Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ja... ebből is látszik azért, hogy a Steam, mennyivel kiforrottabb.
Youri: Külön partíción voltak, de nm bíztam benne, hogy ez a kliens megoldja a gondot újratelepítés nélkül is - egyébként a később történtek amelyekre mindjárt rátérek, ezt a kétségemet erősítették.
Úgy voltam vele, hogy a Friss Windows-ra, csak a Battlefield 3, a BC2, illetve a Shift 2 valamint a Hot Pursuit kerülnek csak vissza egyelőre.
A Battlefield 3-mal kezdődött az újra telepítés. Elmentem itthonról, így nem akartam kínlódni lemezeléssel, mert akkor úgyis be kell tenni a második lemezt, szóval egyfelől ezért is töltöttem le, másfelől kíváncsi is voltam, hogy egybe szedi e le vagy hogy.
Mire haza értem még az alapot töltötte, utána a CQ-t ahogy azt írtam is előbb. Mikor mindennel végzett, és indítottam volna el, ez fogadott:
Kicsit lettem csak este tíz körül ideges
Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...Keresgélte a neten, aztán a végén az lett, hogy eltávolítottam a Battlefield 3-mat majd betettem a BF 3 lemezt és arról újra feltelepítettem.
Azt megjegyzem, hogy amikor elsőnek telepítettem tavaly októberben lemezről, fájdalmasan lassan települt, az Origin klien szerencsére írja is a sebességet lemezről telepítés esetén is. 15 Mbit/s -os ADSL-em van, lemezről a telepítés sebessége általában 2 MB/s körül mozgott, ami ugye 16 Mb/s-nak felel meg, szóval mintha megint letöltöttem volna... na jó néha felment 4 MB/s-ra még néhább esetben meg 7 -re is de ez nem több mint a telepítési idő 5-6%-ban történhetett meg.
Felment az alap a lemezről, utána 5 GB frissített az Origin szerveréről, majd megint letöltötte a CQ-t majd lelkesen reménykedtem, hogy most hátha jó lesz. Szerencsém volt, mert most már jó lett

Szóval ennyi a sztori, és mondom a legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy teljesen tiszta telepítésnél művelte ezt le, mert telepítés végén az Origin kliens megborult.
Amúgy azt hittem, hogy a 9.0-s béta már kilépett a Pre Beta fázisból, de nem eleve a 8.6-os béta települ, így azt is lefrissítettem a 9.0.1-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - OFF topic
- Óra topik
- Autós topik
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...