Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #4501 üzenetére
Nem emlékszem mennyi volt a boltosnál de szerintem nem változott. Jó ideje már a mesterekkel váltatom az orbokat.
Szombaton és vasárnap rászántam magam és meglátogattam Atziri-t. A két Vaal és Atziri könnyen ment mondhatni sétagalopp, viszont a hármass boss az problémás volt. A fekete "köd" meg a három boss szívatott mindig. A négy próbálkozásból az elsőben ötször , a másodikban egyszer, a harmadikban kétszer buktam el a ott ahol a három boss van együtt. A negyedik próbálkozásnál halál nélkül sikerült végig menni! Pár videót megnézve nem volt minden világos de kristof123 segítségével minden kitisztult. Köszi!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
dead tápig zárható
troll offjön az 1milliós kérdés:
78as mapfarmoló isten nyilatkozhatna hogy melyik zana móddal érdemes runolni:Onslaught +40% Quantity volls drop miatt
Anarchy 4 Additional Rogue Exiles. +16% Quantity exilek mindig jók, volls
Ambush 4 Additional Strongboxes cartobox!!!mennyire sűrűn adja cartot ambush mód?
[ Szerkesztve ]
-
Ramos_
tag
válasz tocsek18 #4504 üzenetére
sztem anarchyn nincs volls amu
ott gift from above ring van, meg daresso amu
egyébként a legfaszább mapokra általában mindenki beyond modot tol (extra xp, extra drop)
de csak ha bírja a kari a beyond bossokat
még a legutóbbi patch nerf után is fasza
sea witches mapon annyi beyond pack jön elő hogy nem győzöd összeszedni a mapokataz onslaught az a quantity miatt jó, meg ha volls amut akarsz chancelni
a gazdagoknak meg marad a nemesis mod, inner treasure + headhunter chance
-
Ramos_
tag
válasz kristof123 #4507 üzenetére
"De van"
szíves elnézést akkor
rosszul emlékeztem -
Huszak
újonc
válasz kristof123 #4509 üzenetére
Hali Béta óta nem játszottam és kezdtem egy új karaktert ( a régi egy 28 as witch ) és kezdek megint bele lendülni csak nincs fönt egy magyar se akivel tudnék dumálni, partyzni, meg kérdésekkel zaklatni. Nincs valami magyar guild féle vagy legalább néhányotok nem adna karakter nevet ,hogy kérdezhessek? Nekem elég idegen ez a prohardver, lehet hozzászólást is bénán írok, válaszra nyomtam egy üzenet felet aztán kitudja...
-
félisten
18 sárga cuccot dobott ki 1 boss
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tocsek18
senior tag
-
Ramos_
tag
reddit
chris_wilson Lead Developer 69 pontok 22 hours ago*
There's no announced date. What we expect to start in April is our marketing of it - that may be what she's referring to.Edit: This isn't us trying to be secretive for the sake of it. The scope of the expansion is huge (with large content, balance and tech changes), so we only want to start talking dates once we know we can hit them. That's why the current challenge leagues are of undecided duration (rather than us announcing an end date in advance).
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Egy ideje lelassultam vele (már a napi küldetéseket sem mindig csinálom meg), valahogy nem izgat. Viszont néztem a PoE Goods-on az árakat és meglepődtem. Igazából csak az exa érdekelt, esetleg chaos és azt láttam, hogy az exa-fuse vagy chaos-fuse árak egészen elszálltak a régebbiekhez képest. Az ambush-on, ami ugyan így átmeneti liga volt és utána standard-en is 42-45 fuse körül volt egy exa, most 70 fölött. Mi lehet ennek az oka, a masterek?
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #4517 üzenetére
Na de eddig is az volt, nem most lett ilyen. Standard-en még érteném (bár ott sem áll össze), hogy a ligákban megkeresett készletek is átkerültek és ezért inflálódik, de az aktuális futó ligában mitől inflálódik jobban most, mint májusban az akkoriban?
-
San398
őstag
válasz Har_melin #4516 üzenetére
Valahogy én is így vagyok a torment-es karakteremmel, hetek óta nem léptem szintet(most 74) . Amikor eszembe jut megcsinálom a napi küldiket, néha mapozok de ennyi. Venni nem vettem semmit a karakteremnek, minden cuccom aból van amit találtam. Mikor lesz vége a ligának,mikor kerülát a kari standarba?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Nem fordítva kellen működni a dolognak? Ha telítődik a piac akkor nincs értelme még drágábban adni a cuccokat mert még annyira se fogják vinni! Sok van belőle és még drága is??Valahogy nem tiszta.
-
félisten
megtaláltam a második ex orbot mióta játszok
-
Har_melin
addikt
Bocs, de amit írsz az éppen a fordítottja: 1 egységnyi "áruért" majdnem dupla annyi "valutát" kapok, nem nem értéktelenedés, hanem felértékelődés, éppen ezért nem értem. Ha valami értéktelenedik, akkor az éppen a fuse és a "váltópénzek". Egyik oldalról logikus lenne, hiszen nyilván az "apró" mennyisége nő, de - ha nem buheráltak bele a drop rate-be - akkor nagyjából arányosan bővülnie kellene a kínálatnak is.
Ráadásul azért a játékosok jelentős része az exa-t, chaos-t fizetőeszköznek veszi - ha bővül az árualap, akkor az árak is lefelé kellene, hogy menjenek. Nyilván többet lehet kérni egy Soultaker-ért, amíg csak 5-10 eladó van, mint ha 50.
Na mindegy, ez csak elméleti tötymörgés, a tényleges árak sajnos nem változnak attól, ha bebizonyítom, hogy nem ilyennek kéne lenniük.
-
Dzsetro
újonc
Sziasztok!
Még új vagyok a játékban, van egy 23-as szintű Templarom, act 2 elején járok.
Kb. ezer kérdésem lenne, amit így nehéz lenne írásban feltenni. Ezért az egyetlen kérdésem az lenne, hogy van-e valami "klán" amihez lehet csatlakozni, hogy ts-en valaki nagyon jólelkűtől megtudjam a rengeteg kérdésemre a választ?
Jah, de mégis van egy kérdésem. Összekukáztam egy corrputed gemet. Olvastam róla amit csak tudtam, de azt már a statjai alapján láttam, hogy sokkal erősebb mint az átlag gemek. Szóval a bibi az hogy nem tudom használni, semmibe sem tudom beletenni.
Azt olvastam, hogy akkor lehet használni őket, ha elég lelket gyűjt magába egy ilyen gem, tehát jó sokat kell ölni hozzá. Mivel nem tudom beletenni semmibe, akkor ez hogyan lehetséges? Csak vigyem magammal az inventoryban?
Előre is köszi a segítséget. -
Har_melin
addikt
válasz Dzsetro #4526 üzenetére
A corrupted gem is csak foglalatba helyezve működik, tehát az inventoryban fölösleges hurcolnod.
Ha nem tudod betenni semmibe, akkor az azért lehet, mert:
- rossz színű a foglalatod (erre 23-as szinten már gondolom rájöttél volna, szóval vélhetően nem ez a baj)
- minimál szint igénye van (pl. 24) és még nem érted el
- valamelyik statod nem elég magas, amit a gem megkíván.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Dzsetro
újonc
válasz Har_melin #4527 üzenetére
A színnel nincs gond, arra gyorsan rájöttem, hogy pirosat a pirosba, kéket a kékbe stb.
Akkor lehet hogy én nem vagyok elég magas szinten. Ennek utána járok, ha hazaértem.
Köszi a segítséget.
Lenne még pár instant kérdésem. Identifizni nem lehet valakinél mint a diabloban? Csak én tudok scroll of wisdommal? Csak mert egy halom olyan tárgyam van amik erre várnak, de nem győzöm őket a scrollokkal.
Klán, vagy ts ügyben is tudnál segíteni? -
Har_melin
addikt
válasz Dzsetro #4528 üzenetére
Identify: csak te. A városi kereskedőknél viszont átválthatod a fölösleges portál tekercseket 1:1 árban vagy a transmutation orbokat 1:4 arányban.
Klán: lejjebb a kommentek között volt egy link a magyar guildhez, most nem találom, de max. két képernyőt kell visszamenned.
-
Dzsetro
újonc
válasz Har_melin #4529 üzenetére
Nah akkor majd megkeresem, hogy melyik embernél melyik "menüpontban" tudom átváltani őket, mert portál tekercsből is van vagy 15. Nem tudom hogy az egy bug-e, hogy kb 5 perc után bezáródik a portálom? Kimegyek a városba, tökölök az árusoknál, és mire visszamegyek már sehol a kapu, mehetek vissza wp-vel, vagy sétával....
Sajnos nem találtam meg a klános részt. Nekem egy ts is elég lenne, hogy a magamfajta lámának fényt gyújtsanak. -
Dzsetro
újonc
Akkor nem vagyok annyira hülye, és tényleg magától bezáródik a portál. A kérdésem költői. Van ennek valami értelme? Mármint hogy bezáródik?
A játékban ráírok a guildból pár emberre, hátha épp onlány lesznek.
A többit ott igyekszem megtudni. Köszi a segítséget! Nem tudom ők mennyire aktívak manapság. -
San398
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz Dzsetro #4532 üzenetére
Azért is záródik be, mert így is csökkentik a szerverek fölös terhelését, amíg a portál él, addig ugyanis minden ott hagyott cucc, minden ki nem nyitott láda is megőrződik. Portállal különben is csak akkor megy az ember a városba, ha annyi cuccot talál, hogy tele lesz az inventory-ja és gyorsan eladja vagy a ládába dobja őket, aztán vissza. A tötymörgésre ott vannak a waypoint-ok.
Cuccokat eladni bármelyik árusnál lehet, mindegyik megvesz mindent és nincs különbség az ellenértékben sem.
-
San398
őstag
válasz Har_melin #4534 üzenetére
Én egyre többször alkalmazom a harmadik megoldást: Ha más nincs dolgom a pályán és a way pont is messze van akkor kilépek a karakter választó képernyőra majd Play és a városban vagyok
-
tocsek18
senior tag
Steam nem tölti 1.3.1c-t ötlet?
Már jó..[ Szerkesztve ]
-
Dzsetro
újonc
San398 köszi a tegnapi skypeos segítséget, még tuti, hogy fogunk beszélni mert rengeteg kérdésem van.
Ezt a socketes összekötés mechanizmust nem teljesen értem. Ha 4 db össze van kötve akkor melyik erősíti melyik hatását? Nah mindegy majd valamelyik este hívlak -
Har_melin
addikt
válasz Dzsetro #4537 üzenetére
Egy kivétellel (a Cast When Damage Taken-Endurance Charge-Immortal Call-Increased Duration) mindegy a gemek sorrendje, a kötésben lévő aktív skill-t erősítik a support gemek. Feltétele, hogy a support gem működjön az aktívval. Ezt a legegyszerűbb úgy ellenőrizni, hogy az aktív fölé viszed a kurzort, az első sorban kiírja, hogy milyen tulajdonságai vannak.
Pl. Molten Strike: Fire, Projectile, Attack, AoE, Melee.
Innen kezdve azok a support gemek, amelyek ezen tulajdonságok valamelyikére hatnak (szintén az első sorban jelzik), erősítik a hatását.
-
félisten
13564 élete van egy zombinak, 20as purity of elements-el tuningolva, + hatred és discipline, +8,5% life steal, még is a bossoknál hullanak mint a legyek. Van valami jó ötlet?
-
tocsek18
senior tag
lol
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz kristof123 #4542 üzenetére
A) Hogy a francba történhet ez meg, hogy eltűnik az inventoryjából a felszedett (sőt, a másodiknál a hordott cuccba berakott) item?
b) Nyilván csak én vagyok mániás, de mi a f*sznak kell egy hálózati kapcsolatra érzékeny játéknál nyolcvan egyéb biszbaszt futtatni a játék alatt?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Har_melin #4543 üzenetére
A) Ez egy sima rollback volt. Ilyenkor a szerver oldalon úgy érzékeli a játék, hogy megszakadt a kapcsolat, és egy korábbi mentést állít vissza. Én ezért is logolok ki, ha esik valami OP cucc, nehogy így járjak.
B) Egyszerű, streamel. Nekem is futott már yt(mondjuk a torrentet hanyagolom, mert nem optikai netem van), nem sokat számít. A desync akkor is jelen van, ha nem használod ezeket a játék közben.
-
Nordic
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest