Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amonthor
tag
Hmm.. egyik buildben ez a kötés van: Cleave--Lesser Multi. Proj.--Cast on Critical Strike.
A LMP mellé nem lenne jobb valami olyan, ami szintén proj.? Teszem azt, egy Lightning Ball. Vagy mivel a LB is proj., ezért abból levonna? Vagy most akkor mi van?Már megint kések a könyvekkel.
-
félisten
-
Amonthor
tag
Vagyis Ball Lightning..
Már megint kések a könyvekkel.
-
Amonthor
tag
válasz Plazmacucci #3602 üzenetére
Mármint a buildes a baromság, vagy az, amit én gondolok? Egyiket neten, másikat a fejemben.
-
félisten
-
Amonthor
tag
válasz Plazmacucci #3605 üzenetére
Örülök, hogy nem én gondoltam hülyeséget.
Linkelni még mindig nem tudok..[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Esett egy Abyssus Ezomyte Burgonet amelynél ez van: 46% increased Physical Damage taken
Ez azt jelentené , hogy a kapott ütések 46%-al nagyobbat sebeznek rajtam?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz kristof123 #3609 üzenetére
Erre majd kövi ligában kiváncsi leszek, pláne hc-n, főleg, hogy 1.0 óta elég sokat változott a játék.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz kristof123 #3611 üzenetére
"Azt meg tudhatnád, hogy mi nem élünk hc-val. : D"
Nem tudjátok mi a jó...Sc-n hol az adrenalin???
-
Amonthor
tag
Increased elemental Damage és Incr. El. DMG with Weapons között most akkor mi is a különbség? Rákerestem, megtaláltam, de még mindig nem vágom. Addig oké, hogy az utóbbi csak növeli az el. sebzést a fegyveren.. de lényegében a másik is ezt csinálja, nem? Vagy nem?
-
Har_melin
addikt
válasz Amonthor #3613 üzenetére
Nem. A with weapons az csak a fegyverrel bevitt (melée vagy ranged) sebzés ele sebzését növeli, már ha van egyáltalán olyanod. A másik a spellekét is. Vagyis az első hat pl. egy Molten Strike-ra, de nem hat egy Flameblast-ra, a sima incr. ele. dmg viszont mindkettőre jó.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
kristof123
őstag
Ez nagyon off lesz, de!
Most linkelték ezt a videót nekem. Nagyon ígéretesnek tűnik, látványos... : D[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz kristof123 #3617 üzenetére
Persze, csak nem minden a látvány. Kell mellé tartalom, minőségi fejlődési rendszer(nem a D3 féle szintet lépek, és kaptam egy skillt), valamint endgame tartalom/újrajátszhatósági faktor. Az utóbbi 2ben nálam minden mmo elhasalt, hosszútávon(értsd minimum 5hónap). Azért sem foglalkozok már mmo-kal. Ráadásul ázsiai game, szal borítékolni lehet hogy endgame nélküli grindfarm lesz a játék(tudom minden hns game grindelésről szól, csak nem mindegy, hogy van-e értelme).
-
Nordic
Közösségépítő
-
Amonthor
tag
Hát, én lassan feladom.. ez a kurva Merveil mindig beszopat Mercilessben, akármit is csinálok.
-
Amonthor
tag
válasz Har_melin #3624 üzenetére
Oké, bocsi.
Duelisttel szívok. Nézek több buildet is, de ahogy már szó volt róluk, mindegyik előrehaladott az én szintemhez képest, szal egy rakat cuccot nem is tudnék használni. Most megint 54-esen ragadtam, ahogy a Witch karimmal is. Max. a fát tudnám átvariálni, mert vannak olyanok, hogy 1-30-asig, 30-60-asig stb. De ha átvariálnám, akkor meg lehet, hogy nem lenne jó a cuccaimhoz. Valamit mindig nagyon elbaszok.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Amonthor #3625 üzenetére
Nem a kaszt érdekelt igazából, hanem hogy milyen buildet csinálsz, amivel így kínlódsz. A kiinduló kaszt ebben a játékban nem meghatározó. Csinálj egy printscreen-t a passzív fádról, akkor egyszerűbb megmondani, miért nem működik. (Nem kell a játékból: a PoE honlapján rákattintasz a karakteredre és utána a Passive Tree fülre, majd Alt+Printscreen és bármilyen képnézegetőbe behívod a vágólapról.)
-
Amonthor
tag
válasz Har_melin #3626 üzenetére
Na, szívjon le a linkes izé..
Tessék, így linkelek..
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAdwFLQVCCGcI9AxfEFgRLRRSGDwcpx_HKPoreCycLYsy0TWSOuFBh0d-TeNTpVPfVytY22BLZU1tGW5pdO12EXgNeu98g4LHhNmE75M6mSubg5-jplenCKefqW6vm7Xytz64k70nvYG9gr6KvqfGrs362L3a3d-K6QLr7vJF-ej-Cv6P_rM=[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz Amonthor #3628 üzenetére
Ez mi?
(#3630) Amonthor:
Igen, de mi az a skill tree amit linkeltél? Ne haragudj meg, de borzalmasan néz ki. : D[ Szerkesztve ]
-
Amonthor
tag
válasz kristof123 #3627 üzenetére
Ami azt jelenti,hogy..? Az a ctrl-es,hogy törlöm a pályákat, és megcsinálom újból?
-
Amonthor
tag
válasz kristof123 #3629 üzenetére
Ez egy link, kérlek.. ikszdé, nem tudok máshogy linkelni.
Az a duelistem skillje.
Nem haragszom Valahogy mindig a manara megyek rá, hogy annak legyen magas a regenje..[ Szerkesztve ]
-
Amonthor
tag
Valaki legyen olyan kedves, küldje el nekem, hogy a ganéba kell itt normálisan linkelni
-
kristof123
őstag
válasz Amonthor #3631 üzenetére
"Valahogy mindig a manara megyek rá, hogy annak legyen magas a regenje.."
Elég rossz döntés volt.
Ez amúgy milyen build? Van benne minden. Ez valami hibrid duelist? : DSzvsz kezdj el egy kidolgozott buildet és juss el mapozásig vele. Ha ez megvan és ráéreztél a dolgokra akkor kezdj el saját buildeket kigondolni, vagy meglévőt átalakítani.
(#3632) Amonthor:
"Kattintható kódok és arcocskák" alatt Link gomb... Nem nehéz megtalálni. Emellett használd a szerkesztést is.[ Szerkesztve ]
-
Amonthor
tag
válasz kristof123 #3633 üzenetére
Már behugyozok, úgy röhögök.. Igen, hibrid! Mondtam, hogy manára megyek rá, az meg ugye, a Witchnél volt legközelebb. Amúgy miért rossz döntés, az is kell, nem? Na jó, ennyi talán nem.
Basszus, én meg a súgóban nézegettem, de az istenért nem jött össze sehogy.
Amúgy, ja, én is arra gondoltam, hogy kezdek egy újat (hhhh), egy build alapján. Mert ahogy én csinálom, az valahogy sosem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Amonthor #3628 üzenetére
A linkkel semmi gond, látom, hogy miket raktál ki, de minek?
- mana regen: hülyeség, vagy használj mana leech gem-et vagy ha már ennyi life node-ot felvettél akkor Blood Magic-et magában vagy life leech-csel. De egyáltalán mihez kell neked ennyi mana? Ráadásul ha már mana, akkor miért az Acceleration-t raktad ki a csak egy ponttal többért elérhető Mana Flow helyett?
- a passzív fád már elnézést, de szar: nulla attack, nulla defense. Azt sem lehet tudni, hogy fegyveres vagy caster build, van három egykezes node-od és két spellcaster - ez semmire se jó. Valamit nagyon elnéztél, így már érthető, hogy kínlódsz.
Kérdések:
- mi a fő támadó skilled?
- milyen support gem-ekkel van összekötve?
- ha duelistet indítottál, akkor feltételezem, hogy melée, milyen fegyvered van hozzá? egykezes vagy dual wield?Védd a fákat - egyél hódot!
-
Amonthor
tag
válasz Har_melin #3635 üzenetére
Nem tudom, szerintem a Witchnél szoktam meg a magas mana regent.. mondjuk, annyiból jó, hogy tényleg hamar regenerálódik..
Molten Strike a fő skill.
Fegyver az egy sceptre, Supreme Truth Crytal Sceptre + a shield az Atziri's Mirror.
HoA van Red. Manával; HoI + Grace van Red. Manával; Faster Attacks + Leap Slam + Added Cold DMG; Flicker Strike + Inc. Burning DMG. + Molten Strike + Faster Attacks. Curse: Flammability, Vunerability.Már megint kések a könyvekkel.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Amonthor #3636 üzenetére
Én annyit javasolnék, hogy kezdj egy ground slam+heavy strike maraudert, vagy egy freeze pulser witch-et, esetleg egy split arrow rangert. Ez a 3 legegyszerűbb kezdőknek ajánlható build. Kár komolyabbakat erőltetni ,amik csak lvl60-70 környékén állnak össze, vagy amikhez külön cuccok kellenek. A fentebbi 3-nak nincs semmi egyéb követelménye, pont arra jók, hogy megszokd a játékot, a skillek működését.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Amonthor #3636 üzenetére
OK, látatlanban (mivel a pajzs kivételével nem ismerem a statokat a cuccokon)
- Molten Strike (4L): MS+Melée Phys Dmg.+ Life Leech + Faster Attack vagy Multistrike. Miért cseszel el egy support foglalatot a Flicker-re, amikor ott van a Leap Slam? (Faster Attack-kal összesen 16 manát fogyaszt)
- Crystal Sceptre: lvl 41 fegyver, 1.20-as attacj speed-del. Hacsak nincsenek orbitálisan jó statjai, akkor 54-es szinten eleve gyenge, különösen a MS-hez. Az MS-hez nagy phys dmg és gyors fegyver kell, fejszék vagy kardok között nézelődj. (kivételek lehetnek, de ez az alap). 39-től egy 62-120 pDmg, 1.5 attack speed tomahawk-kal mentem és soha nem volt gondom.
- A két curse felesleges, úgy is csak egy működik egyszerre (hacsak nincs spéci cuccod)
- Az incr. burning dmg is felesleges, ha nincs, ami a MS alap tűzsebzését turbózza.
- A pajzs resistje és a magas eva jó, de mivel semnilyen plusz block node nincs, ez kevés.
van egy lvl74-es MS duelistem. Így néz ki a passzív fa.
4% mana leech-em van cuccokból és soha nem kell leállnom, nem használok se mana leech-et, se blood magic-et.
-
Amonthor
tag
Hát, ez a fa azért teljesen másképp néz ki, mint az enyém.. Nyilván hatásosabb is.
Igazából, a Ranger meg a Witch volt szimpi, mivel ők nem közelharcosok. A Duelist csak egy próba volt, de ez a művelet is megakadt (mea culpa).
Találtam mondjuk Tornado Shot-os Duelist-et, gondolom, ez is jól működne. [link] Csak már olyan lehangoló, hogy tudom, hogy 54-es szint felett nekem semmi keresnivalóm.
-
Har_melin
addikt
válasz Amonthor #3639 üzenetére
6 unique-ot használ a belinkelt build - tényleg szívni akarsz? nyilván nem jutsz túl az 50-es szinteken, ha olyan buildeket választasz, amikhez spéci felszerelés kell.
Amiket Nordic javasolt vagy amit én mutattam, egyik sem igényel extrát. Az én duelistem pl. két unique-ot használ, az egyik egy Wurm's Mold öv (éppen csak utánad nem hajítják) és egy Daresso Courage pajzs, az talán 7-8 chaos lehetett? a többi self found vagy hasonlóan olcsón vett.
A másik, hogy szerintem low life buildet olyan próbáljon, aki már tudja, hogyan kapcsolódnak a dolgok a játék mechanikájában, különben nagyon gyors halál lesz a vége.
-
Amonthor
tag
válasz Har_melin #3640 üzenetére
Nyilván nem is lesz meg ebből minden, de valamit csak össze lehetne dobni belőle.
Egyébként, asszem, maradok Ranger.. elkezdtem egy újat, a skill tree-t meg ez alapján indítottam. Hátha így már lesz belőlem valami.
What is low-life build? Amit szó szerint jelent?
[ Szerkesztve ]
-
Amonthor
tag
Haha, jó arc volt most a géjm, 8-as szinten drop volt ez. Igaz, hogy még szintet lépnem kell a használatához, de az egyelőre nem akadály.
-
Har_melin
addikt
válasz Amonthor #3641 üzenetére
"Nyilván nem is lesz meg ebből minden, de valamit csak össze lehetne dobni belőle."
Persze, és utána szívsz vele, mint a torkos borz. A buildeknél nem azért van az a sok szöveg, hogy teljen az oldal, hanem mert abban magyarázzák el, hogy mi miért van benne, miért szükséges és esetleg mivel lehet kiváltani. Ráadásul nem árt, ha némi józan ésszel értelmezi is az ember, pl. amikor olyanokat ír, hogy az egyik unique egy plusz support gemmel kiváltható - ja persze, bevezeti a 7L cuccokat? Ráadásul ezek kifejezetten drága, endgame unique cuccok, nem is esnek mapon kívül és a szerző nem nagyon foglalkozik azzal, hogyan jutsz el odáig?
Low-life: ami a videón is volt, 0 mana, mindent, az aurákat is life-ból fedezi, így hiába van 5000 körüli élete, a tényleges puffer csak 1500 körül volt.
A linkelt ranger build is trükkös, a glass cannon is azt jelenti, hogy alig van védelme. A linkelt kép szerint 47% eva-ja van, vagyis a sebzések felét sem tudja elkerülni, páncél gyakorlatilag nincs. (Bár az egyik videón 70% látszik, ami azért jobb.)
-
félisten
Pörög a topik. Igazi kétszereplős topik
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Amonthor #3639 üzenetére
Tessék, pont erről beszél a kolléga...Csak a miheztartás végett néhány HC-s ár(ezek valószínű SC-n drágábbak):
Kaom's Hearth - 10+ Ex
Drillneck - 3-4Ex
Atziri's Step - 2-3Ex
Rumi's Flask - 3Ex/dbKomolyan nem értem, és akkor csodálkozol hogy szenvedsz...Ilyen buildekbe még én se kezdek bele, mert nem látom értelmét. Mire minden unique összejön addigra agyh*gykövet kapsz a szenvedéstől.
Plazmacucci: 3 . Mellesleg kb olyan mintha csak mi játszanánk, annyira nincs senki a topic-ba
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Koppanyvezer
tag
válasz Amonthor #3641 üzenetére
Ha már szóba került a ranger és a tornado shot (igaz két külön hsz-ben)... nekem jelenleg ez a fő karim buildje, melegen tudom ajánlani, nagyon élvezetes és viszonylag olcsón megvan.
Itt is van egy halom drágább unique, viszont a build írója volt olyan jó arc és felsorolja mindenhol a lehetséges alternatívákat.[ Szerkesztve ]
Steamen: xxxpaulxxx
-
tocsek18
senior tag
én is visszább vettem az iramot napi 1óra xD
annyi lvl76os mapom lett kedvem sincs letolni lol
új liga remélem tartalmasabb lesz mint a rampage
1.3.0 megint passzív változás óó jee -
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #3646 üzenetére
Törölni kell mind. Én pl imádok kísérletezni, bár tény, hogy én is az új 3hónaposat várom.
tocsek18: a Beyond az tartalmasabb volt . Bár még mindig Nemesis vezet a tartalmas HC ligák között.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest