ha az előbbi, akkor bőven elég nekem, mert nem fogok úgy se sokat vásárolni, max 10k-t használnék egész évben.
-
Coolmat
őstag
válasz Vasinger! #7081 üzenetére
Röviden azt írták, hogy töltsd fel a személyid mindkét oldalát, a lakcímhez meg nem fogadnak el olyan igazolást, amin nem a te neved szerepel, próbáld meg a lakcímkártyádat (feltéve hogy ugyanazt a címet adtad meg paypalban is ahova be vagy jelentve). Amúgy erre az iratfeltöltésre mióta van szükség? Mikor pár éve regisztráltam a paypal accom nem emlékszem hogy kellett volna ilyesmivel szórakozni hogy verified legyen.
-
Melack
veterán
válasz Vasinger! #7083 üzenetére
Már eleve megy a fiókod, csak van egy bizonyos limit, ami felett nem enged vásárolni. Emiatt kell hitelesíteni (nekem az a fura, hogy Verified a státuszom, pedig semmit sem töltöttem fel, mint személyi meg ilyenek.... )
Igen, az egész nevet kell írnod, ami ott van, a másik meg a közlemény lesz, ahogy írtad.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Vasinger!
nagyúr
Amúgy, ha nem erősítem meg ezeket az adatokat, akkor addig nem is tudok ráutalni semmit, se várásolni vele?
Továbbá lenne még egy kérdésem:
Akkkor mikor utalok, akkor a névhez ezt az egészet kell beírnom, hogy:
BofA re: PAYPAL PTE LTD ?Bankot gondolom csak a forma kedvéért írták oda, azt nem lehet megadni utaláskor.
A Transfer ID-t meg a közleménybe kell írni, ha nem, hova?
-
Melack
veterán
válasz Vasinger! #7081 üzenetére
Ha úgy van, akkor tudsz úgy közüzemi számlát kérni, hogy az előfizető neve nem változik, csak a kézbesítési cím, ergó az meg olyannak tűnik, mintha a te neveden lenne. Ezt még érdemes megjátszani - net vagy telszámla, ha megfelel nekik.
Tárhely kapcsán nincs ötletem.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Vasinger!
nagyúr
Értem köszi!
MÁS:
Szeretném hitelesíteni az személyes adataimat.
Feltöltöttem a személyimnek az első oldalát és egy ELMŰ számlát is, amin nem az én nevem van, de az én címem.
Erre ezt írták:
----------------------------------------------------------------
Proof of Identity:
----------------------------------------------------------------We have only received one side of the document. In order to verify your
account please provide a copy of both the front and back of this document.----------------------------------------------------------------
Proof of Address:
----------------------------------------------------------------The name on your faxed document does not match the name that is registered
to your PayPal account. Please provide us with a new proof of address that
shows the name which is currently registered to your PayPal account.Az a helyzet, hogy a Proof of Address-hez nem nagyon tudok igazából semmit se felölteni, mert az én nevemre nem nagyon vannak számlák..
Ilyenkor mi a teendő?Továbbá el is fogyott a tárhelyem, szóval nem is tudok többet feltölteni. Most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen lehetőségek vannak arra, hogy a már összekapcsolt bankszámlámról át tudjak küldeni a PP accomra pénzt?
-
törölt tag
Volt egy eBay-es vásárlásom $20 értékben, mely 40 napig nem érkezett meg. Kértem és kaptam refund-ot a korrekt eladótól. Több, mint 50 nap után a csomag megérkezett a napokban. Szeretném neki visszaküldeni paypal-on keresztül az összeget, de nem tudom melyik lehetőséget válasszam a sok közül. Van különbség köztük, gondolok itt akármelyikünk oldalán történő esetleges levonásokra és hasonlókra?
Ez a 7 lehetőség van, ti melyiket ajánljátok ilyen esetben?
This is a purchase of:
Goods
eBay Items
ServicesThis money is being sent as a:
Gift
Living expense
Payment owed
Other -
randras
veterán
Helló!
Van bármilyen limit, aminek egy napon belüli elköltése után letilt a PayPal arra a napra?
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este próbáltam használni a paypal accountomat, azonban ez az üzenet fogad, hogy: Your account access is limited..
Megváltoztattam a jelszavamat és a biztonsági kérdést, ahogyan kérte is (a resolution centerben ezek mellett zöld pipa is van), azonban még credit card-ot is hozzá szeretne adni a fiókomhoz. Eddig mindig a K&H-s számlámról töltöttem fel pénzt paypalra, kártyát nem akartam és nem is tudok hozzáadni, mivel nincs ilyen kártyám amit itt használni tudnék. Mielőtt megváltoztattam a jelszavamat bankkártya számot is kért, amit megadtam kötőjeles és kötőjel nélkül formában, de mintha ezt sem fogadta volna el.
Lényegében ugyanúgy jártam, mint ő: [link]
Van valami egyszerűen kivitelezhető megoldás a problémára? Az angol levelezgetést és telefonálgatást sajnos nemigen tudom megoldani szegényes nyelvtudásommal.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz DeckardCain #7067 üzenetére
Bocsánat, akkor a fake infóért múltkor. Én még a múltban élek, mivel régebben szépen önkényesen levonták ezt az összeget a ppnél.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Oliverda
félisten
válasz FehérHolló #7072 üzenetére
Hogyan?
Dolgoztam kb. 2 évet egy banknál, és ott mindenkinek kötelező volt egy alap tréning, ahol alap banki dolgokról volt szó. Ott mondta a biztonsági arc, hogy ő bárkinek nagyon szívesen megadja a bankszámlaszámát, mert azzal senki nem megy semmire.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Vasinger!
nagyúr
Na most ott tartok PayPal ügyben, hogy a számlámmal össze van kapcsolva, az oké, viszont már csak az adataimat kéne hitelesíteni, alias Provide identification.
Feltöltöttem a személyim és a lakcímkártyám elejét és hátulját is, de nem fogadták el. A személyivel gondolom nem volt bajuk, csak a lakcímmel, küldtek egy levelet olaszul, de attól nem lettem okosabb.
Tehát Ti mit töltöttek fel 2. dokumentumnak, hogy hitelesítsétek magatok?
Esetleg egy villanyszámla bescannelve rajta az én címemmel jó lenne?
-
Oliverda
félisten
válasz FehérHolló #7070 üzenetére
Miért? Én bárkinek nagyon szívesen megadom a számlaszámomat, mert befizetésen és utaláson felül mást nem tudnak vele kezdeni, azt pedig nem bánom, ha valaki véletlenül befizet rá némi pénzt.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz DeckardCain #7067 üzenetére
Miért nem akartad? Egy sima bankszámlaszámmal nem lehet visszaélni.
-
DeckardCain
senior tag
válasz Oliverda #7066 üzenetére
Na most már tudom..
Nem akartam a főszámlám számát megadni, de most már az lesz.
Közbe visszajött az 1500 forint.Jul 25, 2012 Fee Reversal From PayPal
CompletedThe payment was either cancelled or reversed. PayPal refunded the fees for the transaction, if applicable.
The payment was either cancelled or reversed. PayPal refunded the fees for the transaction, if applicable.1,500 HUF
-
Oliverda
félisten
válasz DeckardCain #7065 üzenetére
A webkártya számlájára csak te tudsz utalni. Se más OTP-s, se senki. Ez már jó pár éve így működik.
Miért nem a főszámlád számát adtad meg?
-
DeckardCain
senior tag
NA paypal support
Unfortunately I cannot provide you an exact reason why your withdrawal has failed, however I can tell you how to resolve this issue. In General a withdrawal will fail if your bank account information is not correctly added to your PayPal accoun....
Nem mondja..
Ha van itt valaki OTP-s az segíthetne.
Számlacsomag prémium, ez alatt van egy virtuális web kártya(az összes adata direktből érhető el.)Olvastam olyat is, hogy erre a virtuális f*s-ra paypalról nem fogok tudni utalni.. Csak én utalhatok rá.. Ez létezik?
És a bank name-nél OTP esetében mit szoktatok megadni?
-
pakriksz
őstag
A premier és a personal account között mi a különbség? (nem featurekben, mert azt orrba szájba írják, hanem a lehúzásokban(díjakban))
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
nepszter1
addikt
Ha a bankszámlámat adom meg a paypalnak ugyanis a kártyát nem engedi , aztán ugyan úgy fog működni mint ha a kártyám adatait adtam volna meg?
-
őstag
válasz DeckardCain #7047 üzenetére
Szia!
Ne a bankkártyád számád, hanem a bankszámlaszámod add meg.
A név nem számít, akármit beírhatsz.üdv
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Oliverda
félisten
Erről hallott már valaki valamit?
-
pakriksz
őstag
válasz FehérHolló #7051 üzenetére
köszi, akkor jó.
A 2. keresztnévvel hogy állnak a paypalnál? Ugyanis a paypalon nincs beírva a 2. keresztnevem, viszont a bankszámlánál van.
-
Mardel
őstag
válasz DeckardCain #7049 üzenetére
Nemtudom, kérdezd meg a supportot, hogy mi volt a gondjuk, mert ha nem a neved akkor újból levonja az 1500 Ft-ot.
Én utaltam paypal számlámra Ft-ot és azt vissza is kértem bankszámlámra, és a paypalon angolosan van a nevem ékezetekkel, itthoni banknál meg rendes magyar sorrendben, és nem vont le emiatt semmit.
A Bank Name lehet rossz, mivel az OTP, OTP Bank Nyrt. néven szerepel a cégbejegyzésben.
De lehet az is, hogy kötőjeleket raktál a számlaszám közé vagy szóközöket.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
FehérHolló
veterán
válasz DeckardCain #7047 üzenetére
Nálam CIB-es webkártyával működik, kérdezz rá azért OTP-nél, hogy náluk lehet-e internetszámlára pénzt utalni.
Ékezet nélkül vagyon írva a nevem PayPal-on (CIB-nél természetesen ékezettel), néhány utalás már sikerült.pakriksz: Az az 1 dollár elvileg csak egy zárolás, amit 30 (?) napon belül feloldanak és visszakapod bankon belül, nem kerül paypalhoz.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
pakriksz
őstag
a paypal, kártya regelésekor azt az 1 dollárt lazán ellopja? mert 400 forintot felrakta a paypal számlámra, de az 1 dollárt csak levonta a bankszámlámról...
-
Mardel
őstag
válasz DeckardCain #7045 üzenetére
Semmi, mivel évekkel ezelőtt megszűnt ez a paypalnál, hogy névsorrend miatt vonnak le összeget ezért.
Csak a cikkek amiket erről írnak neten már régiek és nem frissíti őket senki.Szerk.:
Régebben annyi volt a történet, hogy ha nem abban a sorrendben adtad meg a neved ahogy a kártyádon szerepel, hanem angolosan, tehát a keresztneved van elől, akkor vontak le pénzt ezért. De ilyen már nincs, és ha fordítva adod meg és még ékezet is van benne, akkor sincs semmi baj.[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
Hát ez benéztem..
Na mindegy már..Délelőtt volt egy köröm a support-tal, Sikerült átíratni a nevemet(first-lastname csere).
Most elvileg jónak kell lennie.Na de mielőtt kikérném a pénzt, így állítanám be a bank acount-ot.
FirstName : keresztnév ( legyen ékezet vagy ne?)
LastName : vezetéknév, nem is szerkeszthető, szerencsére alapból sincs ékezet benne
Bank Name : OTP
Account Number:xxxxxxxx xxxxxxx (Ez a virtuális webkártyához tartozó bankszámlaszám.)Vagy a webkártya számlaszáma helyet adjam meg a rendes számlám számát?
Vagy jó lesz a webkártyához tartozóé is?Kb ennyi gondolom.
Akinek van javaslata, ne tartsa magába
Még egyszer nem akarok 1500 forintot kidobni az ablakon.
-
po1son
addikt
válasz DeckardCain #7045 üzenetére
Az már nem is lesz meg.
Evvel vigyázni kell nagyon, mert ha rossz számlára kéred le a pénzt, akkor a paypal levon nem kevés összeget.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
DeckardCain
senior tag
Na szerintem én is benéztem a first-lastname dolgot.. Ilyenkor mi a teendő?
-
DeckardCain
senior tag
Pénzt akarok kikérni..
Erre jött 2 email ma hajnalban.
PayPal has made a transfer between the balances in your account due to the following reason:
Our policy of converting negative to positive balances.
The following transfers were made:
Negative balance :
-1,100 HUF
Covered From : 3.82 EUR (1 Euro = 288.176 Hungarian Forints)An electronic funds transfer from your PayPal account to your bank account was rejected today for this reason:
Invalid Bank Account Information
Our system was not able to process the transaction with the bank information listed on your account. You should contact your bank regarding the bank account information required for electronic funds transfers. If you still need assistance, you may email us through our secure server at
Az a 3.82 euró hiányzik is a paypalról most...
Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
Longi94
csendes tag
Bp örs közelébe lakok és egy 20000-et szeretnék feltölteni, pm-ben megbeszélhetjük a részleteket
ui. ez nagyon gyenge vicc volt ;P
-
Longi94
csendes tag
Sziasztok!
A paypal accountomra szeretnék pénzt feltölteni de nincs se bankkártyám se bankszámlám. Azt akarom kérdezni hogy van valamilyen más módja a pénz feltöltéshez azon kívül hogy odaadom készpénzben az összeget valakinek aki azt pedig átküldi neten. Ha nincs akkor tud valaki segíteni az elözö módszerben?
-
adster
tag
Sziasztok!
Én a PayPal számlámon lévő pénzösszeg egy részének bankszámlámra történő visszautalásáról érdeklődnék.
A PayPal számlámat "Top Up" módon töltöttem fel, a megmaradt pénzt pedig szeretném átutalni a számlámra. Ezt a "Withdraw funds to your bank account" lehetőséget kiválasztva tehetem meg, odáig eljutottam, ezt követően azonban a visszautalandó összeg beírását kéri, valamint "To" címszó alatt alapból megadja egy OTP-s bank címét, nyilván, amelyikről a pénz korábban érkezett.
Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy mi történne, ha ezt követően egyből a "Tovább" gombra mennék, valószínűnek tartom azonban, hogy az "Add Bank Account" menüpont után kellene megadni a bank nevét, illetve bankszámlaszámomat.
Viszont ha ez lenne az alapvető lépés, akkor nem értem, hogy miért nem ez a lehetőség ugrik fel elsőre és miért a "Currency converter" mellett, mintegy opcióként érhető el a tulajdonképpeni lényeg... Vagy nem jól gondolom?http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/
-
Coolmat
őstag
válasz FehérHolló #7029 üzenetére
Köszi, akkor inkább átváltom magam paypalon belül, biztos ami ziher...
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Kérdésem: mivel elég szarul váltja a forintot a paypal, ezért arra gondoltam euróban utalnék a forint folyószámlámra, és majd a bank átváltja azt. Ez így működőképes? Nem szeretném megszívni ezzel az 1500Ft-os "büntivel".
-
nepszter1
addikt
Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.Tudnátok segíteni milyen iratokat kér ?
-
mugler
csendes tag
Sikerült beleszaladnom a firs name, last name problémába.
Top up-al utaltam Unicredit számlámról (Nagy Attila), a Paypal számlámra (Attila Nagy).
Kizárt, hogy megkapjam az utalást?
Automatikusan visszajön az utalás, vagy nekem kell lépnem a Paypal felé, ha nem kapom meg az összeget?
Köszi! -
pama27
csendes tag
válasz FehérHolló #7024 üzenetére
köszönöm! Ennek megfelelően kikértem. Remélem minden rendben lesz tekintve, hogy van második nevem is ami a bankszámlámon is szerepel, de beírtam azt is. Én ékezetekkel írtam, mivel a vezetéknév is azzal volt beírva és azon nem tudtam változtatni!
-
veterán
-
pama27
csendes tag
Sziasztok!
Pénzt szeretnék kikérni paypalról, de hallottam, hogy elég macerás a dolog, elég egy kis pontatlanság és máris 1500Ft-tól megszabadít az internetes bank Végigolvastam az összes oldalt, hozzászólást amit találtam a témával kapcsolatban, de egyik helyen azt láttam, hogy a First name-hez a keresztnevemet írjam másik helyen pedig azt, hogy a vezeték nevemet írjam ide. A first name az ugye a keresztnév, a last name pedig a vezetéknév ez világos, ennek megfelelően is vannak megadva az adataim. Létezik az, hogy mivel mi magyarok más sorrendben írjuk a nevünket, itt is fordítva kellett volna megadni( és így a first namehez a vezetéknevet, valamint a last namehez a keresztnevet), hogy mikor a banknál ellenőrzi a számlatulajdonos nevét akkor a sorrenddel ne legyen probléma, vagy csak elírások lehettek ezek a neten ahol olvastam?
Olyan segítségét szeretném kérni, aki már kért ki pénzt, és sikeresen le is zajlott a tranzakció. Tehát hova melyik nevet írjam, hogy biztos ne legyen probléma a pénzkikéréssel?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
Vasinger!
nagyúr
Hogyha zárolás után elutalódik akkor nem baj, mert akkor látnom kell a kódot is, csak nem akarom, hogy most ez így maradjon. Meg azt se tudom, hogy a PP meddig hajlandó várni míg beírom azt a kódot.
FehérHolló:
Igen azt tudom, de jobb szeretném összekapcsolni vele, mert ha valamiért ne menne és jönne rá pénz, akkor nem akarom, hogy fölöslegesen ott maradjon rajta...
Melack:
Oké, akkor várok, csak azt hittem ez gyorsabb, mint pl egy netes vásárlás, ahol egyből leszedi a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Egy kis segítség kéne PayPal ügyben. Beregeltem PayPal-re, megerősítettem a mail címem, össze is kapcsoltam a kártyámmal, de azt nem tudtam megerősíteni még. Elvileg 400 Ft-ot fognak leemelni róla, ami valahogy meg is történt, zárolva lett 400 Ft, de nem lett elutalva, így nem tudom megnézni azt a kódot amit be kéne ilyenkor írni, mert nem történt meg az utalás.
Kb. 2 napja van így. Mi ilyenkor a teendő? Meddig várjak?
-
Stanley-B.
őstag
Egy eladó nem küldte el számomra a megrendelt terméket, nyitottam dispute-ot, ott adott egy állítólagos tracking numbert, ami egy korábbi rendelésem trackingje (csak azt nem adta meg ebayen, hanem mailben küldte), elküldtem a PayPalnak az egész esetet, levelezést, majd claimmé alakítottam. Ma a PayPal meghozta a döntését, miszerint vissza kell küldenem a terméket, és ha a visszaküldött termék azonosítóját megadom, visszakapom a pénzem. MI A @'#´˙*>{!
Szerintetek?
-
egykori
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni akkor, ha néhány éve már létrehoztam valami Paypal regisztrációt, de végül nem használtam egyszer sem. Valamilyen kód nem érkezett meg és másként oldottam meg akkor a gondomat.
Viszont most úgy néz ki, megint szükség lehet a Paypalra, de a régi regisztrációm adataiból semmit sem tudok (jelszó stb.). Próbáljak újra regisztrálni, vagy azt a régit valahogy újraéleszteni? -
randras
veterán
válasz FehérHolló #7004 üzenetére
Hmmm.. érdekes.
Köszi, a hétfőt még megvárom. Amúgy így visszanézve nekem is volt már egy, ami egy egész hétbe tartott, hogy megjöjjön.
-
rol33
aktív tag
sajna valamit elronthattam a kártya csatolásánál, mert ezt az üzenetet kapom:
"We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
Már vagy 3x is elküldtem hozzá a dokumentumokat, de a mai napig nem történt semmi.
Mit kéne tegyek vagy mit nem csinálok jól?®
-
-
randras
veterán
válasz FehérHolló #7002 üzenetére
Meddig? Ha hétfőn sem jön meg, hova tudok ezzel a gonddal menni?
-
randras
veterán
Helló,
sajnos a közelmúltban refund-oltatnom kellet néhány terméket. Különböző időpontokban kaptam meg a refund-okat, 10-én, 13-án, 16-án.
Az a gondom, hogy eddig 3 munkanap alatt mindig megjött a számlámra a pénz, de most nem ez történt. A 10-ei megjött már rég, a 16-ai tegnap előtt, amiket viszont 13-án kaptam meg, azokat nem látom átutalva, habár a PayPal-on Completed-nek látom.
Ilyenkor mit kellene csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest