- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ja... ebből is látszik azért, hogy a Steam, mennyivel kiforrottabb.
Youri: Külön partíción voltak, de nm bíztam benne, hogy ez a kliens megoldja a gondot újratelepítés nélkül is - egyébként a később történtek amelyekre mindjárt rátérek, ezt a kétségemet erősítették.
Úgy voltam vele, hogy a Friss Windows-ra, csak a Battlefield 3, a BC2, illetve a Shift 2 valamint a Hot Pursuit kerülnek csak vissza egyelőre.
A Battlefield 3-mal kezdődött az újra telepítés. Elmentem itthonról, így nem akartam kínlódni lemezeléssel, mert akkor úgyis be kell tenni a második lemezt, szóval egyfelől ezért is töltöttem le, másfelől kíváncsi is voltam, hogy egybe szedi e le vagy hogy.
Mire haza értem még az alapot töltötte, utána a CQ-t ahogy azt írtam is előbb. Mikor mindennel végzett, és indítottam volna el, ez fogadott:
Kicsit lettem csak este tíz körül ideges
Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...Keresgélte a neten, aztán a végén az lett, hogy eltávolítottam a Battlefield 3-mat majd betettem a BF 3 lemezt és arról újra feltelepítettem.
Azt megjegyzem, hogy amikor elsőnek telepítettem tavaly októberben lemezről, fájdalmasan lassan települt, az Origin klien szerencsére írja is a sebességet lemezről telepítés esetén is. 15 Mbit/s -os ADSL-em van, lemezről a telepítés sebessége általában 2 MB/s körül mozgott, ami ugye 16 Mb/s-nak felel meg, szóval mintha megint letöltöttem volna... na jó néha felment 4 MB/s-ra még néhább esetben meg 7 -re is de ez nem több mint a telepítési idő 5-6%-ban történhetett meg.
Felment az alap a lemezről, utána 5 GB frissített az Origin szerveréről, majd megint letöltötte a CQ-t majd lelkesen reménykedtem, hogy most hátha jó lesz. Szerencsém volt, mert most már jó lett

Szóval ennyi a sztori, és mondom a legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy teljesen tiszta telepítésnél művelte ezt le, mert telepítés végén az Origin kliens megborult.
Amúgy azt hittem, hogy a 9.0-s béta már kilépett a Pre Beta fázisból, de nem eleve a 8.6-os béta települ, így azt is lefrissítettem a 9.0.1-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Death Stranding (PC)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...