Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Regeltem a Paypal-ra. Zároltak 400 HUF-ot a bankszámlámról, de amikor belépek a PP-ba 0.- HUF van. Mért Leginkább arra kell a PP, hogy nekem fizessenek. Ha azt kérdezik van-e PP-m mit kell megadnom nekik Az Account-omat
-
chungee
addikt
Aham értem.
-
chungee
addikt
Üdv mindenki!
Paypal-val lehet pénzt küldeni Úgy értem, hogy olcsóbb-e mint bankon keresztül Rokon kinn van külföldön és pénzt (USD) küldene haza. Előre köszi!
-
chungee
addikt
Sztem paypal a paypal-osnak verzió a tuti. Vagyis neki is regelnie kell a palpal-ra, de az legyen a legkisebb próbléma, nem Olyan mint a skype-os dolog. Skype-skype között az ingyé, mintha skype-vonalas/mobile, akkor keményen kell fizetni. Ha jól értem paypal-nál is így műxik.
-
chungee
addikt
Personal az Acc-om, megnéztem. Nem állítottam semmit és mégis van USD-s cuccom(valutám vagy mi fene), csak másodlagosként. HUF van elsődlegesként. Esetleg át kell/lehet állítani, hogy az USD legyen elsődleges Mert nemtom hol/hogy kell Gondlom, ha USD lenne elsődlegesnek, akkor úgy kapom meg a zsét is, nem
Nemtom mennyit kérnek a bankok, de biztos olcsóbb így paypal-val
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Még nem volt nemzetközis eladásom. Ezért kérnék segítséget a következőre:
Furának hangzik, hogy itt a PH-n hirdetett termékemre egy amcsi érdeklődött ímélbe. Azt írja venne a fiának szülinap alkalmából (aki jelenleg Afrikában* van) a cuccot és hogyan fizessen
Megadtam neki a Paypal akkomat. Eddig rendben, a lóvé megérkezett (igaz) USD-be. De csak a Paypal-tól kaptam igazolás, hogy megérkezett a pénz. A bankomtól pedig nem.
Félreértés véget én asszomdom, hogy míg a pénz nem lesz a kezembe addig nem küldöm el neki a cuccot. Sorry, hogy ilyen maradi illetve szkeptikus vaok e téren. De ami igaz az igaz .
Itt lenntebb vannak a Paypal igazolások (nem igazán vágom az éngölís)).I. Igazolás Paypal-tól
You've got new funds!
Payments by PayPalDear chungee,cynthiasoulmate just sent you money with PayPal.
cynthiasoulmate is a Verified buyer.
This PayPal payment has been deducted from the buyer's account and has been "Approved" and credited into your account but will not reflect until you send us a Proof of Shipment E.GShipment Tracking Number or Shipment Receipt. So go ahead and make the Shipment of the item and then send the Shipment Proof to us at ptt-transfer@accountant.com and we will attend to you. This measure is taken so as to secure both the buyer and the seller.
Payment Details
Amount: $xyUSD
Transaction ID: 5Y758872CS5622206
Subject: Shipment Required
Note: You have been paid for one
Auctions ItemHere is a message from cynthiasoulmate Hi, I'm pleased to have bought the item and have paid via PayPal as requested. Regards, cynthiasoulmate.
Note: The funds has been processed into your account and credited but will not reflect until the shipment tracking number is received for the item description.II. Igazolás Paypal-tól
Dear chungee,
We will like you to know that your funds has been fully processed into your account but we will need you get back to us with the shipment tracking number for the item description before the your funds will reflect in your account.
The payment has been successfully approved and confirmed, but you have to ship out the item and send us the Shipment Tracking Number/Receipt in the next 24 HRS, Once you have shipped the item send us the shipment details for verification and after the verification is completed, your account will be credited as fast as possible, due to SECURITY PURPOSE, we are taking this measure in order to protect both our sellers and buyers against fraudulent activities customers.
This PayPal Payment has been deducted from the buyer's account and has been "Approved"but will not be credited to your account until the shipment reference/tracking number is sent to us for shipment verification so as to secure both the buyer and the seller. Below are the necessary information requested before your account will be credited.
Delivery Information:
Name:SUNDAY CHIBUZO
Address: 240 oyo road agbowo ui
City: Ibadan
Zip Code: 23402
State: Oyo State
Country: Nigeria*: Vhol olvastam, hogy a legtöbb internetes átbaszás afrikai címekről hajtják végre. Igaz nem afrikaiak követik el, hanem amerikai és európai személyek, akik turizmus céljából mennek Afrikába.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Akárhányszor kártyát cserélek, annyiszor 400HUF vonnak le
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Lejárt a dombornyomott karim. Kaptam újat. Azt ha beregelem PP-re, akkor megint le fognak vonni 400 HUF-ot Szal ahány kari csere annyiszor 400 HUF
-
chungee
addikt
Atya gatya. 1000 HUF volt a számlán, most 369 HUF lett. Infláció
400 HUF-> 631 HUF -
chungee
addikt
válasz Winner_hun #6860 üzenetére
Ha jól emlékeszem réges régen fel kellett tölteni a PP számlát mint a kártyás mobilt
-
chungee
addikt
Aktiváltam a karimat. Mikor kapom vissza ezt az összeget
-
chungee
addikt
Még mindig nem kaptam vissza a 3,74 USD-met Pedig elindítottam a visszaígénylést, azt írta 1-2 days.
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Hogy érdemesebb fizetni PP-n keresztül vagy Master-rel Melyik forma váltja át az EUR-t a javamra -
chungee
addikt
Estét!
Pénzt szeretnék lehívni PP-ről. Még nem csináltam ilyet. Szeretném tudni, hogy milyen formában kell megadnom a banki adatokat Mintha belföldről megadom valakinek, hogy utaljon nekem Kell a sok 0 a végén és kötőjellel vagy anélkül
Név: xy
Bank: OTP
Számlaszám: 117733........ -
chungee
addikt
Estét!
Ha utalnak nekem, akkor miért kell 4%-os FEE-t/jutalékot fizetnem
-
chungee
addikt
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz chungee #15353 üzenetére
Hozzá teszem, hogy évek alatt adtam el kacatokat. De akkor sem össz 1.800 EUR értékben
"You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do."
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
FHB Bank, dombornyomott MasterCard. Amikor Add creditcard akarok, akkor ezt kapom. Miért Amikor OTP-nél voltam, nem volt ilyen gond
-
chungee
addikt
Napot!
El akarom fogadtatni a karimat PP-n. Ezt dobja ki Mikor áll vissza a rendszer
"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Kezdek türelmetlen lenni
[link] -
chungee
addikt
-
chungee
addikt
válasz Kristof_94 #16692 üzenetére
Inkább fordítva. Én nem jutottam el oda ahol vagy. Nálam a kódot sem akarnak elküldeni.
-
chungee
addikt
Reggelt!
Nem tudok regizni PP-re Minden mezőt szabályosan kitöltöttem és állandóan ez dobja ki Mi a baja
"Some information is incorrect or missing. Please correct your entries and try again."
Sima magánszemélyes PP, nem üzleti.
-
chungee
addikt
De ez most már nem az én hibám igaz
-
chungee
addikt
válasz aytukabozs #28228 üzenetére
Eltelt 22 nap már és semmi jelét nem látom eBay felől, hogy csinálna valamit. Még rá se tudok kérdezni őket, hogy hol áll az ügy Contact-nál se 1 email cím se semmi.
-
chungee
addikt
Napot!
Melyik karit kell ígényelnem hogy tudjak pp fiókot kreálni
-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat. Természetesen kedvező árfolyammal akarok vásárolni illetve minél kevesebb díjjal fenntartani a karit
-
chungee
addikt
-
chungee
addikt
Napot!
Nálatok jó a pp Én nem tudok belépni
[link] -
chungee
addikt
Estét!
Asszonynak csináltam pp fiókot. Nem rendeltem hozzá bankkarit, mert csak azért csináltam neki. Hogy utalni tudjak neki, nem vásárlásra van. Meg lett erősítve az email stb. Csináltunk próbautalást. De máig nem érkezett meg a pénz Benyelte a rendszer [link]
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Asszonynak regiztem pp fiókot. Saját pp-mről küldtem pénzt az asszony újdonsult pp-jére. És arról próbálunk lehívni. Meg van erősítve az email. Csak annyi hogy a bankkarit nem rendeltem hozzá, mert nem vásárlásra kell, hanem csak fogadásra. Lassan megyek ki dolgozni és így akarok küldeni pénzt haza, de ez így megy akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest