Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feszes92814
újonc
Még mindig nem sikerült megcsinálnom az originem a FIFA14 et akarom elindítani megvettem eredetibe de nem enged belépni az origin azt írja hogy az online bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség utána meg mikor be akarok lépni hogy az első bejelentkezéshez kell internet kapcsolat nem értem ezt az egészet az origin oldalát nem rendesen nyitja meg z én gépemen haverom gépén meg lehet nyitni rendesen az origin.com ot az enyémen nem és megnéztem azt a hosts izét az nekem nemugy néz ki hanem nincsenek előtte kettőskereszt vagy nem tudom de lett az már bántva nekem a simcity telepítésekor mert azt ugy töltöttem le és az egy tört izé volt és egy ijen utasítási videó alapján telepítettem és ott azzal is kellett csinálni valamit lehet az kavar be és akkor csak a simcity t használtam és az originre akkor a vulpeszedrás emailcímmel léptem be most meg már csináltam egy saját fiókot csak nem tudok vele kezdeni semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Arc Raiders
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új(csere is érdekel)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest