Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koncipappa
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek. Kezdek fáradni

Adott egy 2004-es Opel Astra G 1.4 16V Z14XE motorral.
Most leginkább az zavar, hogy az autó alsó fordulat tartományban nem húz csak búg és rángat picit emellett most amikor elengedem a gázpedált, rángat a kocsi. Plusz most még menet közben beragad a fordulatszám olyan 2000 körül váltáskor.
A fordulatszám beragadás akkor jött be a képbe, amikor motormosást csináltam. Az összes tünet már előtte is megvolt sajnos. Motormosáskor leszedtem a trafósort és a csokikat vízmentessé tettem. Amit csináltam motormosás után: EGR szelep tisztítás, fojtószelepház tisztítás, légszűrő csere. Megjegyzésként még annyit, hogy van egy vastag kb 90 fokos cső, ami a szelepfedélbe csatlakozik jobb oldalról. Az tele volt ilyen kávészínű trutyival. Kipucoltam, ahogy tudtam, de a cső ami a motorblokkba visz, azt sajnos nem tudtam teljesen. Az EGR szelepet ahonnan levettem, ott pedig szép kokszosodást láttam. A fojtószelepház alatti rész (air intake manifold talán) tiszta fekete mocsok.
Szóval: mi lehet a probléma? Sajnos semmilyen hibakód nincs az autóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelcase Think v2 - irodai forgószék
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest