Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
bexinho23
üzenetére
2000 forint a gyári beszállító szelepfedél tömítése. Ez nem 200 és nem 300 ezer pénz. Leveszitek, és tökéletesen látható lesz a lánc nyúlása és meg lehet nézni a hidrókat is.
Mivel 3. szett láncot cseréltük le és túl vagyok csak márkaszervizből 3 darabon és vagy 10 szerelőn, bátran ki merem mondani, hogy marhára botfüle volt mindnek. Néha jó volt, néha nem. Olajcsere után egy ideig csend, aztán megint táktáktáktákták.
Hidrotőke. Én is ezt mondtam, szerelők is ezt mondták. Elmentünk, megnéztük a szakibánál, aki elvben denevérhallású, háááát lehet mégse tőke. Szelepfedél le, 3 perc és hupp, majdnem 2 szem nyúlás volt a láncban, csere. Épp tegnap néztem, SKF szett 30 rugó bruttó.Nyilván nem kell ecsetelnem, hogy olajcserével mechanikai problémát nem lehet megoldani, max maszkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest