Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
farkas-j
üzenetére
Szintén G Astra, tavaly novemberben cseréltük, és a Bárdiban vettünk kedvezménnyel elölre Juratek tárcsákat és Bosch betéteket. A 2 db tárcsa bruttó 10 ezer Ft volt, a betétkészlet pedig bruttó 6800 Ft. Az árakat tekintve a Cromaxnál ezeket csak drágábban találtam meg.
Nem nyikkannak, nincs hangjuk, nem tapasztaltam eddig semmi rendelleneset.A szívósor felújítással kapcsolatban lenne egy amatőr kérdésem:
Nekem Z14XE a motorkód és azt már én is megfigyeltem, hogy picit dízeles hangja van alapjáraton a motornak. De ez már 6 éve amióta nálam van ilyen. Szerelőket amikor kérdeztem hogy mi ez az enyhe kerregő hang mindig azt mondták rá, hogy ez az olajtőkék hangja és ezeknél az ecotec motoroknál ez normális, nincs vele baj, nem kell vele foglalkozni. Mivel én nem értek hozzá ezért ezt elfogadtam.
Viszont amit linkeltél oldalt ott volt egy videó, ami a szívósor kattogás hangját mutatja, és az is valami hasonló. Elképzelhető hogy nálam is ez a probléma és felújításra szorul? Vagy a szerelők mondták jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Motoros topic
- Filmgyűjtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest