Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Nos amióta felraktam a notebookomra is, azóta jó lett a PC-men is.
Hihetetlen ez a kliens.
-
Predator2
addikt
Helló
Ezer éve nem léptem be az origin fiókomba, a mai nap beléptem, meglepetésemre nem engedett be a jelszavammal, ezért kértem egy jelszó emlékeztetőt.
Így sikerült belépnem.Megdöbbenve látom, hogy az összes játékom eltűnt!
Mi a francot lehet ilyenkor csinálni?
Segítsetek légyszíves.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Origin-en van kettős azonosítás? Sajnos nem találom. Nemrég volt egy elég komoly rendőrségi ügyem, mert feltörték az email címem, és pénzt loptak tőlem Google Play áruházon keresztül. Azóta ahol csak lehet aktiválom ezt a lehetőséget.
Üdv
-
Predator2
addikt
Helló
Originben van arra lehetőség (hasonlóan a steamhez), hogy egy játék ikonját kirakjuk az asztalra és onnan indítsuk anélkül, hogy külön el kelljen indítani előbb a klienst is?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretném újratelepíteni a gépem. Megformázom a vinyóm stb...
Nem szeretném a Origin-es játékokat újra letölteni, mit kell tennem, hogy ne kelljen újra letöltenem a játékokat?
A mentéseim is megmaradnak így?THX
-
Predator2
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
hát lehet valamit rosszul csináltam de nálam nem így történt
fogtam daektiváltam majd uninstalláltam a játékot próba gyanánt és amikor vissza telepítettem és újból aktiváltam ugrott egy lehetőségemmilyen verziót vegyen az ember amit ha 34234234x törlök akkor még 2342342x telepíthetem?
-
Predator2
addikt
Hello
Vásároltam Hardverapróról Crysis 2 kódot azt beregeltem Originre ami mind a mai napig működik. Csak sajnos van egy kis bibi 5x lehet aktiválni a játékot.
Az lenne a kérdésem ha elfogy az 5 aktiválási lehetőség akkor az origin segít az újra aktiválásban vagy buktam a kódomat?
Illetve hallottam olyat is h van lehetőség az aktiváció limit számának növelésére!
5-ről 10-re. Ezt hol tudnám én is kérni? Mi ennek a menete?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest