Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz tupacamaru #6699 üzenetére
Én felhívtam, és megmondták
igaz erste bank, de szvsz nem sok a különbségA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tupacamaru
veterán
Várj pár napot, nekem is 2-3 munkanap után jelent meg a terhelés és ott volt benne a kód is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dbius
veterán
Még 1* semmiképp ne próbáld meg, mert akkor még egyszer meg fogják terhelni a számládat ezekkel az összegekkel.
OTP netbankban most már meg tudod nézni a zárolt tételeket, ott elvileg látnod kell a 4 jegyű kódot, illetve a telefonos ügyfélszolgálat is megmondja, ha végképp nem találod sehol.
-
po1son
addikt
válasz enginev3.0 #6692 üzenetére
Én is most ugyan így jártam, de nekem valamiért 620 Ft-ot vett le (400+220).
Kedden adtam hozzá a bankkártyámat az összeget levonta. Tegnap megnézem OTP-és fiókomat. A 620 Ft zárolva van...
Meg kéne próbálnom még1x?STEAMID/WOT nick: po1son_
-
enginev3.0
félisten
Hozzáadtam a bankkártyám paypal-hoz, még tegnap, de még ma sem jelenik meg erste bank-ban a -400Ft, vagy is levonta, de a napi teljesített tranzakciókban nincs benne. (ERSTE NETBANK). Hol tudom megnézni, vagy lekérdezni, mert kéne a 4 jegyű kód, vagy meg kell várnom a papíralapú kivonatot?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Van a paypalnál vmi korlát??Mert 140E ft ért vennék külföldről csomagot és nem engedi.....jött egy sms,h sikertelen vásárlás.. zárolva.....utána újra próbáltam és megint ugyanaz...
korábban már rendeltem ebayről 30-40 E ft ért ott nem volt sose gond...
És,ha van ilyen korlát,azt hogy tudom módositani??
Nameg azt a 140 E-et most tőlem 2x levonhatták??[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
lakisoft
veterán
válasz hoaxjackal #6679 üzenetére
A Resolution Center-ben találsz alul egy fület és ott tudok kiválasztani az open case-eket. Ha erre voltál kiváncsi. Mi a gond amúgy?
- Árad -
-
veze
őstag
azt hol lehet beállítani illetve módosítani, hogy ha visza utalnak a paypalra dollárt NE küldje automatikusan tovább az otp-s számlára.. hanem maradjon a paypalon dollarban..
az alapértelmezett számlám most a paypalon forint alapú. de végül is ennek mindegynek kéne lenni. a láényeg az lenne hogy ne mozogjon az odautalt pénz hanem maradjon ott.. -
hoaxjackal
csendes tag
Sziasztok guruk
Nekem is lenne egy villám kérdésem a hiba (vagy hiány) útmutatás hol találom meg emberi nyelvre ( angol ) lefordítva ?
Mert ettől nem lettem okosabb
Your case ID for this reason is PP-001-618-402-106Ugyanakkor megkérdezném azt is hogy érdemes e a 2007 ben nyitott PP számlámért küzdenem vagy nyissak egy újat? (mert nem használtam vagy két évig és 2 hónapja küzdök velük hogy leszedjék a zárolás róla)
tiszteletem
hoax -
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Forintban kapom a számlámra, most tervezek USD-ra átállni, mert lehet, hogy úgy jobban járnék.
Ezeket az árfolyamait hogy tudom megnézni a PayPal-nak? Mert a Send Money-nál már meg tudom nézni, mennyibe kerül pontosan megvenni valamit, de a refund-ot nem is tudom ellenőrizni?
-
randras
veterán
Helló!
Lenne egy kérdésem, illetve valami, amit nem értek:
- Vettem valamit 14,99$-ért, levontak 3556 forintot
- Ma visszakaptam az árát, 3501 forintot
- 3729 forintra hozza ma a PayPal ezt az összegetAkkor még is milyen árfolyam alapján kaptam vissza ezt az összeget? Mert nem az eladási árfolyamon, és nem is az aktuálison!
szerk.: Megtaláltam, ezen az árfolyamon, de ezt honnan szedi?
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
PP számlára mennyit lehet utalni(költeni) egy évben ? Van vmi határ hogy X milió után már érdekes lehet 1-1 szervezetnek ?
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz molnarpeter #6662 üzenetére
Az alkalmazott devizaárfolyam nem a bankkártya típusától hanem a banktól függ.
Vannak olyan bankok ahol általában nagyon rossz deviza árfolyamok vannak emiatt ezeknél a Paypal a jobb választás mint pl. Unicredit, Citibank, meg vannak olyan bankok ahol általában jobb a bank árfolyama pl. Otp vagy MKB.
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
-Ha ebayen vásároltál és az eladó a hirdetésében elfogadja/bekonfigurálta a paypal fizetést, akkor egyszerűen a my ebay alatt a pay now-ra kattintva kifizetheted a terméket.
-Természetesen ha akarod, lehet bonyolítani a fizetést az ajándékként való pénzutalással, de arra szerintem a vásárlói védelem nem vonatkozik.
-
sajtee
őstag
Tárgytalan!
Közben új kérdésem lenne...
Bankszámla nélkül kizárólag Unicredit bankból történhet az aktiválás (400Ft-os befizetés) és a számlára való pénzbefizetés vagy akár postán is? Nem mennék ezért a 400Ft-ért bankba, a posta meg itt van két utcára és úgy olvastam, lehet így is..
-
sajtee
őstag
Üdv.
Abban kérném segítségetek, hogy a 400Ft-os levonás után visszautalható az a 400Ft, vagy csak levásárolható?
-
molnarpeter
nagyúr
Mastercarddal vagy paypallel érdemesebb szerintetek fizetni? (dollar árfolyam miatt)
mp
-
jcvd
tag
válasz enginev3.0 #6659 üzenetére
Sziasztok!
Sürgős és fontos segítség kellene!
Vettem egy sráctól cuccot ebayen, de különféle okok miatt a fizetés Paypal-on menne.
Megadta a Paypal-os email címét.
Gondolom azt várja hogy Paypal-on nyomjam át neki az összeget. (ő németet beszél, én meg angolt)
Sosem csináltam még ilyet.
Azt hallottam viszont, hogy ha valakinek gift-ként nyomsz át pénzt, akkor annak nincs utalási díja, ez igaz?
Amúgy gift-ként küldésnél tényleg csak annyi kell, hogy email cím megadás, a küldeni kívánt pénz mennyisége, és ennyi az egész? Le is veszi a kártyáról a pénzt az aznapi árfolyamon?
Kérlek segítsetek!
-
enginev3.0
félisten
Helló
Még tavaly volt ez
Hogyan tudnám újra használni pp-n a kártyám?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
e30st
tag
válasz Flashcash #6657 üzenetére
köszi!
the az van, hogy paypal claim-et legkorábban a vitanyitást követően egy héttel lehet kérni, az én esetemben ez 29-e lesz. Azelőtt sehogy se lehet csinálni semmit?
És igaz az, hogyha kiveszik a kezünkből az ügyet, és a claimek kezdik el vizsgálni, akkor hosszú hónapokig tarthat az egész ügy? -
Flashcash
Közösségépítő
A Resolution Centerben az Escalate To Claim-ra kell kattintanod, majd a reason-nél beállítod, hogy "other reason", bepipálod, hogy "I only accept full refund." alul pedig beírod a következőket:
"Dear Paypal Support,The seller indicated that he is not able to send the ordered product.
So I would like to get my money back.
Please help me resolving this problem.Regards,"
-
e30st
tag
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Paypalon beszéltem egy angol fickóval, akitől megvettem egy termékét, és el is küldtem neki 40 fontot. Aztán mondott mindenféle indokokat, hogy mégsem küldi a terméket, (ezek most nem fontosak), és mondta hogy visszaküldi a pénzt. Én erre a resolution center-ben elindítittam egy "dispute"-ot. Most azt mondja a tag, hogy a pénz az a paypal által "held" módban van, vagyis hozzá meg sem érkezett a pénzem, míg nekem azt írja, hogy az átutalás "completed". Ő küldött is nekem screenshotot, tényleg "held" volt neki odaírva, de nem tudom hogy nem-e photoshopolt. A lényeg, hogy most arra kér, hogy zárjam le az elindított vitát, mert csak akkor tudja majd visszajuttatni nekem a pénzt, és hogy bízzak benne. Nomármost a PayPal meg azt írja, hogy a dispute-ot, csak akkor zárjam le, ha 100% elégedett vagyok az ügy kimenetelével, és ha az eladó teljes pénzvisszafizetést igér, akkor addig ne zárjam le, amíg nem fizeti vissza a pénzem. Ezt közöltem is vele, hogy ezek után ne várja tőlem a vita lezárását, amíg nincs nálam a pénz. Most meg azzal jön, hogy bízzak benne, és zárjam le a vitát, mert ilyenkor az van, hogy a paypal egy hosszú, több hónapos nyomozgatásba kezd, aminek során én se kapom vissza a pénzem hónapokig, meg tőle is levonják a pénzét, blabla. Ennek utána is néztem, és tényleg van ilyen, hogy a paypalnál a kibékíthetetlen ellentétek esetén néha a hatóságokat is bevonva ellenőriznek mindent, minden levelezést elkérnek, bekérnek különböző adatokat. De én egyáltalán nem bízom meg ebben az eladóban. Szerintetek ez is ilyen átverős gyerek? vagy lehetséges hogy igaza van? (igyekeztem független szemlélőként leírni az esetet.)
Volt valakinek hasonló esete?
Googleön utánanéztem, nem nagyon láttam a vitaindításokkal és lezárásokkal kapcsolatos PayPal scam-et. -
veze
őstag
válasz sagesz93 #6653 üzenetére
a számlatörténetben ott kell hogy legyen. Ott van nálam is
de hogy lehet ezt kleállítani?
vissuaküldi , azotp tölemátváltja vétel árfolyamon ugy teszi forintba rá. aztan ha fizetek akkor meg átváltja eladási árfolyamon.. ugyanazt. kész bukta. többet ért volna ha marad a paypalon dollarban mindenféle mozgás nélkül
ki lehet ezt kapcsolni valahol?
( persze a számlámon még nem jelent meg forintban sem.. biztos majd alamikor egyszer..) -
dbius
veterán
válasz WonderCSabo #6651 üzenetére
-
veze
őstag
kaptam visszautalást az egyik eladótól postaköltség miatt 0,99 dollart
meg is érkezett a paypalra látom a az elözmények történeben. és azt is látom hogy
hogy írja utána: "Transfer To Credit Card Completed"
Én azt szerettem volna ha nem küldi tovább a kártyámra hanem a paypal szlámon marad( vagy akkor hova küldte ha nem oda?)
Igy kb semmi nem is marad belőle mire még visszaküldi az OTP.be..
hol kell ezt beállítanom hogy ne így legyen?
mások azzal küzdenek hogy ha van a számlájukon hogy utaljak a számlűjukra , nekem meg oda küldi pedig nem is akarnám.. hogy van ez? -
randras
veterán
válasz Winner_hun #6647 üzenetére
Na, ez jó! Köszi!
-
hann
tag
Sziasztok!
Mindenképp fel kell hívnom a PayPal-t mert a bankkártyám nem tudom érvényesíteni, mennyi lehet a percdíj, és miket érdemes előkészíteni?
Köszönöm !
-
Winner_hun
titán
válasz WonderCSabo #6644 üzenetére
4 jegyű kód nélkül is mennie kell, csak úgy limitálva van (tán 100 dollár per hónapra) a pénzforgalom. Van rá esély hogy limit probléma van.
A kártya hozzáadásában pont ez a jó hogy nem kell utalgatni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
dbius
veterán
válasz WonderCSabo #6644 üzenetére
Elvileg mennie kellene. Ezért kérdeztem rá a vásárlási limitre, mert az okozhat ilyen hibát.
Esetleg a bankot is meg lehet kérdezni, hogy nem a bank utasította-e el a fizetést egyéb ok miatt.
-
randras
veterán
Helló!
Akkor itt is feltenném a kérdést:
Valahol elérhetőek a PayPal aktuális átváltási árfolyamai? Megkönnyítené az életem, ha pontosan tudnám, mennyi lesz az adott termék...
-
-
dbius
veterán
válasz WonderCSabo #6642 üzenetére
Van elég pénz a "kártyán", amivel fizetni akarsz? Esetleg ezzel a fizetéssel nem lépné át a napi vásárlási limitet a kártya?
-
WonderCSabo
félisten
Össze van kötve a cucc.
A hiba:
Ebayen rákkattintok a Pay -re, majd itt a pay with paypalra. Ezután elvisz a paypal oldalára, bejelentkezem, leokézom a vásárlást. Ezután visszatérek az ebay confirm oldalára. Itt a confirmra nyomok, de ezután piros szöveggel azt írja ki, hogy cant confirm. Ezután pár mp-el jön az SMS a bankomtól, hogy sikertelen vásárlás.
De ugyanezt a hibát adta, amikor még nem erősítettem meg a bankkártyát Paypalnál. Szóval most nem tudom, hogy elromlott vmi, vagy még mindig nincs megerősítve a kártya.
-
dbius
veterán
válasz WonderCSabo #6636 üzenetére
Ebay topicban lehet pontosabb választ fogsz kapni, mint most tőlem, de nekem úgy rémlik, hogy az ebay accountban be kellett állítanom a paypal azonosítót is (vagyis össze kellett kötnöm a kettőt). Az ebay account adataidnál nézd meg.
Vagy esetleg pontosabban írd már le, hogy miért nem megy az ebayes vásárlás a paypal számláddal.
-
Melack
veterán
válasz kmisi99 #6637 üzenetére
Válasz itt: hozzászólásom nemsokkal ezelőttről. (Hárommal hátrébb)
Díja csak akkor van, ha valutából utalsz ki forintba (konverziós díj), illetve ha rossz számlát adsz meg, és sikertelen lesz.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
kmisi99
addikt
paypal ról tudok bankszámlára utalni? És ha van mennyi a költsége?
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Ebayen próbálok először fizetni, és nagyon nem akar menni. Most végre odáig eljutottam, hogy megerősítettem a kártyát. Levont 400 forintot, és én beírtam a 4 jegyű kódot a Paypal oldalára. De még most sem megy a vásárlás ebayen. Várni kell még vmi megerősítésre ilyenkor?
-
sagesz93
addikt
Hali
Van egy olyan gondom, hogy ebayről rendeltem egy cuccost, ami megjött de hibás.
Azt mondta az eladó hogy refund lesz a vége, és hogy 24 órán belül ez meg fog történni.
Azóta eltelt 4 nap, írtam ma az eladónak és visszaírt hogy ő már visszafizette a pénzt, a tranzakció azonosítóját is elküldte.
Ilyenkor hogy tudok utánanézni hogy merrefele van a pénzem? Gondolom nem véletlenül küldte el ezt az ID-t.
köszi -
PH-User
addikt
válasz Winner_hun #6632 üzenetére
Már korábban hozzáadtam.
Úgy értem mi a folyamata?Melack -
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy pl. ha van 5 USD a PayPal számlámon, akkor azt hogyan tudom onnan átrakni az OTP-s számlámra?
Van ennek valami külön költsége?''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Hintalow
senior tag
válasz Winner_hun #6628 üzenetére
Ellenőrzi, hogy élő számlához tartozik -e. (az okot nem tudom, de úgy látszik vendégfelhasználónál is így megy )
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Winner_hun
titán
válasz szabogabor10 #6627 üzenetére
Akkor mégis mire zároltak 1 dollárt?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
veterán
válasz Winner_hun #6626 üzenetére
Köszi nektek a válaszokat! Nem csatoltam még hozzá a PayPal accomhoz a kártyámat, de hamarosan megteszem, egyelőre csak vendégként fizettem.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Winner_hun
titán
válasz szabogabor10 #6624 üzenetére
Még meg is kell erősítened a kártyát, ahhoz 400 Ft legyen rajta. Az az összeg majd a PayPal accoudon fog megjelenni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Hintalow
senior tag
válasz szabogabor10 #6624 üzenetére
Igen az számlaellenőrzés, majd feloldódik, tapasztalataim alapján a legtöbb bank 2 hétre zárol kártyatranzakciónál.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
veterán
Sziasztok!
Fizettem 3 dollárt PayPal-en keresztül egyelőre vendégként. A kártyaadatok megadása után rögtön zárolt +1 dollárt is. Ezt csak ellenőrzésképpen történt meg és hamarosan fel lesz oldva, ugye?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
King Unique
titán
válasz King Unique #6621 üzenetére
+ a fogadási limitet (amia lapban 21k volt aszem),csak utlevélkép,v vmi banki izé scannelt file feltöltés után lehet csak megemelni (kártya aktiválás ellenőrző kód megadás megvolt a netes kártyával), pl. ha érkezik PP-ra kb.200k-s összeg,akkor limit miatt nem is tudom fogadni,visszadobja,v havonta 21k-s összegenként rakja rá
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Winner_hun #6618 üzenetére
De 2 kártya van,az egyik kifejezetten netes vásárláshoz,akkor gondolom azét,mert a főkártya nem dombornyomott ?
Nem vásárolni kell az azonosító szám,hanem PP-re küldenének pénzt és azért kell azonosító,az melyik a 2 közülamúgy
[ Szerkesztve ]
-
foregonahun
csendes tag
kiegészítésnek annyit hogy beállítottam az eurót elsődleges pénznemnek, már csak az oszrák PP számlaszámát keresem, meg nem tudom hogy a vezetéknév és keresztnév cseréje gondot okoz-e? Vagy érdemes azt is megváltoztatni PP-n hogy ott is fordítva legyen leírva mint az osztrák számlán? Köszönöm
-
foregonahun
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tudom hogy volt már hasonló kérdés, de sajnos érdemleges választ nem sikerült találnom a hozzászólások között, Jelenleg úgy fizetek paypal-el hogy az osztrák számlámról utalok pénzt a magyar számlámra, és ott utalok a paypal-nak az azonosítom megadásával a PP magyar bankjának pénzt! Kérdésem a következő lenne hogy tudnám azt kikerülni hogy ne kelljen a magyar bankból a PP magyar bankjába utalnom! Tehát az PP osztrák bankjába szeretnék utalni az azonosítómmal, felmentem a paypal.at-ra de ugyan azzal az accal betudtam jelentkezni, ezért remélem hogy az összeg euróba és nem forintba érkezne meg! A tervem kivitelezhető vagy nem? Ezer köszönet bármilyen hozzászólásért, köszönöm -
Winner_hun
titán
válasz King Unique #6617 üzenetére
Azt amelyik a kártyához tartozik.
Vásárláshoz semmilyen azonosítót nem kell megadni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Most ismerkedek PP-al,ha kapott pénzt akarom saját számlaszámomra utani,akkor melyik kártyám adatait adjam meg,mert van egy MKB-s fő (Visa MC), + egy Internetes vásárláshoz való kártya
Vmint a PP azonosító szám,amit váráláshoz stb. be kell írni,az melyik ("Top Up-nál Transfer ID",bár az más bank,gondolom,az PP-ra való utaláshoz kell, v a "Merchant account ID" ?) -
somasz
addikt
Üdv!
Már bejáratódott a paypal használatom, azonban megkérdezném, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy egy másik címre is be legyek regisztrálva?
Egy angliai cím van a nevemen, ami a www.csomagkuldes.com által lett beregisztrálva, ide gyűjthetem a cuccaimat két hétig és innen elhozzák nekem utána egyben.
Ahhoz, hogy továbbra is normálisan tudjak a saját címemre rendelgetni dolgokat, meg kell tartanom a saját címemet itthon.
Azonban vannak olyan ebay eladók, akik nem hajlandóak csak a beregisztrált címre küldeni cuccot.
Ha esetleg csinálnék egy másik paypal számlát, az angol címmel, megadhatom-e ugyanannak a bankkártyának a számát, mint fedezetet? Tehát egy bankkártyára lehet-e beregisztrálva két paypal számla? Másik ebay fiókot seperc alatt tudnék csinálni... Ha jól emlékszem azonban ott is kell valamit ügyködni a címhitelesítéssel.Ötlet?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
tomic
addikt
válasz Winner_hun #6613 üzenetére
Es mit kell csinálni ha minden rendben van a rendeléssel. A rendszer le is veszi a pénzt. De én el szeretnek állni a rendeléstől. 3 napon belül.
Itt is levette a pénzt de ezt hogy kapom vissza? -
tomic
addikt
válasz Winner_hun #6611 üzenetére
Netes rendelés volt . Vegig vittem a rendelést ahogy kérte, de valami nem volt rendben. 2 hetet vártam. Felhívtam a boltot de ott nem szerepelt megrendelés , és nem is érkezett hozzájuk pénz.A termek nem is jött meg.
-
tomic
addikt
Tudna valaki segíteni abban, hogy mit kell csinálni ha a paypal levonta a számlámról az elutalandó pénzt de nem volt megfelelő a netes rendelés és nem érkezett meg az eladóhoz?
Hogy kapom vissza a pénzem? -
f27
senior tag
A problémám úgy fest megoldodott. Már van csomagkövetési számom a vásárolt árumhoz.
Sőt már a reptéren várja az első gépet, amivel elrepűlhet Némethországba -
csaba951
veterán
válasz PH-User #6605 üzenetére
Egyszerű, gyors, biztonságos és olcsó! Ez tette ilyen népszerűvé a PayPalt.
Azt elfelejtettem megírni, hogy fizetéskor van lehetőség arra is, hogy testre szabd, hogy melyik fizetési módszer választod. Tehát, ha az alapbeállítás nem jó neked, akkor kérhetted volna, hogy a teljes összeget a bankkártyádról vegyék le. Vagy a teljes összeget a PayPal számláról vonják le. (Természetesen arról neked kell gondoskodnod, hogy legyen rajtuk elég fedezett.)
-
PH-User
addikt
válasz csaba951 #6604 üzenetére
Áh, köszönöm, egy úr vagy!
Sikerült is, levette a pénzt a PayPal-ről és vont le a számlámról is.
Tök sirály, tehát akkor így át sem kell utalnom a kinti számlára, simán tudok kártyával vásárolni. Nincs 2-3 nap átfutási idő.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
csaba951
veterán
válasz PH-User #6603 üzenetére
Igen. Alap beállításokkal így működik. Mert, pl. így kényelmes.
Viszont nemrég az egyik fórumtársnak pont ez volt a baja, hogy ilyen helyzetben mindenképpen a bankkártyáról akarta levonni a PayPal a teljes összeget. Nekem eddig 1 db ilyen vásárlásom volt, ott pontosan úgy működött, ahogy leírtad. Meg is lepődtem, hogy milyen intelligensek. (Magára a PayPal számlámra nem szoktam pénzt utalni, így egy kisebb összeget sem tudtam volna elkölteni, ha csak azt az egyenleget lehetett volna felhasználni.)
-
PH-User
addikt
-
Hintalow
senior tag
válasz Scooby Dou #6588 üzenetére
kicsit keveredésben vagy: "verified" tehát megerősített felhasználó akkor lehetsz, ha bankkártyát rendelsz hozzá a paypal fiókodhoz
(ha ilyet teszel, akkor szépen lezajlik a szokásos procedúra, először 1 dolláros terhelés a számlán, majd 400Ft-os terhelés, aminek a közleményéből kell kinézned és beírnod a megerősítő kódot)
Viszont neked nincs kártyád, más lehetőség pedig magyar paypalon nincs a verifieddé váláshoz.
Amivel te próbálkozol, (számlaszám hozzáadása) annak nincs köze ehhez a verified dologhoz, csak annyira jó, hogy a paypal számládról le tudj kérni pénz a banknál lévő folyószámládra.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest