Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok Újra rakom a gépet.
A meglévő játékaimat nem akarom újra letölteni. Ugye elég, ha a telepítési mappába berakom és elkezdem letölteni és csak végigfut a telepítés.
Múltkor a BF4-nél ez nem működött, igaz akkor lett hozzáadva az accounttomhoz a játék, de hiába másoltam át a másik gépről a kész BF4-et csak letöltötte a netről újra.
A lényeg, hogy az asszony gépén ugyan azok a játékok vannak és újratelepítés (Win7) után átmásolnám az én gépemre.
Van erre valami trükk, hogy jó legyen vagy csak elkezdem letölteni, megállítom és átmásolom?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest