- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldn218
tag
válasz
athomi #95868 üzenetére
Igen. Neked meg nekem lehet nem probléma egy szűrő csere,de sokaknak igen. Az egy éves 5700 kilométerrel rendelkező swiftem márka szervizben járt olajcserén stb. Az amúgy talán 4 vagy 5 mozdulatból álló légszűrő csere amit szerintem rutinszerűen csinálnak mindennap , na azt sem sikerült. A légszűrő házra menő gumicső egy bilinccsel van rögzítve. Teljesen kimaradt hogy azt meg kellene húzni vagy ellenőrizni, de a szerviz szóvá tette hogy az 1000 kilométeres szemlére nem vittem az autót. Meg hogy az milyen fontos mert mindent átnéznek rajta....................................ja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged