Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Nos amióta felraktam a notebookomra is, azóta jó lett a PC-men is.
Hihetetlen ez a kliens.
-
Predator2
addikt
Helló
Ezer éve nem léptem be az origin fiókomba, a mai nap beléptem, meglepetésemre nem engedett be a jelszavammal, ezért kértem egy jelszó emlékeztetőt.
Így sikerült belépnem.Megdöbbenve látom, hogy az összes játékom eltűnt!
Mi a francot lehet ilyenkor csinálni?
Segítsetek légyszíves.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Origin-en van kettős azonosítás? Sajnos nem találom. Nemrég volt egy elég komoly rendőrségi ügyem, mert feltörték az email címem, és pénzt loptak tőlem Google Play áruházon keresztül. Azóta ahol csak lehet aktiválom ezt a lehetőséget.
Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Originben van arra lehetőség (hasonlóan a steamhez), hogy egy játék ikonját kirakjuk az asztalra és onnan indítsuk anélkül, hogy külön el kelljen indítani előbb a klienst is?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretném újratelepíteni a gépem. Megformázom a vinyóm stb...
Nem szeretném a Origin-es játékokat újra letölteni, mit kell tennem, hogy ne kelljen újra letöltenem a játékokat?
A mentéseim is megmaradnak így?THX
-
Predator2
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
hát lehet valamit rosszul csináltam de nálam nem így történt
fogtam daektiváltam majd uninstalláltam a játékot próba gyanánt és amikor vissza telepítettem és újból aktiváltam ugrott egy lehetőségemmilyen verziót vegyen az ember amit ha 34234234x törlök akkor még 2342342x telepíthetem?
-
Predator2
addikt
Hello
Vásároltam Hardverapróról Crysis 2 kódot azt beregeltem Originre ami mind a mai napig működik. Csak sajnos van egy kis bibi 5x lehet aktiválni a játékot.
Az lenne a kérdésem ha elfogy az 5 aktiválási lehetőség akkor az origin segít az újra aktiválásban vagy buktam a kódomat?
Illetve hallottam olyat is h van lehetőség az aktiváció limit számának növelésére!
5-ről 10-re. Ezt hol tudnám én is kérni? Mi ennek a menete?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest