- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2006 C corsa 1.2 twinport 108.000km
Egyik reggel nem indult a vas, tekert az önindító, de nem röffent be. Elvontattam szerelőhöz, AC pumpa csere, benzin szűrő csere, megjavult. Működött egy hétig, majd egy lámpánál zöldre váltáskor az első gázfröccsre elment az autó ereje. Ezt kb úgy tudom leírni, hogy olyan volt mintha mögékötöttek volna 1.5 tonnát. Padlógázra sem gyorsult. Elszenvedtem magam vele egy szerelőhöz, aki a csúnya lánc hang miatt (előző tulaj nem volt barátja az olajcserének) azt mondta, hogy ugrott a vezérlés. Jó, mondom fasza, cseréljük ki. Szétszedte, új gyári vezérlés, új gyári tömítések, szelepfedl, olajteknő, olajcsere (4e km volt a motul8100-ban) stb stb. Hív, mondja hogy kész, mehetek érte. Megyek, mondom mennék vele egy próbakört. Beülök kihajtok vele a kapun, mondom is neki, ez kurvaszar. Olyan mint előtte volt. Azt én ne mondjam, ezek amúgy se gyorsak, csak 80le, mit várok tőle. Lol. Nem hoztam el, mondtam hogy csinálja meg. 3 nap bütykölés után mondja átnézett mindent, AC-t, szenzorokat, a MAF szenzor szar, vett bele bontottat
OK, akkor megyek érte. Egy fokkal jobbnak tűnt, de cserébe hidegen nem indult be
Biztos ami immo, merül az elem. Gyá, mondom ne nézz hülyének, biztos az immo csak hidegen szar
Használtam pár napig, de gyötrelem volt, minden hidegindítás 5 percig tartott, tekert, beröffent, lefulladt. Elvittem másik szakihoz, hibakód olvasás, MAF szenzor. Ok, akkor cseréljük ki a bontottat újra, vettem bosch szenzort 40k-ért. Berakom, ugyan olyan fos. Elkattantam, körbekérdeztem mindenkit, hogy ki a rákhoz vigyem aki nem cseréltet velem random alkatrészeket. PH-n ajánlották az Érdieket, elvittem hozzájuk, másnapra megcsinálták a verdát. A hiba oka a tankban lévő AC pumpa csövének kihasadása volt, szívta az AC a benyát, de a fele visszafolyt a tartályba. Hidegen amikor dúsabb keverék kellett volna, nem tudta kiszolgálni az igényt. Valószínűleg az AC pumpa cseréjénél az első szerelő megsértette a csövet, ami egy hét múlva kilukadt. Mindez a végére 240e Ft-ba került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
OK, akkor megyek érte. Egy fokkal jobbnak tűnt, de cserébe hidegen nem indult be
Biztos ami immo, merül az elem. Gyá, mondom ne nézz hülyének, biztos az immo csak hidegen szar