- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
válasz
Koppanyvezer #5308 üzenetére
tessék nézegesd
http://poe.trade/search/onoyobenamomama 10 exet meg próbáld elfelejteni
-
wikings2
őstag
válasz
Koppanyvezer #5305 üzenetére
10c bin here or gtfo!
Szerintem sokat! -
TheProb
veterán
válasz
Koppanyvezer #5305 üzenetére
-
-
nyic19
tag
válasz
Koppanyvezer #4037 üzenetére
Aha,látom.Akkor csak azt visszamásolom és kész? Nem kell fosnom?
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3998 üzenetére
Mit hogy? Az engedély jogosultsága -illetve jogosulatlansága- hogy? Mert azt én sem vágom. Ha rámegyek arra, hogy "View post", akkor is ugyanezt írja ki.
-
LLaci89
tag
válasz
Koppanyvezer #3956 üzenetére
Lehetsz úgy is online ha óránként megnyomod a poe.trade-en h online vagy.(Megkeresem h pontosan h kell és megírom, már régen csináltam és elfelejtettem.)
SZERK: [link] 3.pont. küldesz egy levelet a megadott címre, válaszként kapsz egy egyéni linket ahol óránként megnyomhatod h online vagy.
Akik fent vannak a ranglistán, azokat mutatja a poe is h fent vannak-e, így gondolom az azért megy automatán.
-
tocsek18
senior tag
válasz
Koppanyvezer #3952 üzenetére
látom nem tiszta
felrakod az itemet fórumra akkor ha rákeresel poe.traden akkor listázódik DE
he nem vagy benn a top15k játékosba xp alapján adott ligában akkor NEM fog mutatni ONLINENAK poe.traden
példa 1:ő benne van 15k-ba épp ezért onlinenak mutattja játékba ráírsz válaszol easy vétel
példa 2:
ő nincs benne 15k-ba ezért nem mutattja onlinenak de attól még lehet be van lépve és játszik
ennyi a különbség én elég gyakran pl csak úgy keresek poe.traden hogy online játékosok itemjeit listázza csak
remélem érthető
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3947 üzenetére
Tudom, hogy csak egy hetes, de akkor is!
Így a szaros 25-ig se vagyok hajlandó elvinni.
Az újak is biztos tele lesznek sok új aljassággal. -
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3923 üzenetére
Már ott vagyok a kapu előtt, szal mindjárt kiderül, hogy mi milyen.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Koppanyvezer #3906 üzenetére
5h12p lett a vége, mert várnom kellett az éjféli router restartra(nem lett volna vicces Dominusfight közben). Tény, hogy elég jó RNG-m van. Esett egy Faster Casting(Ice Speares buildet tesztelek), egy Lifespring, 3c, 2a, egy Asenath Marc, még egy Stone of Lazhwar is. Így azért könnyen haladtam, mert a dps-el nem volt gond, viszont most indul a resist vadászat, mert alig vagyok 50 felett az ele resistekből.
És hétről hétre kezdek megbizonyosodni affelől is, hogy minél gyorsabban ölöm a mobokat annál jobb a loot...
Amíg nem volt IS mellé LMP addig alig esett valami. Amint meglett az LMP, és ugrott a dps, egyből potyogtak a cuccok. Ilyen nem először fordult elő velem, szal lehet benne valami.
-
LLaci89
tag
válasz
Koppanyvezer #3853 üzenetére
Nincs mit, utóbbi hetekben nem játszottam, reméljük nem csináltak vele semmit
.
Én most visszatértem LOL-hoz, ami eléggé lecsökkentette a POE játékidőmet.Ja és én simán a dokkokban a waypoint-on állva szoktam resetelgetni.
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3840 üzenetére
Annyit én tuti nem adnék érte; de még csak a felét sem.
Bőven elég lesz ez a 10USD.
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3837 üzenetére
Hát, szép lennél a seggedből kiálló zászlóval!
Mondjuk, az az 5000p elég kecsegtető.
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3834 üzenetére
Jó, akkor nem mindenre, na!
Minek az neked? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Koppanyvezer #3830 üzenetére
Ha nagyon értelmetlen halálba futok bele, akkor nem feltétlenül kezdek más karit, inkább rerollolom az előzőt.
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3779 üzenetére
Én ezt annyira nem bánnám, mert egy ganédomb a stashem.
De amit leginkább nem bánnék, ha karcolnának ehhez a 4 alaphoz még egy párat, mert én pl. nem szoktam fizetni géjmekben. Most meg főleg nem ártana, mert esnek a 60+ itemek, szal kéne nekik a hely a tárolásra, amíg nem jön össze egy full set.
-
Ramos_
tag
válasz
"Ki milyen builddel fog nyomulni ekkor? Van értelme reménykedni ajándék nyerésben?
"
én valszeg kipróbálom a poison trapper karit, mert szimpi
nyereményben lehet reménykedni, mert ha látod többszázat sorsolnak ki többezer player között randomra, leveltől függően
-
Har_melin
addikt
válasz
Ilyen "villámligára" nem emlékszem, de a kommentekben valaki mint ha régebben írta volna, hogy ő nyert az egyik régebbiben.
Azt hiszem a sc-be be fogok nevezni, a Molten Strike dualist elég stabilnak tűnik ahhoz, hogy nulláról is játszható legyen
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Koppanyvezer #3768 üzenetére
nem kell az inventoryt kinyitni, elég ha lenyomod az alt gombot és úgy kattintasz rá...
-
Har_melin
addikt
válasz
Koppanyvezer #3759 üzenetére
Megint valami, amit még nem próbáltam
Mindig egész árú cuccokat vettem, nem tudtam erről.
-
San398
őstag
válasz
Koppanyvezer #3745 üzenetére
Nagy csodát azért ne várj ettől a scripttől se. Lesz azért még bőven desync!
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Koppanyvezer #3744 üzenetére
Hmmm... azt hittem ez nehezebb lesz... kb 2 percig tartott... mostantól F1 -> /oos parancs... így már mindjárt más ez a játék :3
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Koppanyvezer #3738 üzenetére
Az alapmechanika(mármint ha a játékmenetet érted ez alatt) minden h'nS játékban ugyanaz, a gemekről pedig majdnem mindent meg lehet tudni a poewiki-ről. Ahol inkább bukhat a dolog, azok pont azok a mellékesnek tűnő dolgok, amikkel általában nem foglalkoznak az emberek(pl flaskok). Egészen hihetelen pl., hogy csak a megfelelő flaskok kiválasztásával, mennyivel életképesebbé válik a karakter. Ehhez persze kell a megfelelő idő, míg kitapasztalja az ember, vagy megszerzi a tudást másoktól.
-
Weeman1
veterán
válasz
Koppanyvezer #3738 üzenetére
Én sajnos tényleg nem.
Jó,nem is régen kezdtem,20-as szint körül vagyok,de egyre jobban tetszik.
Na meg az a skillfa,már most elterveztem hogy merre mit hogyan próbálok fejlődni rajta.
Persze nem biztos hogy úgy is lesz. -
Har_melin
addikt
válasz
Koppanyvezer #3723 üzenetére
Akkor most lett egy nulla stattal rendelkező, megváltoztathatatlan 6S páncélod? Szívás
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3694 üzenetére
A Death's Harpot használom én is tegnap óta, jó kis cucc.
A Lioneye's-ra ír mondjuk 1-2 hátrányt.. Bár, előnyei is vannak. De pl. Infractem nem lenne jobb? Dobják már egy chaosért is. -
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3678 üzenetére
Amúgy mit használsz? Mármint íjat.
-
Har_melin
addikt
válasz
Koppanyvezer #3682 üzenetére
Hm, az durva. Pláne, hogy a Drillneck saját 10%-a is beleszámít, ez egy lvl20-as Pierce gemmel +58% sebzés. Akkor ezzel eldőlt az IceShot rangerem tervezett 6L összeállítása: IceShot-LMP-WEP-FastAttack-Pierce-PCoC. Ha jól számoltam, akkor kb. 420% critet tudok passzívból összeszedni, plusz amit még kesztyűn, íjon találok, ez egy Assassin Mark-kal és a power charge-okkal nagyon durva cleant jelent.
Tegnap A2Cruelen a piramisban belefutottam egy Crit Shrine-ba, már lvl 48-as karakterrel (pierce nélkül) is minden találat széttört minden mobot.
-
Har_melin
addikt
válasz
A Drillneck-nél jól értem a leírásban, hogy ha pl. van 40% pierce chance passzívból (Piercing Shots kör), akkor 40%-kal nő a sebzése is a támadásnak?
-
Amonthor
tag
válasz
Ja, most nézem.
Nem akarok hülye standardes lenni.
Jó, mivel amatőr vagyok, maradjak is ezen, tudom.
Nekem dobott 8-as szinten egy Asphyxia's Wrath-ot a géjm, azért van a Hyrri's stashben.
Ezeket a tabokat akkor sem értem. Attól, hogy a kari standard lett.. he? Remove-only? Nekem ne távolítson el semmit! -
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3669 üzenetére
Hát, a Splitet lecseréltem a Barragere, valahogy jobbnak tűnik.
A lényeg, hogy folyamat kukázzak, ugye!?Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy én saját magamtól el tudom dönteni, hogy mi kell leginkább, mivel eddig is mindig elcsesztem a dolgaimat.
Max. majd nézem a buildet, aztánpróbálok alacsonyabb szinten olyan itemeket használni, amiknek a tulajdonságai hasonlóak.
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3667 üzenetére
És én azt honnan tudom, hogy melyik leveling item + skill?
Amit linkeltél, ott a Wurm's Beltre írja ezt, az pont meg is van.
Tornadot még én sem tudom használni, Rain of viszont nálam is használatban van. Van még Split + Poison + Burning + Lightning + Barrage + Puncture + Ice Shot, amik direkt íjakra vannak. Rain ofból + Burningből van Vaal változat is. nem használom mindet,mielőtt még megint le leszek oltva, hogy minek ennyi támadó skill. -
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3647 üzenetére
Juhééé, most aztán már tényleg nem tudom, hogy mi alapján kezdjek újat.
Vagyis, már elkezdtem, de a skill treet az általam belinkelt alapján indítottam. Mondjuk, a tiédnél a Heart of Oak kimaradt, de azt mondjuk nem is bánom, hogy belőttem.
(ahogy a Primal Spiritet sem bánom
)
Ez a build szimpibb, főleg, hogy van egy rakat alternatíva.Mondjuk, azt sem bánnám, ha szintről-szintre (na jó, mondjuk 20-asával haladva
) írná le már valaki egy buildben, hogy melyiknél mit használt.
Csak a gyengébbek kedvéért, mint én.
-
Har_melin
addikt
válasz
Koppanyvezer #3654 üzenetére
Köszi és Ramosnak is! A templar annyira nem izgat, csak egy dupla flame totemes van, amivel egy ideje nem játszom, de a duelistet ha nagyon megborogatják, akkor az lehet, hogy rosszul fog érinteni.
Mindegy, legfeljebb majd megvárom az aktualizált buildeket, addig meg játszom a még felhozandó karakterekkel.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Koppanyvezer #3654 üzenetére
Tudom mi ez!!!! És igenis ideje volt már.
Lelőhetem a poént?
Ramos_: A másik a Templar start. Arra tényleg ráfért már a reform.
-
Har_melin
addikt
válasz
Koppanyvezer #3595 üzenetére
Nem mindig, de mivel itt egymás után elsütött spell-ekről van szó, amelyekből az egyik a másik hatását használja fel, nyilván nem mindegy a sorrend.
A szimpla attack kombóknál nagyrészt mindegy (nehéz is lenne egy vegyes színállású 6L-nél még a színek sorrendjét is kivariálni), ráadásul ahol számíthat (pl egy Melée phys - Added Fire dmg, vagy egy Increased Crit Strike - Power charge on crit párosnál), ott mindkét gem azonos színű, nem gond megcserélni a sorrendjüket.
(Nem tudom, ezekben az esetekben tényleg számít-e, de a logika alapján kellene. Ha sorban nézi a gemeket, akkor jobb eredményt kellene kapjál, ha pl. előbb megnöveled a pDmg-et és utána szorzod fel az egészet a + fire dmg-el, mint ha az alapot szorzod fel és utána hozzáadsz még pDmg-et.)
Szerk.: gyorsan megnéztem, a fenti példánál nem számít, hogy a Melée Phys vagy az Added Fire Dmg van-e előbb, úgy tűnik attack skillek esetén ez nem játszik.
-
válasz
Koppanyvezer #3595 üzenetére
Nem tapasztaltam.
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3504 üzenetére
Nem cseréltem semmit.
De már megvan. Az embereket variáltam a Hideoutban, de ezek szerint akinél craftingolsz és utána kiteszed a Hideoutból, annak a pluszai eltűnnek megint. Legalábbis miután visszaraktam Catarinát, újra pluszban vannak. -
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer #3475 üzenetére
Leszedtem, köszi, majd átnézem, ha több időm lesz.
-
nyic19
tag
válasz
Koppanyvezer #3475 üzenetére
Nekem nem nyílik meg teljes méretben.Az alja nem látható. Belehet azt állítani valahol?
-
Redcaster
őstag
válasz
Koppanyvezer #3327 üzenetére
Köszi a gyors választ, amint lesz időm, átnyálazom
-
Koppanyvezer
tag
válasz
Koppanyvezer #3326 üzenetére
+ itt van egy magyar játékismertető is, ahol le vannak írva a "legfontosabb" vendor receptek is többek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest