- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2006 C corsa 1.2 twinport 108.000km
Egyik reggel nem indult a vas, tekert az önindító, de nem röffent be. Elvontattam szerelőhöz, AC pumpa csere, benzin szűrő csere, megjavult. Működött egy hétig, majd egy lámpánál zöldre váltáskor az első gázfröccsre elment az autó ereje. Ezt kb úgy tudom leírni, hogy olyan volt mintha mögékötöttek volna 1.5 tonnát. Padlógázra sem gyorsult. Elszenvedtem magam vele egy szerelőhöz, aki a csúnya lánc hang miatt (előző tulaj nem volt barátja az olajcserének) azt mondta, hogy ugrott a vezérlés. Jó, mondom fasza, cseréljük ki. Szétszedte, új gyári vezérlés, új gyári tömítések, szelepfedl, olajteknő, olajcsere (4e km volt a motul8100-ban) stb stb. Hív, mondja hogy kész, mehetek érte. Megyek, mondom mennék vele egy próbakört. Beülök kihajtok vele a kapun, mondom is neki, ez kurvaszar. Olyan mint előtte volt. Azt én ne mondjam, ezek amúgy se gyorsak, csak 80le, mit várok tőle. Lol. Nem hoztam el, mondtam hogy csinálja meg. 3 nap bütykölés után mondja átnézett mindent, AC-t, szenzorokat, a MAF szenzor szar, vett bele bontottat
OK, akkor megyek érte. Egy fokkal jobbnak tűnt, de cserébe hidegen nem indult be
Biztos ami immo, merül az elem. Gyá, mondom ne nézz hülyének, biztos az immo csak hidegen szar
Használtam pár napig, de gyötrelem volt, minden hidegindítás 5 percig tartott, tekert, beröffent, lefulladt. Elvittem másik szakihoz, hibakód olvasás, MAF szenzor. Ok, akkor cseréljük ki a bontottat újra, vettem bosch szenzort 40k-ért. Berakom, ugyan olyan fos. Elkattantam, körbekérdeztem mindenkit, hogy ki a rákhoz vigyem aki nem cseréltet velem random alkatrészeket. PH-n ajánlották az Érdieket, elvittem hozzájuk, másnapra megcsinálták a verdát. A hiba oka a tankban lévő AC pumpa csövének kihasadása volt, szívta az AC a benyát, de a fele visszafolyt a tartályba. Hidegen amikor dúsabb keverék kellett volna, nem tudta kiszolgálni az igényt. Valószínűleg az AC pumpa cseréjénél az első szerelő megsértette a csövet, ami egy hét múlva kilukadt. Mindez a végére 240e Ft-ba került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
OK, akkor megyek érte. Egy fokkal jobbnak tűnt, de cserébe hidegen nem indult be
Biztos ami immo, merül az elem. Gyá, mondom ne nézz hülyének, biztos az immo csak hidegen szar