Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Agyzuzo #1943 üzenetére

Ja... ebből is látszik azért, hogy a Steam, mennyivel kiforrottabb.

Youri: Külön partíción voltak, de nm bíztam benne, hogy ez a kliens megoldja a gondot újratelepítés nélkül is - egyébként a később történtek amelyekre mindjárt rátérek, ezt a kétségemet erősítették.

Úgy voltam vele, hogy a Friss Windows-ra, csak a Battlefield 3, a BC2, illetve a Shift 2 valamint a Hot Pursuit kerülnek csak vissza egyelőre.

A Battlefield 3-mal kezdődött az újra telepítés. Elmentem itthonról, így nem akartam kínlódni lemezeléssel, mert akkor úgyis be kell tenni a második lemezt, szóval egyfelől ezért is töltöttem le, másfelől kíváncsi is voltam, hogy egybe szedi e le vagy hogy.

Mire haza értem még az alapot töltötte, utána a CQ-t ahogy azt írtam is előbb. Mikor mindennel végzett, és indítottam volna el, ez fogadott:

Kicsit lettem csak este tíz körül ideges :D Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...

Keresgélte a neten, aztán a végén az lett, hogy eltávolítottam a Battlefield 3-mat majd betettem a BF 3 lemezt és arról újra feltelepítettem.

Azt megjegyzem, hogy amikor elsőnek telepítettem tavaly októberben lemezről, fájdalmasan lassan települt, az Origin klien szerencsére írja is a sebességet lemezről telepítés esetén is. 15 Mbit/s -os ADSL-em van, lemezről a telepítés sebessége általában 2 MB/s körül mozgott, ami ugye 16 Mb/s-nak felel meg, szóval mintha megint letöltöttem volna... na jó néha felment 4 MB/s-ra még néhább esetben meg 7 -re is de ez nem több mint a telepítési idő 5-6%-ban történhetett meg.

Felment az alap a lemezről, utána 5 GB frissített az Origin szerveréről, majd megint letöltötte a CQ-t majd lelkesen reménykedtem, hogy most hátha jó lesz. Szerencsém volt, mert most már jó lett :)

Szóval ennyi a sztori, és mondom a legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy teljesen tiszta telepítésnél művelte ezt le, mert telepítés végén az Origin kliens megborult.

Amúgy azt hittem, hogy a 9.0-s béta már kilépett a Pre Beta fázisból, de nem eleve a 8.6-os béta települ, így azt is lefrissítettem a 9.0.1-esre.

Új hozzászólás Aktív témák