Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3351) Har_melin válasza San398 (#3349) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Mindegy, a Panicked előteg bármelyiken lehet. (De lehet, hogy csak egy szinttől feljebb, ami neked kell, azon már biztosan van.)

Tocsek: ugye érzed, hogy ez most trollkodás volt? Lecseszed, hogy miért nem ezt meg ezt csinálja, miközben előtte leírta, hogy pontosan az általad javasoltakat csinálta. Az egy dolog, hogy itt nincs királyi út, addig kell kísérletezni, amíg össze nem jön, de ne szúrd le, amiért esetleg inkább a vásárlást választaná.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3352) Nordic válasza Har_melin (#3351) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Én mondjuk a Seething - és jobban szeretem, igaz hogy csak a harmadát tölti, de az instant, és az sokkal többet ér, mint hogy minimum hp-n max charge-ot kapjon. Divine flaska esetén az instant 970 HP, extra HP node-okkal akár 1400-at is tölthet, ami bőven elég az "életmentéshez. Viszont flakon esetében sokkal jobban számít az utótag, pl. legyen egy remove bleed-es, meg egy dispel frozen flaska, no meg egy immun curse flaska se árthat.

[ Szerkesztve ]

(#3353) Har_melin válasza Nordic (#3352) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Stimmel, az utótag alapján kell betárazni, hogy legyen minden olyan esetre, amitől tart az ember. Az előtag az optimalizálás. A Panicked-Seethingnél azért is írtam, hogy játékos stílusától függ, mert próbáltam mindkettőt és nekem a Panicked változat működött jobban. Hangsúlyozom: nekem, az én játék stílusommal, azzal, hogy nem HC-n játszom, stb.

Az utótagnál én is csak ezt a hármat használom (freeze, bleeding, curse), amióta a shock nem halmozódik, azóta az kevésbé lényeges, a burning dettó - mindkettőnél el lehet menekülni a helyszínről a megfelelő skillel, a nagy gáz van és távolabb rendezni a sorokat. A karitól függően vagy egy gránit vagy egy jade van nálam mindig (lehetőleg azonos mod-dal, tehát Iron Skin vagy Reflexes, hogy minél hatékonyabb legyen) és az ötödik helyen vagy resist flaska vagy egy sok HP-t, de lassabban töltő flask.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3354) 0Li válasza Nordic (#3347) üzenetére


0Li
aktív tag

Kb ~250 exaltom lehet rampagen és már egy jó ideje nem játszom, plusz nem is igazán voltam ráfeküdve arra hogy legyen mégtöbb. A 400 nem elérthetetlen, sőt.

(#3355) Amonthor válasza mclord (#3345) üzenetére


Amonthor
tag

Üdv!
Milyen modeban vagy? 80-as már büntet. :DDD Templar, Marauder?

Amúgy ha standard után megy a cruel, az meddig tolja fel a szintet? Aztán ha cruel modeban is végig lett tolva, akkor utána van még más is? Nem mintha ez egyelőre nem lenne elég. :)

Már megint kések a könyvekkel.

(#3356) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Nem tudom mi van ezzel a játékkal, de a notebookomon jobban fut mint asztali gépen...

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3357) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Kb. mekkora IIR-nek van már érezhető hatása? Elővettem egy régi, félbehagyott karit, mert találtam egy fegyvert, ami pont neki való lesz és teljes meglepetésemre ma három unique esett merci A3-ban, a sewers-től Lunaris-ig. 42% IIR van a cuccain, eddig úgy gondoltam, ez bakfitty. (Aztán Lunaris-tól cruel Ledge-ig - ott tartok most - nem is esett semmi, szóval lehet, hogy csak mázlis délelőttöm volt.)

Mellesleg ez a build eddig talán a legszórakoztatóbb. Molten Strike 1H+Shield duelist, egy Build of the Week kari átdolgozása. (ez volt az eredeti, a kommentek végén, a 19. lapon van aktualizált passzív fa.) Ebben még nem volt Herald of Ash, így kellett a Melee Splash, most viszont a HoA overkill funkciója prímán helyettesíti a moboknál és nem foglal linkelt socket-et. Egyelőre 4L-es MS-Multistrike-WEP-LGoH felállásban megy. Igazából elszúrtam, mert Melee Physical DMG kellett volna bele, lehet, hogy elkezdek nevelgetni egyet és mapra már kicserélem.

Három kulcs eleme van: 1) gyors 1H fegyver. Általában Cutlass-t javasolnak, de nekem véletlenül két baromi gyors fejsze is esett (a mostani 1.71-es, a majdani, ami miatt újra elővettem 1.86-os), jó phDMG-el.
2) plusz AS, amíg nem váltok 5L-re vagy 6L-re, addig ez egy Ondar's Clasp-ból jön (utána Faster Attack gem)
3) magas mana regen, jelenleg 4% leech cuccból (Wurm's Mold öv, Peregrine sisak és egy gyűrű) és a Mana Flows passzív. Herald of Ash és Hatred aurák, és így 0,21sec/attack jön ki. A Wurm nagy segítség eleinte, de mind ez, mind az Ondar bagóért kapható, tehát kezdőnek vagy self-found karakternek is jó. Azt nem tudom, hogy HC-n mennyire élne meg, de igazából a inkább csak a saját lustaságom vagy figyelmetlenségem miatt haltam meg eddig egy párszor.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3358) tocsek18


tocsek18
senior tag

holnap jön az 1.2.4

(#3359) Amonthor


Amonthor
tag

Runtime error ellen mi az orvosság?

Már megint kések a könyvekkel.

(#3360) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Nem tudja valaki, mekkora adatforgalmat generál a játék? Csak hogy tudjam, január 1 után is megengedhetem-e magamnak?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3361) tocsek18 válasza Har_melin (#3360) üzenetére


tocsek18
senior tag

2014-15ben hol nincs korlátlan internet? :Y
amúgy passz le kellene mérni

(#3362) mclord válasza Har_melin (#3360) üzenetére


mclord
aktív tag

300mb volt nekem 3-4 óra Mobile netről, mailezéssel (4gb) nekem ott is korlátlan nem csak otthonin lesz fejlődés gondolom jövőre... :W

[ Szerkesztve ]

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''

(#3363) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Hol kell felrakni a cuccaimat, hogy a Poe Goods-on megjelenjen?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3364) Har_melin válasza mclord (#3362) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

tehát kb. 100 MB/óra? Akkor januártól (ha tényleg meglépik ezt a 150 Ft/GB adót) ennek is vége, nem engedhetek meg magamnak havi 8-10-X ezer forintot játékra.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3365) Har_melin válasza tocsek18 (#3361) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ezek szerint lemaradtál a mai frissről:

Internetadó

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3366) tocsek18 válasza Har_melin (#3364) üzenetére


tocsek18
senior tag

1. azt nem te fizeted hanem szolgáltató
2. elvileg csak mobilnetre lesz
3. ez még csak terv dátum sincs még a bevezetésről
4. ugyse lesz ebből semmi kb

(#3367) San398 válasza Har_melin (#3364) üzenetére


San398
őstag

Nálam is 100MB volt egy óra alatt a forgalom.

Plazmacucci Az összefoglalót nyisd ki a topic elején és Nordic leírásának legvégén leírt módon könnyen felteheted a POE fórumába amit el akarsz adni így keres majd benne a poe.trade oldal.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#3368) tocsek18


tocsek18
senior tag

bár árdekes lesz majd megint 10ezreket fizetni netekért :D
az meg egyenesen érdekes lenne 10év után vissza mennék a kőkorszakba és megkapnánk a korlátos netet :W nah de még van addig 2hónap :C

(#3369) Har_melin válasza tocsek18 (#3366) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

1) A 4500 Ft-os korlátlan előfizetésemből a szolgáltató fogja kifizetni a - csak játékra elhasznált - 8-10 ezer forintnyi adót? A többiről nem is beszélve?

2) Baromság, a távközlési törvény (amit ezzel módosítottak) minden távközlési szolgáltatóra vonatkozik, nem csak a mobilra. Ráadásul Varga szerint kifejezetten a telefonálás (és így az abból származó távközlési adó bevétel) csökkenése miatt vezetik be, másrészt: "Az NGM szerint csak 133 millió gigabyte az éves lakossági adatforgalom, ezért csak 20 milliárd körüli bevételre gondoltak, írja a Portfolio. De ez könnyen alulbecsült szám lehet, hiszen az NMHH szerint csak mobilon elinternetezünk évente nagyjából 36 millió gigát" - a teljes forgalommal számolnak. (Apróság: ez csak a lakossági. a felhőre települt vállalati forgalmakkal, a nem az íróasztaluk mellől arra csatlakozó dolgozókkal ez nem is számol.)

3) 2015. évi adótörvények - melyik számot nem ismered?

4) Az valószínű, mert ebben a formában kifizethetetlen. Ettől még hivatalos, országgyűlés elé terjesztett törvényjavaslat, amit arra illetékes emberek jónak találtak.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3370) tocsek18 válasza Har_melin (#3369) üzenetére


tocsek18
senior tag

majd először szépen megvárod még mit fognak reagálni a szolgáltatók aztán lehet pánikolni
szerintem olyasmi lesz kapsz havi 50-100gb vagy kevesebbet limitet aztán ha átléped fizeted a 150ft/gb-t
mert ez amúgy elég meredek

(#3371) Har_melin válasza tocsek18 (#3370) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Még egyszer: ez a beterjesztett, hivatalos törvényjavaslat. Emberek, akiket ezért fizetnek, ezt alkalmasnak találták ebben a formában benyújtásra, miközben egy osztás-szorzást már ismerő általános iskolás két perc alatt rájön, hogy abszurd.

Nem érdekel, hogy mi lesz szerinted, más szerint, ez a beterjesztett, a NKM által megszavazásra alkalmasnak tartott javaslat. Az éjszaka bedobott "csak havi 700 Ft lesz" szöveg is a telefonhívásokra vonatkozik a szövegben, nem a netre.

És azért "pánikolok" mert eddig a legdegeneráltabb javaslat is csont nélkül átment a szavazógépen, szóval ha csak a gombnyomogató droidok józan eszére számítasz, akkor tévedsz. Abban az országban, ahol normálisnak (sőt helyesnek!) tartják a bevétel - nem a nyereség - 40%-át adóként elvonni, azért mert csak, ott mióta érv az, hogy "ez amúgy elég meredek"?

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3372) Amonthor


Amonthor
tag

Szóval, runtime error ellen mi a jó megoldás? :W

[ Szerkesztve ]

Már megint kések a könyvekkel.

(#3373) tocsek18 válasza Amonthor (#3372) üzenetére


tocsek18
senior tag

vga driver fail vagy corrupted game file
újra rakást próbáltad? vga driver frissítés?

esetleg ez

(#3374) Amonthor válasza tocsek18 (#3373) üzenetére


Amonthor
tag

Hát, az igaz, hogy elég rég voltak frissítve a driverek, köztük a vga is.
Csak rohadtul nincs humorom egyesével rákeresni mindegyikre..

Már megint kések a könyvekkel.

(#3375) tocsek18 válasza Amonthor (#3374) üzenetére


tocsek18
senior tag

(#3376) Amonthor válasza tocsek18 (#3375) üzenetére


Amonthor
tag

Most fostam be :DD :DD :DD :DD
Hát de na.. nincs kedvem.. :U

Már megint kések a könyvekkel.

(#3377) Amonthor


Amonthor
tag

Megcsinálom amúgy, de jobb lenne, ha egyszerre le tudnám szedni az összeset..

Már megint kések a könyvekkel.

(#3378) nyic19


nyic19
tag

Kérdés. Van egy Arc meg Totem-Arc-os varázslóm csak spell damagera fejlesztve. Semmi critikal nincs.A passziv fán sem.Szóval működőképes lesz 80-fölött is? Vagy kell neki mindenképp valami critikal?

Majdnem teljesen ilyen a fám.(még a felső lighting nincs kirakva)

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMA37DfioIQ6QKPpv6zRKtXK1WuvYIsnG0ZEFgI9HYRwFTk7GpDvOoyNGsXHwKVIDbFBAfB89gk6-SD24IepwhfKlXGiELbCxVQ2t2drnRVOljBxRpsrJjsGBZv5CIRD4_6cLskqrUEfq_w1TbpXcaNGUlRlS7javrS3fPgEgceFy9gbdlfEZZk552A3YwOSFXWgzhd8oCkFE1-MwSzogCkkfAfE56MNnOzB2NVS_Bry71h4hXn5oEmlZeXFr9FfA==

(#3379) kristof123 válasza nyic19 (#3378) üzenetére


kristof123
őstag

End game-re Én valami ilyesmit ajánlanék neked: tree.

(#3380) Har_melin válasza tocsek18 (#3373) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nekem rendszeresen frissítettek a drívereim, de most a patch után nálam is kilépett runtime error-ral (ráadásul pont megcsináltam Vorici napi küldijét, de nem tudtam még lejelenteni nála :W ) Eddig soha nem csinált ilyet. Steam-es account.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#3381) Amonthor


Amonthor
tag

Na, akkor driver frissítések meg patch után már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezután is kilép-e.
Nekem nem steames az acc, szal ezek szerint ez is mindegy.

Már megint kések a könyvekkel.

(#3382) Amonthor


Amonthor
tag

Amúgy Rampage után is van erősebb mód, mint mikor standard után van a cruel?

Már megint kések a könyvekkel.

(#3383) Nordic válasza Amonthor (#3382) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Kevered a szezont a fazonnal...A Standard/Rampage/Hardcore/Beyond azok ligák, a Normal/Cruel/Merciless meg nehézségi szint. :U

(#3384) Amonthor válasza Nordic (#3383) üzenetére


Amonthor
tag

Nem keverem, bütyök.. Mikor végeztem standard módban, akkor utána a mapon lehetett váltani cruelra.
Én erre gondoltam, hogy rampageben is lehet majd váltani. :U

Már megint kések a könyvekkel.

(#3385) 0Li válasza Amonthor (#3384) üzenetére


0Li
aktív tag

Pedig de. Nordic jól írja.

(#3386) San398


San398
őstag

Kellene a 65-ös Shadow karakteremnek valami jó kis dagger.Eddig Mightfly jól szuperált de kezd kevés lenni. Mivel exaltot még egyet se láttam, nem hogy 12-öt amennyibe a Bino's Kitchen Knife kerül így kicsit nézelődtem. Kinéztem, hogy a Bino's Kitchen Knife az a Slaughter Knife unique változata. Megnéztem mindkettő Item szintjét. A Bino 72 a Slaughter 62-63.
A kérdésem az lenne, hogy ha összegyűjtök sok Slaughter Knife-ot és sok Orb of Chance-t akkor sok mázlival tudok Bino's Kitchen Knife-ot csinálni? Vagy van valami ami még befolyásolja a sikert a mázlin kívül? Esetleg tudtok valami más jó daggert ajánlani?

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#3387) kristof123 válasza San398 (#3386) üzenetére


kristof123
őstag

(#3388) San398 válasza kristof123 (#3387) üzenetére


San398
őstag

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :Y Hamarabb nyerek a Lottón! Akkor nyűglődök még egy kicsit a Mightflay társaságában. Annak viszont örülök, hogy az elgondolásom jó volt :DDD

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#3389) Nordic válasza Amonthor (#3384) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Olvasd el az első hszt BÜTYÖK! Azt hiszem rendes hangnemet ütöttem meg feléd, ahhoz hogy ne kezd becézgetni. (Az meg mellékes, hogy kicsit többet is konyítok a játékhoz).

(#3387) kristof123: Azért egy Mjolner meg egy Bino esélye közel sem ugyanaz, nem is egy kategória a két unique.

Az itemlevel meg nem lényeg...Ha a chancelt alap megfelelő, akkor akár 62-es knife-ból is lehet Bino, tudtommal az esélye ugyanannyi, mindegy milyen szintű a base.

[ Szerkesztve ]

(#3390) kristof123 válasza Nordic (#3389) üzenetére


kristof123
őstag

"Azért egy Mjolner meg egy Bino esélye közel sem ugyanaz, nem is egy kategória a két unique."
Nem értelek.

[ Szerkesztve ]

(#3391) tocsek18 válasza kristof123 (#3390) üzenetére


tocsek18
senior tag

50% az esély nem?:D vagy bejön vagy nem XD

(#3392) Nordic válasza kristof123 (#3390) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Úgy értem, hogy mindkettő ún. endgame unique, de a Mjölner sokkalta erősebb. Kevesebb az esély a chance-re is. Kb. a Mjölner olyan a Binohoz képest, mint mondjuk egy Cloak of Defiance egy Carcass Jackhez képest. Mindkettő erős endgame-ben, de az előbbi erősebb ,kisebb is rá az esély.

(#3393) Amonthor válasza 0Li (#3385) üzenetére


Amonthor
tag

Ehh.. Jó, akkor leírom úgy, ahogy nektek szimpi és érthető..
Szal.. Rampage ligában is van-e Cruel nehézségi szint, miután végigvittem a játékot?

Már megint kések a könyvekkel.

(#3394) Amonthor válasza Nordic (#3389) üzenetére


Amonthor
tag

No, ne torzsalkodj, bütyi, nem bántásnak szántam. :U

Már megint kések a könyvekkel.

(#3395) Amonthor


Amonthor
tag

Amúgy ez a Lightning Tendrils nekem bejövős. Nem ttudom, kinek van még meg, de baba. :C

Már megint kések a könyvekkel.

(#3396) tocsek18 válasza Amonthor (#3393) üzenetére


tocsek18
senior tag

miért ne lenne? :U
normal cruel merciless már de már előbb is le lett írva.

(#3397) Nordic válasza Amonthor (#3394) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Még mindig jelzem, olyan jóban nem vagyunk hogy becézgess, nem is ismerjük egymást. :U

(#3398) kristof123 válasza Nordic (#3392) üzenetére


kristof123
őstag

Sehol nem találtam erre utaló irományt. Viszont a chance orb sikerességére igen. Így még mindig nem értem miért itemekhez hasonlítjátok.

(#3399) Amonthor válasza tocsek18 (#3396) üzenetére


Amonthor
tag

Jól van na, már láttam. :U

Már megint kések a könyvekkel.

(#3400) Amonthor válasza Nordic (#3397) üzenetére


Amonthor
tag

Fáj is a szívem emiatt. :U :B

Amúgy nyilván jobban konyítasz a géjmhez, mint én, mert kb. 3 hete kezdtem. Ezért is érdeklődök dolgok felől, nem kell rögtön elvágni a torkom. :U

Már megint kések a könyvekkel.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.