- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Egyre szimpatikusabb az origin és az ea...Olyan játékokat dobnak be ingyen vagy pár napos játékidőre, amivel még játszik is az ember. Pl. a bF4-el mindig is akartam játszani, de ezidáig nem volt lehetőségem. Az 1 hetes idő alatt kipörgettem a single részét és belenéztem a multiba is. Meg is állapítottam, hogy a BF multiban nem az én cs:go-hoz szokott lelkivilágomnak való...
Most meg itt a plant vs zombi...erre is kíváncsi vagyok, sok jót hallottam róla...Egyébként örülnék, ha sok kiadó belátná, hogy demók híján kb. ez az egyetlen legális (!!!) lehetőség arra, hogy kipróbáljuk a terméküket mielőtt megvesszük. Ha valami jó és még lehetőségünk is van kipróbálni (akár pár óra erejéig) akkor már megyek is a pénztárhoz....így meg sok játéknál vár az ember vagy egy hasonló free timra vagy pedig egy nagyobb leárazásra, amikor "egye fene" alapon megveszi....Felsorolni sem tudom, hogy hány ilyen játék van a várólistámon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- World of Warships
- További aktív témák...
- Ryzen 5700x3d + vízhűtő gari 2027.09-ig, + alaplap + ház
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest