Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Nem tudjátok, van az Origin-ben valami olyasmi, mint a Steam-ben, hogy jelenleg melyik játékkal kb. hányan játszanak?
-
birorichard
őstag
Nos, beszéltem velük, valami elképesztően segítőkészek és rugalmasak. Angol nyelvet nem tudta hozzáadni, viszont elindította a refund-ot. Van egy rossz szokásom, hogy security question-nek mindig valami hablatyot adok meg, és nem jegyzem le, de ezt is sikerült áthidalni, úgyhogy összességében én igazán elégedett vagyok velük. Úgyhogy most már jó leszek, megveszem vmelyk boltban...

Csak egy dolgot felejtettem el megkérdezni, nem tudjátok véletlenül, hogy a játék, akkor tűnik el a könyvtáramból, ha elutalták vissza az összeget? -
birorichard
őstag
Most Live-Chatelek velük...
Szegény, biztos vagy hat beszélgetésben van bent egyszerre, elég lassan válaszol.
-
birorichard
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Én voltam olyan hülye, hogy orosz Originről vettem meg a TF-t, ami csak orosz nyelvet tartalmaz. Elindítottam a refund-ot, remélem, nem fog problémát okozni...
-
birorichard
őstag
Sziasztok!
Origin refund-ról mi a tapasztalatotok? Visszaadják-e zokszó nélkül a játék árát, mennyi idő múlva, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest