- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz
brunnehilde #17880 üzenetére
Gondolom az unnatural jewelről van szó, ami viridian base és 49 junik viridian jewel van. Ha mindig nagy hanggal esne biztos vagyok benne, hogy jobban irritálna.
-
kristof123
őstag
válasz
tibee77 #17843 üzenetére
Az új rendszer miatt már nem (a régiben meg azért kaptál "többet", mert valójában a többieket, akik kisebbek voltak, őket büntette a rendszer és te kaptad a normális xp-t).
Az új party rendszer már "leszintez" a kisebb játékosok szintjére, így elvileg egyenlően kaptok xp-t. -
kristof123
őstag
válasz
tomazin #17505 üzenetére
Akinek nem működik, mert kicsi a net csomagja és/vagy nincs SSD, annak nyilván a másik kliens az előnyösebb. Fél nappal indulás előtt fel van töltve az update fájl, így bőven van ideje leszedni.
Nekem elég gyors a steames patch (időt nem tudok mondani, de kb 10-15 perc lehet), szóval szerintem az is működik rendesen.
-
kristof123
őstag
"Unique Nerfs
We've made some adjustments to a few unique items that were problematic. Details will be in the patch notes tomorrow."Érzem, hogy ez nagyon fog fájni.
-
kristof123
őstag
válasz
SQX_Barto #17329 üzenetére
Nem tudom tudsz-e róla, hogy ez egy Legacy build? Elnézve a linkelt builden lévő itemeket, az bőven 1000+ ex imo. Ráadásul ligába biztos, hogy nem tudod majd valósítani ugyan ezt.
Ha "sima" MF windrippert akarsz csinálni, az is 100 ex alatt eléggé nyögvenyelős lesz. Nekem volt a mostani ligában egy budget verzió (nem volt HH, fejes enchant és Dying Sun), de a tier 11-es mapon is eléggé rossz volt, kb a játszhatatlan kategória. Boss-t megölni annyi idő volt, mint egy normális karival letolni még vagy 5 mapot. Szindikátus elől meg menekülni kellett, de gyorsan.
Kezdő karakternek semmiképp nem ajánlanám, de ettől függetlenül be lehet vállalni.
Természetesen mindjárt más a helyzet, ha sikerül minimum egy aurabotot szerezned, akkor simán vállalható budget verzióban, vagy kezdő karakternek.
-
kristof123
őstag
válasz
SQX_Barto #17162 üzenetére
Téged ismerve mindenképpen SSF képes build-et indítanék inkább, nem íjjászt. Elég volt a BV-el szívni, nem gondolod?
(#17163) simondr:
Gz!
Én 36-nál megálltam. -
kristof123
őstag
válasz
simondr #16769 üzenetére
POB több dps-t ír, de 79% chance to hit-em lesz, ami nem túl előnyös és nem igazán tudsz mire accuracy-t szerezni, ahhoz valami mást kell beáldozni. Ráadásul fölöslegesen lenne nagy befektetés. 3 pontért inkább a Celestial Judgement pontot kirakom és az még plusz dps.
Deadeye-ból lehetne jóval több dps-t kicsikarni (azzal indult az ele hit ebben a ligában, de váltottam), de 16-os map-on még így is, hogy van 8k life-om az egyik szindikátus tag úgy gondolja, hogy ez még kevés és egy hitel szépen. : D
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Ebben a ligában sikerült egy egész pofás Ele Hit Ascendant karit összeraknom így, szeretném veletek megosztani.
Karakter lap és Path of building linkje.Jelenleg lvl93-on 8k+ hp és optimális esetben 2.1+ millió Shaper dps. Kicsit még pofozni kell, sok mindent lehetne még perfect-re cserélni, de így is jó vele játszani.
Sajnos használható tegezt nem tudtam még rá craftolni, venni meg elég gyengéket lehet, és az is 20 ex, így egyelőre budget megoldást használok (+1 chain implicit-est szeretnék).
Még hiányzik egy Headhunter és egész pofás lesz a map clear is (nem mintha most olyan rossz lenne, de a chain az, ami nagyon kéne). Kaom-ból is szeretnék valami normális corruptoltat, de azt csak HH után tervezek vásárolni.Költsége: Bow: ~8-9 ex (magamnak csináltam), Quiver: ~40-60 c, Fejes: ~8 ex, Armour: ~2 ex, Gloves: ~6-7 ex, Boots: 2,5 ex, Amulett: ~5 ex, Ringek: ~4 ex, Jewel-ek: Resist-es Abyss: 20-40c, Unnatural Instinct 15 ex, a maradék 1-3 ex/db.
Kezdőknek is ajánlanám, jóval olcsóbb itemek-ben is működik, ha nem uber elder farmolása a cél (Sima 6l bow, Drillneck, Pyre-, Call of the Brotherhood Ring és hasonlókban is teljesen jó). Slayer overleech eléggé opé, szinte mindent lehet vele facetankol-ni.
Nem build alapján csináltam a karit, így ilyet nem tudok küldeni. Van sok hasonló build az alapján lehet haladni, ha valaki kedvet kapna hozzá.
Üdv,
K.Elemental hit, ele hit, Ascendant, Scion, 3.5 Betrayal League
-
-
kristof123
őstag
válasz
TrollBalint #14606 üzenetére
Én már nézegetem a dolgokat, és machinálok POB-ben. : D
(#14607) Nordic:
SSF más tészta, ezt aláírom. Így mindenképpen mással indulnék és 2. karinak húznék egyet.Én biztos, hogy CI karival fogok kezdeni, de kb 3-4 nap csúszással indulok a ligában.
Vagy Occultist, vagy Trickster lesz, még nem tudom. Remélem mire kezdek, kiforr melyikből érdemesebb kezdeni és lesz rá valami build, ahol a gem setupok és hasonlók már ki lesznek tesztelve. -
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin #14271 üzenetére
Mapozni akkor megyek, ha játszani szeretnék és kikapcsolódni. Ha pénz kell, akkor a "HO-ban több ex esik".
Azért is javasoltam, hogy az elején vegyen fel mindent, ismerkedjen meg mindennel, utána már reflexből felveszi ami jó, vagy jó lehet.
Ahhoz a fajta játékstílushoz, amit a tapasztaltabb haladósabb játékosok csinálnak, több idő kell, hogy kialakuljon.""Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit" vs "kicsit ráfeküdve a trade-re" - ez egyébként is ellentmondás, hogy fekszel rá, ha nincs mit eladni?"
Megveszem és utána eladom."És a "tapasztalt" is elég tág fogalom - én pl. a közel öt év játékkal nem nevezném magam kezdőnek, de mivel kevés időm volt most játszani, még mindig T9-10 mapokon járok, ahol kevés eladható szintű cucc esik. na, ilyenkor mi van?"
Én meg csak T8as mapot megyek és bőven jövedelmező. Néha rám jön, akkor veszek pár 16-os mapot és azokat is letolom.
"kevés eladható szintű cucc esik"
Ez poe, itt nem esik semmi. : DDD
5 Ex esett eddig és van egy 100 Ex-es karim, szerimtem ezzel mindent leírtam. : D(#14273) simondr:
Az első pár napban aláírom így van, de ahogy haladunk előre a hetekben egyre kevésbé dominál."Én szeretem a játékban a kraftolást, ezért az alteration is jól tud jönni ami az IDzott vendorozott cuccokból jön."
Erre először elkezdtem írni, hogy ez az igazi időpazarlás blablabla...
Ha nem haszonszerzés a cél, akkor teljesen rendben van. Én is csináltam régebben, mert élveztem csak úgy kraftolgatni. Különösen nagy haszon nem jött be belőle, ahhoz eléggé szerencsésnek kell lenni.
Viszont a komoly bevétel nagy része ebből van, ha mered nagyban csinálni. -
kristof123
őstag
Liga első két hetében van értelme lootolni, utána már csak az annyira jó rare itemek érnek, valamit, hogy nem igazán éri meg felvenni csak a t1 base-t. ~3-4 hét után már abszolút nem éri meg felvenni őket, csak a shaper/elder jobb base-t és az alapból értékes típusú itemeket.
Kezdőként szvsz vegyél fel mindent, keress rá mindenre ami szerinted értékes lehet. Tanuld meg mik azok a statok amik értékessé teszik a tárgyakat, mik azok a tárgyak amik tier1 base-be tartoznak stb.
Ehhez ajánlom figyelmedbe a poeaffix.net-et és a Path of Exile Wiki oldalakat.Szerk.: Poe trade macro-t mindenképpen szerezz be és tanuld meg használni, nagy segítség lesz.
(#14266) simondr:
Grat!
De, egy ligában hány ilyen esik? Hány órát töltesz el a felszedéssel, id-vel, stb...-vel?Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit, pár nap alatt ennyi bevételt simán lehet hozni a játék átfogó ismeretével és egy kicsit ráfeküdve a trade-re.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #14214 üzenetére
Nope. Van egy Vial ami értékes, más uniqe cuccra nem emlékszem ami érne valamit.
Szerk.:
Vial of Sacrifice ~40 ex környékén mozog. -
kristof123
őstag
A térképedre olyan opciókat rollolsz, amivel növeled a monster packsize, a magic és rare mobok számát. Ezek mellet még a mapon található quantity befolyásolja a dropot, minden más RNG.
Saját vélemény:
Érdemes chiselt használni a piros térképektől, esetleg manipulálhatod az atlasod, hogy csak olyan mapokat menj ahol alapból sok mob van, ugyanis az atlason megcsinált térképek száma nem befolyásolja a dropot és bizonyos % felett értelmetlen, így szvsz nem érdemes minden mapot kivenni. -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #14008 üzenetére
Két napja tart nálam is és esténként jön elő. Szóval nem nálad van a baj, ne aggódj miatta. : D
-
kristof123
őstag
Ezen ne aggódj, az elején még nagyon kevésnek tűnik, de ha belejössz és fogod tudni mit csinálsz, akkor 3 hónap bőven elegendő, hogy kijátszd a játékot (end game bossok leölése, challange-ek és stb..) és több karaktert magas szintre tudj levelezni.
Persze számít a beleölt idő, de szvsz kivitelezhető.(#13976) Delávégá:
Én nemrég indítottam egy 2. karaktert, de már az is 80+. Ha még kezdő vagy, akkor ha nincs ismerősöd, haverod akivel tudj játszani, nehéz lesz partyt találnod. A régebbi játékosok nagyrésze eléggé gyorsan haladnak.Szerk.: Körülbelül +-3 szint az a különbség amin belül lennetek kell partyban, különben a kisebb szintű xp büntetést fog kapni.
-
kristof123
őstag
-
kristof123
őstag
válasz
tibee77 #13533 üzenetére
A link amire gondoltál az ez: link.
Aggodalomra ad okot, mert kezdetben lehet csak annyi beleszólásuk lesz amit írnak, de később...?
A GGG 80%-át birtokolják (már ha ez a link korrekt), így kétlem, hogy a döntéseiket nem fogják tudni érvényesíteni a későbbiekben. A Kínai játékok nagy része pay-to-win, ezért én nem bízom bennük. Gyanakszom, hogy nem lesz olyan, mint volt.Üdv,
K. -
kristof123
őstag
(#12984) vvega30 és (#12985) Har_melin:
Biztos, hogy ugyan azzal a játékkal játszunk? : DViccet félretéve és komolyabbra fordítva a szót, nekem is volt rossz napom. A map drop eléggé RNG függő.
Én azt vettem észre, amit az egyik nap elvesz azt a másik nap visszaadja a játék, de ritka az olyan amikor nem haszonnal.Ebben a ligában 6db t1-es mappal indultam neki és most bőven 100+ map-om van és t10 jelenleg a legnagyobb. Idővel szépen elmegyek t16-ig, de nem játszottam sokat, ezért több idő.
Azt írtátok itt többen, hogy napi pár órát töltötök el a játékkal. Ennyi idő alatt nem lehet túl sok mindent elérni, ezt be kell lássátok. Nincs ezzel baj, mindenki más tempóban játszik. Van akinek egy nap elmenni a piros mapokig, van akinek egy hét, vagy több. Aki több időt öl bele, az sikeresebb, aki kevesebbet az pedig kevésbé sikeres.
A map drop-ot sem úgy kéne felfogni, hogy letolok 10 map-ot és majd visszaesik. Jóval nagyobb számokban kéne gondolkozni.Jelenlegi ligában T8-as és kisebb map-ok árai ~1 chaos alatt vannak, ha nem esik ki, meg kell venni. SSF-ban meg rá kell fordítani az időt, hogy kifarmold az adott mapot, idővel úgy is kiesik.
Kicsit elbeszélgetve magammal:
De mit számít ha lyukas kicsit az atlas? Több map nem fog esni. Nagyobb fog esni miatta? Azon a pár %-on nem fog múlni. Gyorsabb fejlődés végett? Akkor már 70-es szint körül piros mapokat kéne futni, de bele kéne húzni, már van 7db lvl100-as BSC-on. Nagyobb haszon a cél? Azért még piros mapokig sem kell elmenni.
... -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #12964 üzenetére
Válts steam-es verzióra és megoldódik a problémád.
Más:
A befogással nekem is problémáim vannak, a sárga mobokat esélytelen befogni. A buildemből kifolyólag offscreenről meghal mindegyik. A piros mobokat nem nehéz, csak annyi velük a probléma, hogy szökőévente találkozok velük.A megoldás a Necromancy Net lenne, viszont így meg nem tudom mit fogok befogni.
A map drop problémák nem tudom nálatok, hogy jönnek elő, vagy mit csináltok, de nekem sosem volt még olyan, hogy kevesebb mapom legyen vagy elfogyjon.
Ha nem esik ki valamelyik, akkor addig farmolod a kötésben lévő mapokat még ki nem dobja, vagy megveszed. Ez poe nem szeretetszolgálat, Én örülök, hogy nem esik minden sarkon map, így legalább van valami áruk, lehet velük kereskedni.
Később nagyobb mapokon amire többet költesz, rollolsz azon meg esik rendesen, szóval azzal nincsen baj ha az elején a kék mapokon nem esik másik.Szerk. (fontos):
A map drop esélyét csak a mapon lévő quantity mennyisége befoyásolja, semmi más! -
kristof123
őstag
válasz
0karmacoma0 #12414 üzenetére
Utólag átolvasva, teljes mértékben igazad van. Semmi baj, legalább mind a ketten egyetértünk ebben. : D
-
kristof123
őstag
válasz
0karmacoma0 #12410 üzenetére
Legfőképp azért nem használnak casterrel wandot, mert lassú vele a haladás és nehezebb vele jó crit-et elérni (és szvsz olcsón lehet venni jó daggereket). Emiatt a dagger-t részesítik előnyben, megy vele a shiled charge, amivel gyorsan lehet lefutni a mapokat, plusz elég sok crit van rajtuk amivel nő a dps.
Az ele wander, az nem caster. Általában kinetic blast + barrage kombót használnak amik attack-nak számítanak, tehát a spell alapú dolgok nem hatnak rájuk.
A castereknek inkább flat sebzés "to spell", cast speed, spell dmg, inc ele dmg és crit "for spell" opciók kellenek.
-
kristof123
őstag
válasz
LittleBoss67 #12408 üzenetére
Mapozás:
Mivel a játékban adott a teljes szabadság, ezért úgy csinálod ahogy akarod. Ez főleg igaz akkor, ha a szórakozás a cél.Próbálj ki mindent, nézd meg milyenek az elder guardianok, milyen az elder, aztán eldöntöd, hogy hajszolod-e őket, avagy nem.
Térkép blokkolásról:
Van olvasnivaló hozzá, de angol és van kismillió videó is, ami szintén angol, de szerintem elég érthetőek és az sem kizárt, hogy magyarul is találsz róla valamit. Azt hozzátenném, hogy ezt kezdőknem szerintem nem éri meg mert:
Kell hozzá egy nagyobb tőke, az atlast mindenképpen manipulálni kell hozzá, hogy eredményes legyen (lentebb lesz egy példa).Ha csak a profit hajszolása érdekel, akkor arra több módszer is létezik, de ezeknél már az atlas manipulálása is szükséges lehet.
- Olyan mapok farmolása ahol, egy drágább divination card esik (pl.: Spider forest, Vault vagy akár Poorjoy is amit rota-ban érdemes farmolni). T16 shaper guardian map farmolása, fragmentekért és egyéb itemekért.
- Shaper farmolás.
- Uberlab farmolás (ez a legkönnyebb és szvsz kezdőknek ez a legkifizetődőbb, lentebb taglalom miért).
- Kizárólag elder farmolás pl.: a ritkább Watcher's Eye jewel-ekért.
- Craftolás (szvsz csak tapasztaltabb játékosoknak éri meg és a 6linkelést is ide sorolnám).
stb...Vault map block:
Shaped Vault block-oláshoz nekem kb ~40 sárga sextant kellett. Ezen felül 3 maponként minimum kell 6 sárga és 1 piros sextant (ha nem jó a roll akkor több), ezen felül zanával Breach-et is nyitni kell rá (próbáltam mást is, de ez a legjobb imo), ami 3x6 chaos, a map darabáraára 10 chaos. Blockolással és az első 3 mappal együtt ez kb ~300 chaos beleszámítva a chisel-t és a mapok rollolását is. De ahhoz, hogy ez profitáljon még kevés, le kell tolni még legalább 20-30 mapot hozzá, hogy ez a befektetés megtérüljön.
Természetesen benne van az is, hogy nem leszel szerencsés és így még több map kell, vagy éppenséggel pár map után már visszajött az ára (de erre sosem alapozunk poe-ban : D).Ehhez képest egy Uberlab:
5 chaos-ért veszel egy Offeringet és nem kell hozzá sok szerencse a végén ládából nyithatsz egyet és megvan a következő kör ára. Emellett minden más tiszta profit, főleg ha szerencséd van és kapsz egy jó enchantot a fejesre, amit drágán el tudsz adni.Kicsit hosszúra sikerült, de remélem segít kicsit átlátni ezeket a dolgokat. Minden amit írtam az saját vélemény, tapasztalat.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Természetesen ez is benne van, ha például valami nagyon kényes buildet játszana, akkor elfogadnám kifogásnak, de még akkor is megéri.
Egy Vaal temple map 45 chaos-nál indul atm, azért abból tud másik mapot venni, ha 10-ből 2 mapon számára letolhatatlan mód jönne is össze. (Általában ennyi szokott "kukába" menni, de elég könnyen eladhatók a mapok.)
-
kristof123
őstag
válasz
0karmacoma0 #12395 üzenetére
Szerény véleményeny szerint:
T15-ös mapokat mindig 20q-ra told chisellel, a map device további quantity-t rak majd rá neked. Emellett az ilyen mapokat mindig vaal-ozd meg, ha esetleg t16os mapot csinál belőle, azt jó pénzért el tudod adni, vagy le tudod tolni a nagyobb profit reményében.Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Milyen igaz, Shaper down - Berserker Warchief Facebreaker.
-
kristof123
őstag
válasz
Rizseslescó #11811 üzenetére
Úgy érzem nem írtam semmi negatívat vagy sértőt, de ha ez még is így jött le, akkor szíves elnézésedet kérném!
-
kristof123
őstag
válasz
Rizseslescó #11804 üzenetére
Kedves Rizseslescó!
Van magyar oldala a poe-nak, jelenleg is azt olvasod és kicsit feljebb van egy téma összefoglaló, ami elég hasznos lehet. Emellett van egy másik írás is, amit lejjebb be is linkelek neked. Összefoglaló, játékismertető.
"Kezdhetnétek pl. azzal, hogy kiveséznétek pár bildet a saját tapasztalataitok alapján és leírnátok miképp farmoltok-kereskedtek a busás haszonért."
Mivel 3 havonta változik a játék, így mindenféle build és haszonszerzési forma elévül ezen idő alatt, ráadásul az első 1-2 hétben a trade nagyon változó, így ez szvsz nem fog megvalósulni.A legjobb haszonszerzési forma: játssz! Mindegy hogy mit csinálsz, előbb-utóbb lesz pénzed.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #9354 üzenetére
Én igen, csak az a baj gyorsabban fogyott, mint ahogy bepakolták. Ezzel még az a probléma, hogy berakni is nehezebb, mert nem lehet egyszerre ki- és berakni stash-be.
Csak reménykedni tudunk, hogy lesz valamiféle log a GS-hez és akkor ki tudjuk szűrni ki(k) veszi(k) ki ezeket ilyen mohón.
-
kristof123
őstag
válasz
vvega30 #9350 üzenetére
"főleg nem a magyarok, inkább eladják a piacon még ha csak 1 alt-ot nyernek rajta akkor is"
Ez sem teljesen igaz, inkább az a baj, hogy ha berakjuk ezeket az itemeket egyből valaki kiszedi magának az egészet. A legjobb példa erre a mapok:
A ligák elején 1-2. héten ezeket is el lehet adni jó pénzért (piros térképek) és vannak olyan kedves klántársaink akik önzetlenül beteszik, hogy ezzel segítsék a kisebbeket, de vannak olyan pofátlanok akik kiszedik egy perc alatt az egészet. Így nincs értelme nagyon adakozni...
Van officer tab, ahol csak az offi + leader tud kivenni oda szoktuk rakni az értékesebb dolgokat és onnan ki lehet kérni. Viszont ez nem éppen népszerű, úgy néz ki az emberek nem szeretnek kérni.
Még azt szoktuk csinálni, hogy belinkeljük az adott tárgyat chat-re és felajánljuk, hogy kell-e valakinek. Ha írnak megkapják, ha nem akkor vendor/elad/elrak...
-
kristof123
őstag
Szvsz senki sem vállalná el, hogy kikerüljön innen és "saját" guildet csináljon. Voltak próbálkozások és mindegyik guild eltűnt.
(#9346) BotlábBéla:
Nálunk (poe hun) biztos vagyok, hogy ilyen nincs.(#9349) BotlábBéla:
Levél? A fórumon írsz?
Akkor ne csodálkozz, szinte senki nem látogatja a fórumot, mióta a premium stash tab-el lehet árulni az item-jeid.A játékban kell írni az online embereknek. Viszont itt is belefuthatsz afk-ba (főleg most, hogy a liga kezd laposodni), így mindenképpen több officer-re írj rá.
Felnézek Én is a játékba egy fél órára, ha most rám írsz és van szabad hely szívesen felveszlek.
IGN: LamekÜdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
Plazmacucci #9330 üzenetére
A 4-6 hónapos inaktív embereket szokták törölni, de erősen függ attól is, hogy mennyi a jelentkező. 210 fős a guild, de szinte állandóan tele van.Szerk: Már csak a 2 hónapos emberek vannak, nincs annál régebbi. Mindegy is, ha véletlenül aktívabb ember kerülne ki, akkor is szó nélkül visszaveszik.
(#9329) Nordic:
Jó ötlet, de ki fog vele foglalkozni?Üdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
tocsek18 #8593 üzenetére
"CSAK JÁTSZANI KELL"
Ki mondta ezt a hülyeséget? : DDD
(#8602) VWendigo:
"ki mennyit szokott játszani vele gyhuzamban."
Most bedurvulok és kb másnap délig. -
kristof123
őstag
"Végtelenül silány a drop, nem működik a pvp, rohan velem szemben a 30 szinttel erősebb"
"Bármely bosshoz odaérek, lenullázódik az aktuális xp haladás, a fejlődésre zéró a kilátás."
Egyes szám első személyben beszélj! Nekem nagyon jó a drop és a fejlődés is zökkenőmentesen megy! Szvsz ez egy nagyon szuper játék!Valószínűleg neked azért nem jött be, mert ez nem a Te világod, valami egyszerűbb, felhasználó barátabb játékot keress!
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Doryani's Catalyst, az összes cast speed node és power charge-ok. Ezután már nem lesz probléma.
Valami ilyesmire gondoltam: skill tree.
Szerk.: Btw, egy Valyrium Moonstone Ring sem ártana, hogy ne stunolják minden egyes ütés után.
A skilltree-n később az explosive inpact-et tenném ki.(#8218) tocsek18:
Totem life-ot nem nagyon szoktunk kirakni. Ha egy FB-ot el tud castolni, a maradék hp-ja a moboknak leég, már ha marad. -
kristof123
őstag
Kedves Ivanh!
Megértem mit szeretnél közölni velünk, viszont nincs igazad! Amikor regisztráltál, elfogadtad, hogy 16 évesnél idősebb személyként fogod az account-od használni. Te, nem más.
Az hogy engedted a gyerekednek, hogy nézze ahogy játszol, a Te döntésed volt. Azért, mert fél a játéktól, senkit nem fog meghatni, a Te felelősséged! Neked kell tenni ellene (azt, hogy hogyan, rád tartozik).
Lootrendszer:
A játék nem a casual fajta, így semmiféle könnyítés nem várható. De(!) van lootfilter, amivel fel lehet nagyítani azokat a tárgyakat, orbokat (stb...) amiket fel szeretnél szedni és eltüntetni amire nincs szükséged. Javaslom próbálj meg átírni egy már létező filtert és ezzel könnyítve a gyűjtögetést.
Item filter guide.
ItemScript Editor. -> Nagyon jó, rögtön látod mit csináltál.Mellesleg egy jó egér sem hátrány, kényelmi és "célzási" szempontból.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Itt egy kis kiegészítés a téma összefoglalóhoz, esetleg alternatíva (kinek mi tetszik).
Magyar játékismertető, kérdezős topic [The Hungarian FAQ]
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #7365 üzenetére
Átalakítottam a karaktert, a régi állapotában 16k dps-e volt, de az átalakítás után már 44k. A defense részében nem igazán érzek változást főleg, hogy 7,5k hp-ja lett. Jól sikerült, egész játszható így! : D
Szerk.: Skill fán még 1-2 pont további alakítást igényel, de egyelőre kifogytam a regret-ből. : D
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Ahogy korábban ígértem bemutatnám a karakteremet. Jelenleg EHC-n játszom és az első karakterem egy Juggernaut lett, ami kicsit erős lett védelmileg, de a sebzése a béka popsija alatt van. ^^
Mivel lusta vagyok írni, így rögtön a karaktert linkelném : D
Íme Ő iszonyat_butykos lenne az a csoda, ami nem képes normálisan haladni t5-t6 mapokon, de eddig nem volt gond a bossok tankolásával (jöhetett bármi).Ami még hátra van, az merci és uber lab, ahol az Unrelenting-et és az Unstoppable raknám ki, de ez csak azután lesz, ha átalakítom az egész karaktert, ami így nézne ki:
Eldobnám a shield+1h kombót egy Marohi Erqi Karui Maul-ért, a Stone of Lazhwar Lapis Amulet-et egy rare amulet-ért és a rare armort egy Kaom's Heart Glorious Plate-ért. Ezzel legalább megháromszoroznám a dps-t és a tankosság sem veszne el. Skill fa valahogy így alakulna.Üdv,
K.Atlas Of Worlds, Essence Hardcore, EHC, 2.4, Earthquake / EQ Build
-
kristof123
őstag
válasz
kemotox #7297 üzenetére
"PoE-ban az elsődleges szempont mindig mindig a defense legyen."
Szerintem nem.
SC-on legalább is semmiképp, amikor mercin mínuszos resistel szaladgáltam, de minden egy hit volt, az úgy elég kellemes. Nem éreztem, hogy kéne a defense.
HC-n is volt olyan karim ami nem cap resistel kezdett el mapozni és bőven megérte a 80+-t.Eléggé a végleteket próbáltam leírni, azért, hogy próbáljam éreztetni nem a defense az elsődleges, de fontos az is! Ráadásul ezt nagyban befolyásolja a karater build és a játékstílus is.
Az első példám egy self cast discharger volt. A nagyobb bossok is lehaltak pár cast után, és mivel volt vaal pact, így a def része innentől kezdve szinte lényegtelen volt.
A második példa pedig a nem melee karakterekre érvényes. Bár ott is egy full blockos karival sem lenne probléma, ha egy ideig nem cap minden res.
és (#7295) Sárpac:
A lényeg, hogy kibalanszolt karaktered legyen, kell elegendő élet és resist, de a dps is nagyban segít, nem csak a mobok eltakarításában, de "védekező" szerepe is van (pl.: ha a mobok még azelőtt meghalnak mielőtt bármit is csinálhatnának).A mostani karakteremet be fogom mutatni, nagyon jó példa: mindent le tudott eddig tankolni, de mivel nincs neki elegendő dps-e halálra van ítélve.
Üdv,
K. -
-
kristof123
őstag
Én ellenzem ezt, mert egyes ligák között lehet olyan változás is, h később túl drága, vagy csak standard-es item-el megoldható (ha megoldható) a build "működése". Így az olcsónak induló build lehet később extra drága vagy akár standard only build is.
Szvsz a poe fórumon mindenki meg tudja találni a magának megfelelőt.(#7011) Nordic
Az Én véleményem/ötleteim:
- Desync-es részt "zárójelbe" rakni és hozzáadni mi az a lockstep.
- Map-ok és mapboss-ok bővebb kifejtése: még én is utána szoktam nézni egy kihagyás után vagy csak feledékenység miatt, hogy az adott map-on milyen a boss, milyen képességei vannak stb... Szvsz ezt bele lehetne rakni az összefoglalóba, akár youtube-os linkek formájában is, most úgy is lesznek új map-ok.
- Currency itemek részbe berakni a Vaal orb-ot és kéne csinálni egy bekezdést Corrupted néven is, szvsz elég sok mindent lehetne itt elmagyarázni.
- A kereskedés részt is lehetne frissíteni, mivel már lehet játékon belül is, így ez is helyet érdemel.Üdv,
K. -
kristof123
őstag
"Jobb már a helyzet a marauder és rangert tekintetve is?"
Fogjuk rá, de az ékszereken, potikon javítanék. Itt egy kis támpont, ez a hardcore-os karakterem. (6,5k life, ~40k dps)"a assassin mark miért inaktív?"
Kösd rá a herald of ice-ra és akkor nem lesz gond (herald of ice, curse on hit, curse)."Melyik felállás jobb?"
Ha drillnecket használsz, akkor a drillnekes változatot használd. -
kristof123
őstag
Még mindig nagyon karcsú, de már alakul. A resisteknek minimum 75%-nak kell lenniük, kivétel a chaos az elég ha pluszban van. A poe.trade oldalon mindenre rá tudsz keresni és meg tudod őket vásárolni.
A korábban linkelt topicokban a tiédhez hasonló buildben "másold le" az ajánlott itemjeit és szvsz jó lesz.
Szerk.:
Tessék, ebben a buildben tökéletesen le van írva minden, mit hogyan, mire mit stb...Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Szia!
Őszinte leszek: botrányos a karaktered! Mercin pluszban vannak egyáltalán a resistjeid (hp-d sem lehet valami sok)? Az armour-on kívül mindent le kéne cserélned imo, a skill fa nem tűnik rossznak, de ott is keveslem a hp-t, kétlem hogy nagyobb mapokon a boss nem fog egy hitelni. : D
Szvsz nézz egy már kész Cyclone buildet a forumon és az alapján építsd ki a karaktered.Az alap kérdésedre a válasz:
Szvsz a gemek jók, de a gearrel viszont probléma van.Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Ez a currency tab nekem új, ilyet kell szereznem, ez baromi jó! : D
(#6664) Sheol:
Nem a magyar pénztárcához vannak mérve az árak, ez tény, de más játékban is ez a helyzet, mégis vesznek mindent mint a cukrot, akkor meg minek változtatni?!
Viszont ha azt nézed, hogy a szabadidődet áldozod rá és szeretnél kikapcsolódni ez idő alatt és neked kell egy 17.000 FT-os pack, akkor már kezd elviselhető lenni az ára.Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Ez a build nem tudom volt-e már, de ez valami fergeteges! : D
Cast when Drinking Potion spell spammer, CWDP
-
kristof123
őstag
-
kristof123
őstag
válasz
rumkola #6070 üzenetére
Használj Vaal Summon Skeletons-t a bossoknál és Vaal Discipline-t, plusz ne állj az arcukba.
A granite potit rollold be, hogy Armour%-ot adjon, ezek mellé használd az elementális potikat is (topaz, sapphire, ruby). Az ele potikat is rollold be normálisan (immun curse, freeze stb...).
Szvsz a Kole féle fizikális sebzésű boss-ok ölnek meg. Ezeknél ki kell kerülni az ütéseit és a fenti gemeket használni, plusz Arctic Armour sem ártana.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
-
kristof123
őstag
Kipróbáltam a Dual Wield Crit Arc karit. Megmondom őszintén sokkal drágább, mint egy sima Arcer és semmivel sem jobb szvsz, így számomra ez a nem ajánlott kategóriába esik.
Már csinálom a következő karimat! : D
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
haller26 #5980 üzenetére
Szerintem kb így kéne ~LVL 60-ra, de ezeket neked kell érezni, ha nincs elég hp-d akkor rakj arra, ha nincs elég sebzésed, akkor meg arra kell pakolni a pontokat.
Ezután a Marauder alatt a Blood Magic keystone-t raknám ki, de mint írtam erre rá kell érezni, hogy mikor mire érdemes haladni. (Én is most csak tippelek, szóval ez sem szentírás.)
Az első 1-2 karid így is, úgy is kukában fogja végezni, DE ez idő alatt megismered a játékot és sokkal jobban fognak majd menni ezek a dolgok. Ráadásul lvl 60-80-ig szintezés sokkal gyorsabban fog menni...
Üdv,
K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400