Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Van egy kis pénz a paypal számlámon dollárban, ezt szeretném most felhasználni egy az angol ebayen vásárol cucc kifizetésére fontban. Lehetséges valahogyan a pénz átváltása? (Automatikusan nem abból próbál fizetni, hanem a bankkártyámról szeretné levenni a vásárolt érték összeg megfelelőjét forintban)
-
szvatuplak
csendes tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem ha hitelkártyyát kapcsolok a paypal fiókomhoz akkor a hitelkártyán lévő összeget fel tudom használni paypalon keresztüli vásárlásra?
-
pumatom
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha a pénzt rárakta a számlára, akkor már nem tudja, csak indokolt dispute-tal vissza igényelni a pénzt, nem?
Azt írta, hogy a postát is fizeti, bár igaz fura, hogy mexico-ból, hogy találta meg az expresszt...
-
törölt tag
válasz
pumatom
üzenetére
Küldd el az anyjába az ilyet.
Nekem is volt már számtalan ilyen eset, egyszer poénból írtam neki hogy utalja Paypalon keresztül (gondoltam megfutamodik mint a többi) de olyan hamis Paypal utalási kivonatot küldött hogy leesett az állam
Ugyan olyan volt mint az igazi, és a paypal címéről jött.
De csak gondolj bele, miért vásárolna tőled valaki egy másik kontinensről, egy olyan összegért, amennyiből a hazájában kettőt vehetne?
Olyan meg nincs hogy a bank visszatartja a pénzed, mindaddig amíg be nem mutatod a feladást igazoló bizonylatot, egyszerüen ilyen nem létezik. -
Crytek
nagyúr
Hozzárendeltem mastercardom a paypalhoz és levolt 219ft-ot!
Hát már az elején kezdik lenyúlni a pénzem? Ezt visszakapom? -
pumatom
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rendben, köszi a választ. Megírtam, hogy fizesse ki PayPal-on keresztül. Ha nem átverés akkor gondolom nem okoz majd problémát.

-
Morty1987
csendes tag
Helló mindenkinek!
Felmerült bennem egy hatalmas nagy probléma.... már ami paypal-t illeti!
A gond : 2008-ban lejárt a kártyám.... amikor megcsináltam a paypal fiókomat akkor még a lejárt kártyámmal csináltam meg... menet közben ugye ahogy lejárt a kártyám elkezdtem új kártyát "regisztáltattam" a paypal accountomhoz. Ez nagyon szép és nagyon jó, csak a 400 forintos akármit elfelejtettem kifizetni az új kártyához... és most nem tudok utalni.... paypalen keresztül, úgy ha úgy adom meg az utalást hogy a kártyámról vonja le a pénzt!
Kérdem én ilyenkor mit lehet tenni?
Vagy úgy tudok küldeni pénzt, ha elutalom a Paypal-nek az Unicredites bankba és onnan mikor megjelenik az összeg a paypal számlámon akkor onnan utalom tovább?
Választ mihamarabb szeretnék kapni
Üdv MoRty
-
pumatom
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Miért hogy kéne ennek működnie?
Az expresszen hirdettem pár ruhát amire jelentkezett ez az ember.
Most előre így nem fogom feladni biztos, hogy nincs a pénz nálam...
Erről az email címről érkezett a bankos levél: bdmtransferdepartment@accountant.com
google-ban nem találni olyat, hogy claim, vagy bármi ilyesmit erre a címre.
-
-
fife
csendes tag
Valaki segítene?
Most szeretnék regisztrálni a PP-ra, de a bankkártyánkon én csak társtulajdonos vagyok. A tulaj a feleségem.
Kérdésem : Az én nevemre így elfogadja a bakkártya hozzárendelését, vagy nem? -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Van most egy bank to bank transfer-em.
A Mexikói vásárló utalna a számlámra, és most kaptam egy email-t a mexikói banktól, hogy el kell küldenem a postázási másolatokat.
Ez valóban így működik? A spamban volt a levél amit a bank küldött, és hát meg se jelenítette rendesen a gmail, csak ha a böngészőbe kitette. Akkor is a képeket nem jelenítette meg.
Csak azért kérdezem, hogy így megy-e a dolog, mert ez az első ilyen nemzetközi postázásom.
Ez a mexikói bank.
A levél:
We've placed a temporary hold on this transaction
As mentioned in the receipt of Payment and as per New Banco De Mexico Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Shipping Charges (EMS COURIER SERVICE).
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go and ship out the item bought from you to the buyer shipping address, and send the TRACKING NUMBER AND SCAN COPY RECEIPT OF THE SHIPMENT to us (in.JPG Format) for verification .
This is important as a security measure to ensure safety of this transaction and this will be filed for documentation purposes and unforeseen future references that might arise.Note
our account will be credited immediately upon confirmation of the details required by us moreover our customer cannot cancel or stop the transfer after you might have sent the tracking number and the shipment receipt to us.
You may contact Banco De Mexico customer service through Email: bdmtransferdepartment@accountant.com or reply to this message directly using the reply button in your email to submit the required information and Quote the Above Transfer Number for quick recognition of this transaction.Sincerely,
Rodrigo Gutierrez -
válasz
Anthony001
üzenetére
Banki átutalással töltsd fel a Paypal számlád, és utánna refundolj.
-
roKas
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e a dispute idejét kitolni-hosszabbítani? Tehát a 45nap +20 nap után még ne kelljen a pénzvisszafizetést kérni?
-
Anthony001
senior tag
Helló!
Segítségre lenne szükségem! Viszonylag régóta használom a paypalt, azonban pár napja nyitottak ellenem egy claim-et, mert az eladott termékem nem felelt meg a vevőnek! A paypal levonta átmenetileg az összeget, így minuszba került a számlám. Időközben az áru visszaérkezett hozzám, így szeretnék egy full refund-ot adni a vevőnek, azonban a negatív számla miatt nem engedi. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő? Még nem volt ilyen gondom eddig.
Előre is köszönöm! -
Hintalow
senior tag
válasz
ellenlab
üzenetére
A kép alapján azt mondom, hogy már megcsináltál mindent, csak várni kell, hogy reagáljanak.
Amit a státuszodra ír, csak általános bullshit szöveg, hogy mostmár megerősített felhasználó vagy, mennyire jó ez neked nincs limitálva, hogy mennyit vásárolhatsz, utalhatsz blabla.
Tehát a te korlátozott számládhoz érdemben nem kapcsolódik ez a szöveg.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem.
Volt egy refundom de az eladó nem az Ebayre küldte a pénzt (és ezáltal a bankkártyámra) hanem a Paypal számlámra.
Ezt az összeget szeretném kiutalni a bankszámlámra.
Az Ersténél vagyok, miket kell ide írni? Mi az Erste pontos neve? Ez az Account number a számlaszámom lesz, milyen formába kell beírni?
Azt láttam hogy ha valamit nem pontosan adok meg akkor fizetnem kell az átutalásért.
Ha valaki utalt már Erstére pént, megköszönném ha segítene
-
ellenlab
csendes tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Köszi a tippet, már megcsináltam ezeket : itt van kép róla
Megváltoztattam a jelszavam, megváltoztattam a biztonsági kérdéseket és megadtam a PP kódot, amit a 400 Ft-os terheléskor kaptam. Nem tudom, hogy mit kavartam el..
A státuszomra ezt írja:
"You are now a Verified PayPal user. In addition to increased security, buyers and sellers value your Verified status because it indicates you have passed PayPal security checks. Most importantly, you can now send unlimited payments with your PayPal account."
-
Hintalow
senior tag
válasz
ellenlab
üzenetére
Hát ott három dolgot kérnek tőled:
- Erősítsd meg a kártyádat, (erre szolgált a 400Ft-os terhelésés kódos dolog, ha belépsz a számládra, és az látod, hogy "verified", akkor jó)
- Változtasd meg a jelszavad. (nem túl bonyolúlt, nem tudom elvégezted -e már)
- A harmadik dolog arra vonatkozik, hogy "updateld" a biztonsági kérdéseket, gondolom itt az általad beállított biztonsági megerősítő kérdésre gondolnak.
Ezeket megtetted?
-
válasz
pumatom
üzenetére
-A nemzetközi IBAN számlaszámodat kell megadnod, amely az itthoni belföldi számlaszámodból itt kalkulálható: [Nemzetközi IBAN kalkulátor], illetve a legtöbb banknál a netbank felületen is megtalálható a részletes számlainfók között.
cím: -Formalitás a nemzetközi tranzakciókhoz, a bankod székhelyének a címét, ha nincs meg akkor a bankfiókod címét.
-Termékkód vagy név amit az utalás közlemény rovatába ír, hogy tudjad miért kaptad az utalást.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Egy csomagot kellene elküldenem külföldre, és a vásárló fél a következő adatokat kéri:
Amik félkövérrel szedettek azokat nem értem, azoknál mit kell megadni?
Account Holder Name: /Értem/
Account Number: /Itt a rendes bankszámlaszám kell vagy az IBAN elektronukus formátum?/
Bank Name: /Értem/
Bank Address: /Milyen bankcímet kell megadni?/
Bank/Swift Code: /Értem/
Item Name: /Terméknév?/
Item Cost + EMS express Post Mail Service: /Értem/ -
Crytek
nagyúr
Csináltam egy paypal accountot.Hogyan tudok rá legkönnyebben dollárt utalni?
Neten való vásárlás esetén mik a költségek? -
ellenlab
csendes tag
-
ellenlab
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam néhány oldalt, és láttam, hogy másnak is volt hasonló problémája, de egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok!
Szóval a PP biztonsági okokból lekorlátozta a fiókomat, így egy jó ideje nem tudok vásárolni.https://picasaweb.google.com/lh/photo/vkovZhky9n7h06Bd-qNH0NMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
A Resolution Center oldalon megcsináltam a 3 kért dolgot:
Confirm your credit card
Change password
Update security questionshttps://picasaweb.google.com/lh/photo/miwSobF8c1ebnFoA9cgZ7dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
A kártya megerősítését kétszer is elvégeztem (bénáztam), így kétszer is levonta a számlámról a 400 Ft-ot.
Ezért két PP kóddal is rendelkeztem, de a kártya megerősítésekor csak az egyiket fogada el.Nagyon gyenge vagyok angolból, de összehoztam valahogy egy levelet, amiben a fenti dolgokat leírtam, de csak egy automatikus választ kaptam.
Kb. 2-3 hete így áll a dolog és nem tudom, hogy mit kellene csinálnom!Még egy tényező van a dologban, hogy tavaly a bankom lecserélte a kártyámat chipesre. Az új kártyámmal többször is vásároltam a PP-al, de a régit (lejártat) nem töröltem. Most már nem is tudom. Lehet, hogy ez is probléma? Vagy lehet, hogy csak várnom kell türelmesen?
Ha valakinek van valami tippje az kérem segítsen! Köszi! -
voozu
csendes tag
szóval az lenne a kérdésem hogy, ha paypalról akarok OTP számlámra pénzt visszautalni akkor azt forintban kell utalnom vagy euroban is lehet? mert ha átváltom a paypalon belül az eurot HUF-ba elég sokat levon ( 88000 huf van a számlán euroban ha átváltom hufba akkor 84000 lesz , azért -4000 a váltásért elég sok nem?!)
ha utalom a számlámra akkor kb hány nap alatt érkezik meg az OTP számlámra?
előre is köszi a válaszokat -
kerekfej
őstag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy problémám van. Küldtem nekik képet e-mailben, hogy lássák mi a gondom. Ugyanazt hajtogatják, teljesen amatőrnek néznek. Kérdezem, megnézték a képet?
Unfortunately, Mr. xxxx, due to the risk of viruses, we are not allowed to open email attachments.
LoL - Talán buta kínaiak ülnek itt is.
Ha nem nézik meg a képet akkor hogy a picsába akarnak segíteni egyáltalán?
-
voozu
csendes tag
sziasztok!
PayPal gondjaim lennének de nem akarom teleírni a gondjaimmal a fórumot
ha esetleg lenne kedves valaki aki nagyon ért paypalhoz (paypalról OTP-re pénz utalás:$) írna egy privit? előre is köszönöm 
-
Ayg0
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
remek, akkor jól megszívtam.

köszönöm az infót! -
Ayg0
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
amennyiben nem elég a PP egyenleg a fizetendő összeghez, úgy automatikusan a bankkártyáról vonja a teljes összeget, vagy leveszi a PP-ról és csak a különbözetet vonja a bankártyáról?
-
Ayg0
senior tag
üdv
elbambultam egy rendelést, de az eladó jófej volt és visszafizette az összeget ami a paypal számlán landolt. hogy tudnám azt megcsinálni, hogy amikor a jó termékért fizetek, használja fel a paypal-on lévő összeget és csak a különbözetet nyúlja le a bankkártyámról? vagy ha ezt nem lehet, hogy tudok átvezetni paypalra valamennyit és azzal fizetni?
előre is köszönöm!

*mod: már mindegy... most nézem, hogy anno beállítottam a kiautalást bankszámlára szóval triplán fog keresni rajtam a hárombetűs bank.

-
Fancy-boy
addikt
Eladtam egy terméket az ebayen, de közben problémák adódtak vele, így inkább refundoltam az összeget a vevőnek.
Most csináltam ilyet először, ezért lennének kérdéseim.A refundnál a teljes összeget visszakapja a vásárló vagy von le belőle a PayPal?
Ilyenkor visszakapom az automatául kiszámlázott eladási díjat az ebayen?
Értékelést kell készíteni ilyenkor is?Köszönöm
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Withdraw-mál melyik számot kell megadni? A bankkártyámon szereplőt, vagy a bankszámlaszámomat?
-
Norwich
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem MasterCard Junior van mégse jó

-
Winner_hun
félisten
válasz
Norwich
üzenetére
Hívd fel a bankot és kérdezd meg hogy lehet-e neten használni a kártyádat. Előtte ezt nézd meg.
-
Norwich
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen van de MasterCard-os.
-
Norwich
tag
Megadtam PayPal-on a bankártya adatait és ezt írja ki amikor rányomok a Add Card - ra:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
És nemcsinálja meg :S MI lehet a gond?

-
Predator2
addikt
Hello
Beregeltem PayPal-ra de sajna nekem sehol nem ajánlotta fel hogy:
Personal Account -- Magánszemély Kezdő Számla
vagy Premier Account -- Magánszemély Premier SzámlaHol lehet beállítani a Premier Számlát?
THX előre is
-
lacko6
senior tag
válasz
cadgers
üzenetére
Szerintem a Dispute végén kellet volna visszautalni a pénzt.Elvileg úgy működik hogy a dispute megkezdésekor zárolják az eladó számlájáról a pénzt.Tehát ha a paypal dönt a végén több mint valószínű visszautalják a pénzt.De ugy veszem ki az írásodból,hogy rávettek hogy te zárt le a disputet közös megegyezéssel.Tehát már csak rájuk számíthatsz.
A másik kérdésre a válasz ha a Paypal egyenlegedről vásároltál oda utalják vissza a pénzt ha a kártyádról a paypal átvezetésével akkor oda. -
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én voltam a figyelmetlen, ezért kérdésem lenne felétek.
Októberben rendeltem a dealextreme-ről, összesen kb 20 ezer Ft értékben. Mielőtt kiszállították volna, lemondtam a rendelést, kezdeményeztem a refundot.
Mivel a pénz 2 hét után se érkezett meg, úgy döntöttem mégegyszer megcsinálom a cancel folyamatot, kaptam is egy választ az üzenetemre, hogy 7 munkanapon belül jóváírják, és elnézésemet kérik. Vártam-vártam, semmi.
Chateltem velük összesen 3 alkalommal, hónapok teltek el, mindig csak azt kaptam, hogy 1 munkanap, 5 munkanap, 7 munkanap, de a mai napig nem érkezett meg a pénz. Paypallal fizettem. Dispute is megvolt már, de amikor felvettem ismét a dealextreme-mel a kapcsolatot, kérték a tranzakció azonosítóját, de addig nem tudták leellenőrizni, amig nem zártam le a dispute-t (szép magyarosan).És a lényeg: pár perce vettem észre, hogy a paypalomhoz csak a bankkártyám volt hozzárendelve, a számlaszámom nem. Ennek hiányában tudnak egyáltalán pénzt visszafizetni a paypalomra? Mert ugye ott van a Balance, az végig 0 volt, csak szeretnék meggyőződni arról hogy okozhatott-e ilyen jellegű problémát.
-
attiati
veterán
Arra van lehetőség, hogy $ VISA kártyára kikérjek $-t?
Milyen díja van?
-
bigdee888
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jogos, bocsi!

-
bigdee888
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem.
Vásárlás: 2012.jan.17.
Kártyal elvesztése, letiltása: 2012.jan.30.
Refund kérése/megkapása: 2012.febr.02. -
bigdee888
tag
Sziasztok!
A rengeteg hozzászólás miatt meg sem próbáltam utánaolvasni, így inkább feltenném a kérdésemet. Ha azt fogjátok írni, hogy volt már róla szó, akkor természetesen készségesen visszaolvasok, és nem is zavarok tovább.A problémám:
Jan. 17.-én vásároltam a PayPal-on keresztül (nem volt egyenleg a felhasználói fiókomban, csak hozzácsatoltam a bankkártyámat). A vásárlás "nem jött össze", így Refund-ot, visszatérítést kértem, amit meg is kaptam (a History-ban Completed-nek írja) január 2.-án, de most jön a csavar az egész történetben: Időközben a bankkártyámat elveszítettem, amit le is tiltattam természetesen, még január 30.-án. Tehát amikor a Refund-ot megkaptam, akkor a vásárlásra használt bankkártya már le volt tiltva, nem létezett.
Ilyenkor mi a teendő? Remélem nem tanulópénzként kell felfogni, mert nem kis összegről van szó...Előre is köszönöm mindenkinek, aki építő, segítő jellegű hozzászólást ír a problémámra!
Üdv mindenkinek,
Dávid.
-
-
attiati
veterán
de 2% díjat levonnak így, nem?
-
maathe
senior tag
Egy koreai oldalról szeretnék rendelni, a termék ára 3,000원. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez déli vagy északi von? Elég nagy különbség van a két pénznem értéke között.
-
csetib55
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz, itt sikerült az árfolyamot elérni!
-
csetib55
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az itt említett funkciót keresem
" Lépjen a www.paypal.com oldalra, lépjen be fiókjába e-mail címének és PayPal jelszavának segítségével.
A My Account Overview (Saját fiók áttekintés) oldalon kattintson a Currency converter (Valutaváltó) gombra.
A következő oldalon jobboldalt egy szövegdoboz jelenik meg. Írja be az összegeket ide, válassza ki a valutákat, majd kattintson a Calculate (Átszámítás) gombra. Amennyiben elégedett a valutaváltási árfolyammal, és szeretné véglegesíteni az átváltást, kattintson a Review Exchange (Váltás végrehajtása)."*A fenti képernyőkön bemutatott árfolyamok csak példaként szolgálnak.
-
csetib55
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Új vagyok a fórumon, némi segítségre van szükségem!
Van Paypal számlám már több esetben vásároltam a segítségével gond nélkül.
A kérdés hogy a bánatban tudom elérni a valuta váltó funkciót?
Csak Magyar amit megértek.
Ami leírást találok hozzá az valamiért nálam nem OK!
Kösz! -
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oké.
Már rég adtam hozzá bankkártyát.
Köszi!
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!!
A mai napon vettem át az új, chippel ellátott MasterCard bankkártyámat és sikerült mindent szépen paypal-on megcsinálni.
Viszont 1 valami nem tiszta!
Mikor hozzáadtam, akkor mielőtt kiküldte volna a hitelesítő kódot -400HUF-al ezelőtt történt egy meg nem nevezett -1 USD-s levonás.
Ezt meg hogyan???
Utána pedig rákattintottam, hogy hitelesítem, levonta a szokásos -400HUF-ot.De előtte miért vont le -1 USD-t???
-
Mr. Teddy
őstag
Na újfennt kis segítség kellene nékem.
Szal kiderült, kéne küldenem 72 eurot paypallal és én vállalnám a paypal díjakat, hogy tudom kikalkulálni mennyit kell? Megadtak egy mail címet, azt oda kell küldenem. -
-
Hintalow
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Beregisztrálni lehet még egyszer, csak azzal kell számolni, hogy ha kártyát is regisztrálnál hozzá, vagy pénzt kérnél le róla, és ugyanaz a számlád/kártyád, mint az előzőleg nyitott számlánál, akkor már problémák lesznek.
Más számlájáról utalni a te paypalodra nem lehet az én információim szerint sem, persze próbálkozni lehet, de csak akkor, ha az utalt összeg hiánya nem fájó, mert ilyenkor az esetek 99%-ában a paypal végül visszaküldi az összeget oda ahonnan jött, csak ezzel simán elmókolnak akár pár hetet is.
Fenntartási díjja nincsen a paypal számlának. -
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
VAlamint, egy harmadik kérdés. Ha nem használom a paypal accountomat ( 0-s az egyenleg) akkor lehet e valamilyen költségem? PL. moneybookers-nél volt hogy ha nem lépsz be másfél évig, akkor van számlavezetési díj, stb. PayPal-nál van ilyen? Nem szeretnék belefutni valamilyen rejtett költségbe, hogy nem fizetem, aztán szépen kamatozik

-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Lenne egy két kérdésem. Anno csináltam egy paypal-accot, mert úgy nézett ki, hogy kell ebay-hez. Viszont mivel első netes számlám volt, jól bebiztosítottam a jelszót, meg a biztonsági kérdésre adott válaszomat. Olyannyira, hogy el is felejtettem. Sebaj, ott az IBAN! Kikértem otp-nél a számlámhoz tartozó IBAN-t. Ezt viszont nem fogadja el a paypal

Írtam nekik, fel akarnak hívatni valami ír telefonszámot, amit most nem igazán van kedvem kicsengetni. Nem lehet esetleg beregisztrálni mégegyszer, más email-ról?
Más: ismerősöm, a bankszámlájáról( nem a paypalosról, a példa kedvéért OTP-ről) tud utalni az én PayPal számlámra? (próbáltam visszaolvasgatni, találtam olyat, hogy nem, pénzmosás miatt "third party" utalás nem játszik, viszont olvastam olyat is akinek sikerült) -
Winner_hun
félisten
válasz
lostprophet
üzenetére
Netbankod van? Online tudsz utalni?
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, most csak másoltam onnan ide, reméltem, hogy megoldódik, de nincs a közelemben bank (vidéken lakok).
-
Winner_hun
félisten
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha ennyire ráér akkor már rég elintézhettük volna..
ha CIB-be be tudsz fizetni akkor küldj egy privátot.
Bár ha nem sürgős - mert a múltkor is estefelét írtál... akkor elég ha utalsz, az holnapra itt van. -
lostprophet
aktív tag
Még mindig keresnék valakit

Sajnos az én bankkártyám Maestro, ezért nem használható a PayPellel.
Ismerősömnek kellene 3 dollárt fizetnem PayPelen keresztül estefelé, amit a bankkártyámból kiindulva nem tudok megtenni, ezért kérnék valakitől egy szívességet, amit utána én természetesen kiegyenlítenék befizetéssel!
Megbízhatóságom az aláírásomban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan olyan volt mint az igazi, és a paypal címéről jött.

Megint korán írok.
Ha meg ft számlára kérem, akkor gondolom 2-3%-kal rosszabb árfolyamon váltják.
V/